6506
The Movies & Stunt Effects
  • Hmuda
    Legegyszerűbben kocsikkal lehet növelni. A többi dekor túl gyenge, de egy járgáyn hatalmasat dob rajta. De nyilván a maximális értékhez kötelező beszerezni a legjobbat és azt megtoldani minimum egy autóval.
  • juharfalvi
    Van valami csodarecept arra, hogy a lakókocsi (=trailer) színvonalát mivel lehet leginkább javítani?
    Már raktam le fákat, széket, napernyőt, szemetest, telefont, nyugágyat, edzőpadot, kerítést, szobrot, padot, ivókutat... mégis ennek a csíkja a legrövidebb. Különféle trailer-eim vannak. Cseréljem le mindet a legdrágábbra?
  • akyyy
    mármint most "szinkronnal" :)
  • akyyy
    magyaris lesz mond, könyörgök:D
  • juharfalvi
    Azóta sikerült megépítenem egy utcai díszletet (illetve látom, hogy több ilyen létezik) szóval ez kellhet az autós jelenethez. A forgatókönyvekbe bele szoktam nyúlni (én is látom, hogy általában zagyvaságot írnak :), de csak azért, hogy statisztákat nyomjak bele a jelenetekbe. A zagyva forgatókönyv nem zavar, mert most csak a stúdió menedzselésével foglalkozom.

Érdekes, hogy a 3x méretű alapterület is kevés a nagyobb díszletek megépítéséhez, tehát mindenképpen le kell bontani a régebbieket...
  • Bolch

Ha valaki esetleg látta az előző akciófilmemet (End of Memories) és tetszett neki, az talán örülni fog a hírnek, hogy hamarosan jön a folytatás, immár Stunts&Effects-el elkészítve. A film gyakorlatilag teljesen kész (a feliratos változat), már csak a szinkronszínészek mondataira várok, hogy aztán feltöltsem a Movies Online-ra.
    Addig is akit érdekel, annak itt van az előzetes:

End of memories 2 trailer

Ha pedig valaki kihagyta volna az előző részt, de szeretné bepótolni, annak itt van a link a filmhez és az előzeteshez:

End of Memories trailer

End of Memories
  • Hmuda
    Ha ilyenek kellenek, akkor csinálj saját forgatókönyvet, a tycoon módban a forgatókönyvírók csak zagyvaságokat csinálnak, amik csak pénzcsinálásra jók. Sose használják ki teljesen a díszleteket.
  • juharfalvi
    Tehát azt mondod, hogy többnyire az adott díszlettől függ, hogy ott mit lehet csinálni - ez így érthető is, majd ki fogom próbálni.
    A furcsa az, hogy a forgatókönyvíró (aki elvileg első osztályú... :)) ilyesmit nem ír magától!
    Azért csodálkoztam, mert mindig megnézem a forgatókönyvet az Advanced Movie Maker-ben, és ilyenek, amikről írtál, soha nem voltak benne (UFO "támadás" volt, de az csak annyi volt, hogy egy UFO lebeg valahol...).

Olyat hogyan lehetne csinálni, hogy az utcán megy egy autó és felborul?
  • Hmuda
    Az efektek nagyjából: kaszkadőrmutatványok (esések, ugrások, borulások, balesetek), robbanások (autó, űrhajó, miegymás durran párat), két speciális díszlet (kék: egy megadott háttér előtt lehet jelentet csinálni, plusz van egy-két külön oda csinált jelenet, mint pl az épületről való zuhabnás...zöld: főleg űrhajók, meg hasonló repülős cuccok vannak, amit az igazi filmek CGI-vel oldanak meg). Na persze a miniatűr város is efekt számba megy, mintahogy a "bolygófelszini" repülést bemutató mozgó háttér is.
  • juharfalvi
    Az érdekelne a kiegészítő kapcsán, hogy milyen speciális effekttel találkoztatok, mert én csak a tűz használatát látom újdonságnak. Tycoon módban játszom, az automatikus forgatókönyvekre hagyatkozom, és ebben elég vad dolgok jönnek ki, de semmi más plusz hatást nem vettem észre, a kaszkadőröknek nincs sok dolguk...

