6506
The Movies & Stunt Effects
  • Carlos
    Under age 14.
  • Hmuda
    Nem csalás, nem ámítás, két másodperc a google-ban.

(Csak tudnám mitől lett ilyen piszok módon tehetetlen a mai netezők 90%-a...)
  • Zsoessog
    jó ez a játék?
  • Zsoessog
    egyébként mi ez a játék mit lehet csinálni
    mert én le akartam tölteni de mivel nem tom mi ezé nem töltöttem le ingyen
  • zizzenet
    No, én sem voltam válaszkész jó ideig, mint láthatod. Kék halálos rebootjaim csak ennél a játéknál voltak. Eredeti példánnyal játszom.
    Most a 71.xx drivert használom, amivel kicsit gyorsabb a The Movies, viszont a forgatások végén "csak" beakad 3-5 másodpercre, ellenben semmi más, korábban leírt furcsaságot nem produkál.
  • kisfigi
    Szerencséd The best ma jó napom volt és megkerestem neked a cracket ITT VAN
  • The Best
    Nincs Crackem ha valaki tudna akkor írja már meg legyszike kösz.
  • akyyy
    nyáron jön akieg!
  • Gerbill
    crackelted?
  • The Best
    Nem az eredeti van meg. Felraktam elinditanám és kéri az eredeti dvd
  • Atkamon
    Ezzel most sokat montál...
  • Serpa
    sztem egy $35,000. os matchbox ...
  • The Best
    Sziasztok nekem most lett meg a The Movie és nem tudom
    elinditanik segintene valaki légyszi. Előre is kösz.
  • Atkamon
    Szerinted az emberek hogy oldják a stresszt??? Pihennek vagy valami nem?
  • kisfigi
    hogy lehet a sztároknál a stesszet javítani?
  • bricsi01
    Hi All!

Ez igazi autó, nem?
    Ha nem akkor mi?
  • kisfigi
    megoldottam
  • kisfigi
    Azt mondjátok meg miért van az hogy elindítottam ment rendesen, ujraíndítottam a gépem és utána meg azt írja plese insert The movies dvd??
    NAGYON KÉNE SEGÍTENI!!!!!!!!!
  • Serpa
    csakis kevesebbet ...
  • kisfigi
    Lehet több pénzt csinálni kóddal vagy trainerrel kombinációval??
    Nagyon kéne
    PLS HELP
  • TIBI
    Jesssz!
  • TIBI
    Nem fórumtéma, de megsúgnád, hogy lehet ilyen szép nicklogót csinálni...?
  • Gerbill
    más="biztonsági másolat"
  • TIBI
    Bocs, de csak most este jutottam a saját gépemhez, délután a melóhelyemről fórumoztam.Szóval:csak ezzel a progival csinálja a kártyád a gondokat?Eredeti vagy "más" verziójú a progi?(az enyém más...)A kékhalál már drámaibban hangzik, nem hiszem, hogy csak vga-gondod lenne!Nekem nyáron voltak bizonyos progiknál rejtélyes rebootjaim, aztán kiderült, hogy beszart az MSI KT4-Ultra alaplapom.Remek lap volt egyébként, de valami miatt behalt.
  • zizzenet
    Bármely drivert teszem is föl, egy jelenet leforgatása után 3-5 másodpercre teljesen beakad a játék.
    De jöjjenek a finomságok.
    Amennyiben 7x.xx vagy 8x.xx drivert telepítek, akkor az alábbi lehetőségek is bejöhetnek és nagy valószínűséggel az első forgatás után be is következik:
    - reseteli a drivert, vagyis: driverből kényszerítve van 2xAA, ellenben visszaállítja defaultra;
    - érdekes módon a karakterekről bevetít egymás után egy egy egész képernyős portrét (mintha egy diavetítés vagy PowerPoint előadás lenne); a képek után vagy folytatódik a játék vagy újraindul a gép - ez a legirreálisabb dolog, amit produkálni képes, de viszonylag gyakran örvendeztet meg vele;
    - egy pillanatig feltűnő kékhalállal újraindul a gép;
    - néhány percig(!) úgy beakad a játék, hogy még a billentyűzetre és az egérre se reagál a gép, megakad a zene, és csak egy hangot szajkóz, aztán folytatódik a játék.

Na ilyenek. De 66.xx driverrel ezek a hibák nincsenek, csupán a több másodperces teljes megakadás, és egészében véve nehézkesebben is fut a játék.
  • TIBI
    Gygabyte 6600 GT (AGP-s) kártyám van, 128 mega RAM-mal, DDR3-as memóriával, nekem semmilyen gondom nem volt a játékkal.Neked mi volt a gubanc?Ja, friss a drivered?
  • Jani-B
    Stunts & Effects Expansion Packot még nem lehet szedni, lévén, hogy még hivatalos megjelenési dátumot sem közöltek hozzá...
  • zizzenet
    A kérés komoly, közvéleméynkutatok. Szeretném, ha minél több 6600 GT tulajdonos (főleg MSI, AGP-s) leírná tapasztalatait a játékkal kapcsolatban, főleg azt, ha valami hibás működést fedezett fel.
    Kutatásom célja, hogy kiderítsem, azonos típusú kártyát használva egyedül vagyok-e a rettenetes jelenségekkel, amiket a játék képes produkálni.
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • AnuluWork #5718
    Mi a határidő?
  • kisfigi
    azt a stunt & effects packot le lehet már szedni?
    http://www.playware.hu/index.php?page=hir&id=4841
  • SZilaJMaGGoT
    Nem tudnál nekem belinkelni egy képet?? Sajna még nem volt időm kipróbálni a gémet... :D :/
  • Hmuda
    Jól hangzik...ez is felkerült a várólistára.
  • Serpa
    akkor majd én :)

Stunts & Effects Expansion Pack

... lézer és vízeffekt, füst és az elektromos töltés, akár egy lángoló kocsi is leeshet a hídról, amihez skilles kaszkadőr kell ...
  • Hmuda
    Még mindig semmi. Nem enged be a fórumra a rendszerük valamiért (rossz passot ír, de a síma fő-account management-be zokszó nélkül beenged), de a TMO-t minden további nélkül használhatom.
  • Serpa
    nem tom tudsz-e már a kiegészítő címéről, és hogy kb mi lesz benne?
  • Hmuda
    Ez asszem már karácsony óta van, mint verseny. :-)
  • Serpa
    Chrysler Crossfire Coupe a főnyeremény!
  • kisfigi
    Kösssssssssssszz !!!
    Még egy egy ok hogy leszedjem!!!!
  • Atkamon
    igen