10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Cepheus #124 Szerintem is nagyon jó lesz a game, eleinte nekem lassúnak tűnt a 2003-hoz képest, de 1-2 játék után már észre sem vettem. Nagyon tetszik, hogy szögleteknél Te választhatod ki, hova, melyik környékre ívelje a labdát, ráadásul tudsz helyezkedni, nem állsz 1helyben és várod a fejest illetve a lövést. -
#122 Maris modositottam a demo ini.bigjet :)) Sajnos az opciokat nem talaltam meg, de egy ket dolgot azert beallitottam. (Lassabra vettem a powerupot, a jatekot, stb.)
Azt hiszem az idomerot es az options-menut lekodoltak a fileokban, hogy ne lehessen csak siman atirni az ertekeket :/ -
FiReBoY #121 Ht igen... A játékidő hosszán kívül minden tökéletes!!! ; - ) -
#119 játékidő mindig 4 perc volt minden FIFA demonál max adtak hozzá ki egy kiegészítő peccset amiben akár 45 perc is lehet. Ez nem a demo-t minősíti. Mellesleg a grafika 100%, hogy nem MAXON van. Ez maximum medium grafika. És még így is nagyon szépen néz ki. Még teccik a LIVE felirat a jobb felső sarokban is... Így kicsit valósághűbb a cucc. -
FiReBoY #118 Bakker!!! Mit ne mondjak jó szar lett ez a demo!!! Túl kevésnek találom a játékidőt!!! -
OPM #117 az utóbbi 30 percben szinte több hozzászólás érkezett, mint eddig összesen volt :)) -
#116 na éz már jó, jön is 40k-val, 10 perc múlva le is ér :) -
#115 elindult, jött is 5 k-val, inkább leállítottam -
#114 én kapuralőni már tudtam:)))
de gólt..ááá:)) -
MiZo@game #112 Feltettem de indításnál ezt írja:
FIFA 2004 requires hardware graphics acceleration.
azaz
hardveres videógyordítást kér
Ezt hol tom beállítani? PLZ help -
#111 2-0 ra picsáztam a juve-t :)). kicsit furcsa még (a megszokott kameranézetemet se találtam), de jónak tűnik. :) -
#110 Mar megeloztek, itt a magyar szerver:Maszek.cjb.hu -
OPM #109 nekem is csak kb 10 perc után sikerült egyáltalán elkezdeni... -
#108 ááá nekem nem akar elindulni a letöltés... :( -
#107 Letoltottem en is, most installalom.
Kozben mar toltom is fol egy magyar szerverre, ahonnan ugy egy ora mulva le is huzhatjatok!
Fifa 2004 demo magyar szerveren - <b>19:30 után él majd csak a cím</b>! -
OPM #106 irányítás? szabdrúgás? lövés? cselek? -
#105 NA első reakció WOOOOW
Látszik, hogy még nem végleges a progi de már most kurvajól néz ki. Sztem szebb sokkal mint bármelyik FIFA. Gombokat nem lehet változtatni a demoban szal kissé nehézkes nekem az alap beállítás. NA meg a computer se easy-re van állítva mert nagy FIFÁS létemre még nem sikerül kapura lőnöm. Sztem kurvajó lesz ez. Az arcok tényleg élethűek főleg, hogy 2 népszerű csapat van a demoban így mindenki felismer majd mindenkit. Nagyon teccik eddig... -
OPM #103 valaki, akinek már megvan, írja már le légyszi a first reaktiont! -
OPM #102 -
OPM #101 nah?? milyen? -
OPM #97 most nekem is 2.1kb/s -
#95 Lejött és TESZTELEM.... AHH végre valahára -
OPM #94 biztos, hogy kibírod? :)) -
#93 3 perc.... Tikk-takk -
OPM #91 nagy probléma lenne?
főnök nem fifás? :)
felteszed-4perc game-aztán uninstall -
#90 LOL az szép lenne. Nekem még 8 perc és lennvan ;) -
OPM #89 na, most elindult :)
lejött már vkinek? -
#87 Húúú akkor izzadhatsz végig hazafelé ;)) -
OPM #86 nem tudtok vmi más mirrort, mert ez a ftp://ftp.ea-europe.com/support/demos/Fifa2004/FIFA2004_PC_DEMO.exe mindig tele van :( -
#85 már nekem is jön de lassú a szemét!:) -
#83 Hozom én is!!!
:))))) -
#82 Grrr ;)) -
#80 jja 20 perc és lennvan... -
#77 ftp://ftp.ea-europe.com/support/demos/Fifa2004/FIFA2004_PC_DEMO.exe -
#75 ÉS MEGJELENT!!!
FIFA 2004 DEMO -
#74 http://www.fifa04.com/ -
#73 sajna nem tudom. érdemes keresgetni,de ha fenn lesz,vki úgyis rögtön belöki ide a linket. remélem -
#72 melyik oldalon érdemes nézni ? -
#71 hajrá EA!! -
#70 Én má izgulok és frissítek vagy 3-4 oldalt folyamatosan