7005
Athlon 64
  • [Jakuza]
    Hat az a te marhasagod lenne.
    Ohatatlanuk ekofordul minden topicban, hogy mas is belekeruljon, mint amirol szol.
    A forum nem arrol szol, hogy ezek miatt az ember ne adja meg segitseget olyan hozzaszoloknak, vagy kerdezoknek, akik a temaban segitsegre szorulnak es inkabb elpucoljon a forumrol.
    Mindig akad idiota a forumokban egyszeruen figyelmen kivul kell hagyni oket, vagy kersz egy hazigazda jogot valamelyik moderatortol es rendbetartod a forumot az oda nem illo hozaszolasok torlesevel.
  • CoolStuff
    Á, ott... Figyelj, rokonom a moderátor, szal ne féltsél!:DDD
  • Anee
    szerencsére ott van moderálás:)
  • CoolStuff
    Én is ott szoktam írkálni, szal ott sem vagy biztonságban...
    Menj hrdveroc-re, ott nem vagyok jelen!:DDD
  • Anee
    4000/1390
    Single channel ne felejsd el

Amúgy ez a topik beláthatjátok egy ideje nem az A64-ről szól ...de inkább nem is érdekel a PH!-n lehet emberin fórumozni a témában úgyhogy inkább végleg itthagyom
  • CoolStuff
    Tudom, de én a GHz-eket szeretem!:DDD
  • [Jakuza]
    Engem a minnel nagyobb teljesitmeny hajt, nem az orajel.
    Az F1es Ferrari is csak 3000 kobcentis. :P
  • CoolStuff
    Nem, én nem vagyok igazából egyik tábornak sem a tagja, engem csak a minnél nagyobb órajel hajt, szal overclocker őrült vagyok...:P
    Azért pártolom az Intelt, mert jelenleg Intelem van, és amikor AMD-m volt, csak szoptam vele.
    De beláttam, hogy nem lehet ígyáltalánosítani, hogy xar ez + az, szal ismerkedem most az Athlon64-el!;)
  • [Jakuza]
    Off.
    Azert megkerdezem, hogy te miert nem vagy az Intel rajongok topicban. hamar a kutya sem latogatta meg 1 hete.
    Ennyire megkedvelted az AMD-t ? :PPPPP
  • CoolStuff
    Hagyd, mindenkinek lehet rossz napja, de mindíg...:DD
    Egyébként nem diret tékeltem, csak most vettem észre, szal sry, ha valakinek elvettem az élvezetét ezzel!:PP
  • CoolStuff
    ok
  • Gabesz amd64
    Mit kell a másikat le*aszni!Mire jó?
    Ha nem tetszik amit leír ne olvasd el!De egyszer tuti elolvasod tehát ha dühöd van vele akkor verjél szét inkább egy ocska gépet és ott vezesd le a dühödet vazz!!!

• [Jakuza]
    Ne offoljal mar vazz, inkabb nyomassal nekem ide egy memoria iras/olvasas tesztet a konfigodrol. :P
  • Anee
    Tudod hogy ez nem csak neked szólt
  • CoolStuff
    És ez nem volt off bazzeg:
    A faszomat kötsz már belém!
    Na csá!
  • Anee
    Ez aztán kurvára a témába vág...Nem értem csinálj egy CoolStuff offozik fórumot és oda írd be a hülyeségedet.

Bandee: Nem rossz cucc, elvileg egy monitorozó chippel és egy LCD kijelzővel több mint a sima KV8 Pro, a felárat lazán megéri szerintem.Ellenben nemtudom hogy 1.0 vagy 1.1-es lapot kapsz, az 1.0-ával elvileg lehetnek gubancok bár 1.6-os biosszal már minden 1.1-es bugtalanság elérhető
  • CoolStuff
    Nekem a moncsi maga 160 volt... Sony 17-es TFT LCD Active Matrix-os 2004 aranydíjasa.
    Megéri ilyet venni, ha van rá zséd, mert a drágábbak már fölöslegesek, bár a nagyság számít!
  • grebber
    Nekem amit elterveztem gépet asszem dolgozni kéne érte kő keményen mert 280.000-ben benne lenne.Minden új lenne benne csak drágák.LCD-s moncsi 120.000-és még sehol nem tartok :(
  • Gabesz amd64
    Kösz fiuk!
  • CoolStuff
    jaja, én is gratulálok neki!:)
  • _Vegeta_
    Coolstuff: Ok, tetod. ;D
    Gabesz: Akkor le a kalappal elotted! En csak zsebpenzbol szedtem gepre.. de azt nem en kerestem meg. Majd most jolesz, h teljesen en dolgoztam meg erte.
  • Gabesz amd64
    Én se tudtam menni mert suliba jártam meg még járok is!
    Hát majd végzek minden sulival akkor lehet menni melózni azt lesz sok money és lehet havonta cserélni a hardvereket!!
    :-)
  • Bandee
    Vélemények erről a lapról? ABIT KV8-PRO 3RD EYE 18.600,-
    Bővebben ITT
  • CoolStuff
    :DDDDDDDDDDD
    Azért szólj!:)))
  • _Vegeta_
    Hat nemtom, en nem mentem dolgozni, nemis tudtam volna hova. Igy h nincs suli most majd tudok menni.
  • _Vegeta_
    Biztos van, nezz korul a nemesebb gyartok honlapjan. :>
  • _Vegeta_
    A budos rezfanfutyulorezangyalat! Mondtam h kb HÁROM-NÉGY HÓNAP mulva veszek uj gepet. Addig meg 3x lemegy az ara.
    Eze nemertettem minek neked akkor beszamolo, addig 200masikat olvasol, hallassz...
  • Gabesz amd64
    Nekem életbe nem vették a szüleim a gépet!!!
    Mindig dolgoztam nyáron és abból a pénzből barkácsoltam össze valamit!!
  • Shep
    Van már PCI-E -es csatolóval ellátott 64bites amd-ket támogató alaplap? Ha igen milyen márka és milyen árban?
  • Laalee
    kezdő... :D
  • SoDI---
    Hát ha én a C64-es korszak kezdete óta számolom, mennyit költött a család számítástechnikai eszközökre összesen, akkor inflációt is belekalkulálva már simán kijön egy normálisabb új autó ára klímával. :)
  • Anee
    33 bruttó a 3000+ és 30 bruttó a 2800+os....hol?a redibe!
  • CoolStuff
    Egy is elég, mert inkább 60-ért veszek Athlon256-ot:D
  • Gabesz amd64
    Nekem is kell 30-40 k-ért!!!
    jöhet kettő is!
  • CoolStuff
    20-30-ért hol veszel Athlon64-e, mert akkor én is veszek!:D
  • CoolStuff
    Hát ezt sem én álltam teljesen...
    Pontosabban szólva én csak 250-et!:D
  • _Vegeta_
    Vilag eletembe max 150et koltottem eddig. ;D
    Ugyre regen a szulok vettek..
  • _Vegeta_
    150-200, es a teljes gepet cserelnem kell. hazra 50et szanok majd, procc 20-30kozott, lap 30, hangado 20, procchuto 10 +nyalanksagok. Ezt a gepet is 3-4evre tervezem hasznalatra.
  • Gabesz amd64
    Jaja! de annál több biztos nem volt!
  • CoolStuff
    Ha utánaszámolsz sztem te is költöttél a gépre 400-nál többet!