The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mivel lehet bemutolni a The Movies Bonus Disk-jét?
daemonnal(4.03) mér próbáltam, de nem vette be
plíz help!!!
jimbo5
Király vagy! Köszi!!! <#taps> <#worship>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Tojesz
Sziasztok, csináltam egy Ponyvaregény packot, 3 színésszel:

John Travolta

Samuel L. Jackson

Bruce Willis

Innen szedheted le, ha tetszik

akyyy
párszor vótmár

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Csuhai G
Kirááály! Mikor lesz kész? 😊))

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Raylee
A THE MOVIES fordítása folyamatban van, csak ezt szerettem volna érzékelteteni a belinkelt képekkel.....nem kis munka,fõleg egyedül<#ejnye1>.....de, haladok
<#email>

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

Atkamon
Visztont úgy szerintem elég szar, hogy az alsó szövegek meg angolok...-.-

Raylee
>Mutatok mégeggyet........

Raylee
>Sziasztok,
van egy képem, hogy tetszik?

kisfigi
kösz

Destiny. The design is clearly ancient.

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kisfigi
Honnan szedted?

Serpa
állítólag a M$ vette meg a Lionheadet.

akyyy
az a városos godzillás diszlet naon fasza😊

Kit--Kat
na lehet fincsi autó üldözéseket csinálni, az lenne a jó, ha külsõ helyzsínekre is hagyna kimenni

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kisfigi
Látom kihalt a topic...

Serpa
akyyy
GEcc, ez jó lesz!!😊

kisfigi
DKHF-V3JN-G4HT-4HAF-44D1
3VDV-FTTF-PJPK-9V7P-DEF6
ZVHH-3NGJ-3NNA-9FHV-F699
3 is van ha vmelyik nem lene jó...

Hmuda
Sehogy. Azok statikusak. Csak azokat lehet használni amikhez alapból van amináció.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Helló

Ha lerakok egy itemet a forgatáson, ahoz hogy kell színészt állítani, hogy használja?
Valaki tudna adni serial-t a játékhoz?????????<#banplz>

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kit--Kat
1ként most englisben vezeti az eladásokat.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Beindult a Lionhead gépezete: a tavaly karácsonykor megjelent The Movies rendezõ- és producerszimulátorhoz a viszonylag gyenge eladások ellenére már idén tavasszal elérhetõ lesz az elsõ kiegészítõ lemez Stunts and Effects néven. Ahogy az alcím is sugallja, az expanzióban számos speciális trükkel és látványos kaszkadõrt igénylõ mutatvánnyal színesíthetjük tovább monumentális filmjeinket, emellett természetesen számtalan új hátteret, karaktert, felhasználható tárgyat is kapunk a tavalyi év egyik legjópofább játékához. A játék népszerûségére egyébként jellemzõ, hogy a http://www.themoviesgame.com/ oldalon már több mint három millióan regisztrálták magukat, és több mint hatvanezer rajongók által készített filmalkotás tölthetõ le innen.

Megjelent: PC GURU

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

kisfigi
Oké ez nem fontos megoldottam...
De tudok még egy csalást a gémhez és NEM az ami a FAQ-ban van!!!
start->futtatás->regedit->HKEY_CURRENT_USER->Software->Lionhead studios Ltd->
The movies(és a the movies-ra kell rákattolni nem pedig megnyitni)->
És itt (hangsúlíozom a THE MOVIES-ra kell kattolni,és nem megnyitni)
az "Allow any Decade" értékét 0-ról írd át 1-re
És most már ha új sandbox-ot indítasz (bármilyen évszámmal) meg lesz mindened!
(kosztüm díszlet,házak stb.,stb.)

kisfigi
Hogyan lehet autós üldüzést csinálni??

Örömmel látom, hogy Matyinak összejött végre <#nyes>
Hát, mi hátfõn kaptuk a gamet (kösz mégegyszer!) a fiammal, õ már (szokás szerint) elõrébb jár, én még csak a new game "dumálós tutoriál"-nál vagyok, de eddig tetszik.
PiszkosFred
Upsz, tényleg ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hmuda
Hmmm, ezek már FAQ témák. :-)

PiszkosFred
Értem. Thx. Már csak két kérdés ;]

- Épületeknél van rá mód, hogy átrakjam más helyre? Még ha újra kell építenem, az sem baj, csak akkor hogy lehet õket lerombolni?
- Filmnél van már kis forgatókönyvíró csajszim, akinek a mûfajt megtudom mondani. Van rá lehetõség, hogy bõvebben beleszóljak a dolgokba? Hány szereplõ, milyen jelenetek, stbstb. Vagy azt csak a másik fajta játékstílussal lehet?

