7005
Athlon 64
  • ent
    Tényleg bocsi, én a maxról te meg másról beszélsz! A max egyébként tényleg hangos... [szerintem]
  • Aspyrin
    háj, sikerül végre cuccot vennem, remélem kihúzom vele egy darabig
  • Bandee
    akkor sincs hagja semmi, mivel passzív hűtés van rajta ált ;)
  • magus
    1. allandoan zenet hallgatok
    2. mostaninal nem hinnem hogy hangosabb lehet:)
  • ent
    Meakulpa, bandi
  • Bandee
    próbáltam én is, de mivel 1enlőre csak beta van belőle, és meghajtóprogram sincs még mindenhez, így most xpsp2-t tolok. meglestem longhorn 64bitest is, de az még tényleg alpha ;)
  • totyi
    Csa Bandee!

Milyen Op. Rendszered van fent.Mert én egyszer felnyomtam a Win 64 bites op. rendszert.De nem tudtam felnyomni a daemont se az alcoholt.
    Ezért visszapakoltam a SP1-et.Pedig már az összes meghajto megvan,az
    alaplapi a videokari meg minden.Egyedül a virtuális meghajtoval szivok.
  • Bandee
    most esett le h te kv8max-ról beszélsz. az sima k8t800as chipset (nem pro), és van chipset hőtű, meg izom kondi hűtő is, és szar ahogy van. senki nem beszélt itt arról ha megnézed
  • Bandee
    miről beszélsz te? hangos alaplap? :D
  • ent
    Persze attól függ, hoy van e neki plusz alaplapi ventije és levegő elvezetője
  • magus
    hangos?:)
  • ent
    Ne beszélj hülyeségeket, egy hangos alaplapot akarsz rátukmálni!?
  • Bandee
    én igen, erre a platformra tenném le a voksom mindenképp a helyedben, ha új gépet vásárolsz
  • Bandee
    jól teszed. de rám hallgatsz www.ready.hu > főoldalon előrendelés abit kv8 pro 3rd-eye (br ~23) zsír lap ;)
  • magus
    aha, athlon 64-et
  • Narancs
    Jó kis teszt volt, kár hogy NF8 még nem volt benne, pedig érdekelne nagyon, mit tud a legendás NF7 utód...
    Amúgy ez a sercegés mennire zavaró? Hallani egyáltalán? Állandóan zizeg, vagy csak néha zörren egyet kettőt?
    (lehet benevezek majd egy vnf-250 + 2800+ CG párosra...)
  • netrunner
    Egy kicsit visszatérve erre a régi témára:
    A prohardveren befejezték az nvidiás athlon 64 lapok tesztelését és a vnf-250 "Különösen ajánlott" lett. Úgy láttszik a sercegés őket sem riasztotta el... :-)
  • Gugger
    vajon elég lenne egy 400W-os táp ennek a csodának? 2xVGA 4x SATA300 stb...
  • Gugger
    vajon mikor lehet majd nálunk is kapni a boltokban és mennyi lessz az ára?
  • ZaJanga
    Elég jó
  • Bandee
    mit értesz "ilyet" alatt? a64-et?
  • magus
    ha gepet veszek ujat, akkor erdemes ilyet venni bele? vagy milyet erdemes?
  • Bandee
    egészségedre
  • ent
    Most azt mondtad hazudok!

Ui.: Nálam igen is volt ilyen probléma, belassult a rendszer!
    Valszeg azért mert nem volt még a biosomnak frissitése, ami a legutolsó megoldott (igazságos tempr. mutató)
  • netrunner
    www.pcland.hu

Én itt vettem majdnem mindent az atholn64-emhez.
  • Bandee
    mit kell nézni ezen?
  • ZaJanga
    Anee : neked mi a tapasztalatod a tuning vs. SATA -ról?
    A tesztet olvasva nem igazán szereti a SATA ha tuningolva van a rendszer
  • ZaJanga
    prohardware nForce 250GB teszt 2/2
  • ZaJanga
  • Bandee
    te most nem azért, de mp-enként 30szor képes állítani cpu szorzót, és amint terhelés éri feldobja órajelet, nem lassul windows töltés meg ilyenek. baromságokat ne beszélj már
  • Bandee
    nem, bruttóba volt annyi. a64 3000+ dobozost lehet szerezni 36 körül 3év garral, oem-et nem vennék, mert dobozos max +1-2K és annyiért nem kapsz érdemi hűtőt
  • Narancs
    gondoltam...
  • ent
    5x1000 = 5x200
  • Narancs
    nemtom, nekem nincsenek tapasztalataim A64 el még, sajnos, de elképzelhető...
  • ent
    CSak a rendszer felállása is idegtépő a cnq mellett!
  • ent
    Egyébként, meg a cnq mellett és az 5x1000mhz mellett kurva lassú volt a rendszer! Szerinted a cnq miatt csak?
  • ent
    ó, bakker
  • Narancs
    Hát mondjuk játék közbe nyomaz egy ALT+TAB ot, és közbe megnézed CPU Z vel a cuccost...
  • ent
    Ezért volt az nálam régebben, hogy beállítottam minenggazdra és a cpu-z 5x1000 mgh-et írt!!
    Én meg azt hittem gáz van?
    Bocsi, ezt most muszáj volt itt és most!

Ui.: Viszont azt hogy nézem meg, hogy visszatette rendesbe, mondjuk egy játék közben!
  • bandia
    Srácok sulinetben hol lehet jó cuccokat kapni? Mert otthon Sopronban nincs AMD 64 3000 + os, meg MSI NeO Platinum:( sulinetben, és nekem az kőőő:) Nem veszek P4 et az tuti, hiszen ez legalább majd a longhornt is tudja használni 64 biten....És hosszabb távon gombolkozom:D