The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Na üdv, régen jártam erre, még valamikor a megjelenés elõtti idõszakban. A fan site mint látom már nem él (sajnos), ezért gyors kérdeznék pár dolgot, és nem is rabolnám az idõtöket tovább. (kell valami az Oblivionig mert megõrülök;])

1. - Játékkal ha egyszer elkezdem, és nem megyek csõdbe vagy ilyesmi, akkor játszhatok bármeddig? Vagy mindenképpen lesz egy game over, you win felirat és újra kell kezdenem? Vagy addig játszok a stúdiómmal, amíg meg nem unom, akár több tíz/száz (nemtudom hogy van ez, csa kérdezem) éveket?
2. - Korábban láttam olyanokat, hogy az "én sztárom letölthetõ" meg miegymás. Na majd keresek a guglival ilyen oldalakat, de ha van valakinek tippje valami igazán frappáns kis oldalra, ahol megvan minden ami szem szájnak ingere, azt megköszönném. Hátha megspórolok sok vackot ezzel.
3. - A játék anno igencsak nagy dirrel-durral érkezett, addig követtem a dolgokat. De aztán lemaradtam. Szóval a játék tényleg játék és játszhatsz kedvedre, vagy a játék inkább egy házi filmstúdió, és mint olyan, a lényege a tényleges film (wmv) készítése? Vagyis ha én nem akarok sokat pepecselni azzal, hogy mások számára is letölthetõ mozik készítsek, csak jtászani akarok a magam csendességében (menedzselni, szervezkedni, amolyan tycoon módra) akkor megtehetem? Vagy nem lehet a filmkészítéssel járó macerát kihagyni, azon kötelezõ jelleggel át kell esni?

Kb hirtelen enyi ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Serpa
"Lófa*szt"

Elnézést most olvastam vissza és látom hogy nincs sorry!Eszméletlen lehet ez a game csak az a baj hogy nekem nagyon gyér az angol tudásom a kedvem fordítgatni meg még kissebb szal eléggé nehéz a cucc.(egész pontosan nem is tudok neki állni😄)
Van a játékhoz teljes magyarosítás?
Jim Kirk
Ejha! Kösz szépen. 😊

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

Köszi a cracket már mindenüt kerestem. Köszi<#worship>

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Hmuda
Lóf*szt. Csak egy kis átszervezés volt és Sam véletlenül nem magyarázta meg elég jól a dolgot és hirtelen mindenki elkezdett rémeket látni oda ahol nem volt semmi különös. Leépítettek csapatokat és felszabadult 100 ember (amit sok lángész úgy értelmezett, hogy elbocsátottak 100 embert), ezekbõl szépen verbuváltak két erõs fejlesztõcsapatot, akik a két jelenlegi projecten dolgozik (az egyik egyértelmûen a Dimitri, a másik meg Molyneux saját bevallása szerint "egy konzolos játékuk folytatása" (no vajon melyiké <#idiota> )).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kit--Kat
megszûnik a Lionhead?:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hmuda
Sajna nem túl meglepõ. :-(

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Most olvasom a "movies planet"-en, hogy nagyjából annyi a régi Lionheadnek, és így a The Movies-nak is. Még kiadják a beígért kiegészítõt, aztán csókolom. A Propshopot is hanyagolják, szóval leáll az egész. Szomorú. Ráadásul van egy cikk, amiben, ha jól értem, arról írnak, hogy a fejlesztõk panaszkodnak amiatt, hogy mennyi kiváló ötletet dobáltak ki a játékból a végén.

Carlos
Under age 14.

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Nem csalás, nem ámítás, két másodperc a google-ban.

(Csak tudnám mitõl lett ilyen piszok módon tehetetlen a mai netezõk 90%-a...)

jó ez a játék?
egyébként mi ez a játék mit lehet csinálni
mert én le akartam tölteni de mivel nem tom mi ezé nem töltöttem le ingyen
<#falbav>
No, én sem voltam válaszkész jó ideig, mint láthatod. Kék halálos rebootjaim csak ennél a játéknál voltak. Eredeti példánnyal játszom.
Most a 71.xx drivert használom, amivel kicsit gyorsabb a The Movies, viszont a forgatások végén "csak" beakad 3-5 másodpercre, ellenben semmi más, korábban leírt furcsaságot nem produkál.

kisfigi
Szerencséd The best ma jó napom volt és megkerestem neked a cracket ITT VAN

Destiny. The design is clearly ancient.

Nincs Crackem ha valaki tudna akkor írja már meg legyszike kösz.

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gerbill
crackelted?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Nem az eredeti van meg. Felraktam elinditanám és kéri az eredeti dvd

Atkamon
Ezzel most sokat montál...

Serpa
sztem egy $35,000. os matchbox ...
<#idiota>

Sziasztok nekem most lett meg a The Movie és nem tudom
elinditanik segintene valaki légyszi. Elõre is kösz.

Atkamon
Szerinted az emberek hogy oldják a stresszt??? Pihennek vagy valami nem?<#lama>

kisfigi
hogy lehet a sztároknál a stesszet javítani?

bricsi01
Hi All!