Gerbill
Na végre hogy sikerült.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kisfigi
Tényleg megírtam NEM hiszem hogy nem lehet megtalálni!!

kisfigi
Pedig szerintem én már megírtam a gémhez a crack-et hogy hol van !!
Az nem jó?
Vagy nem .... <#vigyor5>

IGENNNNN !!!!!!!! JÓ LETTTTT !!!!!!! KIRÁLY VAGY ÖCSÉM !!!!!!!!
KÖSSZ SZÉPEN A SEGÍTSÉGET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gerbill
És kiválasztod az egyik mirrort, és már tölti is

Hmuda
A szinészek kedv-o-meter mutatója majd jelez ha valamiért durcásak, aztán cska egy jobb klikk és kiderül mi is a gondjuk.

Az építészek építenek és karban tartanak, a takarítók meg takarítanak és növényeket gondoznak.

Nemigazán, itt mindent neked kell a szájukba rágni de egyszerre csak egyvalamit. Önálló akaratuk nagyon kevés van (ami nagyjából ki is merül a céltalan lõdörgésben és céltalan ivásban/zabálásban ha épp nincs forgatás).

most rákattintottam és ?
Gerbill
Vagy inkább kattints ide
Ha ide kattintasz nem kell beírnod

Gerbill
Ezt nem úgy kell beírni. Kijelölöd a szöveget jobbklikk másolás, felmész ahova be kell írni, kitörlöd ami ott van és jobb klikk beillesztés

ott a 2005 után azt a jelet melyik billentyûvel csinálod ?
Gerbill
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=Movies_NoCD!rar
itt egy másik. Tûzfalad van? Mert lehet hogy ki kell kapcsolnod, és akkor mûködni fog

Azt írja hogy ami fájlt le akarok tölteni az nincs ezen a mirror-on, kipróbáltam és egyik miorrornál sem jó, amúgy 1-8-ig van mirror.
Gerbill
Ezt üsd be a böngészõdbe, és válaszd ki az egyik mirror feliratot, és már tölti is a cracket
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=dev-movs!rar

És amikor kiválasztom a játékot akkor mit kell utána csinálni ?
PiszkosFred
Huh, azt hiszem most sajnálom csak igazán, hogy anno lemondtam róla. Eddig nagyon bejön, habár kissé túl sok minden van amire figyelni kell(ene), de szerencsére úgyahogy átlátható. Holnap keresek valami részletes faqt, aztán tisztázok pár dolgot ami még homályos.

De azt megkérdezném, hogy én alap játékot játszok egyelõre, nem sandbox vagymi (sz'al sima newgame, szájbarágós módszerrel az elsõ 1-2 film kapcsán). Most odáig jutottam, hogy csináltam már 4-5 filmet, színészeim és rendezõm kezd belejönni, stb. A kis dumálós tutorial "elhagyott" ;], ezért kérdezném azt, hogy a game figyelmeztet majd ha valamit nagyon rosszul csinálok? Pl érzem hogy kellene fizu emelést adnom, de nem akarok, a kritikus helyzet ha elõáll, szól a gép?

Másik dolog, hogy az egyes díszleteket, fogatási egységeket úgyahogy javítgatják a technikai stáb tagjai. De a fûre nincs valami kertész legény? Egyre jobban kopik kifele ;]

És még egy kérdés. A színészeinket lehet automatizálni, mint a simsben pl? Úgy értem, hogy eltervezek neki 4-5 lépést elõre (kis gyakorlás, öltözködés, kaja, kosárlabda, megint gyakorlás, stb), hogy ne kelljen nagyon szemmel tartanom?

Hirtelen ennyi ;] Köszönöm elõre is a válaszokat.

srácok egy csunya kéréds honan lehet biztonságosan letölteni?
Na, én Lmentem aludni... holnap megint idenézek, forradalom ide vagy oda...
Yó éjt!
Gerbill
A képek alatt a Game index feliratra kattintasz utána meg kiválasztod a t betût és kikeresed a játékot. De nem értem hogy a közvetlen link miért nem jó?