1815
Alcímet majd még váltunk ;D
-
#1283 A Morrowindröl beszeltem, de mostmar en is össze vagyok zavarodva.
Most neztem, mar van nemet verzio...akkor asszem kiesett egy ev az emlekezetemböl, mert annak idelyen meg azt olvastam a FAQ-ban, hogy augusztusban jelenik meg, most meg latom, hogy szeptemberben mar megjelent tavaj...
Söt mar a Tribunal is megvan nemetül.
Akkor meg miert kene nekem segitenem a nemeteknek leforditani? Hmmm... -
#1282 De azt már lefordították. -
#1281 legalábbis igy visszanézve a szálakat nekem ez jött le belőle... -
#1280 szerintem nem a morrowindről beszélnek
talán a DS2-ről... -
#1279 Milyen augusztusban???
Ki dolgoznak rajta??? -
#1278 Ja, most nezem csak...mifele gondjaik vannak?
Hat azok hivatalosan forditjak, nem? Azoknak vannak mindenfele tool-jaik a keszitöktöl, vagy nem?
Akkor eleg gyöker egy ceg, ha arra sem gondoltak, hogy talan ki kene adni mas nyelven is... -
#1277 hehe, mar dolgoznak rajta. Asszem augusztusban jön ki. -
#1276 Na mi van? Akkor most kihaltunk? -
#1274 zolika?
honnan tudod? :D -
mambo #1270 csá zolika -
mambo #1269 majd ha lesz szuszanásnyi időm összekalapálpk valamit.
lényegében Callisto által készített fordítás,
meg amit eddig csináltam(harci kiáltás köszöntések... egy néhány párbeszéd topic)
-
mambo #1268 majd ha lesz szuszanásnyi időm összekalapálpk valamit.
lényegében Callisto által készített fordítás,
meg amit eddig csináltam(harci kiáltás köszöntések... egy néhány párbeszéd topic)
-
#1267 sziasztok. töb mint 1 hétig beteg voltam, de most megint itt vagyok. jeeeeeee!
mi a helyzet? majd ha lesz időm elolvasom az újjabb topicokat. akad még fordító? -
mambo #1265 A játékot példul több hete elsem indítottam.
Nemtom mi lesz a magyarítással. A topicon nem tolonganak a válalkozók......
Talán ha igazán elkezdődik a nyári szünet, és megint ráérnek a régi arcok... -
mambo #1264 Még élek, csak mostanság dnagyon sok a melo.
Azonkivűl mániákusan elkezdtem gyüjteni a plugineket. -> eddig 1500+
a magyarítás + honlap teljes embert kívánna, de énkább többet. Nekem napi 1-2 órám van.... -
#1263 ajaj kezd eltűnni a topic
-
#1262 honnan lehet letölteni a fasza magyarosítást? -
#1261 En meg nem tudom miert kell itt a hangulatot szitani.
Igen is megertheto Mambo kirohanasa, ami nem is volt olyan hude nagyon kemeny, csak nem erti mirol beszeltek.
Foleg azert nem, ha tisztaban vagy milyen nagy munka akkor , ki miert varhatna el tole, hogy leforditsa ugy, hogy szinte egyedul maradt ezzel a rengeteg meloval ?
Azt egyre masra az emberek csak jonnek a hulye dumakkal.
Es tovabb megyek ennek ellenere fakadt ki, hogy o igen is megcsinalja egyedul ha jkell , nem erdekli az , hogy a tobbieknek csak a szaja volt nagy , es kb 1 het alatt meguntak az egeszet.
Csak azt nem ertem miert kell akkor belevagni ? -
#1258 Na mi van itt sracok?
Nem kell anyazni.
AKing majd elökerül. Biztos van ra oka, miert tünt el.
Egy ekkora projectet nem lehet ket nap alatt nyelbe ütni. Nekem a Dungeon Siege majd 2 evig tartott, pedig az a fele sincs. Igaz csak ketten csinaltuk. Most 95%-osan letölthetö. 100% hamarosan jön.
Szoval csücsüljetek le és igyatok egy kis teat! -
#1257 most hányan csináljátok a fordítást ? -
mambo #1256 Mi a faszról beszéltek!!
AKing nem isten, nem főnők,....
megy a fordítás tovább...
leghalábbis részemről az én módszerem szerint.
Egyébként meg mérje már fel mindenki végree ésszel hogy mekkora meló.
(És semmi fizetség nélkül.)
ilyen kevés embernek. Nyár előtt. Vizsgaidőszakban....
Arról nem is beszélve, hogy a tribunal meg a bloodmoon hány morrowind szöveget módosít!!!!!!!
-
#1253 Te kis alma ne irigykedj a BGre hogy jobb. :) -
#1252 Bezzzeee
Hát fordítsátok már le mind2 game-t. -
#1250 Azért ne szóld le a Baldur's Gate-et.
Nem is nagyon lehet összehasonlítani a Morrowinddel, mivel a Baldur's Gate sokkal jobban a történettel akar kitünni. Ráadásul többféleképpen is végig lehet vinni. -
#1247 ugye ? :) -
Tam@s_(HSF) #1243 hi -
Tam@s_(HSF) #1242 -
Tam@s_(HSF) #1241
-
#1240 lesz ? AKKOR MINDENT BELE !! Ha adtok anyagot ésmindent elmondtok, lehet hogy meg tudom csinálni, de egy próbát mindenképpen megér !
Vagy jobbat tudok, szólok pár angolos G-nek oszt ráuszítom őket a cuccra :) -
Tam@s_(HSF) #1239
..:: Tam@s ::.. Gamez Portál -
#1237 Azért jó lenne ha legalább az eddig kész fordítást letölthetővé tennétek. -
#1236 Szegény kis naívok. :) -
#1234 szóval -
#1233 van egy bérgyilkos haverm, szóvsl én nem hagynám abba a helyetekben a fordítást ! -
Árnyvadász #1232 Rád van bízva :) -
#1231 Csak jót akart. -
#1230 Ha birna szerinted mar nem csinaltam volna meg ? -
Árnyvadász #1229 Rád van bízva. -
Árnyvadász #1228 Powerstrip progammal beállíthatod, hogy 1024*768-ban ne 75Hz-el frissítsen, hanem mondjuk 85Hz esetleg 100, ha a monitorod bírja. Érdemes használni, plussz megköti a játékok Hz-ét is, bár ez XP alatt fontos. -
Árnyvadász #1227 Na pont itt a "tipikus" eset. WINDOWS alatt kérdezte Madmartingen és nem JÁTÉK alatt. Kicsit figyelj oda már, mit kérdeznek. Játék alatt mindenki mást használ monitortól függetlenül, de Windowst a nagy általánosság úgy ahogy írtam. Max. azzal kiegészíthettem volna, de már megtették, hogy 17 colnál 800*600-ba is lehet, bár sok értelme nincsen.