7005
Athlon 64
-
#10 Igen, nekem is FOP32 hűtötte az 1200 TB-met, sőt tovább megyek, most meg egy tuningolt TAK68 hűti a T-Bredemet (2400+), és nem kifejezetten zavar hogy hangos, de lehet, hogy lecserélem valami Zalman rezes hűtőre, és akkor még csak nem is lesz hangos...
Ha meg valaki azért vesz gépet, hogy Pistike előtt felvágjon, akkor megérdemli...
Egyébként az új Athlon64 és az Opteron már nem fog olyan erős hűtést igényelni mint a jelenlegi procik. -
#9 Semmi bajod? Neked nem volt az baj, hogy a FOP32-őn kívül semmi nem bírta anno hűteni az 1200-as TBird-öt? Vagy süket vagy? :)
A 64 bittől nem várok semmit. Szerintem nem fog semmi újat hozni, csak nagyjából ugyanolyan sebességű gyorsulást, mint bármelyik új proci a régihez képest. Bár tény, hogy lesznek páran, akik ezentúl majd azzal rajolnak a szomszéd Pistike előtt, hogy húha, nekem 64 bites procim van :) -
#8 Irjatok véleményeket, mert kiváncsi vagyok rá -
#7 Nekem van otthon egy jó öreg K6-2-es proc, amely most is nagyon jól teljesít. A fő rendszerem nekem jelenleg Intel celeron 997Mhz re húzva.
A következő gép alapja biztos, hogy AMD lesz mert az ár/teljesítmény megahatározó szempont nálam.
Én azt hiszem megvárom az Athlon 64 boltba kerülését, és ha tesztek igazolják akkor megveszem -
#6 Ezért tolom otthon AMD-n a játékokat! Egyébként már 6 AMD procim volt, és még egyikkel sem volt semmi bajom! (K6-II 300MHz, K6-II 450MHz, Duron 800MHz, Thunderbird 1200MHz, Athlon XP 1800+ /1533MHz/, Athlon XP 2400+ 2000MHz/)
Mondjuk volt pár Intel is: i286 20Mhz, i386DX 40Mhz, i486DX2 66MHz, i486DX4 100Mhz, Pentium 90Mhz, Pentium 133MHz, és jelenleg is van egy Celeron-II ("Zöld Celeron") 1100MHz.
De jó is a nosztalgia! (Jó újra felidézni a történelmet...) -
#5 jaja, én is a biztonsága miatt választom. de nem kétlem, hogy ár/teljesítmény arányban az AMD a nyerő -
#4 Nekem semmi bajom velük, sőt lehet, hogy beszerzek egy régi S423-as P4-et a Celeronom helyett, csak senki nem akar megszabadulni ilyen prockótól... Pedig alaplapom már volna hozzá, csak még nem tudtam kipróbálni!
Egyébként irodai munkára, meg folyamatos üzemelésre szerintem azért biztonságosabb a P4, a hűtés miatt, ennek ellenérea a "Fő Gép" otthon nekem is AMD! -
#3 meg azért jók azok a P4-es procik... -
#2 Ez azért kicsit merész elgondolás, de én is bízok benne, hogy bejön az AMD-nek az Athlon64 és az Opteron! De azért az Intelt nem szabad alábecsülni, még mindig az övéké a legnagyobb piaci részesedés és a legnagyobb tőketartalék. -
#1 Mit gondoltok, szerintetek az Athlon 64 sikeres platformmá válhat?
Intel teljesen máskép képzeli el a 64 bites rendszer jövőjét. Remélem az Intel most befürdik vele. És akkor végre az AMD fogja diktálni a tempót.