10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#323 Hali skacok!
Hogyan lehet az OTB-t használni a game-ben?? Billentyűzeten nyomom,és fogalmam sincs hogy milyen gommbal lehet végrehajtani.
Köszike! -
#322 sideline az hánas én állitottam a zoom-on
amugy ajánlom a taktikaváltást
long playben nagyon jo
ja es van egy uj gameplay a fifamexico-n -
#321 lenyomtam a milant 1-0ra pro-n! jövök fel mint a talajvíz..(ahogy volt tesitanárom mondta két vodka között) -
#320 06-90-555-556:)
amúgy kamerát váltottam,és rájöttem,hogy eddig hülye voltam,mert nem a sideline-t nyomtam. így sokkal jobban irányítható.
a kapussal hogy kell kijönni? én nem tudok a q-val se.
2ből egyszer mikor replay után visszaváltana a kép megáll,elkezd szétfolyni. miért van ez? már próbáltam driver cserét. semmi. -
#319 oké miaszámod? P -
#318 én még sajna hallani sem hallottam róla. de ha találkozol egy ilyen jedivel,légyszi feltétlenül add meg neki a számom:)) -
#317 én már halottam ilyen emerről :-) -
#316 sztem ezeket a másik topicba kéne P
itt beszéljünk a fifáról jót vagy nyemjót -
#315 nekem fifaitaly marad bocsi :-) -
#314 ja,billentyűről nyomom. szóval,vki kitudott már cselezni egy védőt? -
donpedro #312 Nincs olyan weboldal, aminek fifaitaly lenne a neve, csak olyan van, hogy www.fifaonline.it. Én innen szedtem le a patcher-t. És van egy fifamania, ami szintén olasz oldal
Ezért nem ártott volna, hogy ha egy url-t is beírsz...
Ugyanis a google a fifaitaly szóra keresve nem talált semmit. -
#311 proevo2 irányítása
itt -
#310 "nem,mert az ellen lestaktikája 100%osan működik. vagy ha egy becsúszva szerelek egy játékost a saját 16osomnál,a laszti odapattan az ellenhez,azmeg rögtön kiugratja azt akit az előbb szereltem,persze a védőm már sehol..."
erre az evoban egy kítűnő megoldást találtak ki...akit épp irányítasz annak megmondhatod meccs kozben egy 5 skalas vonalon, hogy mennyire tamadjon es huzodjon vissza...ergo felfutasra nagyon meg lehet valakit jatszani
de az is az evo egyik erénye és a FIFAban néha izzasztó,hogy az automata játkosváltást is 5 fokozatban állíthatod be...tehát a gép mennyire nézze a legközelebbit vagy sem...cool
de a legccolabb az, bár Knézy sajnos már nem él (ő volt ilyen drukkolós riporter), hogy a kommentátort is be lehett állítani hogy kinek szurkoljon:))))
-
#309 "lehet várni kell még 1 évet a fifára!? hol lehet letölteni a pro evo-t??"
mivel a pro evo magasra tette a mércét érthetőek a felhozott dolgaid....DE
en a fifa 2003-at nyomtam, PS2-n gémpadon és isteni volt vele cselezni az analóg kar kombinációival...bal kar finom irányítás...jobb kar a freestyle kontroll remekül el lehetett fektetni a kapust. Te billről játszod?
pro evo nov 26-tol lesz PC-re -
#308 minél többet játszom a demóval,annál jobban felidegesítem magam a hibáin.
pl. vkinek sikerült már elmenni az ellenfél játékosa mellett egy testcsellel,vagy akárhogy?? nekem nem. vagy sikerült kiugratni vkit úgy,hogy az 1 az 1be vezesse a kapusra? nem,mert az ellen lestaktikája 100%osan működik. vagy ha egy becsúszva szerelek egy játékost a saját 16osomnál,a laszti odapattan az ellenhez,azmeg rögtön kiugratja azt akit az előbb szereltem,persze a védőm már sehol...
a bosszantó,hogy semi-pron nyomom és már ittsem tudok kicselezni senkit sem. a lövéseket meg mintha nem is én irányítanám néha. a kapus meg nemtud vetődve ugran csak eldől és mellényúl a labdának.
lehet várni kell még 1 évet a fifára!? hol lehet letölteni a pro evo-t?? -
#307 bocsi kicsit nagy lett
Irányítási segítség
Irányitási segédlet -
#306 Ja a cím meg lemaradt
Fifazone
Még 14 nap a teljesig JEAAAH :-)
Na és hogy tetszik ez a stadion? :-)
-
#305 Egypár újdonság:
Adidas Bootpatch!
