6506
The Movies & Stunt Effects
-
Hay #5786 o.k., felfogtam, sőt, már sejtettük is többen... #5782? -
Sz Matyi021 #5785 fogd már föl hogy nincs, a www.torrentreactor.net c. oldalról töltöttem le a játékot és mikor bemountolom nincs semmi DEVIANCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hay #5784 Vazze, írjá' má' érthetően... Van egy deviance könyvtárad, s az abban lévő movies.exe nevű (crack) fájl átmásolva (ezáltal felülírva) nem oldja meg az indítási problematikádat? -
Sz Matyi021 #5783 Van hát ez hogy nem jó a crack !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5782 Miután bemountoltad, jobb klikk a virtuális meghajtón, megnyitás és ott van egy DEVIANCE, RELOADED, MIRROR, vagy CRACK könyvtár, ebben megtalálod a cracket. -
Hay #5781 Matyi!
Van még gondod? -
Hay #5780 Ya, a "nem mondod"-ra a vigyor... -
Hay #5779 -
doroty #5778 köszönöm!!!!! -
pries #5777 Warezos oldalakról lehet letölteni a teljeset. -
doroty #5776 le lehet tölteni a the movies teljes verzíóját?vagy csak a demot? -
#5775 Akkor kilőve. Gondoltam előkészülök mire "megérkezik" a game, de msát kell addig akkor kitalálnom ;] -
#5774 Elvileg lehet, csak pepecselni kell fileokkal. Én sose próbálkoztam vele. -
#5773 Nem mondod ;]
Saját céges logokat lehet berakni a játékba? ANno mintha lett volna ilyen contest, de nem emléxem hogy csak unaloműzés gyanánt, vagy felhasználhatóak voltak? -
Sz Matyi021 #5772 De én letöltöttem a játékot a netről. -
#5771 Amikor Be mountolod akkor a mountolt lemezen rajta van egy DEVIANCE könyvtár amiben benne van a CRACK. -
Sz Matyi021 #5770 Semmi nincs az nfo-ban. Bedaemonozom a fájlt, utána ha föltette kéri a cracket de nincs, vagyis ven 1 hasonló azzal fölülírom de amikor el akarom indítani a játékot nem történik semmi. -
Hay #5769 Daemon? -
Hay #5768 Az nfo-ban semmi info? -
Sz Matyi021 #5767 Milyen deviance ? Olyan nincs csak egy nfo fájlmeg az image fájl. -
Hay #5766 Deviance -
Sz Matyi021 #5765 Hy!
Tudtok cracket a The Movies-hez? Mert megvan a gém csak nemtom elindítani!
Aki tud az írjon már! Kösz!!!
-
#5764 Igen, a FAQ még mindig ott van a bannerban, bár megsúgom, hogy tudni kell olvasni ami neked láthatólag nehezedre esik. -
#5763 nem tudtok valami csalást a gémhez mert már végigvittem az időszámítást és mostmár azt szeretném hogy minden fel legyen oldva és csak a filmkészítéssel foglalkoznék!!
(vmi unlocker, savegame akármi) -
#5762 A híreket hallottam sajnos, ezért is jutott eszembe, hogy anno nagyon lemondtam a játékról, és ideje feleleveníteni a dolgokat. Hát keresek még valami "olcsót és jól játszhatót" (kollegám pesten van, nem kellene csomagküldő meg egyéb marhaság, ezért akarok valamit találni gyorsan;]), aztán ha más nem, elugrok az öbölbe a movies-ért.. -
#5761 Csak egy apróság. Sajnos nagyon nem úgy alakultak LH-nál a dolgok mint akarták és valószinűleg csak egy kiegészítő fog jönni a SIMS szerű áradat helyett. Én már bánom, hogy befektettem, mert jelen állapotában a játék nem egy nagy durranás és ha csak egy kieg jön akkor soha nem is lesz nagy durranás. :-( Inkább szedd le valahonnan... -
#5760 Na akkor ez alapjaiban változtatja meg a terveket ;] -
#5759 Horribilis áron árulták (16k körül volt) az alap verziót és gondolom a kutyának se kellett ezért levették. Én amcsiból rendeltem a gyűjtőit ugyanennyiért. :P -
#5758 Oks thx. Már csak egy kérdésem lenne. Létezik hogy nem lehet kapni boltban? Most nézem a CDG és 576t, és egy darab The Movies-t nem láttam. Itthon meg sem jelent? Vagy ennyire régen jelent már meg, hogy kivezették? -
#5757 1: igen, tipikus tycoon stílus.