Ez igazi autó, nem?
Ha nem akkor mi?

kisfigi
megoldottam

kisfigi
Azt mondjátok meg miért van az hogy elindítottam ment rendesen, ujraíndítottam a gépem és utána meg azt írja plese insert The movies dvd??
NAGYON KÉNE SEGÍTENI!!!!!!!!!

Serpa
csakis kevesebbet ...

kisfigi
Lehet több pénzt csinálni kóddal vagy trainerrel kombinációval??
Nagyon kéne
PLS HELP

TIBI
Jesssz!<#taps>

^^

TIBI
Nem fórumtéma, de megsúgnád, hogy lehet ilyen szép nicklogót csinálni...?<#integet2>

^^

Gerbill
más="biztonsági másolat"<#papakacsint>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

TIBI
Bocs, de csak most este jutottam a saját gépemhez, délután a melóhelyemrõl fórumoztam.Szóval:csak ezzel a progival csinálja a kártyád a gondokat?Eredeti vagy "más" verziójú a progi?(az enyém más...)A kékhalál már drámaibban hangzik, nem hiszem, hogy csak vga-gondod lenne!Nekem nyáron voltak bizonyos progiknál rejtélyes rebootjaim, aztán kiderült, hogy beszart az MSI KT4-Ultra alaplapom.Remek lap volt egyébként, de valami miatt behalt.

^^

Bármely drivert teszem is föl, egy jelenet leforgatása után 3-5 másodpercre teljesen beakad a játék.
De jöjjenek a finomságok.
Amennyiben 7x.xx vagy 8x.xx drivert telepítek, akkor az alábbi lehetõségek is bejöhetnek és nagy valószínûséggel az elsõ forgatás után be is következik:
- reseteli a drivert, vagyis: driverbõl kényszerítve van 2xAA, ellenben visszaállítja defaultra;
- érdekes módon a karakterekrõl bevetít egymás után egy egy egész képernyõs portrét (mintha egy diavetítés vagy PowerPoint elõadás lenne); a képek után vagy folytatódik a játék vagy újraindul a gép - ez a legirreálisabb dolog, amit produkálni képes, de viszonylag gyakran örvendeztet meg vele;
- egy pillanatig feltûnõ kékhalállal újraindul a gép;
- néhány percig(!) úgy beakad a játék, hogy még a billentyûzetre és az egérre se reagál a gép, megakad a zene, és csak egy hangot szajkóz, aztán folytatódik a játék.

Na ilyenek. De 66.xx driverrel ezek a hibák nincsenek, csupán a több másodperces teljes megakadás, és egészében véve nehézkesebben is fut a játék.

TIBI
Gygabyte 6600 GT (AGP-s) kártyám van, 128 mega RAM-mal, DDR3-as memóriával, nekem semmilyen gondom nem volt a játékkal.Neked mi volt a gubanc?Ja, friss a drivered?<#vigyor2>

^^

Stunts & Effects Expansion Packot még nem lehet szedni, lévén, hogy még hivatalos megjelenési dátumot sem közöltek hozzá...

Te is fiam, Bluetooth?

A kérés komoly, közvéleméynkutatok. Szeretném, ha minél több 6600 GT tulajdonos (fõleg MSI, AGP-s) leírná tapasztalatait a játékkal kapcsolatban, fõleg azt, ha valami hibás mûködést fedezett fel.
Kutatásom célja, hogy kiderítsem, azonos típusú kártyát használva egyedül vagyok-e a rettenetes jelenségekkel, amiket a játék képes produkálni.
Elõre is köszönöm a segítséget.

AnuluWork
Mi a határidõ?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

kisfigi
azt a stunt & effects packot le lehet már szedni?

Törölt felhasználó
http://www.playware.hu/index.php?page=hir&id=4841
SZilaJMaGGoT
Nem tudnál nekem belinkelni egy képet?? Sajna még nem volt idõm kipróbálni a gémet... 😄 :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Hmuda
Jól hangzik...ez is felkerült a várólistára.<#finom>

Serpa
akkor majd én 😊

Stunts & Effects Expansion Pack

... lézer és vízeffekt, füst és az elektromos töltés, akár egy lángoló kocsi is leeshet a hídról, amihez skilles kaszkadõr kell ...

Hmuda
Még mindig semmi. Nem enged be a fórumra a rendszerük valamiért (rossz passot ír, de a síma fõ-account management-be zokszó nélkül beenged), de a TMO-t minden további nélkül használhatom.

Serpa
nem tom tudsz-e már a kiegészítõ címérõl, és hogy kb mi lesz benne?

Hmuda
Ez asszem már karácsony óta van, mint verseny. :-)

Serpa
Chrysler Crossfire Coupe a fõnyeremény!

kisfigi
Kösssssssssssszz !!!
Még egy egy ok hogy leszedjem!!!!<#mf1><#worship><#eplus2><#eljen><#hehe>

Atkamon
igen