Új labdák
Champions League Ball Black
Champions League Ball Grey
Champions League Ball Yellow
Klassik Ball
Nike Black Ball
Nike Silver Ball
-
#304 A fifaitaly-st természetesen a fifaitaly-rol lehet lesdzedni :-)
Nemtudom és az uj gameplay-el pro legutóbb egy góllal nyertem és nem nagyon jelentkeznek az általad leirt hibák.
De énis várom az EVO-t de eléférnek majd egymás mellett -
donpedro #303 Leszedtem az olasz patcher-t, és játszottam egyt pro-n.
Nyertem 7-2-re, 10 perces félidőkkel, szóval most tényleg gőzöm sincs, hogy melyik fokozat milyen. -
donpedro #302 Na ez marha jó, ezt le kell írnom. Az egyik külföldi fórumon valaki összehasonlította a FIFÁ-t a PRO EVO-val, és végül arra a konklúzióra jutott, hogy ha egy Britney Spears hasonmásverseny résztvevőihez hasonlítanánk a progikat, akkor a Fifa egy Britney Spears nevű lány lenne, aki nem is csinos, hangja sincs, alig hasonlít, míg a Pro evo-t képviselő csaj tökéletesen olyan lenne, mint az igazi, csak éppen úgy hívnák, hogy Sritney Bears!
:)
Hiába, a licence-t nem adják ingyen. -
donpedro #301 És azt honnan lehet leszedni? -
donpedro #300 Lassan tele lesz velem a topic... :)
Rájöttem, hogy miért nyertem az előbb olyan simán. Véletlenül a Demo raptorral nyomtam a Demo Factory helyett, a Demo Factoryval kikaptam 3-1-re. :(
A félidőben még 1-0 volt ide, és ezúttal sem jöttek lövések a kapumra, csak egy gyenge fejes Nedvedtől, úgy húszról, de az alig ment el Didáig. A második játékrészben viszont mintha bekokózott volna a Juventus, minden bejött nekik, jellemző, hogy egyetlen fejpárbajt sem tudtam nyerni, és megint kaptam egy olyan gólt, amikor Del Piero a kezdőkörből megindult középen, és meg se állt a kapumig, mert középen egyszerűen nem volt védő!
Az is jópofa bug, hogy a szögletet elvégző Rui Costát időnként ottfelejti a sarokban a gép. 3 perc is eltelt a meccsből a szöglet után, amikor egy hosszú indítást lefújtak les miatt, és csak akkor vettem észre, hogy ott kolbászol a zászlónál...
Mindegy, nem kezdem újra a siránkozást, remélem a Pro Evo jobb lesz. -
#299 én az uj fifaitaly-st a régebbiekben össze vannak keverve a nehézségek -
donpedro #298 Hát ez fura, valahányszor beírok valamit, rögtön meg kell cáfolnom magamat. Ugyanis épp most vertem meg a gépet Pro fokozaton 5-0-ra!!! És nemhogy gólja, de még kapuralövése sem volt a gépnek!!!
Akartam csinálni egy tesztet, hogy melyik nehézségi fokozat milyen, ezért mindegyiken nyomtam egy meccset. Amateur 7-0, world class 5-0, semi-pro 4-0, és pro is 5-0.
Az egészben az a legfurcsább, hogy az eredmények ellenére is érezhető volt, ahogy egyre nehezebb dolgom lett, egyre keményebben letámadtak, de én is egyre jobban belejöttem, és ami azt illeti, egy kicsit változtattam is a technikámon.
