WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    Laza te totál segghülye vagy a dologhoz. Nemtom mekkora ps2 téren a tapasztalatod, de amint látom elenyésző. Na figyelj kispöcs: NEM a chipelés vágja haza a fejet, hanem az irott lemez. Ergo, ha irott dvd filmet nézegetsz chipeletlen gépen, no meg irott audiocd-t hallgatsz, ugyanugy hazavágod a fejet. Szal kispöcs, montam akadjál le rólam, és olvass könyveket abból tanulsz. Ha itt irogacc mindenféle baromságokat, azzal csak beégsz, de te tudod, nekem tökmind1.
    Amúgy nekem akkor lett az első ps2-m, mikor megjelent jurópban (rá két napra), mer boltunk volt, és hoztuk be.... Aztán chipeléssel kapcsolatos ügyek, és ehhez hasonlók. Persze lehet hogy neked már csak a Messiah után lett, igy nem csoda, ha nem érted a szisztémát. A Neo 2-esek idejében halt csak igazán hamar a fej. Sőőőt akkor még rá is "állítottak" a fejre, annyira gyenge volt baz'. Akinek még "olyan" gépe van, az a te szövegeddel kib. sokra megy, ugye???? Mégeccer: Örülünk, hogy neked semmi bajod a ps2-ddel, de sokan fukkolnak rá. Az egész téma amúgy így indult, konrétan úgy, hogy gammaboy kérdezett rá, mi meg leírtuk, mi van. Erre jöttél TE osztani az észt, mikor fingod nem volta dologról. Persze, ha valaki leir/elmond valamit, amiről lila ibolyád sem volt, arra könnyű ám nagyarcúan legyinteni, hogy "persze, ezt én is tudtam". Én sajna soxor taláxom ilyen "emberekkel", akik nem tudják azt mondani, amit gammaboy tudott, hogy thanx.... Attól mert valami hihetetlen, még lehet igaz, ezt soha ne felejtsd el. (sok parasz nézegetett, mikor turbófeltöltő ügyben nekiállt okoskodni, hogy az "max 30000-et pörög", aztán mikor vittem a szakirodalmat, hogy nemritkán 270000-et, akkor volt a "ja, én nem arra gondoltam".) Hát persze.
    Tomy ügyével kapcsolatban meg: IGENIS TE IRTAD, HOGY AKI TÖNKRETESZI AZ LAMER, MERT (OLVASD VISSZA!!!!) szószerint ezt irtad: "bazz, ennek orulni kene?!
    inkabb ne tedd tonkre.." Ezexerint tomy "tönkretette", márpedig aki tömkreteszi az lamer. Persze ha most múltál 20, akkor ennek a szónak a VALÓDI jelentését már nem ismerheted, ez még akkor volt....Amigán....aztán a sok Lamer elkezdte használni MÁSHOGY" mind1 hagyjuk