6506
The Movies & Stunt Effects
  • juharfalvi
    Flyman irta 2006. jún. 28. 15:01-kor:

"Köszi, de ez a dolog nálad működik? mert nálam szépen megvénűltek, minden más működik a modok közül csak ez nem"

Szinte biztos, hogy csak az új szereplőkre vonatkozik, hogy megállitja a vénülést, a meglévőkre nem... Amikor felveszed a szereplőt, akkor beállitódnak neki a paraméterek, később a játék nem módositja ezeket.

Egyébként a global.ini fájlban a spawn_age... death_age... paraméterek csinálják.
  • kisfigi
    Aha asszem de nem biztos
  • AnuluWork #6064
    Lehet már itthon kapni a Stunts kieget?
  • kisfigi
    FAQ!!!!!!!!!!!
  • Uborkasalata
    help válaszoljatok!!!!
  • Flyman
    Volna egy másik kérdésem, a dokumentumok közé telepítéskor létre jött egy "CustomCostumes" amibe gondolom letöltött kosztümök kerülhetnek, van egyáltalán ilyen? ha igen merre találok?
    Tudom, hogy a google a barátom csak hát a játék címe rendesen megnehezíti ez ilyen célú keresést.
  • Uborkasalata
    Valaki nem tud egy mentést küldeni ami már elég modern, vagy lehetőleg minden bent van?
    MSN: [email protected]
    előre is thx all!
  • Flyman
    Köszi, de ez a dolog nálad működik? mert nálam szépen megvénűltek, minden más működik a modok közül csak ez nem, pontosan melyik file módosítja ezt az öregedést?
  • juharfalvi
    "az öregedés megállítható valahogyan?"
    Igen, meg!
    Movies módosítás

A fenti URL-n van hozzá egy tömörített fájl, amiben módosított ini fájlok vannak, köztük erre a problémára is...
  • kisfigi
    Én úgy tudom hogy nem!
  • Flyman
    Megint egy kis segítségre lenne szükségem, az öregedés megállítható valahogyan?
    File hack, vagy valami más ketyerével, mert valahogy kezdem unni, hogy állandóan kiöregszik az osszes sztárom.
  • Flyman
    Én teljesen értelek, és köszönöm is a jó szándékod csak tudod nem az a "tendencia" hogy akar valaki segíteni a másiknak.
  • kisfigi
    Figyu ha nálam is ilyenfajta probléma lépett volna fel és megtudtam volna csinálni akkor még szép hogy segítek de mivel fogalmam sincs az egészről így mi a fenét segítsek...
    Csak enyit akartam!
  • Flyman
    Úgy látom akad itt olyan is aki segíteni akar, köszi kipróbálom!
  • Admiral
    Nekem is ugyanez volt a gondom, eljut az Ati logoig, utána kilép.
    Ami nekem megoldotta a dolgot (hivatalos honlapon volt leírva):

a CD-ről másold be a Fonts könyvtárat a The Movies\Data könyvtárba.
    Miután ezt megcsináltam, nálam kifogástalanul müködött.
  • Karez
    Nekem csak egy gondom lenne.
    A játék megy szépen csak azt nem értem ha pl a kész filmemet megnézem vagy a post production-ben nézem meg.
    A hang akadt mint a fészkesfene .Pegid anno a régi geforce fx-em egy hiba sem volt mostmeg ezen az ati randeon 9600-as után kezdete el (és ha jóltom ati támogatot a játék).Már próbáltam úgy ki kinventálni filmjeimat hogy a képminőséget jóratettem (jé ekkor rendesen megy a hang) aztán az 1986-os kicsit koszos efektet benthagytam a képkonventálásnál.De akkor a kész filmnél vagy siett a hang vagy lassan kapcsol az egész.
    Ötlet?
  • akyyy
    hát, demot meg kellet volna nézni:S
  • Flyman
    Kapcsolatba léptem a Lionhead support vonalával, hát marhára segítőkészek voltak, azt mondták fogalmuk sem lehet mert ha föltelepül a játék akkor nyílván nem a lemezek hibásak (micsoda ész hogy rájöttek) ezután ilyet írtak, hogy uninstaláljam az SP2-őt a Windowsról vagy ha van fönt Alcohol vagy más elmuláló szoftverem azt szedjem le mert nem indul tölük a játék, hát deamon tools meg alcohol is volt fönt, de hiába szedtem le nem indult, bár ezekbe a többi eredeti termékem nem kötött bele.
    És ezzel be is zárt a nagy segítőkézség a lionhead részéről.
    És az ember így adjon pénzt eredeti termékért....
    Ami érdekes roppant mód, hogy a starmaker sem indul amit a játékkal adnak ugyan olyan exe hibát ír mint maga a játék, fölteszem a demót a starmakerből az meg megy minden gond nélkül.
    most ha a játéknak a demója is el fog indúlni keresztbe nyelem le a full játék lemezeit
  • mike0013
    fura... ha régebbi játék lenne azt mondanád, hogy túl jó hozzá a videokártyád, de mivel nem régi... Lépj kapcsolatba azokkal akik szállították vagy ahol vetted a játékot
  • Hmuda
    Passz. Ha eredeti akkor tech-support.
  • Flyman
    Légyszives segítsen valaki, mert agybajt kapok.
    Bolti eredeti a játékom tehát ezért dühít mégjobban.
    Tehát tényállás a következő alapjáték föltelepít+1.1 Patch indítanám de semmi akár a starmakert akár magát a játékot bár az alapjáték "elmegy" a szép piros ati logóig de tovább sehova és hibaüzenttel kilép úgy mint a starmakernél mégpedig ezzel: a movies.exe hibát okozott ezért leáll.
    Gondolom én erre na úgyis lehet már kapni a kiegészítőt, hátha majd az de a helyzet ugyan az, atis képernyő és kilép.
    Anyit még hozzáteszek, hogy az alapjáték még amig a régi vgam (5600 Ultra) volt ment minden gond nélkül, de lecseréltem egy 6600 GT-re a gép többi része maradt eredetiben.
    Próbáltam kodeket leszedni, új drivereket, régit fölrakni de semmi.
  • reménytelen
    Érdemes letölteni, lol.

