7005
Athlon 64
-
#850 simán lehet, hogy csak az a példány sercegett, amit ők teszteltek... -
#849 Nos ez a hir pont ebbe a topicba valo.
"Az Anandtech információi szerint az AMD 2005 elején megjelenő új, "E" jelöléssel ellátott Athlon64 processzor-revíziója nem csak javított memóriavezérlővel, hanem SSE3 támogatással is rendelkezni fog. A korábbi információk szerint az AMD csupán kétmagos processzoraiban támogatta volna elsőként az Intel továbbfejlesztett multimédiás utasításkészletét.
A 2005 elején megjelenő, E jelölésű maggal rendelkező Athlon 64 processzorok 90 nanométeres technológiával készülnek. A lap értesülései szerint az SSE3 támogatás beépítése mellett az AMD tovább növeli majd az Athlon 64 processzorok órajelét is: a 4200+ jelölésű processzor már 2,6 GHz-es órajellel lesz kapható, míg az Athlon 64 FX-57 modell 1 Mbyte cache mellett 2,8 GHz-es órajelet tudhat majd magáénak. Ez utóbbi processzort várhatóan 2005 második félévében dobja piacra a vállalat." -
Anee #848 mit csináltál vele???????????????????????????????????????????????
Amúgy igen k8n neo2 platinum -
ent #847 Tönkre vágtam az alaplapom, most mit ajánlasz!
MSI K8N Neo2 Platinum?? -
netrunner #846 Na jó... állítólag serceg. :-) Ez legyen a legnagyobb baja.
Egyébként én nem hallottam, de nem is tartottam közel hozzá a fülem miközben játszottam. :-) -
#845 Háát az elég gáz!
Spórolnak Te meg szívsz! -
Anee #844 de a sercegő kondik:)Odabasz -
netrunner #843 A vnf3-250 benne van :-)
Nem is írnak róla olyan rosszakat, azt meg csak most fedeztem fel (a cikk írásában), hogy milyen progik vannak a value pack cd-n... azt hittem csak demók de van egy-két hasznos is. -
Anee #842 jah és aki most akarna venni az tolja el a vásárlást mert a cikkkirónak úgy volt kedve tesztelni...bár tény ha a nagyágyúk lemennének senkit se érdekelne a szinte beszerezhetetlen aopen soltek shuttle... -
#841 folyt köv. lesz! -
Anee #840 csak a jobb alaplapok maradtak ki pont a tesztből:( -
#839 prohw-n nForce 250gb teszt -
#838 boltba is annyi -
Anee #837 Látni még én se láttam de Aerocool oldala szerint lesz...
Ent:szvsz a Zalman helyett inkább CoolerMaster Hyper6-ot vegyél hasonlóan nehéz de jobb és mellékesen olcsóbb..És a S754/939/940-nek mindnek ugyanolyan a lefogatója szal eccerűen azt irják rá hogy K8 ready:)
Ha meg Zalmant akarsz akkopr meg ne vedd boltba PH! piacán 6-7ért van Alcu és 10 körül új cu -
o0tomy0o #836 Hi all!
Naon megtetszett az az Aerocool HT-101, nincs 754 es kiszerelésben?
Ha igen akkor hol lehet kapni? Naon COOL!!!! -
ent #835 Kösz!
-
trabant #834 akkor >> annyit -
trabant #833 Az AlCu bruttó 10 rongy, a Cu 12.5. Nekem az AlCu van, nem olyan nehéz mint a tiszta rezes Cu, a Bluefishes eladó szerint 3.2-es Prescottig jó, akkor egy Athlon64 se melegszik, szal azt is elbírja. -
ent #832 Péz? -
trabant #831 Zalman CNPS 7000 B. Ezt ajánlják socket939-hez is, van is benne hozzá való korrekt rögzítő készlet. -
ent #830 És kimondottan S939-re való? Vagy ez teljesen mellékes, hogy S754 vagy S939-eshez keresek? -
Anee #829 Halk és strapabíró...
Aerocool HT-101-nek van S754-re is jó verziója, ill Gigabytenak is van egy brutál hítpálypos cucca....