Meg lehet nézni valahol a lehetséges spéci effektek listáját? pl. autófelborulás, ütközés, robbanás, épületről való leugrás... ilyenek lesznek valamikor? A kutatóim megállás nélkül dolgoznak, jóval a konkurrencia előtt járok a fejlesztésekkel, de eddig még csak a tüzet fedezték fel... :-)
  • TheBosS
    jah és a kiegészítőjében is lehet ezt a megoldást választani???
  • TheBosS
    Helló!
    Megakarom nyitni az összes épületet, de ahol írják a faq-ban, ott nincs unlocking.ini fájl!
    Vki tud segíteni?
  • a.carkey
    Köszi!
  • Hmuda
    Én amcsiból hozattam és kér kulcsot. Próbálkozz valami angol oldalról rendelni, hátha ide is hozatnak (az alapjáték után tuti olcsóbb lenne).
  • a.carkey
    Lehet már itthon kapni a Stunts kiegészítőt?
    Akinek eredetiben van meg, a Stunts kér valami serialt?

A sima Moviest eredetiben vettem meg, de sehol sem látom itthon a kieget. De az is lehet, hogy keveset rendeltek vagy nem érte meg nekik a kieg gondolom borsos áron.
  • juharfalvi
    "segítségre volna szükségem a kaszkadőrökkel kapcsolatban, valamilyen file módosítással nem lehet elérni, hogy ne sérüljenek olyan könnyen, meg esetleg könnyebben tanuljanak?"

A szokásos helyen megtalálható a módositott fájl, amiben már benne van a kaszkadőrökkel kapcsolatos fájl is: The Movies leirás és módositott fájlok
  • mike0013
    elég régóta, ezért nem kell szar gportalon csinálni a honlapot, hanem rendesen sajátot
  • quack
    bazzeg azér már fizetni is kell?
    pfff
  • juharfalvi
    A program felrakási sorrend így biztosan nem jó!
    (vagy hibás törést akarsz használni)

1. felrakod az eredeti játékot
    teszt: elindítod, mire kéri a CD-t a meghajtóba rakni
    2. felrakod az 1.1 patch-et
    3. felrakod a "Stunts & Effects" kiegészítőt
    4. kicseréled az eredeti movies.exe -t a "The Movies v1.1 [ENGLISH] No-CD/No-DVD/Fixed EXE #1" verzióra
    5. elindítod a kicserélt .exe -vel
    6. játszol

Nem kell hozzá Daemon Tools...
  • c115
    Sziasztok.Kinek vaN KEDVE CSINÁLNI VELEM AEGY GPORTALOS THE MOVIES OLDALT?
    Bocs a Caps Lock miatt.Nekem ninc spénz a káryámon és nagyon szeretem ezt a játékot de sms-el kell megerősíteni a gportalt.Ha vki benne lenni irjon e-mial-t.
    Ma(2006.07.18)Vagy pÉNTEKIG mert utána megyek el egy hétre.
    Kérlek vki!!!!!!!!!!!
  • capuera
    egyetlen egy módszerrel bírom csak működésre bírni,ami viszont elég érdekes:
    daemonnál bekapcsolom a Safedisc-et és úgy telepítem,ekkor viszont a patch-et nem tudom rárakni és a kiegészítő installra meg kiírja hogy már fel van rakva"pedig nincs"??????????
    na erre varjon gombot aki érti,mert én nem!
  • capuera
    Közben hallod a zenéjét? Mi történik, ha nem nyomsz meg semmilyen gombot?

A régi ATI drivert ugye leszedted előbb és csak aztán raktad fel az újabbat??

zene nincs,ha nem nyomok gombot egy hét múlva is a fehér képet látnám.
    régi drivert leszedtem és utánna az új,egyébként a config a következő:
    Athlon 64 2800+
    ATI Radeon 9800pro
    SB Audigy
    1,5GB Kingston ram
  • capuera
    a legfrissebb DX9c
    patch felrakva
  • Serpa
    nincs fenn vmi kodekpekk?
  • PLackó
    Egyáltalán milyen videokártyáról beszélünk?:)
  • juharfalvi
    "feltelepítettem a játékot de valamiért indulásnál csak egy szép hófehér képet látok majd bármely billentyűre kidob desktopra"

Közben hallod a zenéjét? Mi történik, ha nem nyomsz meg semmilyen gombot?

