The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyik mirrorra rákatt, a feljövõ ablakban mentés, a mentés helyének megadsz egy általad kiválasztott helyet. Ha lejött, wincommanderrel belemész, és ott a már leírt nevû crackfájl. Azt bemásolod a játék telepített helyére.

O.K.?
de amikor kiválasztok egy mirrort akkor utána ott van hogy enter és ott belépek utána mit kell ?
Ezt nem érted?!
'sten bizony, pont hasonlót akartam kérdezni...
Ya, a 10. MOST a job felsõ sarokban lévõ X
Inkább mondd el légyszi hogy ha bejön a kezdõlap hová kell menni !!!!!!!!!!
mirror #01-mirror#09 ez ugye 10 lehetõség, bármelyikre katt
PiszkosFred
Ez most csak poén, vagy ez a kõkemény "valóság"?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Gerbill
Az itt levõ link közelebb van. Itt csak ki kell választani a szervert

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

De mikor az elején bejön az oldal ott hová kell rámenni ?
Matyi, leszedtél egy játékot... Daemon-al ha bemountoltad, akkor kaptál az elsõ virtuális meghajtóra különbözõ fájlokat több könyvtárba. Na ott.
Gerbill
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=dev-movs!rar
Itt van a crack.
Legörgetsz az aljára kiválasztod az egyik mirrort, és letöltöd a cracket

De nem érted hogy netrõl töltöttem gépre? Nincs dvd-n !!!!!
Gerbill
Tökmindegy hogy hol, de nincs egy olyan nevû könyvtár a DVD-n amiket már leírtam?

Hol ?
yeyeye
Gerbill
A játék után kötõjellel oda van írva hogy milyen verzió MIRROR, DEVIANCE, RELOADED, CLONECD stb ha találsz ilyen nevû könyvtárat akkor abban van a crack

"I love the scene, so I decided to help it out a little.
I can't give you guys my Cdkey cause I need it for TMO
maybe Devience or someone will help you guys out with
a key for it.

P.S. props & greetz to KK(you know who you are)

Meow!

P.S> A-Ray sez SafeDisk 4"
ez van az nfo-dban?
Gerbill
akkor tölts le egy Cracket. www.gamecopyworld.com

o.k., felfogtam, sõt, már sejtettük is többen... #5782?
fogd már föl hogy nincs, a www.torrentreactor.net c. oldalról töltöttem le a játékot és mikor bemountolom nincs semmi DEVIANCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vazze, írjá' má' érthetõen... Van egy deviance könyvtárad, s az abban lévõ movies.exe nevû (crack) fájl átmásolva (ezáltal felülírva) nem oldja meg az indítási problematikádat?
Van hát ez hogy nem jó a crack !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gerbill
Miután bemountoltad, jobb klikk a virtuális meghajtón, megnyitás és ott van egy DEVIANCE, RELOADED, MIRROR, vagy CRACK könyvtár, ebben megtalálod a cracket.

Matyi!
Van még gondod?
Ya, a "nem mondod"-ra a vigyor...
<#vigyor2>
köszönöm!!!!!
Warezos oldalakról lehet letölteni a teljeset.

le lehet tölteni a the movies teljes verzíóját?vagy csak a demot?
PiszkosFred
Akkor kilõve. Gondoltam elõkészülök mire "megérkezik" a game, de msát kell addig akkor kitalálnom ;]

Hmuda
Elvileg lehet, csak pepecselni kell fileokkal. Én sose próbálkoztam vele.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PiszkosFred
Nem mondod ;]

Saját céges logokat lehet berakni a játékba? ANno mintha lett volna ilyen contest, de nem emléxem hogy csak unalomûzés gyanánt, vagy felhasználhatóak voltak?

De én letöltöttem a játékot a netrõl.
Gerbill
Amikor Be mountolod akkor a mountolt lemezen rajta van egy DEVIANCE könyvtár amiben benne van a CRACK.

Semmi nincs az nfo-ban. Bedaemonozom a fájlt, utána ha föltette kéri a cracket de nincs, vagyis ven 1 hasonló azzal fölülírom de amikor el akarom indítani a játékot nem történik semmi.
Daemon?
Az nfo-ban semmi info?
Milyen deviance ? Olyan nincs csak egy nfo fájlmeg az image fájl.
Deviance
Hy!
Tudtok cracket a The Movies-hez? Mert megvan a gém csak nemtom elindítani!
Aki tud az írjon már! Kösz!!!
Hmuda
Igen, a FAQ még mindig ott van a bannerban, bár megsúgom, hogy tudni kell olvasni ami neked láthatólag nehezedre esik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kisfigi
nem tudtok valami csalást a gémhez mert már végigvittem az idõszámítást és mostmár azt szeretném hogy minden fel legyen oldva és csak a filmkészítéssel foglalkoznék!!
(vmi unlocker, savegame akármi)

Destiny. The design is clearly ancient.

PiszkosFred
A híreket hallottam sajnos, ezért is jutott eszembe, hogy anno nagyon lemondtam a játékról, és ideje feleleveníteni a dolgokat. Hát keresek még valami "olcsót és jól játszhatót" (kollegám pesten van, nem kellene csomagküldõ meg egyéb marhaság, ezért akarok valamit találni gyorsan;]), aztán ha más nem, elugrok az öbölbe a movies-ért..

Hmuda
Csak egy apróság. Sajnos nagyon nem úgy alakultak LH-nál a dolgok mint akarták és valószinûleg csak egy kiegészítõ fog jönni a SIMS szerû áradat helyett. Én már bánom, hogy befektettem, mert jelen állapotában a játék nem egy nagy durranás és ha csak egy kieg jön akkor soha nem is lesz nagy durranás. :-( Inkább szedd le valahonnan...

PiszkosFred
Na akkor ez alapjaiban változtatja meg a terveket ;]

Hmuda
Horribilis áron árulták (16k körül volt) az alap verziót és gondolom a kutyának se kellett ezért levették. Én amcsiból rendeltem a gyûjtõit ugyanennyiért. :P

PiszkosFred
Oks thx. Már csak egy kérdésem lenne. Létezik hogy nem lehet kapni boltban? Most nézem a CDG és 576t, és egy darab The Movies-t nem láttam. Itthon meg sem jelent? Vagy ennyire régen jelent már meg, hogy kivezették?

Hmuda
1: igen, tipikus tycoon stílus.
2: még nem láttam de igazából max a híres színészek feje miatt lehet érdemes ezügyben kutakodni.
3: van benne rendes játékrész tycoon stílusban és külön filmkészítés. Mindkettõt lehet külön csinálni (vagy a gépre bízod a forgatókönyv megírását, vagy sandboxban kérsz egy eleve felépített studiót és akkor csak a filmezéssel foglalkozol.