6506
The Movies & Stunt Effects
  • Hmuda
    Hmmm, ezek már FAQ témák. :-)
  • PiszkosFred
    Értem. Thx. Már csak két kérdés ;]

- Épületeknél van rá mód, hogy átrakjam más helyre? Még ha újra kell építenem, az sem baj, csak akkor hogy lehet őket lerombolni?
    - Filmnél van már kis forgatókönyvíró csajszim, akinek a műfajt megtudom mondani. Van rá lehetőség, hogy bővebben beleszóljak a dolgokba? Hány szereplő, milyen jelenetek, stbstb. Vagy azt csak a másik fajta játékstílussal lehet?
  • Gerbill
    Na végre hogy sikerült.
  • kisfigi
    Tényleg megírtam NEM hiszem hogy nem lehet megtalálni!!
  • kisfigi
    Pedig szerintem én már megírtam a gémhez a crack-et hogy hol van !!
    Az nem jó?
    Vagy nem ....
  • Sz Matyi021
    IGENNNNN !!!!!!!! JÓ LETTTTT !!!!!!! KIRÁLY VAGY ÖCSÉM !!!!!!!!
    KÖSSZ SZÉPEN A SEGÍTSÉGET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gerbill
    És kiválasztod az egyik mirrort, és már tölti is
  • Hmuda
    A szinészek kedv-o-meter mutatója majd jelez ha valamiért durcásak, aztán cska egy jobb klikk és kiderül mi is a gondjuk.

Az építészek építenek és karban tartanak, a takarítók meg takarítanak és növényeket gondoznak.

Nemigazán, itt mindent neked kell a szájukba rágni de egyszerre csak egyvalamit. Önálló akaratuk nagyon kevés van (ami nagyjából ki is merül a céltalan lődörgésben és céltalan ivásban/zabálásban ha épp nincs forgatás).
  • Sz Matyi021
    most rákattintottam és ?
  • Gerbill
    Vagy inkább kattints ide
    Ha ide kattintasz nem kell beírnod
  • Gerbill
    Ezt nem úgy kell beírni. Kijelölöd a szöveget jobbklikk másolás, felmész ahova be kell írni, kitörlöd ami ott van és jobb klikk beillesztés
  • Sz Matyi021
    ott a 2005 után azt a jelet melyik billentyűvel csinálod ?
  • Gerbill
    http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=Movies_NoCD!rar
    itt egy másik. Tűzfalad van? Mert lehet hogy ki kell kapcsolnod, és akkor működni fog
  • Sz Matyi021
    Azt írja hogy ami fájlt le akarok tölteni az nincs ezen a mirror-on, kipróbáltam és egyik miorrornál sem jó, amúgy 1-8-ig van mirror.
  • Gerbill
    Ezt üsd be a böngésződbe, és válaszd ki az egyik mirror feliratot, és már tölti is a cracket
    http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=dev-movs!rar
  • Sz Matyi021
    És amikor kiválasztom a játékot akkor mit kell utána csinálni ?
  • PiszkosFred
    Huh, azt hiszem most sajnálom csak igazán, hogy anno lemondtam róla. Eddig nagyon bejön, habár kissé túl sok minden van amire figyelni kell(ene), de szerencsére úgyahogy átlátható. Holnap keresek valami részletes faqt, aztán tisztázok pár dolgot ami még homályos.

De azt megkérdezném, hogy én alap játékot játszok egyelőre, nem sandbox vagymi (sz'al sima newgame, szájbarágós módszerrel az első 1-2 film kapcsán). Most odáig jutottam, hogy csináltam már 4-5 filmet, színészeim és rendezőm kezd belejönni, stb. A kis dumálós tutorial "elhagyott" ;], ezért kérdezném azt, hogy a game figyelmeztet majd ha valamit nagyon rosszul csinálok? Pl érzem hogy kellene fizu emelést adnom, de nem akarok, a kritikus helyzet ha előáll, szól a gép?

Másik dolog, hogy az egyes díszleteket, fogatási egységeket úgyahogy javítgatják a technikai stáb tagjai. De a fűre nincs valami kertész legény? Egyre jobban kopik kifele ;]

És még egy kérdés. A színészeinket lehet automatizálni, mint a simsben pl? Úgy értem, hogy eltervezek neki 4-5 lépést előre (kis gyakorlás, öltözködés, kaja, kosárlabda, megint gyakorlás, stb), hogy ne kelljen nagyon szemmel tartanom?

Hirtelen ennyi ;] Köszönöm előre is a válaszokat.
  • Mrlego
    srácok egy csunya kéréds honan lehet biztonságosan letölteni?
  • Hay #5808
    Na, én Lmentem aludni... holnap megint idenézek, forradalom ide vagy oda...
    Yó éjt!
  • Gerbill
    A képek alatt a Game index feliratra kattintasz utána meg kiválasztod a t betűt és kikeresed a játékot. De nem értem hogy a közvetlen link miért nem jó?
  • Hay #5806
    Egyik mirrorra rákatt, a feljövő ablakban mentés, a mentés helyének megadsz egy általad kiválasztott helyet. Ha lejött, wincommanderrel belemész, és ott a már leírt nevű crackfájl. Azt bemásolod a játék telepített helyére.

O.K.?
  • Sz Matyi021
    de amikor kiválasztok egy mirrort akkor utána ott van hogy enter és ott belépek utána mit kell ?
  • Hay #5804
    Ezt nem érted?!
  • Hay #5803
  • Hay #5802
    'sten bizony, pont hasonlót akartam kérdezni...
  • Hay #5801
    Ya, a 10. MOST a job felső sarokban lévő X
  • Sz Matyi021
    Inkább mondd el légyszi hogy ha bejön a kezdőlap hová kell menni !!!!!!!!!!
  • Hay #5799
    mirror #01-mirror#09 ez ugye 10 lehetőség, bármelyikre katt
  • PiszkosFred
    Ez most csak poén, vagy ez a kőkemény "valóság"?
  • Gerbill
    Az itt levő link közelebb van. Itt csak ki kell választani a szervert
  • Sz Matyi021
    De mikor az elején bejön az oldal ott hová kell rámenni ?
  • Hay #5795
    Matyi, leszedtél egy játékot... Daemon-al ha bemountoltad, akkor kaptál az első virtuális meghajtóra különböző fájlokat több könyvtárba. Na ott.
  • Gerbill
    http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=dev-movs!rar
    Itt van a crack.
    Legörgetsz az aljára kiválasztod az egyik mirrort, és letöltöd a cracket
  • Sz Matyi021
    De nem érted hogy netről töltöttem gépre? Nincs dvd-n !!!!!
  • Gerbill
    Tökmindegy hogy hol, de nincs egy olyan nevű könyvtár a DVD-n amiket már leírtam?
  • Sz Matyi021
    Hol ?
  • Hay #5790
    yeyeye
  • Gerbill
    A játék után kötőjellel oda van írva hogy milyen verzió MIRROR, DEVIANCE, RELOADED, CLONECD stb ha találsz ilyen nevű könyvtárat akkor abban van a crack
  • Hay #5788
    "I love the scene, so I decided to help it out a little.
    I can't give you guys my Cdkey cause I need it for TMO
    maybe Devience or someone will help you guys out with
    a key for it.

P.S. props & greetz to KK(you know who you are)

Meow!

P.S> A-Ray sez SafeDisk 4"
    ez van az nfo-dban?
  • Gerbill
    akkor tölts le egy Cracket. www.gamecopyworld.com