Az utolsó (pro) meccsen egyszerűen fantasztikusan ment a játék, és úgy rúgtam 5 gólt, hogy Buffon megint marha jól védett, óriási ziccerek maradtak ki, és volt olyan is, amikor kijött róla a labda, és pont a 11-es pontnál hótegyedül ácsorgó Seedorf előtt csorgott nagyon lassan, kb. 70cm-re tőle. Mivel a gép nem váltott automatikusan a hollandra, aki folyamatosan hátrált a közeledő labda elől, ezért őrülten elkezdtem nyomogatni az "s"-t. Megnyomtam kb. 10-szer, de egyfolytában Shev, és Pippo között váltogattam, Seedorf-ot nem sikerült aktiválni, így a 6-7 méterről odakocogó védő odaért, és tisztázott.
Ami az eredményen kívül még nagyon meglepett, hogy a góljaim közül 3 nagyon szép, kidolgozott, kényszerítős akcióból, ziccerig játszott helyzetből született, és csak egy távoli bomba volt, illetve egy szöglet utáni fejes. Eddig is volt néhány ilyen helyzetem, de ezek rendre kimaradtak, mert Buffon mindent megfogott.
Írjátok már meg, hogy ti melyik demo patcher-t használjátok, mert nem hiszem, hogy én vagyok ennyivel jobb mindenkinél, hiszen itt azt írjátok, hogy pro fokozaton az x is ritkán jön össze. (Igaz, tegnap még én is így voltam ezzel, lehet, hogy ezután megint várnom kell egy hetet, mire újra nyerek.) :) -
donpedro #297 Mi van a pro-nál feljebb? Mert a semi-pro-t, és a world class-t is simán verem, a pro ellen viszont rendre kikapok egy-két góllal. (Vezetni én is szoktam, de a végére általában fordítanak.) :(
Már 2 napja az új gameplay-vel játszok. :)
Egyébként meg, aki ismer az tudja, hogy nagyon messze vagyok az örök elégedetlentől, sőt, nagyon tudok lelkesedni azokért a dolgokért, amik tetszenek, de azért ez nem vakít el annyira, hogy ne lássam a hibákat. Csak azért kritizálom a játékot, mert lehetne jobb is, az EA-nek ideje és pénze is lenne arra, hogy jobbat csináljon, és valószínűleg a szakmai stábja is megvan hozzá.
Szóval amikor én kritizálok, akkor az inkább az EA-nek szól, és én őszintén remélem, hogy a pro evo 3-ban olyan riválisra találnak, ami rákényszeríti őket arra, hogy kihasználják a cégben lévő potenciál-t.
A védelem hibájáról csak annyit, hogy előfordult már bárkivel, hogy pro szinten megúszta kapott gól nélkül? Vagy olyan helyzet nélkül, ami csak azért nem lett gól, mert a csatár mellé rúgta. Szerintem nincs annál bosszantóbb, mint amikor tehetetlenül figyeled, hogy mi történik a pályán.
Mellesleg 17 éve vagyok Milan-drukker, nehezen vinne rá a lélek, hogy a Juve-val legyek... :) -
#296 "Kissé vicces, hogy ha egy középpályással megindulsz középen, akkor szinte akadálytalanul el lehet vele menni a 16-osig, onnan meg jöhet a lövés, ami 5-ből 3-szor be is akad. "
Valahogy ez az ami engem is zavart az eddigi fifákban. Szépek, jók, de a játékélmény valahogy nem az igazi. Én a ProEvo2-re voksolok eddig, aztán ha megérkezik a 3, akkor az kerül a trónra.
Nem akarok flame-elni a fifa rajongókkal, csak éppen erre jártam... Peace! -
#295 "Tuti, hogy aki ezt a cselezést kitalálta, sose próbált billentyűzetről játszani pro szinten."
ezt írtam én is:)
gémpad nélkül handicap-esnek érzem magam...
