6506
The Movies & Stunt Effects
  • kisfigi
    A "The Movies Stunts And Effects Expansion Pack - CLONECD" és a "The Movies Stunts And Effects - RELOADED" között mi a külömbség?
  • Lobsterman
    Ehh. De nagy egy láma vagyok... Tényleg rossz helyen kerestem. Pedig megesküdtem volna hogy az all usersben van :) Köcce
  • eomer
    Vki segítsen please!
    Ha belépek a post productionba, vagy ahol meg tudom nézni a filmet, kilép, azzal a szöveggel, h a movies hibát észlelt, ezért leáll.
    A gépemmel van vmi baj?
  • Thufirhawat
    És ne az all users, hanem a azonosítóddal fémjelzett részbe.
  • Hmuda
    Csak akkor hozza létre a fájlt ha már nyertél valamit. Vagy csak símán csináld meg magad, ugyanaz az eredmény.
  • Lobsterman
    az unlocking.ini-nek ugye a documents and settings/all users/application data/ionhead/the movies könyvtárban kéne lennie? mert nem akar kreálni nekem a játék :(
    vagy rossz helyen keresem?
  • kisfigi
    kösz
  • Hmuda
    Na itt van.

Semmi történet és nincs benne minden, mert nemsokára megyek el és nincs rá időm, hogy mindent besúvasszak.

Egy apróság: mindegyik jelenetben free kamerát használtam, kivéve a majdnemelütős-lövöldözős részben, mert ott elfelejtettem.
  • Lobsterman
    Hmm. Megjelent? Lehet hogy újra visszaszokok a filmgyártásra :)
  • kisfigi
    Az jó lesz már vártam!!
  • Hmuda
    Na asszem összedobok gyorsan egy szemléltető videót a lehetőségekről. Unaloműzőnek tökéletes.
  • Hmuda
    Alig várom, hogy megérkezzen az eredeti darab (elvileg 20-25. környékén érkezik).

Már csak azt a nyomoronc webmestert kell nyakon csípnem, hogy végre megoldja a LH fórumos problémámat és úja tagja lehessek a TM közösségnek. :P
  • quack
    nekem tetszik a kieg, naz új jelenetekből nem is a stuntok hanem a vizualis effektek kurvajok sztem, amik nem tetszenek h sok új diszletnel nem lehet beállítani napszakot, hátteret, stb., meg az hogy a scriptírásnál a tutorialok nem videók
  • I.C.ram
    Belenéztem a the movies oldalán lévő Hall of Famebe. Kegyetlen szar filmek vannak ott :( Tök bárgyú a történet, német mindegyik szinte. Ezek lesznek tényleg mindig az elsők? :(
  • Hmuda
    Az honnan kellene tudnom? Te szedted le, nem én.
  • zoliii
    és az hol van
  • Hmuda
    Minden le van írva az NFO-ban, mi olyan nehéz ebben?
  • zoliii
    kösz.Inkább azt mond el hogy a francba kell elinditani a játékot.
  • Hmuda
    NFO-kat szoktál néha olvasgatni? Mert ha nem, akkor a warezolgatás nem épp neked való elfoglaltásg.
  • Hmuda
    Amúgy kipróbáltam. Hatalmas ötletek vannak benne (a free kamera egyszerű de NAGYSZERŰ).

Ami nagyon bejön:
    - Az új kaszkadőrfaktor a filmkészítésben. Ha nem elég ügyes a kaszkadőr, akkor bizony komoly baja eshet és súlyosan ront a film minőségén egy-egy elbaltázott mutatvány.
    - Az új kamerára rakható overlayek. Mostmár van többféle binokulár textúra, tévé-adást szimuláló képrontás, stb.
    - Egy rakat új jelenet, bár 90%-uk többnyire kaszkadőrmutatvány, szóval robbanások, balesetek, verekedések, stb.
    - Free kamera! Nagyon tetszik és sokkal jobb dolgokat is ki lehet hozni vele mint az alap beállításokkal. Bár még elég kezdetlege, mert csak két pontot lehet megadni neki és nem lehet egyéb dolgokat művelni vele, de már ez is hatalmas előrelépés.

Ami viszont zavar:
    - Az új díszleteknél egy rakás opció hiányzik. Van ahol nem lehet se a fényt, se az időjárást állítani, csak nagyritkán a gyári kameraállást.
    - A legtöbb új díszlet textúrája kritikán aluli, főleg a minivárosé és a repülőknek kitalált mozgó háttereké.
    - Az új dolgokat nem a kellemes hangú kisasszony konferálja fel, hanem valami fickó.
    - Az új AMM lehetőségeket síma szövegekkel mutatják be, nem a régi videobejátszásokkal.
  • zoliii
    fasz tudja de jó lenne ha valaki elmondaná.
  • Hmuda
    Akkor szerinted mit kell oda írni?
  • zoliii
    Valakinek sikerült feltenni a játékot Pc-re (az új kiegészítöt) nekem nem sikerül mert kéri a széria kódot.
  • Hmuda
    A fenébe is, nem birom ki. Ha megjön a kulcs, akkor amx újratelepítem.
  • Thufirhawat
    Egész ötletes kis játék, bár attól tartok, hogy egy idő után ismétlődő variációkba fogok botlani, de bízok a kreativitásban. No mindegy, olvasgattam ezt-azt, annak, aki nem óhajt végigszórakozni/szenvedni minden díjat, íme az _új_ unlocking.ini tartalma:

