6506
The Movies & Stunt Effects
-
#5906 Küldtem neki privátot... -
Hay #5905 Magukért, csak épp a címet nem látni... -
#5904 #5848 , #5847
a képek magukért beszélnek -
Hay #5903 Tényleg, és "hol" készül? -
#5902 Kész van már a magyarítás? -
#5901 Stunts & Effects E3 trailer -
#5900 Nekem sem sikerüt anno magyar boltból beszerezni, sehol sem találtam. -
#5899 Mert a drága hazai forgalmazó nagylelkűen 16k forint kezdőárral adta ki a játékot. Olcsóbb volt amcsiból beszerezni a PE változatot, mint itthon megvenni az alap verziót. Nos, ezért nincs elterjedve. -
#5898 de okos vagy...
neoncsoves:én sem látom az online boltok árlistáján,nem tudom miért nincs elterjedve nálunk ez a játék. -
#5897 Olyan boltban ahol számítógépes játékokat lehet venni! -
Neoncsoves #5896 nem tudjátok hol lehet kapni a gamet és mennyiért? -
#5895 Nem néztem meg a teljes E3as játéklistát, egyelőre, ezért inkább megkérdezem, a kiegről lesz info az E3on? -
#5894 Tök király!Hova kell berakni ezeket?Pl.:A Ruhákt? -
Bolch #5893
1. Sajnos nem, de ha jól választod ki és vágod össze a jeleneteket, általában el tudod érni azt a hatást, amit akarsz. (Sajnos nem mindig.)
2. Például innen:
Movies Mod Warehouse -
#5892 Sya all!
Lenne pár kérdésem.
1. Nem lehet a játékban saját jelentet csinálni?
2. Honnan tudok costum/ruhákat letölteni? (PL: Darth Vader)
Előre is köszönöm! -
#5891 Hűű most löketet adtál 1 folyó projectem befejezéséhez:) -
Bolch #5890 Oké, felraktam a magyar feliratos változatot:
Az emlékek vége -
#5889 érdekel hát!:D max majd egyszerre lejátszom az angolt meg a magyart, és úgy lesznek hangok.. -
Bolch #5888 Tulajdonképpen már készen van a magyar feliratos változata is, csak abban még nincsenek benne a szinkronhangok. Ha érdekel valakit, szívesen felteszem valahová. -
#5887 de ha nagoyn unatkjozol, csinálhatsz hozzá magyar feliratot is:D szvsz elég ha egy rendes videófeliratozóval megcsinálod hozzá, és nem a játékbelivel, ne kelljen 45 percig csinálnia:D -
Bolch #5886
Persze, szívesen segítek bármiben, ha tudok. -
Neoncsoves #5885 Gratula
-
Neoncsoves #5884 Gartula hozzá! Majd felrakom, és tudsz segiteni? Eléggé sötét vok a gamehez! :) -
Bolch #5883
Köszönöm a dicsérő szavakat, ezek szerint mégis megérte ennyit szenvedni vele!
Ami a kérdéseket illeti:
1. A konvertálás "csak" kb. 45 percig tartott, mert nem a legjobb minőségben konvertáltam, hanem "online" módban, és úgy viszonylag rövid ideig tartott. (Bár időnkét megmagyarázhatatlan okból elcsúszott a hang, úgyhogy meg kellett ismételnem vagy háromszor, téptem is a hajam...)
2. Hogy csináltam az elejét? Kivágtam és kitöröltem a kötelező és unalmas Lionhead-es "credits" részt a film elejéről, leforgattam a bevezető jelenetet, utána pedig beraktam néhány "custom backdrops" háttérképet (a "stage" helyszínt használva, szereplők nélkül) és azok alá lett megírva az új stáblista. (Elnézést, remélem, azért sikerült emberi nyelven fogalmaznom...)
Ha bármilyen egyéb technikai kérdése van valakinek, szívesen válaszolok!
A folytatást már fejben megírtam, tudom, mi fogom benne történni, de az elkészítésének még igazából nem álltam neki. Úgy gondolom, csak akkor csinálom meg, ha van rá elég érdeklődő (=ha kapok legalább 30 értékelést a filmemre). Jelen pillanatban 28-nál tartok, már nem sok hiányzik! :) Ha nekiállok elkészíteni, az kb. két-három hetet fog igénybe venni, mert egy ilyen hosszú filmmel elég sokat kell szöszölni, és csak napi max. 1-2 órát tudok rászánni (a szinkronszínészekkel való hercehurcát nem is számítva). Ha kész leszek vele, azonnal szólni fogok majd!
-
#5882 Ez k**va jó!Mikor lesz foytatás?Már naygon vrom!Én asszem holnap elkezdek újra játszani a The Movies-zal mert most ,megjött a kedvem! -
#5881 És amúgy mikort lesz a folytatás? Azt irtad a végére hogy to be continued...!!! -
#5880 pl az elejét hogy csináltad meg, meg azért , az egész film vagy 17 perc ha jól emlékszem, megvártad még végigkonvertálja?:D vazze az egy hét lehetett
régen nagy büszkeséggel voltam a 4 perces filmemre, vagy 4 órán át konvertálta, vagyis 8 mert kétféle tipusba is megcsináltam:D de ez mellet úgy elbújok hogy ajjajjj... -
#5879 Baszki ez rohatt jó!!!!! -
Bolch #5878 Szívesen, de milyen technikai infókra gondolsz? -
Bolch #5877 Igen, heteken át kerestem a megfelelő személyeket az egyes szerepekre... Nekem személy szerint a főgonosz hangja a kedvencem, az nagyon ütős lett. -
#5876 hu tényleg nagyon jó lett gratulálok:) légyszi technikai infókat róla!:D -
#5875 Huh, most nincs erőm az egészet végignézni, de az már most látszik, hogy a szinkron az mesteri lett. -
#5874 nagyon jó a film bár én tudnék ilyet készíteni -
Bolch #5873 Ha esetleg érdekel valakit, majdnem két hónapnyi szenvedés után végre elkészült az első "élőszereplős" akciófilmem, az End of Memories. (Sajnos angol nyelvű, viszont van hozzá - angol - felirat is!) Ha valakit érdekel a dolog - szerintem ez a legjobb filmem idáig - az itt megnézheti:
End of Memories
Vagy előbb nézzétek meg a trailert:
End of Memories trailer
Jó szórakozást! -
#5872 kurvajó lesz a kiegészítő.tényleg ti nem akartok tartani filmversenyt amire csak magyarok nevezhetnek???aztán vkik eldöntik hogy kié a legjobb.én is neveznék:P -
#5871 Pl? -
#5870 még jó hogy egy rakás olyna film van ott, ahol oylan díszletet használnak, amilyen afilmben ninc sis! -
#5869 Stunts & Effects Interview Part I -
#5868 Nem gond. :-) Amúgy filmeket itt lehet ezrével nézegetni. -