Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
"Tuti, hogy aki ezt a cselezést kitalálta, sose próbált billentyűzetről játszani pro szinten."
ezt írtam én is:)
gémpad nélkül handicap-esnek érzem magam...
"Kissé vicces, hogy ha egy középpályással megindulsz középen, akkor szinte akadálytalanul el lehet vele menni a 16-osig, onnan meg jöhet a lövés, ami 5-ből 3-szor be is akad. Ezért nálam rendre Rui Costa lövi a gólokat. Esetleg Pirlo fejel egyet szögletből.
Na, tényleg nem akarom cikizni a játékot, mert itt sokan szeretik, és való igaz, hogy pl. multiban sok hiba nem lesz (az EA-től megszokott csalások, illetve az olyan hárömszögeléssel ziccerig kijátszott helyzetek, amikor azt se tudom, hogy kit irányítok, és máris gól, az ellenfél játékosainak reakcióideje pont nulla, stb.), csak a védelem lesz ott is ugyanolyan lyukas, mint single playerben."
na ez sosem volt a proevoban...és a pro evo háromban ez a tökéletes szint határát súrolja...nem tudok betelni vele:)természetesen a tegnapi próba után egyből beszereztem...
a gép olyan mintha megjegyezné a trükkjeidet...harmadszorra a jobb szélen lévő pacák már tudja merre akarod elvinni...zseniális
a lövéseket pedig nem lehet automata cálzásra állítani...kisebb sikerélmény már az is, ha a labda a kapu felé veszi az útját:)
a fáradékonyságot sem lehet kikapcsolni...nagyon helyes...tessék csak szépen taktikázni, pihengetni
ha új fociprogit izzítok be először mindig a sógorokkal játszom. Nem voltam rossz a pro evo 2-ben, ezért bátran kezdtem a 3 csillagos nehézséggel...
nagyon élvezetes meccsen egy védelmi hiba folytan 1-0-ra kaptam ki
az uj rész élethűsgére jellemző pl
-a kameramélyfókusz effekt bátor alkalmazása
-a manusok sokkal szebbek
-előnyszabály klassz alkalmazása, nagy sárga cimke jelenik meg ha a biro olyat itélt
-kezezés
-a stopli most már "besüpped" a talajba nagyon élethűen
-sáros pálya esetén a közeli visszajátszásban látszik, hogy felverődik a sár a manus mögött
-kamuesés
ezek amiket most elsőre láttam, de ezekbol lehet hogy a proevo2-ben is volt mar valami
a nagyon jó irányítás megmaradt, és most is mint a proevo2-nél már a faszik nem árva várják a labdát...
háromfajta futás...tologatós a leggyorsabb..közepes..és nagyon apró már nem is futás..ellenfélre rávezető mozgás..ilyenkor a legnehezebb elvenni a labdát az embertől
megmaradt az is...ha valaki át akar futni lasztival rajtad az odapöccint automatán és elveszi a lasztit...
és ez mind akadásmentesen..folyékonyan...
a FIFA 2003-nál (PS2) egyetlen nagy gondom az volt, hogy csere után irtozatosan be tudott szaggatni néha és a DVD-t is ugy pörgette mint atom...folyamatosan
és az ugynevezett sablongólok is a FIFA 2003 egyik negatívuma volt...
idén, mint már írtam újra pro evo a tronon, tavaly a FIFA 2003-mal jatszottam tobbet...