1815
Alcímet majd még váltunk ;D
  • Amiga
    Úgy tom, oLLie már elígérte, én az MX-et és 5 rugót adtam neki a Radeonért... :-)
  • dikki*yysw
    GF4MX440 megvan még? :p
  • Amiga
    Pedig húzzák nagyon CMR-t, talán mert túl későn jött ki, gyenge a fizika és papírlapocskákból állnak a szurkolók. :-)

Viszont a Colin 2 most is ott figyel a gépemen, talán most már én is merhetem fejjebb húzni a látótávot (bár így szoktam meg).

Izzasztóan nehéz már ezen a szinten... jó lenne vb-t nyerni, mert klassz dolgokat unlockol...
  • ollie
    igen a morro nem fps őrülteknek készült, hogy a fizikát annyira eröltesség.
  • ollie
    Amiga:
    tegnap megnéztem a Colin McRae 3 demoját és úgy egy akadás nélkül futott, hogy minden maxon volt (még a látótáv is) 8x aniso és 2x aa volt mellé bekapcsolva. persze a végleges verzió még részletesebb, de így is szebb volt mint bármelyik konzolos autós játék amit eddig láttam. nem értem hogy a gf4ti-n miért akadt annyira.
  • Amiga
    Ja és megnéztem ma reggel a Morrowind pixel shaderes vizét is... Tengernek jobb, mint bármi amit eddig láttam, de a fizikája nem annyira jött be, mint az UT2k3é.
  • Amiga
    A GF4-et egy Beholder segítségével dezintegráltam...

Még nem tudtam felmérni, mit jelent a különbség, mert elsőre kipróbáltam a Sims Superstart, és úgy maradtam. :-)

Szép a kártya képe, és gyors is. Még persze be kell lőni, kipróbálni más programokkal. Pl. a GF élsimítása a Half-Lifet behülyítette, kiváncsi vagyok, hogy ezzel jobb-e a helyzet.

Apropó, a HL2 ezen a konfigon már kb. 80-90 %-ra tolt beállításokkal is szakítani fog, úgyhogy hepi vagyok... Most már valószínű, hogy októberben megveszem majd a díszdobozos verziót (ha lesz itthon olyasmi).
  • ollie
    de remélem, hogy nem darabjaiban szedted ki a gépedből a gf4mx-et, mert még el akarom adni.
    ja, te nem akarod megvenni?
  • ollie
    így van! király! ;DD
  • Amiga
    Szegény beszívta párszor mostanában...

Nekem viszont leesett az ő Radeon 9100-asa... :-)
  • Amiga
    Isten vagy! :-)
  • Dikkma
    vagy 50-edik próbálkozásra sikerült pont akkor lestoppolnom az IE-t, amikor Ams hozzászólása még nem irányított át, de már látszott a törlés gomb.. de megvan :)
  • Ch_Slater
    a Globulos forummal is kéne csinálni valamit, mert valaki berakott egy olyat hogy rögtön átugrik a globulos.com-ra.
    pedig a kedvenceim között van...
  • Ch_Slater
    :)))
  • dikki*yysw
    "t\rjam akkor<
    lol megint angolra v'ltott.
    Átírjam akkor?
  • Ch_Slater
    az alcímet át kéne irni: "A cél egyértelmű: fejlesszük fel ollie hardverkészletét"-re
  • Amiga
    Kértem Dikkmáékat, hogy csináljanak valami PC-s Pub-ot a topikból, eredeti funkciójának úgysem tud már megfelelni, chatra meg jó...
  • Bandew
    A te üzenetednek hála már a 9.
  • Ch_Slater
    nah szépen felhoztátok a 10. helyre a népszerű témákban a topikot:))
    gratula
  • ollie
    ok
  • Amiga
    Nálam lesz...

Ha utána megyünk hozzád, csak forduljunk egyet, jó? Este 8.30-kor a Törökkel talizom a Millenáris parkba.
  • ollie
  • ollie
    legyen nálad a mobilod!
  • Amiga
    Akkor fél6.
  • ollie
    yo, már megbeszéltük... ;D
  • Amiga
    Ezek nettó árak, de jó. Figyu, nem ciki, hogy csináljuk itt az ingyenreklámot?

Na szóval vegyél karit, azzal nekem is és Kálmánnak is jót teszel.

• ollie
    nézd meg ezt:
    www.aqua.hu
  • Amiga
    Erre a saját pénzedből csak 23-at kéne fizetned, de gondolom Kálmán is ad egy 10-est, így csak 13. Még vehetsz mellé egy P4-est is...
  • Amiga
    Videokártya Club3D ATI Radeon 9500 128MB 30.692 Ft 38.365

Sima 9500-ös 38-ért. Ez is világbajnok.
  • Amiga
    Videokártya Club3D ATI Radeon 9600 Pro 128MB 41.292 Ft 51.615 Ft

Bluefish. Sztem megéri.
  • ollie
    megnézem...
  • Amiga
    www.bluefish.hu
    www.mistral.hu

Kimenni a Határ útra még vállalható ötletnek tűnik.
  • ollie
    most megyek ebédelni, majd 1/2-1 óra múlva leszek...
  • ollie
    a kari nem sürgős, csak a lóvé lenne. de hogy adnám oda a karit ma? ahhoz el kéne jönnöd hozzám, vagy pedig Europark... de még semmi sem biztos, előszőr körbe nézek a vidkarik piacán...
  • Amiga
    Ma 15-öt tudok adni, meg a karit. De jóóóóóóóóóó lenne!
  • ollie
    hmmmm du 4-ig eldöntöm melyik verzió lesz...
    a gf mx-nek már megvan a vevője (Kálmán), de akkor ma oda kell adnod a 20-at, ha vidkarit veszek, ok?
  • Amiga
    És akkor ma este már szerelhetnénk is.

A GF MX-nek is jót tenne, ha minél hamarabb elkezdhetnéd hirdetni...
  • Amiga
    Vegyél most vidkarit, az amúgy is megdobja a rendszeredet, ellenben a jobb proci esetében a kari csak visszahúzná...

Meg akkor ketten járunk jól, én is hamarabb jutok karihoz, és akkor mégsem fizetem ki a Citybankot. Na?
  • ollie
    vagy inkább vidkarit vegyek most és procit a köv hónapban?
  • ollie
    jövő hónapban. most jelenleg összesen kb 110.000 Ft-al tartoznak nekem és ebből 60-at megkapok a jövő hónap elején...