7005
Athlon 64
-
ent #930 Tényleg bocsi, én a maxról te meg másról beszélsz! A max egyébként tényleg hangos... [szerintem] -
Aspyrin #929 háj, sikerül végre cuccot vennem, remélem kihúzom vele egy darabig -
#928 akkor sincs hagja semmi, mivel passzív hűtés van rajta ált ;) -
#927 1. allandoan zenet hallgatok
2. mostaninal nem hinnem hogy hangosabb lehet:) -
ent #926 Meakulpa, bandi -
#925 próbáltam én is, de mivel 1enlőre csak beta van belőle, és meghajtóprogram sincs még mindenhez, így most xpsp2-t tolok. meglestem longhorn 64bitest is, de az még tényleg alpha ;) -
totyi #924 Csa Bandee!
Milyen Op. Rendszered van fent.Mert én egyszer felnyomtam a Win 64 bites op. rendszert.De nem tudtam felnyomni a daemont se az alcoholt.
Ezért visszapakoltam a SP1-et.Pedig már az összes meghajto megvan,az
alaplapi a videokari meg minden.Egyedül a virtuális meghajtoval szivok. -
#923 most esett le h te kv8max-ról beszélsz. az sima k8t800as chipset (nem pro), és van chipset hőtű, meg izom kondi hűtő is, és szar ahogy van. senki nem beszélt itt arról ha megnézed -
#922 miről beszélsz te? hangos alaplap? :D -
ent #921 Persze attól függ, hoy van e neki plusz alaplapi ventije és levegő elvezetője
-
#920 hangos?:) -
ent #919 Ne beszélj hülyeségeket, egy hangos alaplapot akarsz rátukmálni!? -
#918 én igen, erre a platformra tenném le a voksom mindenképp a helyedben, ha új gépet vásárolsz -
#917 jól teszed. de rám hallgatsz www.ready.hu > főoldalon előrendelés abit kv8 pro 3rd-eye (br ~23) zsír lap ;) -
#916 aha, athlon 64-et -
#915 Jó kis teszt volt, kár hogy NF8 még nem volt benne, pedig érdekelne nagyon, mit tud a legendás NF7 utód...
Amúgy ez a sercegés mennire zavaró? Hallani egyáltalán? Állandóan zizeg, vagy csak néha zörren egyet kettőt?
(lehet benevezek majd egy vnf-250 + 2800+ CG párosra...) -
netrunner #914 Egy kicsit visszatérve erre a régi témára:
A prohardveren befejezték az nvidiás athlon 64 lapok tesztelését és a vnf-250 "Különösen ajánlott" lett. Úgy láttszik a sercegés őket sem riasztotta el... :-) -
#913 vajon elég lenne egy 400W-os táp ennek a csodának? 2xVGA 4x SATA300 stb... -
#912 vajon mikor lehet majd nálunk is kapni a boltokban és mennyi lessz az ára? -
#911 Elég jó -
#910 mit értesz "ilyet" alatt? a64-et? -
#909 ha gepet veszek ujat, akkor erdemes ilyet venni bele? vagy milyet erdemes? -
#908 egészségedre -
ent #907 Most azt mondtad hazudok!
Ui.: Nálam igen is volt ilyen probléma, belassult a rendszer!
Valszeg azért mert nem volt még a biosomnak frissitése, ami a legutolsó megoldott (igazságos tempr. mutató) -
netrunner #906 www.pcland.hu
Én itt vettem majdnem mindent az atholn64-emhez. -
#905 mit kell nézni ezen? -
#904 Anee : neked mi a tapasztalatod a tuning vs. SATA -ról?
A tesztet olvasva nem igazán szereti a SATA ha tuningolva van a rendszer -
#903 prohardware nForce 250GB teszt 2/2 -
#902 -
#901 te most nem azért, de mp-enként 30szor képes állítani cpu szorzót, és amint terhelés éri feldobja órajelet, nem lassul windows töltés meg ilyenek. baromságokat ne beszélj már -
#900 nem, bruttóba volt annyi. a64 3000+ dobozost lehet szerezni 36 körül 3év garral, oem-et nem vennék, mert dobozos max +1-2K és annyiért nem kapsz érdemi hűtőt -
#899 gondoltam... -
ent #898 5x1000 = 5x200 -
#897 nemtom, nekem nincsenek tapasztalataim A64 el még, sajnos, de elképzelhető... -
ent #896 CSak a rendszer felállása is idegtépő a cnq mellett! -
ent #895 Egyébként, meg a cnq mellett és az 5x1000mhz mellett kurva lassú volt a rendszer! Szerinted a cnq miatt csak? -
ent #894 ó, bakker -
#893 Hát mondjuk játék közbe nyomaz egy ALT+TAB ot, és közbe megnézed CPU Z vel a cuccost... -
ent #892 Ezért volt az nálam régebben, hogy beállítottam minenggazdra és a cpu-z 5x1000 mgh-et írt!!
Én meg azt hittem gáz van?
Bocsi, ezt most muszáj volt itt és most!
Ui.: Viszont azt hogy nézem meg, hogy visszatette rendesbe, mondjuk egy játék közben! -
bandia #891 Srácok sulinetben hol lehet jó cuccokat kapni? Mert otthon Sopronban nincs AMD 64 3000 + os, meg MSI NeO Platinum:( sulinetben, és nekem az kőőő:) Nem veszek P4 et az tuti, hiszen ez legalább majd a longhornt is tudja használni 64 biten....És hosszabb távon gombolkozom:D