"Kissé vicces, hogy ha egy középpályással megindulsz középen, akkor szinte akadálytalanul el lehet vele menni a 16-osig, onnan meg jöhet a lövés, ami 5-ből 3-szor be is akad. Ezért nálam rendre Rui Costa lövi a gólokat. Esetleg Pirlo fejel egyet szögletből.
Na, tényleg nem akarom cikizni a játékot, mert itt sokan szeretik, és való igaz, hogy pl. multiban sok hiba nem lesz (az EA-től megszokott csalások, illetve az olyan hárömszögeléssel ziccerig kijátszott helyzetek, amikor azt se tudom, hogy kit irányítok, és máris gól, az ellenfél játékosainak reakcióideje pont nulla, stb.), csak a védelem lesz ott is ugyanolyan lyukas, mint single playerben."
na ez sosem volt a proevoban...és a pro evo háromban ez a tökéletes szint határát súrolja...nem tudok betelni vele:)természetesen a tegnapi próba után egyből beszereztem...
a gép olyan mintha megjegyezné a trükkjeidet...harmadszorra a jobb szélen lévő pacák már tudja merre akarod elvinni...zseniális
a lövéseket pedig nem lehet automata cálzásra állítani...kisebb sikerélmény már az is, ha a labda a kapu felé veszi az útját:)
a fáradékonyságot sem lehet kikapcsolni...nagyon helyes...tessék csak szépen taktikázni, pihengetni
ha új fociprogit izzítok be először mindig a sógorokkal játszom. Nem voltam rossz a pro evo 2-ben, ezért bátran kezdtem a 3 csillagos nehézséggel...
nagyon élvezetes meccsen egy védelmi hiba folytan 1-0-ra kaptam ki
az uj rész élethűsgére jellemző pl
-a kameramélyfókusz effekt bátor alkalmazása
-a manusok sokkal szebbek
-előnyszabály klassz alkalmazása, nagy sárga cimke jelenik meg ha a biro olyat itélt
-kezezés
-a stopli most már "besüpped" a talajba nagyon élethűen
-sáros pálya esetén a közeli visszajátszásban látszik, hogy felverődik a sár a manus mögött
-kamuesés
ezek amiket most elsőre láttam, de ezekbol lehet hogy a proevo2-ben is volt mar valami
a nagyon jó irányítás megmaradt, és most is mint a proevo2-nél már a faszik nem árva várják a labdát...
háromfajta futás...tologatós a leggyorsabb..közepes..és nagyon apró már nem is futás..ellenfélre rávezető mozgás..ilyenkor a legnehezebb elvenni a labdát az embertől
megmaradt az is...ha valaki át akar futni lasztival rajtad az odapöccint automatán és elveszi a lasztit...
és ez mind akadásmentesen..folyékonyan...
a FIFA 2003-nál (PS2) egyetlen nagy gondom az volt, hogy csere után irtozatosan be tudott szaggatni néha és a DVD-t is ugy pörgette mint atom...folyamatosan
és az ugynevezett sablongólok is a FIFA 2003 egyik negatívuma volt...
idén, mint már írtam újra pro evo a tronon, tavaly a FIFA 2003-mal jatszottam tobbet...
-
Coco #294 mondtam... -
#293 As the first demo listing the following file must be opened with an editor in the Fifa:
data/system/config.dat There you look for then the entry for your Game PAD!
1 = key A function: Flanke/Graet
2 = key B function: Fitting/player change
3 = key C function: Shooting/duel
4 = key X function: Player schicken/Draengeln
5 = key Y function: Passport in the free spacegate-waited rauslaufen
6 = key Z function: Freestyle/- - -
7 = key on the left of function: OTB
8 = key of right function: Sprinten
9 = SELECT 10 =???
I wanted to change the following: The keys right and Y exchange, so that I again with Y sprinten can! Then the entry must be changed as follows:
I hope the remarks was understandable. Tip: Simply times with Fifa 2003 the control change and check where in the Config.dat by Fifa 2003 which one changes!
-
#292 okéé!! -
#291 jaja, 97-ben volt ELŐSZÖR!
