The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisfigi
Küldtem neki privátot...

Destiny. The design is clearly ancient.

Magukért, csak épp a címet nem látni...
kisfigi
#5848 , #5847
a képek magukért beszélnek

Tényleg, és "hol" készül?
kisfigi
Kész van már a magyarítás?

Serpa
PiszkosFred
Nekem sem sikerüt anno magyar boltból beszerezni, sehol sem találtam.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hmuda
Mert a drága hazai forgalmazó nagylelkûen 16k forint kezdõárral adta ki a játékot. Olcsóbb volt amcsiból beszerezni a PE változatot, mint itthon megvenni az alap verziót. Nos, ezért nincs elterjedve.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PLackó
de okos vagy...
neoncsoves:én sem látom az online boltok árlistáján,nem tudom miért nincs elterjedve nálunk ez a játék.

Atkamon
Olyan boltban ahol számítógépes játékokat lehet venni!

nem tudjátok hol lehet kapni a gamet és mennyiért?

PiszkosFred
Nem néztem meg a teljes E3as játéklistát, egyelõre, ezért inkább megkérdezem, a kiegrõl lesz info az E3on?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ronihun
Tök király!Hova kell berakni ezeket?Pl.:A Ruhákt?

...

1. Sajnos nem, de ha jól választod ki és vágod össze a jeleneteket, általában el tudod érni azt a hatást, amit akarsz. (Sajnos nem mindig.)

2. Például innen:

Movies Mod Warehouse
SD456
Sya all!

Lenne pár kérdésem.
1. Nem lehet a játékban saját jelentet csinálni?
2. Honnan tudok costum/ruhákat letölteni? (PL: Darth Vader)

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Kit--Kat
Hûû most löketet adtál 1 folyó projectem befejezéséhez:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Oké, felraktam a magyar feliratos változatot:

Az emlékek vége
akyyy
érdekel hát!:D max majd egyszerre lejátszom az angolt meg a magyart, és úgy lesznek hangok..

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Tulajdonképpen már készen van a magyar feliratos változata is, csak abban még nincsenek benne a szinkronhangok. Ha érdekel valakit, szívesen felteszem valahová.
akyyy
de ha nagoyn unatkjozol, csinálhatsz hozzá magyar feliratot is:D szvsz elég ha egy rendes videófeliratozóval megcsinálod hozzá, és nem a játékbelivel, ne kelljen 45 percig csinálnia:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Persze, szívesen segítek bármiben, ha tudok.
Gratula

Gartula hozzá! Majd felrakom, és tudsz segiteni? Eléggé sötét vok a gamehez! :)

Köszönöm a dicsérõ szavakat, ezek szerint mégis megérte ennyit szenvedni vele!
Ami a kérdéseket illeti:
1. A konvertálás "csak" kb. 45 percig tartott, mert nem a legjobb minõségben konvertáltam, hanem "online" módban, és úgy viszonylag rövid ideig tartott. (Bár idõnkét megmagyarázhatatlan okból elcsúszott a hang, úgyhogy meg kellett ismételnem vagy háromszor, téptem is a hajam...)
2. Hogy csináltam az elejét? Kivágtam és kitöröltem a kötelezõ és unalmas Lionhead-es "credits" részt a film elejérõl, leforgattam a bevezetõ jelenetet, utána pedig beraktam néhány "custom backdrops" háttérképet (a "stage" helyszínt használva, szereplõk nélkül) és azok alá lett megírva az új stáblista. (Elnézést, remélem, azért sikerült emberi nyelven fogalmaznom...)
Ha bármilyen egyéb technikai kérdése van valakinek, szívesen válaszolok!
A folytatást már fejben megírtam, tudom, mi fogom benne történni, de az elkészítésének még igazából nem álltam neki. Úgy gondolom, csak akkor csinálom meg, ha van rá elég érdeklõdõ (=ha kapok legalább 30 értékelést a filmemre). Jelen pillanatban 28-nál tartok, már nem sok hiányzik! :) Ha nekiállok elkészíteni, az kb. két-három hetet fog igénybe venni, mert egy ilyen hosszú filmmel elég sokat kell szöszölni, és csak napi max. 1-2 órát tudok rászánni (a szinkronszínészekkel való hercehurcát nem is számítva). Ha kész leszek vele, azonnal szólni fogok majd!