highest_decade = 2000

[prizes]
    RANKPRIZE_1
    RANKPRIZE_2
    RANKPRIZE_3
    RANKPRIZE_4
    RANKPRIZE_5
    RANKPRIZE_6
    RANKPRIZE_7
    RANKPRIZE_8
    RANKPRIZE_9
    RANKPRIZE_10
    RANKPRIZE_11
    RANKPRIZE_12
    RANKPRIZE_13
    RANKPRIZE_14
    RANKPRIZE_15
    RANKPRIZE_16
    RANKPRIZE_17
    RANKPRIZE_18
    RANKPRIZE_19
    RANKPRIZE_20
    RANKPRIZE_21
    RANKPRIZE_22
    RANKPRIZE_23
    RANKPRIZE_24
    RANKPRIZE_25
    RANKPRIZE_26
    RANKPRIZE_27
    RANKPRIZE_28
    RANKPRIZE_29
    STUNTRANKPRIZE_1
    STUNTRANKPRIZE_2
    STUNTRANKPRIZE_3
  • akyyy
    nekemis már itt van agépen de nem akarom feltenni, majd 2 hét múlva:)
  • Hmuda
    Nekem még várnom kell június végéig, mert akkor érkezik meg amcsiból (vagy talán előbb megkapom a kulcsot és akkor leszedem).
    Már nagyon régen nem játszottam a játékkal,de ma újra feltelepítem a kiegészítő miatt.Így végre eltudom kezdeni a saját sorozatom :)
  • Halesz89
    Szerintem ez egy egészen jó kiegészítő főleg ha azt nézzük hogy milyen rövid idő alatt dobták össze.Egyetértek az elöttem szólóval.
  • Hmuda
    Ahelyett, hogy itt rinyáltok, hogy "fujj, nincs semmi újítás, nem is érdekel, elmehetnek a francba, stb", megnézhetnétek, hogy mit kínálnak:

- Free kamera: az interjú alapján nagyon jó dolgokat lehet majd csinálni vele.
    - Kaszkadőrmutatványok.
    - Új vizuális efektek: robbanások, üvegszillánkok, füst és gőz, stb.
    - Ha minden igaz akkor több mint egy tucat új díszlet, mint pl miniatűr városok a szörnyfilmekhez, katonai barakk, dzsungel, repülő kellékeknek mozgóháttér (pl sivatag, idegen bolygó, stb).
    - Rengeteg új kellék, mint pl helikopterek, űrhajók, repülők, stb.
    - Fejlesztett kosztümablak (bár itt nem részletezi, hogy pontosan mire is kell számítani, de többre mint az alapvető új kosztümök).
    - Új díjak, mint például: legjobb kaszkadőrfilm, legjobb mutatvány, legjobb kaszkadőr, stb).
    - Plusz még jópár apróság, amit nem részleteznek, de a rajongók kívánságára került be.

És már kiegészítő neve is "Stunts and Effects" szóval nem értem, hogy miért is vár bárki komoly változásokat a tycoon játékmenetben.

Ha ennyi újítás nektek nem elég egy alig hét hónapi munkával összehozott kiegészítőbe akkor elég komoly problémáitok vannak és egy pszichológus talán segíthet a túlzott elvárások kezelésében.
  • Gerbill
    Hát ez nem valami nagy újdonság. Én a The Movies játékot amúgysem a filmkészítés miatt szerettem, nekem inkább az üzleti és sztár/stúdió menedzselős rész tetszett, a filmek írását mndig a scriptwriterekre hagytam.
  • Bolch

Állítólag van benne szabad kameramozgás is; most már minden jelenetnél te állíthatod be, milyen szögben látszódjon, merről merre mozogjon a kamera stb.
  • Gerbill
    Engem egy olyan kiegészítő érdekelne igazán amiben valami nagyobb játékmenetbeli változást is eszközölnek, mondjuk Sorozatokat kéne benne gyártani, vagy dokumentumfilmet forgatni vagy valami kreatív ötlet lenne benne
  • kisfigi
    Tuti nem...Akkkora szerencsénk nincs...
  • Gerbill
    Ez a Stunts and Effects csak stuntsokkal és effektekkel egészíti ki a játékot vagy lessz benne valami nagyobb újítás is?
  • Pitkany
    Na majd kipróbálom, kíváncsi vagyok nagyon!
  • Neoncsoves
    Megjelent :PPPP JEeeeeeeeeee!!!
  • eomer
    Megvan a stunts & effect, de nekem vmi gáz van. A movies hibát észlel és kilép, ezt írja ki.
    Amikor nem volt meg a kiegészítő, akkor is ezt csinálta, ha a PostProduction-ban akartam munkálkodni.
    Mi a baj???

Vki segítsen pls!
  • akyyy
    majd szóbeli után csinálok egy filmet, de abban nem lesz köszönet
  • PLackó
    nem próbálta még senki?