10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#67 van vagy nincs demó ? Hol keressem ? -
#65 a 2003 mikor is jött ki? :-) -
#64 hétvégén szerinted dolgoznak?
:)))
szerintem nem -
OPM #63 hétvégén nem jöhet? -
#62 van analóg kar rajta?a Saiteken? -
Nyammmmmm -
#59 reméljuk holnap
emlékeim szerint hétvégén szokott :-) -
#58 Na ma kéne itt lennie a demonak hol van??? -
donpedro #57 Én speciel Pc-n fogom nyomni, de 70 cm-es, 100Hz-es TV-n, és Saitek gamepaddel...
:) -
#56 naná ,hogy konzolokra:)...miért valaki még nyomja 30-50cm moncsin és billentyűzetről???
de nagyon úgy néz ki, hogy a Pro Evolution Soccerbe idén beleadott apait anyait a Konami és feltuningolta "játékoskinézetileg" a gammát és a Pro Evo 3 idén lealázza a FIFA új részét...
Belbecsben jelenleg a pro evo sokkal közelebb áll a fociszimulátorhoz mint a fifa, de külcsínyben a FIFA 2003 igencsak feladta a leckét...
A FIFA 2003-ban mellesleg az irányítást lekoppintották teljesen a pro evoról....ami jóóóóót tett és újra megasra emelte a FIFA-t
-
#55 A hivatalos oldalon rögtön alul ott van egy piros szöveg: Coming in november. -
#53 FIFA 2004 Out October 24
Posted by Matt Holme
According to EA's FIFA site, the game will be out on October 24th. This is the UK site, so that is the definite date for the UK, and from what I understand it will come out on pretty much the same day all over the world...more... -
#52 várjuk..
-
M.A.D. #49 Innen:
http://www.netkozpont.hu/fifahungary/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=400&ttitle=NR_Gameplay_Patch_Final_Verzi%F3
+ a soccer.ini-be be lehet másolni egy sort, a kapussal kapcsolatos realisztikus védést. na, úgy nagyon jó! :))
6 perces meccs, world classon, hard-os patch-el (+ a formációt is frissíti).egyszerűen, csodás. örül az ember, ha már 2-3 gólt tud lőni egy meccsen.
ja, és a bíráskodás itt nagyon ott van. egyszerűen, rohadt jó.:))
az alapgamma (anno) hozzáképest...
-
#46 aha ok kössz -
#45 www.fifa04.com,nameg www.fifahungary.on.hu
mellesleg a fifa04-comon egy rakás link lesz, hogy minél többen tudhassanak tölteni! -
#44 és mellik odalon lessz fönn?:D -
#43 ez még nemolyan biztos... :-/ -
FiReBoY #42 Jaja!!! Én is várom!!! : - ) -
#41 komoly? melegítem az ujjperceim,meg az atomerőművet... -
Nefrithere #40 HOLNAP NAGY NAP LESZ,VÉGRE KIADJÁK A DEMÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
OPM #39 demo? :( -
#37 minden bizonnyal ott, ill a www.fifa04.com -on valszeg -
OPM #36 ha megjelenik a demo, akkor hol lesz fönn először? a hivatalos lapon? -
#35 azok most is vannak :-) -
donpedro #34 Igaz is, srácok bocs az off-topic miatt, ezt ellensúlyozandó gyorsan be is írom, hogy az NHL 2004-ből kiindulva, az új FIFA akár nagyon jó is lehet. Remélem nem szúrják el apró, de bosszantó hibákkal, mint a hokit, és akkor megint jönnek majd az átfocizott éjszakák... -
donpedro #33 Jah, hogy konzolos újságról van szó... Ezt eddig nem mondtad, de tulajdonképpen mindegy, hiszen így is érdekel a téma. Más kérdés, hogy konzolom momentán nincs. Anno volt Dreamcast-om, de anyagi okok miatt kénytelen voltam eladni. Kár érte, jó kis gép volt.
No mindegy, a lényeg, hogy már tegnap küldtem neked tesztet, remélem megkaptad. Ha nem túl nagy kérés, akkor légy oly jó hozzám, és akkor is válaszolj, ha esetleg nem tetszett a művem. Köszi. -
#32 konzol fanok mident bele !
Lássam azokat a teszteket !
[email protected]
Dante....... -
Nefrithere #31 Sztem az ezévi Fifa-ban nem fogunk csalódni!! Csak jönnne már az a demó!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#30 az lehet..
de én is elég fanatikus vagyok,a 2002őt teljesen kiveséztem,de az utána lévőkben,az istennek se oda rúgta a lasztit,ahova én szerettem volna,nomeg amilyen magasan szerettem volna(kapura). a másik meg,hogy később válnak meg a játékosok a bőrtől,mint ahogy azt szeretné az ember(és ez a nagyobbik baj),ha sprintelsz,még megvár egy két ütemet,aztán rúgja el. addigra pedig már lehet,hogy a helyzet megváltozása miatt már mást szeretnék..
-
#29 Beszállnék ha kapok a FIfa 2004-ből tesztpéldányt :-) -
#28 Hát ha látnád RUdee milyen gólokat lő nekem 40 méterekről nem mondanál ilyet :-) -
#27 igen,ezt én is szerettem volna látni már egy fifában,de én kétségekkel várom a 2004-et,irányíthatóság szempontjából,ugyanis nekem csalódás volt a WC2002 a kapura lövés miatt,a 2003 pedig a játékos "lekésett reagálásai" és a kapuralövés miatt. de várom már a demót,meg a jatekot. hajrá EA -
donpedro #26 Mindenképpen érdekelne a dolog, hamarosan küldöm a cikket, remélem tetszeni fog. -
yal #25 test -
#24 Válalkozó kedvü fiatalok FIGYELEM !!!!!!
Ha szeretnéd magad kiprobálni egy újságnál mind leendő tesztelő,
És ha érdekelnek az efajta dolgok ne habozz küldj egy:
KB : Egyoldalas tesztet az általad kiválasztott játékról!
Ha megfelelsz üdvözlünk a csapatban !(Ez most komoly nem hülyeség !!!)
Email cim :[email protected]
Dante....... -
#21 azért mondom bármelyik pillanatban várható a demo -
Fam #20
no meg ez is:(( -
Fam #19 Fifa 2004 release-date updated:
PC: 31.10.03
PS2: 24.10.03
XBOX: 24.10.03
GBA: 31.10.03
PsOne: 24.10.03
GameCube: 24.10.03