ronihun
Ez k**va jó!Mikor lesz foytatás?Már naygon vrom!Én asszem holnap elkezdek újra játszani a The Movies-zal mert most ,megjött a kedvem!

...

Atkamon
És amúgy mikort lesz a folytatás? Azt irtad a végére hogy to be continued...!!!

akyyy
pl az elejét hogy csináltad meg, meg azért , az egész film vagy 17 perc ha jól emlékszem, megvártad még végigkonvertálja?:D vazze az egy hét lehetett<#wow2>

régen nagy büszkeséggel voltam a 4 perces filmemre, vagy 4 órán át konvertálta, vagyis 8 mert kétféle tipusba is megcsináltam:D de ez mellet úgy elbújok hogy ajjajjj...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Atkamon
Baszki ez rohatt jó!!!!!<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

Szívesen, de milyen technikai infókra gondolsz?
Igen, heteken át kerestem a megfelelõ személyeket az egyes szerepekre... Nekem személy szerint a fõgonosz hangja a kedvencem, az nagyon ütõs lett.
akyyy
hu tényleg nagyon jó lett gratulálok:) légyszi technikai infókat róla!:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hmuda
Huh, most nincs erõm az egészet végignézni, de az már most látszik, hogy a szinkron az mesteri lett.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

zoliii
nagyon jó a film bár én tudnék ilyet készíteni

Ha esetleg érdekel valakit, majdnem két hónapnyi szenvedés után végre elkészült az elsõ "élõszereplõs" akciófilmem, az End of Memories. (Sajnos angol nyelvû, viszont van hozzá - angol - felirat is!) Ha valakit érdekel a dolog - szerintem ez a legjobb filmem idáig - az itt megnézheti:

End of Memories

Vagy elõbb nézzétek meg a trailert:

End of Memories trailer

Jó szórakozást!
Risu Führer
kurvajó lesz a kiegészítõ.tényleg ti nem akartok tartani filmversenyt amire csak magyarok nevezhetnek???aztán vkik eldöntik hogy kié a legjobb.én is neveznék:P

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Hmuda
Pl?

akyyy
még jó hogy egy rakás olyna film van ott, ahol oylan díszletet használnak, amilyen afilmben ninc sis!

Hmuda
Nem gond. :-) Amúgy filmeket itt lehet ezrével nézegetni.

Atkamon
<#lama><#lama><#banplz><#banplz>

Ja most nézem ezek a Kiegbõl vannak :(

Ilyen effekteket meg filmrészeket hogyan??? Nagyon állat lett!!! Grat... a Filmeket le lehet vhonnan tölteni? :P

kár...
Atkamon
nem...

Hi!
van olyan lehetõség, hogy valamelyik filmcsillagnak az "arca" egy saját kép legyen? Pl. a kisfiam arcát be tudom-e szerkeszteni egy filmcsillag "arca helyére"?
Kit--Kat
Ûber durva<#guluszem1>

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hmuda
Khm...no comment...

Szerintem értelmezd újra, hogy mirõl is szól a VFC.

Még el se készült a The Movies: Stunt része, de már most bejelentette a Lionhead, hogy elkezdték a The Movies: Virtual Film Competition részét. Ha már elkezdték ezt a részét készíteni akkor biztosan hamarosan végeznek a mostani részel, és mi már hamarosan a boltok polcain fogjuk látni ezt a tökéletes kiegészítõt.

http://gamecity.cjb.hu