Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• donpedro
    Mi van a pro-nál feljebb? Mert a semi-pro-t, és a world class-t is simán verem, a pro ellen viszont rendre kikapok egy-két góllal. (Vezetni én is szoktam, de a végére általában fordítanak.) :(

Már 2 napja az új gameplay-vel játszok. :)

Egyébként meg, aki ismer az tudja, hogy nagyon messze vagyok az örök elégedetlentől, sőt, nagyon tudok lelkesedni azokért a dolgokért, amik tetszenek, de azért ez nem vakít el annyira, hogy ne lássam a hibákat. Csak azért kritizálom a játékot, mert lehetne jobb is, az EA-nek ideje és pénze is lenne arra, hogy jobbat csináljon, és valószínűleg a szakmai stábja is megvan hozzá.

Szóval amikor én kritizálok, akkor az inkább az EA-nek szól, és én őszintén remélem, hogy a pro evo 3-ban olyan riválisra találnak, ami rákényszeríti őket arra, hogy kihasználják a cégben lévő potenciál-t.

A védelem hibájáról csak annyit, hogy előfordult már bárkivel, hogy pro szinten megúszta kapott gól nélkül? Vagy olyan helyzet nélkül, ami csak azért nem lett gól, mert a csatár mellé rúgta. Szerintem nincs annál bosszantóbb, mint amikor tehetetlenül figyeled, hogy mi történik a pályán.

Mellesleg 17 éve vagyok Milan-drukker, nehezen vinne rá a lélek, hogy a Juve-val legyek... :)