7005
Athlon 64
-
#770 Ha az idö is fontos, akkor a 3500 feltétlen -
#769 AX... oké, köszi szépen! -
Anee #768 cg steppinges proci kell hogy legyen...a proci első sorának vége AX -
#767 Hell!
Kérdésem a következő lenne:
Milyen steppinges procit kéne vennem, hogy kb olyan tuning potenciált kapjak mint a tiéd?
Párszor már említettétek, de lusta vok vissza olvasni sry... -
ceas #766 Nos, kérdés a következő: megéri-e az s939-es 3500+ athlon64 szemben a fele annyiba kerülő s754-es 3200+-al? Az időállóság is fontos, és ezen éveket értek nem pár hónapot, ui. ha most beruházok az tuti, hogy 2 évig elfelejtem a cpu upgrade-t. -
Anee #765 hát akkor flasheld vissza...PONT. -
#764 Nem bugos! Simán kiváncsiskodtam! :) -
Anee #763 Hát akkor tedd vissza amivel ment....vagy az meg másba bugos? -
#762 Megnéztem a procit, CG-s és nem c0-ás ha ez segít valamit... -
#761 c0-ás?Az nem tud 400-at? -
#760 Nem az összessel! Csak az utolsó kettővel, az az előtt kiadottakkal működik 400on. -
Anee #759 A többi BIOS-szal is csak 333-mon tudod hajtani a ramodat?Vagy csak ezzel?
Mert ha az összes bios maxx 333-mat enged akkor az a c0-ás proci következménye lenne -
#758 Hali!
Volna egy olyan gondom, egy Leadtek K8N alaplappal, hogy ha a legújabb BIOS-t használom, az egyébként 400-as ramok csak 333-on hajlandóak működni. Van valakinek bármi ötlete, hogy miért lehet? -
#757 De valahol viszont én olvastam,h lesz X800XT agp-s sínnel.
Nem mintha értetlenkednék csak én azt hittem eddig,h a pci exp sokkal-sokkal "gyorsabb" az agp-nél erre kiderül,h igazából "még" nem!
Hmm...
Ezek a hardware gyártók "kedvesek" !
Cseréld csak le szépen az alaplapodat!!!
Régebben olvastam v.mit anno a 4X és a 8X agp ről,h ott sem volt igazán sebességnövekedés... bár nemtom... -
Anee #756 Ja az x800/GF6800 sorozat az utolsó felső kategóriás AGP-s kártya...vagyis ha ennél gyorsabbat akarsz akkor már pci-e foglalat kell -
#755 De átállni még nem kell sztem, csak ha új gépet akarsz venni amúgyis -
Anee #754 Igen nincs sebességbeli előnye a PCI-E kártyáknak ma még............
De mivel a gyártók lényegében már csak olyan kártyákat fognak gyártani íy neked MUSZÁLY lesz olyan lapot venned....cigányság...
De legalább újra lehet SLI-zni -
#753 Hát az expressé a jövő, szal ha veszel, akkor az több ideig lesz jó -
#752 Javítsatok ki ha tévednék!! :
Egy haverom olvasott v.mi tesztet,h egyenlőre nem érdemes PCI-Exp..-re átállni mert nem hozz akkora teljesítménybeli különbséget az AGP-vel szemben,h érdemes lenne beleinvesztálni?
??? -
Anee #751 Hát a VIA chipek nem egy tuning cuccok...inkább az a jó fogalmazás hogy vannak lapok amik tudnak annyit mint a nf3-masok
K8T NEO-t felejsd el se sebességbe se tuning szempontjéból nem egy sztár...K8N NEO-val ellenben semmi baj nincs minden fasza vele...26+áfáért best buy -
#750 A via-s chipsetek ennyire szarok tuning szempontjából? -
#749 a platinumon nincs integrál vga. elírás. ( az nf3 nem tud ilyet ) integrált hang van, 7.1, kellemes. -
bandia #748 MSI K8N NEO PLATINUM Ezen is van egy integrált videokártya....Anélkül nem lehet kapni? -
bandia #747 Milyen ez? MSI K8T NEO-FIS2R? Mert ez MSI K8N NEO2Platinum 54G kicsit drága.... -
bandia #746 Ja látom, vmi integrált vacak van rajta...bocs -
bandia #745 Milyen az MSI K8T FSR? -
#744 Kíváncsi leszek a KT890/890pro teljesítményére -
bandia #743 MSI K8N NEO PLATINUM Ez úgy akkor jó lenne...Van rajta CnQ is...Jó az, miért ne:) -
Anee #742 704-es üzi
Nekem is gyári hűtővel megy a procim...az az abit kevésbé bírja a tuningot mert nincs benne fix agp/pci...de a kv8 pro-ban van mégse lehet tőle jobban húzni:(
Szal ha tuning akkor NF3-250/gb
Választék:Chaintech VNF3-250 /annyira nem ajánlott/ DFI UT Lanparty NF3 250/még beszerezhetetlen/, MSI K8N NEO PLATINUM/már bizonyított:)/, GIGABYTE K8NS/PRO /az elődje bizonyított../ -
#741 Me neked is az van mi?! -
bandia #740 Tudom már egy őskövület, de pont ezért szeretném lecserélni :) -
bandia #739 Nem tudom mi az a CnQ :) Persze, kis tuning mindenképpen, de csak amennyit a gyári hűtúvel bir a proci....alaplapra max bruttó 30eFT....Mennyiért tudnék egy ilyen konfigot elpasszolni: Intel Celeron 1200 tualatin, TUSL2-c, 512MB SDRam, meg egy geforce2 mx? Kb?
Köszi -
Anee #738 Tuningolni is akarsz?CnQ kell neked?Mennyi a felső maxx amit alaplapra szánsz?Mert én inkább NF3-mas lapot ajánlanék, abból is msi-t:) -
bandia #737 Athlon 64 3000+ vásárlását tervezem...Melyik alaplap lenne megfelelő szerintetek...Néztem egy ABit KV8 at, egész baráti az ára is, meg jónak is tűnik...Mi a véleményetek róla? Köszi -
#736 corun. jövőhétenkapnak. de nem prószálom ki, mert csak nf3 250, nem gb. de van rajta gigabit lan, és sata raid... nincs hw tűzfal. -
Anee #735 csak nem ki akarnád a gigabyte-ot is próbálni?:)
Amúgy meg ők is pesten veszik ha kell megkérdem melyik nagykerből... -
Anee #734 10x255 és 10*265 elsőnél ht 4-es szorzóval másodiknál 3-mas szorzóval...első 1.65 második 1.7V -
#733 Csak arra értem,h bejelentették és valszeg az nvidia se várat magára sokat... -
ent #732 A 2650-et milyen szorzóval is....
(bocs,nincs kedvem visszanézni!) -
#731 hát kicsit messze van...