Bár én TR XP-90et vennék csak az ventivel 12 -
trabant #828 Lehet-e már kapni kishazánkban nforce 4-es alaplapot? -
ent #827 Nos, tudsz nekem ajánlani vmilyen hűtőt, amivel húzhatom egy kicsit jobban a procimat?
5-10e Ft. között gondolkozom! Halk és strapabíró legyen! -
#826 Tedd föl mindenképpen hiszen mint itt már olvashattad bios frissítésekkel javítottak egy csomó hibát más lapoknál is. -
netrunner #825 Király a cucc. :-)
Egy piii 1ghz-s gépről tértem át most erre az amd64(3000+)-ra, így a sebesség különbség már kézzel fogható... :-)
Kicsit most még fura, hogy mindent olyan gyorsan csinál. :-)
Most már legalább megy rendesen a Far cry demo is :-), ami eddig csak 0.1fps-el ment...
Közben megnéztem cpu-z ben, a szorzó maradt... ezek szerint a cnq még nem megy. Akkor azt hiszem mégis csak kénytelen leszek föltenni a 3.0-ás biost. Kössz Anee... :-) -
Anee #824 csak a 3.0-ás biosszal megy a cnq
-
#823 Amúgy milyen a cuccos? -
#822 Elég egyszerűen meg lehet tudni megy e CnQ...
Pl CPU - Z nevű progival megnézed a proci infóját, és ott látni fogod hogy ha megy a CnQ, mert a gyárinál alacsonyabb szorzót fog mutatni, mivel CnQ leszabályozza... -
netrunner #821 Üdv
Na szóval megvan az új vnf3 250 lap meg meg a proci (most már erről írok). A biost még nem frissítettem (egyenlőre örülök hogy működik :-) ). Viszont a cnq-t nem tudom hogy kéne megcsinálnom... letöltöttem az amd oldalárol a procidivert és az energiagazdálkodást is minimumra állítottam ahogy írtátok, de nem észleltem semmi változást. Egyáltalán honnan tudom, hogy negy a cnq? :-) -
Marcus_ #820 iGEN KÖSZI MIUTÁN MEGKÉRDEZTEM RÁJÖTTEM H LÉTEZIK KERESŐ IS -BOCS H LAMMER VOLTAM:p -
#819 -
Anee #818 www.memtest86.com ?
amúgy google... -
netrunner #817 Köszi :-) -
Marcus_ #816 MEMTEST86 honnan szerezhető be esetleg?
Köcc -
Marcus_ #815 Na, köszi szipen sokadszor:) -
Anee #814 AMD driver kell igen minimális energiaellátás opció pedig a képernyűkímélő-energiaellátás fül alatt találsz
Netrunner:Chaintech lap 3.0-ás BIOszal minden memórialehetőséggel tudja a cnq-ot...biosba nincs ilyen opció mert gyárilag be van kapcsolva...ha azt akarod ne legyen egyszerűen otthonira állítod az energiaellátást...
MSI+Infineon: Próbáld meg másik slotba tenni a ramodat az egyikat..pl 1-3ba legyen...Jah és tedd fel valamelyik 1.5x-es BIOSt az SOK memóriagontod orvosol -
Marcus_ #813 Bocs a Lámerségemért:(
C&Q -t h lehet aktivizálni elolvastam az ide vágó részeket letöltöm a CPU drivert az AMD oldaláról(ez kell mindenképpen?)
És hol állitok be,mert én az energiaellátásnál nem találok ilyen minimális opciót:P
Köszke:) -
netrunner #812 Na erre kérdeztem rá én is.
Olvastam is egy érdekes cíkket ezzel kapcsolatban: http://www.tomshardware.com/motherboard/20040602/index.html
Lehet már ti is olvastátok, mert nem mai a cikk, de pont erről szól.
Most vissza olvasgattam a fórumokban, igaz akkor hogy chaintech-ben a cool&quiet nem működik? -
Marcus_ #811 MSI 2 oldalas rammmal megy jobban vagy single-lel több modulon.
Tudomm h a lap leirása mindkettöt irja de az n 2 Infineon 512/400 al óránként kifagy.
Most zesztelem 1 el singlevel.Lehet h csak nem csipi ezt a szériát,de vazzeg ennyi nyügöt a ramokkal:P