Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• donpedro
    Hát ez fura, valahányszor beírok valamit, rögtön meg kell cáfolnom magamat. Ugyanis épp most vertem meg a gépet Pro fokozaton 5-0-ra!!! És nemhogy gólja, de még kapuralövése sem volt a gépnek!!!

Akartam csinálni egy tesztet, hogy melyik nehézségi fokozat milyen, ezért mindegyiken nyomtam egy meccset. Amateur 7-0, world class 5-0, semi-pro 4-0, és pro is 5-0.

Az egészben az a legfurcsább, hogy az eredmények ellenére is érezhető volt, ahogy egyre nehezebb dolgom lett, egyre keményebben letámadtak, de én is egyre jobban belejöttem, és ami azt illeti, egy kicsit változtattam is a technikámon.

Az utolsó (pro) meccsen egyszerűen fantasztikusan ment a játék, és úgy rúgtam 5 gólt, hogy Buffon megint marha jól védett, óriási ziccerek maradtak ki, és volt olyan is, amikor kijött róla a labda, és pont a 11-es pontnál hótegyedül ácsorgó Seedorf előtt csorgott nagyon lassan, kb. 70cm-re tőle. Mivel a gép nem váltott automatikusan a hollandra, aki folyamatosan hátrált a közeledő labda elől, ezért őrülten elkezdtem nyomogatni az "s"-t. Megnyomtam kb. 10-szer, de egyfolytában Shev, és Pippo között váltogattam, Seedorf-ot nem sikerült aktiválni, így a 6-7 méterről odakocogó védő odaért, és tisztázott.

Ami az eredményen kívül még nagyon meglepett, hogy a góljaim közül 3 nagyon szép, kidolgozott, kényszerítős akcióból, ziccerig játszott helyzetből született, és csak egy távoli bomba volt, illetve egy szöglet utáni fejes. Eddig is volt néhány ilyen helyzetem, de ezek rendre kimaradtak, mert Buffon mindent megfogott.

Írjátok már meg, hogy ti melyik demo patcher-t használjátok, mert nem hiszem, hogy én vagyok ennyivel jobb mindenkinél, hiszen itt azt írjátok, hogy pro fokozaton az x is ritkán jön össze. (Igaz, tegnap még én is így voltam ezzel, lehet, hogy ezután megint várnom kell egy hetet, mire újra nyerek.) :)