7005
Athlon 64
  • CoolStuff
    Volt értelme, mert akkor még rengeteget gémeltem, és abban az időben minden gém megy fullon, bár most is...
    Igaz, mivel nagyrészét eladtam az alkatrészeknek, ezért egy 300 kb visszajött...
  • Gabesz amd64
    Volt értelme?

hát aki megteheti!akkor mért ne! Én is megtenném!Ha millióim lennének a zsebemben!
  • Gabesz amd64
    Jaja!
    De külföldön igen!

De már csak 939-est érdemes venni!De ennek még látszatja sincs hogy csökken!Majd jővő nyár vége!Talán?!
  • CoolStuff
    Ok, azt megköszönném...
    200 komplett gépre?
    Én kiszámoltam, hogy amióta ez a gépem megvan 650k-t költöttem rá...
    Na jó, de ebben benne van az a komplett gép, amit elsőnek vettem, meg az a jó pár száz proci meg alaplap, amilyenjeim voltak...
    Több 100VGA, CD író, mobil rack, vinyó, flancos házak tömkelege.
    Jó sok dolog!:D
  • _Vegeta_
    A 3-4 honapot szoszerint komolyan gondolom. Mer addigra gyulik ossze 100-200 kilo uj gepre.. De ha akkor is erdekelni fog majd irok tapasztalatokat. ;D
  • Narancs
    Ja, általában 9600XT azért jobb 1 hajszállal...
  • CoolStuff
    De a 9600Xt még jobb DX9-es gémekben...
  • Narancs
    25K kb.
    Most van egy 24ért apróneten.
    9600XT -k 30K körül vannak, de azokra van még gari is, 9500pro meg régi kártya, rendszerint már nem garanciálisakat árulnak...
  • Falconer
    Mennyiért adnak egy 9500Prot????
  • Narancs
    most 2X leírtam uyganazt, csak más megfogalmazásban.....
    szétcsúszok megin'
  • Narancs
    magyarul más a 2 cég koncepciója.
    Ez kb olyan, mint hogy a 9500PRO, ami jóval alacsonyabb órajelen jár mint a 9600XT, mégis kb ugyanolyan gyors, mert 8 pipeline dolgozik benne, míg a 9600XT hiába megy majd dupla annyi órajelen mint 9500PRO, ha a 9500PROban dupla nnyi a futószalag.
  • CoolStuff
    Hi!
    Gyere a pc tuningba kicsit!
  • CoolStuff
    Ha olcsóbb lesz, akkor én is veszek, de állítólag az Intel is előrukkol valami még olcsóbb Prescotokkal!:P
    De azért 50-ért megérte a 3.4-esem, mert ennyiért ugye nem kapok Athlon64 közelébe érő procit...
  • Narancs
    ja, ezt már mondtam miért van.
    AMDnél 2 rövidebb futószalag szállít egyszerre 1 órajel alatt, de a rövidség miatt nem tudnak olyan magas órajelű procikat gyártani mint az Intel.
    Intelnél 1 hosszú futószalag dolgozik, ezért tudnak mags órajelű procikat gyártani.
    Ha rosszul írtam volna javítsatok ki, nem vágom ilyen szinten a témát, csak Borg már 1X leírta.
  • Gabesz amd64
    Végre eljött az idő!!