Volt a 98RTWC-ben is, ez is 100% -
#290 te tudsz cselezni?
mert az nekem nem nagyon megy -
#289 Ez nem verseny :-)
Probáld ki az uj gameplayt te örök elégedetlen :-)
Énis pro-n játszom vagy feljebb
A mostani meccsen 3-1-re is vezettem :-)
Csak a JUvé-val kell lenni P -
#288 nekem megvan még mindig. (94,97,98,wc98,99,2000,01,02,03,04demo) a 2002wc csak megvolt..
a terem pedig 100,hogy a 97ben volt. kicsit fan vagyok
:)) -
donpedro #287 Breki, a góloddal kapcsolatban, én már olyan gólt is lőttem, amikor a védő blokkolta a lövésemet, de a lábáról egy másik védő lábára pattant a labda, onnan pedig a hálóba. Buffon ugyebár a lövésre elfeküdt.
Semmi gond nincs azzal, hogy nektek tetszik, sőt, tulajdonképpen irigyellek is benneteket, mert ti legalább jól szórakoztok... :) Engem nagyon tud irritálni az, hogy mindig olyan gólokat kapok, hogy esélyem sincs megakadályozni.
Pl. valamelyik Juve-védő a kezdőkörből előrevágja a labdát, amit lassan követ a kamera, én ezzerrel nyomom a fejelés gombot, ám amikor végre megérkezik a kép, döbbenten látom, hogy Del Piero egyedül ugrik, lefejeli a mellette álló Nedvednek, aki kapásból bevágja. Eközben én a körülbelül 10 méterre álló védőt írányíthatom, és mivel az egész akció kb. 2 tizedmásodperc alatt zajlik, így arra sincs időm, hogy egy közelebbi védőre váltsak, nemhogy arra, hogy odaérjek és szereljek.
Mindenesetre azt már tudom, hogy ott követtem el a hibát, hogy végig Pro-fokozaton játszottam, mert ott ezek jóval gyakoribbak, mint a többin. Alacsonyabb szinteken sokkal élvezetesebb a játék. (Igaz sajnos túl könnyű is egyben.) -
donpedro #286 97-ben volt, ez tuti. (Megvan az a PC GURU, amilyekben volt róla cikk)
Szabadrúgásnál elvileg a következő a teendő:
Először az iránygombokkal beállítod a célkeresztet, hogy pontosan hova akarod lőni. Aztán, ha akarod, a shift használatával lehet csavarni a labdát, értelemszerűen, ha a sorfal jobb oldalán akarod eltekerni, akkor jobbra, és vice versa. Ami nekem gondot okozott, az az volt, hogy nem csak oldalra tekertem, hanem egy kicsit lefelé is mozgattam korábban, mint a 2003-ban, de itt ezt nem szabad! Csak szigorúan jobbra, vagy balra tekerjétek a lasztit!
Ha ez megvan, akkor jöhet maga a lövés, amihez először meg kell nyomni a d-t, erre elindul a csúszka jobbra. Ez az erőt állítja, minél közelebb nyomod a csúszka végéhez, annál erősebb lesz a löket. Megjegyzem, hogy nálam ez késve reagál, így hamarabb kell nyomnom, mert ha túlszalad, akkor annyi, abból bikázás lesz.
Ha sikerült időben megállítani, akkor azonnal indul is visszafelé, és ekkor már csak bele kell találni abba a kis zöld szarba. Nálam ez is késik, szóval elég nehéz, de meg lehet csinálni.
Remélem érthető voltam, mégegyszer a lényeg: csavarásnál ne állítsátok fel-le a láb és a labda találkozási pontját, csak oldalra, és a lövés a d gomb 3-szori lenyomásával történik.
1. a mozdulat megkezdése
2. az erő megadása
3. az irány megadása -
Coco #285 azt tom h. road to world cup volt, és én sztem abban volt, bár régen volt, anyira nem emléxem... -
#284 a '97-ben volt. a fifa98 az a road to world cup. de a terem tényleg állat lenne.. -
Coco #283 ja az nagyon szupi volt!én ugy emleksze hogy a '98-ban volt...