2: még nem láttam de igazából max a híres színészek feje miatt lehet érdemes ezügyben kutakodni.
3: van benne rendes játékrész tycoon stílusban és külön filmkészítés. Mindkettőt lehet külön csinálni (vagy a gépre bízod a forgatókönyv megírását, vagy sandboxban kérsz egy eleve felépített studiót és akkor csak a filmezéssel foglalkozol. -
#5756 Na üdv, régen jártam erre, még valamikor a megjelenés előtti időszakban. A fan site mint látom már nem él (sajnos), ezért gyors kérdeznék pár dolgot, és nem is rabolnám az időtöket tovább. (kell valami az Oblivionig mert megőrülök;])
1. - Játékkal ha egyszer elkezdem, és nem megyek csődbe vagy ilyesmi, akkor játszhatok bármeddig? Vagy mindenképpen lesz egy game over, you win felirat és újra kell kezdenem? Vagy addig játszok a stúdiómmal, amíg meg nem unom, akár több tíz/száz (nemtudom hogy van ez, csa kérdezem) éveket?
2. - Korábban láttam olyanokat, hogy az "én sztárom letölthető" meg miegymás. Na majd keresek a guglival ilyen oldalakat, de ha van valakinek tippje valami igazán frappáns kis oldalra, ahol megvan minden ami szem szájnak ingere, azt megköszönném. Hátha megspórolok sok vackot ezzel.
3. - A játék anno igencsak nagy dirrel-durral érkezett, addig követtem a dolgokat. De aztán lemaradtam. Szóval a játék tényleg játék és játszhatsz kedvedre, vagy a játék inkább egy házi filmstúdió, és mint olyan, a lényege a tényleges film (wmv) készítése? Vagyis ha én nem akarok sokat pepecselni azzal, hogy mások számára is letölthető mozik készítsek, csak jtászani akarok a magam csendességében (menedzselni, szervezkedni, amolyan tycoon módra) akkor megtehetem? Vagy nem lehet a filmkészítéssel járó macerát kihagyni, azon kötelező jelleggel át kell esni?
Kb hirtelen enyi ;] -
#5755 "Lófa*szt"
-
Bandy11 #5754 Elnézést most olvastam vissza és látom hogy nincs sorry!Eszméletlen lehet ez a game csak az a baj hogy nekem nagyon gyér az angol tudásom a kedvem fordítgatni meg még kissebb szal eléggé nehéz a cucc.(egész pontosan nem is tudok neki állni:D) -
Bandy11 #5753 Van a játékhoz teljes magyarosítás?
-
#5752 Ejha! Kösz szépen. :) -
The Best #5751 Köszi a cracket már mindenüt kerestem. Köszi -
#5750 Lóf*szt. Csak egy kis átszervezés volt és Sam véletlenül nem magyarázta meg elég jól a dolgot és hirtelen mindenki elkezdett rémeket látni oda ahol nem volt semmi különös. Leépítettek csapatokat és felszabadult 100 ember (amit sok lángész úgy értelmezett, hogy elbocsátottak 100 embert), ezekből szépen verbuváltak két erős fejlesztőcsapatot, akik a két jelenlegi projecten dolgozik (az egyik egyértelműen a Dimitri, a másik meg Molyneux saját bevallása szerint "egy konzolos játékuk folytatása" (no vajon melyiké )). -
#5749 megszűnik a Lionhead?:o -
#5748 Sajna nem túl meglepő. :-( -
zizzenet #5747 Most olvasom a "movies planet"-en, hogy nagyjából annyi a régi Lionheadnek, és így a The Movies-nak is. Még kiadják a beígért kiegészítőt, aztán csókolom. A Propshopot is hanyagolják, szóval leáll az egész. Szomorú. Ráadásul van egy cikk, amiben, ha jól értem, arról írnak, hogy a fejlesztők panaszkodnak amiatt, hogy mennyi kiváló ötletet dobáltak ki a játékból a végén.