The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ingyé szerzed be (nyered valami vetélkedõn 😊), akkor esetleg úgy is megéri, ha kérsz segítséget, és kiszótárazod. Szép lassan aztán beletanulsz. Ha meg nem, akkor nem, de legalább megpróbáltad.
A döntés a te kezedben van 😊)
Konkrét adatokat nem tudok most mondani.
A játék nehézségének megítélése szubjektív. Szerintem érdekes és felettéb szórakoztató, még akkor is, ha kicsit küszködnöm kell, hogy valamit is elérjek.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
látok 1 bazinagy ati logot aztán lefagy
pedig ati kártyám van?😞
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Na, végre elkészítettem elsõ filmem. Ha érdekel, nézzétek meg. Van duma, hangeffekt, zene, minden. Itt a link:
http://movies.lionhead.com/movie/36504
Egyébként a filmkészítés kissé nehézkes. Isteni szórakozás, de, fõleg a Post Production, tele van apró idegesítõ hibákkal. A kedvencem, mindenki kedvence, a hangok elcsúszása, ha kivágsz egy darabot a filmbõl. Bárhonnan dobod ki, az összes csúszik.
De nem jegyzi meg a feliratok betûtípusát sem, ráadásul rendereléskor elcsúsznak a feliratok.
Ja, és újra betöltésnél néha a Fade-eket is összevissza eldobálja.
AMM-ben pedig gyakran elfelejti megjeleníteni a behelyezett tárgyakat. Ilyenkor általában segít, ha szabad rendezõi nézetbe váltok, és a tárgyak felé fordítom a kamerát - olyankor már megjelennek. De volt, hogy teljesen ki kellett lépnem és újra betöltenem a projektet.
Na, mindegy, azért élveztem a filmkészítést 😊)
Azért nem ment rosszul, bár a vége elég necces volt, mivel a saját magam mintájára készült sztáromat túl agresszíven toltam, és egy idõ után a fizetések majdnem padlóra vágtak.
A végsõ mérleg azért nem rossz, összesen 71 díjat sikerült begyûjteni (a legjobb kategória: highest charting movie - 13 díjjal).
Van még egy kérdésem is: többször elõfordult, hogy akut extra-hiányban szenvedett valamelyik produkcióm, (a végén némelyik filmhez már 8 extra kell!), ám amikor 3-4 egyéb dolgozót akartam befogni statisztának, akkor csak 1-2 embert engedett, utána már nem lehetett belõlük extrát csinálni. Van valami felsõ határa az extrák számának?? (Ha van, akkor kb. 10 lehet a max., de nekem úgy rémlik, hogy néha akkor sem hagyott kibontakozni, ha ennél kevesebben voltak, ezért nem igazán értem a dolgot...)
Elsõre volt pár problémám, de második nekifutásra már nagyon jól megy. A sztárjaim 1930 óta folyamatosan lefoglalják az elsõ 2-3 helyet a toplistán, a filmjeimnek pedig nincs ellenfele. 1965-re meglett az elsõ 5 csillagos film is.
Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, az a Studio prestige megvalósítása. Egyrészt azért, mert a valóságban a kutyát nem érdekli, hogy milyen a stúdió, ha jó a film, (nincs is olyan díjkiosztó, ahol ezt díjaznák), másrészt pedig elég igénytelen megoldás, hogy attól is magas lesz a prestige, ha simán telerakod az összes üres területet magas pálmafákkal, vagy olyan csillagos oszlopokkal...
Egyébként szerintem az az ideális megoldás, ha két nagyjából két filmre elegendõ stábod van, és õket specializálod egy-egy mûfajra, amit esetleg késõbb lehet bõvíteni kettõ-kettõre.
Jut eszembe, van valami hátránya annak, ha egy színésszel rendezek és vice versa? Mert én eddig semmi problémát nem tapasztaltam, az ötcsillagos filmemet is egy színésznõ rendezte, de nincs összehasonlítási alapom.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Mercedes CLK 270
Ismerem MSN rõl õt, nemrég mondta, hogy elkezdte fordítani.
Megbeszeltük, hogy leforditja, mivel ö mindenkepp meg akarta csinalni, en meg igy nem akarom ra vesztegetni az idöt.
Megbeszeltük, hogy ha valami miatt nem tudja vagy akarja folytatni, akkor szol nekem vagy atadja masnak a munkat.
Viktor nalam jelentkezett. Ha majd kesz lesz vele es ugy akarja, akkor szinre lep vele a neten.
Addig is legyetek türelemmel.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mivel Viktor elkezdte forditani a jatekot es nekem nincs kedvem duplan dolgozni, azonkivül ugyis van rengeteg mas dolgom, ezert abbahagytam a forditast.
köszi 😊
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amúgy köszönöm a választ!
Üdv.:
B.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
entourage-t a sztárok mellé rakott aszisztensekkel növelheted, egyik sztárnak a másik sztárt ne akard az aszisztensé tenni, nézd meg melyik ember nem csinál éppen semmit, általában a takarítókból van elég, szerelõkbõl sose elég 😊
Nézd meg hol állnak sorban és onnan vegyél föl valakit
És végül tanuld meg használni a keresõt legközelebb az entourage-ra...
Csinosítgatom a filmgyárat, de nemigen ácsingóznak felvételre melósok.
Az entourage-ot mivel lehet növelni?
Üdv.:
B.
Boldog új évet mindenkinek!
\"Hard to see, the dark side is.\"
Szeretném, hogy több crewerem, építõm, stb. legyen. De nem ácsingóznak munkafelvételre civilek, hogyan lehet ezt elérni?
Kösz.:
B.
Akkor adj neki asszisztenst amit úgy érhetsz el hogy megfogod Pl:. ahol a Creweket veszed fel, és a sztárhoz viszed ahol lesz egy kör és abba beledobod.
Meglásd a színészed jobban fogja érezni magát.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Próbáld meg az ftp-t itt
Egyik haverom mondta hogy kint az utcán ahol mennek az autók ott van egy útkeresztezõdés és ott van egy mozi. Mindig ki van írva hogy mit vetítenek Pl.:
a te filmed Címe.
THX INFÓT <#eljen>#eljen>
Nincs idõm egymás mellé rakni õket még összehavertatni... inkább gyakoroltatom felük az actiont, meg a sci-fi-t és gyártom tovább a filmeket 😛
Lehet a játékban több építészt és takarítót felvenni? Nekem túlságosan kevés a jelentkezõ.