A régi ATI drivert ugye leszedted előbb és csak aztán raktad fel az újabbat??
  • Hmuda
    DX9.0c-ből is a legfrissebb van? Patch-et felraktad?
  • capuera
    mindegyik megvolt
    -diretx9c
    -legfrissebb ati driver
    -mediaplayer10
    de mégsem megy
  • PLackó
    Próbálj VGA drivert frissíteni.Esetleg DirectX-et.
  • capuera
    segítséget kérnék a következő problémára:
    feltelepítettem a játékot de valamiért indulásnál csak egy szép hófehér képet látok majd bármely billentyűre kidob desktopra, viszont a Starmaker meg elindúl gond nélkűl.
    help plz!
  • juharfalvi
    módosító fájlok letöltése erről az oldalról
  • Neuman
    Kevés a jelentkezők száma egyes épületeknél.
    Megtudja valaki adni a linket ami azt a modot tartalmazza, mert a Faq-ban már nincs meg!

Előre is köszi!
  • Flyman
    Egy kis segítségre volna szükségem a kaszkadőrökkel kapcsolatban, valamilyen file módosítással nem lehet elérni, hogy ne sérüljenek olyan könnyen, meg esetleg könnyebben tanuljanak?
  • Tom Polsky
    ezt írja a gépemre:

Congratulations, your system will ROCK this product! Wish we had a system that hot you lucky dog.

:)

• juharfalvi
    "elindítás után a lionhead video lefut és az utána lévő videókat nem látom, csak hallom, hogy megy a játék. szóval fekete képernyő lionheades video után."

A videokártya-támogatottságról itt egy lista, nézd meg,hogy a tied egyáltalán köztük van-e. (ha igen, írd meg, hogy melyik típus)
    - DirectX 9 fel van-e rakva?
    Itt egy URL, ahol a listából ki kell választani a játékot, ez leteszteli a gépet, hogy megfelelő-e: Gép teszt játék futtatására

3D Hardware Accelerator Card required - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 32MB Hardware T&L-capable video card and latest drivers

ATI(TM) Radeon(R) series (7000 or better).
    7000, 7200, 7500
    8500
    9000, 9200, 9250, 9550, 9600, 9700, 9800
    x300, x600, x700, x800, x850

GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, PCX 5300, 5750, 5950
    GeForce 6200, 6600, 6800
  • juharfalvi
    "moddal mekkorára növelhető a filmgyár területe maximum?"

Ha jól látom a fájlban, 335 x 259 lehet a telek max mérete.
    Ez kb. 3* akkora, mint a default. Szerintem ennyi elég kell, hogy legyen.
    A régi, nem használt diszleteket le kell bontani, ha négis kevés lenne a hely...
  • reménytelen
    3 perc múlva kész lesz.

Amúgy nem tudom.
  • Tom Polsky
    Mikorra várható a magyarítása a Gamenek?? :)
  • Tom Polsky
    hello!

erre a problémára tudtok megoldást?

netről szedtem le a játékot és a kiegészítést is. sikeresen feltelepítettem mindkettőt és crackkeltem is. elindítás után a lionhead video lefut és az utána lévő videókat nem látom, csak halom , hogy megy a játék. szóval fekete képernyő lionheades video után.
    Ha újraindítom a számgépet akkor elindul, de ha kilépek a játékból és visszaakarok lépni akkor megint ez a hiba.
    mi lehet a baki???
    help me, nagyon jó játék :)
  • Flyman
    Köszi!!!
    Volna még egy kérdésem, moddal mekkorára növelhető a filmgyár területe maximum?
    Mert külföldi fórumun 355*355 a max méret legalább is ezt mondják, ha viszont ez így van akkor szerintem ez hatalmas gyenge pontja a játéknak.