The Movies & Stunt Effects
-
Bolch #5883
Köszönöm a dicsérő szavakat, ezek szerint mégis megérte ennyit szenvedni vele!
Ami a kérdéseket illeti:
1. A konvertálás "csak" kb. 45 percig tartott, mert nem a legjobb minőségben konvertáltam, hanem "online" módban, és úgy viszonylag rövid ideig tartott. (Bár időnkét megmagyarázhatatlan okból elcsúszott a hang, úgyhogy meg kellett ismételnem vagy háromszor, téptem is a hajam...)
2. Hogy csináltam az elejét? Kivágtam és kitöröltem a kötelező és unalmas Lionhead-es "credits" részt a film elejéről, leforgattam a bevezető jelenetet, utána pedig beraktam néhány "custom backdrops" háttérképet (a "stage" helyszínt használva, szereplők nélkül) és azok alá lett megírva az új stáblista. (Elnézést, remélem, azért sikerült emberi nyelven fogalmaznom...)
Ha bármilyen egyéb technikai kérdése van valakinek, szívesen válaszolok!
A folytatást már fejben megírtam, tudom, mi fogom benne történni, de az elkészítésének még igazából nem álltam neki. Úgy gondolom, csak akkor csinálom meg, ha van rá elég érdeklődő (=ha kapok legalább 30 értékelést a filmemre). Jelen pillanatban 28-nál tartok, már nem sok hiányzik! :) Ha nekiállok elkészíteni, az kb. két-három hetet fog igénybe venni, mert egy ilyen hosszú filmmel elég sokat kell szöszölni, és csak napi max. 1-2 órát tudok rászánni (a szinkronszínészekkel való hercehurcát nem is számítva). Ha kész leszek vele, azonnal szólni fogok majd!