Talán MEGVENNI.
  • ronihun
    Nem lehetne valahonnan letöteni a kiegészítőt?Nekd honnanvan meg?
  • Vajda Gergely
    Nagyon király a játék. Feltettem még a kiegészítőjét is, amelybe kaszkadőrök és még sok más effekt is található. Nagyon király, így már simán meg lehet csinálni az X-Akták vagy bármely háborús filmet. Gyönyörű jeleneteket tettek be a kiegészítőjébe, mint pl.: helikopter leszállás , házak felrobbanásai Stb. Érdemes letölteni.
    Jó szórakozást kívánok mindekinek !
  • akyyy
    mitol lehet az h szakkat akad, néha, de nem folytonosan, még a filmlejátszásnál is:S megy a film egyszer mintha régi lemezről menne és meg akarna akadni, de aztán pármásodperc nulva folytatja, majd 1 perc mulva ujra elöjön:S
  • Jim Kirk
    Ezt én is tudtam, de azért köszi. ;)

Ellenben Hmuda megoldása bejött, szintén köszönöm.
  • akyyy
    jah, akkor én vaxival most összekevertelek, sorry:D
  • Hmuda
    Már negyedik szemesztert zártam egyetemen. :-)
  • akyyy
    na éretségi letudva, jöhet a kieg felfelé a gépre:D Hmuda, te is érettségiztél, vagy rosszul tudom?
  • reménytelen
    Igen.
  • bricsi01
    Lehet hülye kérdés, sőt biztos, de a kieg már kijött már?
  • Hmuda
    Miért lenne külön könyvtárban, ha egyszer az #5962 egy fájlba írja?

Ha ezek alapján se tudod felépíteni a Barakkot meg hasonló díszleteket sandboxban, akkor marad a normál nyitogatós módszer. Csak három díjat kell megnyerni, nem egy nagy húdevalami.
  • Uborkasalata
    Aplication Data-Lionhead Studios-The Movies
    vagy a Stunts and Effectsét is oda kell rakni vagy az egy külön mappába van???
  • Hmuda
    A magasság az ALT.

Ubi: tuti jó helyre rakod? Mert nem az Aplication Data kell, hanem azon belüli könyvtárba.
  • Lobsterman
    nem shift?
  • Uborkasalata
    Én is csináltam egyet oda az Aplication Datába egy Unlocking.txt bemásoltam átneveztem Unlocking.ini-re de nem jó mit csináltam rosszul?
  • Hmuda
    Akkor nyugodt szívvel megcsinálhatod magadnak. Én is friss installnál csináltam egy síma txt fájlt, bemásoltam a megfelelő tartalmat, átneveztem és működik ahogy az kell.
  • Uborkasalata
    De épp ez az Hmuda, mert nem találom csak egy szöveges dokumentum van ott az Aplication Datában más nincs semmiféle ini.
  • Hmuda
  • Uborkasalata
    A kieghez nincs ilyen ini. átírás???