De még olcsobb a P4!De majd ha lejebb megy az AMD64 ára akkor befelegzett! :-D
  • CoolStuff
    Hát nem véletlen 2.6+ a jelzése...
  • CoolStuff
    Csá V3g374!
    Majd szólj, ha veszel, mert engem is érdekelne a másik gépembe...
  • Falconer
    Dehát vazze ilyen nincs!!!
    2200AMD=1.8Ghz! és a P4 meg 2.6, ráadásul dupla annyi a cache!
    Én ezóta vagyon AMD fan
  • _Vegeta_
    Azt varom a A64tol, h mire 3-4honap mulva veszek egyet jol lemegy az ára. ;)
  • CoolStuff
    Jah, azért nem lehet általánosítani, hogy melyik jobb, de most télleg az AMD vezet!
  • Falconer
    Az L3nak télleg nem. Én azt néztem, hogy Sisofttal összehasonlítottam a gépem a fateréval.
    512-512ram (uaz órajel), enyimé 2200+Tbred, övé 2600 Norrthwood
    A poén: uaz lett a két eredmény a CPU tesztnél ahol ugye két értéket mér.
    Az egyiknél az Athlon volt jobb egy hajszállal, a másiknál meg a P4
  • CoolStuff
    Hagyjuk...itt is témárol volt szó, szal ne szólj bele, mi vagy te, önkéntes rendős?:P
  • CoolStuff
    Azt megnézem, amikor a Barton odaver az L3-nak a P4 3.4-esen...
    Ha olyan tesztekből vetted, mint amilyen az a prescott veri a 3.6-os struktúra volt, akkor lehetséges, hogy valami kamut odanyomtak az orrod alá!
    Na nem vitázom olyan teszteken, ahol az E-t extrémnek tekintik! Minden nem hozzáértő fasz csinálja ezeket a teszteket, aztán lehet, hogy celeronok ellen rakták ki a procikat!:D
    LOL, na cső!
    Felejtsük el, elhiszem, hogy az Athlon64 jobb, de azt, hogy 2600+-os barton...chö!:PPP
  • Gabesz amd64
    Mért mi a különbség a két név között?
  • CoolStuff
    Már késő!:P
  • Falconer
    Mitől 6-7 éves a K7? Nem 2000ben jelent meg? Addig K6ok voltak
  • Falconer
    Dem ostmár van Barton is
  • Falconer
    Jó szöveg :D
  • Gabesz amd64
    Ez az!
  • Punkerwork
    miért kell nekem ide jönni?
  • Anee
    Nalátod akkor ott offolj ne itt..
  • [Jakuza]
    A 2600+ T-Bred volt nem Barton.
  • [Jakuza]
    Minek az a 4GHz mikor fele szinte feleakkora orajelen veri romma az AMD a P4edet.
    Raadasul egy mezei Barton felhuzva a kozeleben lohol a P4nek a maga 6-7eves K7 magos architecturajaval.
    Egy sima 2600+ volt nalam nemreg ami ment 2613MHzen.
    Siman odaver a 3,4GHzes P4nek es meg csak nem is 939es AMD64.
  • CoolStuff
    És miaz, hogy ezt a topikot is sikerült szétbaxni??
    Melyik volt a másik???
    Mert a PC tuning eszmecsere topik, szal ot lehet offolni!:PPPPPPPP
    Na mind1, spongyát rá, ok?
  • CoolStuff
    4Ghz-en tudod mikor meg, max gáz, vagy hidrogén hűtéssel!
  • CoolStuff
    Jó, figy sztem hagyjuk, olvasd el, hogy a végére rájöttünk, hogy mindegyik procinál vannak erősségek!
    Ja, és nem basztam szét, erre van a topik, hogy vitázzunk és eszmét cseréljünk, szal eldugulás!
    És a nevem nagy C és nagy S!:PP
    Arra meg, hogy 3 év arhitektúra csak azt mondom, hogy szégyen, hogy akár versenytársa lehet a zsír új Athlon64-nek!
    Loál, na csá!:PP
  • Anee
    Gratula coolstuff sikerült szétbaszni ezt a topicot is...na sebaly hát akkor itt nem fogunk a témával foglalkozni
    Amúgy 363-ra válaszolva az a proci ami 10 tesztből 9-ben megveri a szarok P4-et az már jelent valamit...Megy 4GHz-en.....AMD számozás szerint 2600MHz lesz a 4000+...wassercoolerrel menne ez is 2800+ MHz-eket és ott esélye sincs a hugy három éves Netburst arhitektúrának
  • CoolStuff
    Az egy dolog, bár ezt is csak úgy mondják állítólag...
    Szal ez a cache mindíg vitatéma, de általában nem szoktak nyerni a 3.2-es presscotok, max extrém nw-ok 3.6-osok ellen!
    Na mind1, nem ide tartozik ez, lehet ilyen is!:)
    Csőtáv!
  • [Jakuza]
    Mitol lenne kamu, ha 2szer akkora cache van benne, hogy jobb a memoriakezelese ?
  • CoolStuff
    :D