1815
Alcímet majd még váltunk ;D
-
mambo #1044 na mingyá csinálokmá 1-et -
#1043 "Bármelyik képszerkesztővel manipulálhatsz képet erre a méretre (Tools/resize pl.)"
mondjuk azért többet is kinézhetnél mamboból, mint hogy ovis oktatást tarts neki...
;DDD -
M.A.D. #1042 az tuti...:))) -
#1041 Az utókor látva jelenlegi logonkat, az utóbbi 20 beírást egyáltalán nem fogja érteni... -
#1040 végre felélénkült egy kicsit ez a topic...
;DDDDDD -
#1039 120x20 pixel. Bármelyik képszerkesztővel manipulálhatsz képet erre a méretre (Tools/resize pl.). -
#1038 120x20 pixel és max 4-5k lehet (jpg v. gif)
a felhasználói profilodnál tudod feltölteni... -
#1037 oLLie, ez már igen!!!
Akkor a fordítással kellene a továbbiakban foglalkozni! :-) -
#1034 akinek kell logo gyorsan, az húzzon ide:
http://www.cooltext.com/ -
#1033 megjött az igazi oLLie feeling...
;DDDDDDD -
#1032 Uralkodó. :-) -
#1031 Na, milyen a nikkem? :-)))) -
#1030 igen abból készült, de nem én csináltam... -
#1029 Végül is azt jelenti -
#1028 Szerintem Császár...
-
#1027 Egyébként ezt a nicket a Shell Oil-ból csináltad? -
#1026 Uralkodó. -
#1024 ja, nem szörnyű, hanem pokoli...
;DDDDD -
#1023 "oLLie, a te logód tényleg szörnyűűűűű!"
hehe...
tudom... mit gondolsz mi volt a célom???
;DDDDD
így viszont könnyű felismerni a hozzászólásaimat. -
#1022 Ez a logo a www.sandranet.com bannere, lehet, hogy holnap lecserélem. :-)
oLLie, a te logód tényleg szörnyűűűűű! -
#1020 jezusom, milyen logo...
legalabb olyan rossz, mint az enyem...
;DDDDD -
#1017 Rájöttem, hogy ott szúrtam el, hogy megpróbáltam magyar értelmezést keresni
azokhoz a topikokhoz, amihez nincs még fordítás. Ezekbol elég sok van.
Szóval mostantól csak a magyarra fordított topikokkal fogok foglalkozni,
azokat elemzem helyesírás és nyelvhelyesség szempontjából. Így valóban hamar
végezhetek. Remélhetoleg pénteken tényleg átmegy Akingnek az anyag. -
#1016 miért mi van 2 nap múlva?
szerintem akkor már ne vegyél tartós tejet...
;DDDDD -
#1014 mi van a közös szótárral????
a cenzúrázott (bocs lektorált) topicok megvannak? -
#1013 meg Amigának is! -
#1012 nekem! -
#1011 Én is nagyon rosszul állok, viszont vállalom ugyanazt amit te is. 1 könyv 3 naponta. Aztán küldöm neked. -
#1008 rizsa, rizsa, rizsa...
tényleg kellene valami értelmes hozzászólás.
-
Werewolf #1003 Sziasztok!
Ne haragudj moNTo a fordítással még mindig nem végeztem. A szemét vizsgák és zhk(volt) miatt eléggé el vagyok havazva (most vágtak meg progi 2 elméletből. Mi a túrónak elmélet gyakorlati tárgyból???). Na mindegy. Amint lesz időm, lefordítom és küldöm. A fele már megvan. A topicfordításról meg annyit, hogy a kezdőbetűs dolog nem ok. Pl. m ből 3 van, a ból 2 (ember), és w bejegyzésből mennyi van ((mármint szöveg)? Úgy emlékszem nem valami sok. majd Aking barátunk írja ki a homepage-re, hogy ki és mit fordítson.
ps:Írjatok már ebbe a fórumba, mert kezd meghalni. Most is kb. a 60. volt! -
moNTo #1002 No, vagyok én is. Ez a pénzes dolog viccnek jó, kacagtam rajta, vége. Topikfordításnál feltétlenül fordítsa mindenki azokat a részeket, amikkel már foglalkozott. Pl. csináljuk úgy, hogy mindenki választ egy betűt, amit fordít, meg egy másik tartalék betűt, amit fordítani fog (ha az elsővel végzett). Miközben a tartalék betűt fordítja, kér egy új betűt.
A honlapra mindenképpen ki kell írni, hogy ki milyen betűvel viaskodik, és zárójelben azt is, hogy mivel fog (meg hogy mivel van kész).
Én pl. (mint ahogy a topikcímeknél is tettem) "M"
betűvel kezdeném, tartalék betűm az "L" lehetne.
FONTOS:
Mindenképpen ki kellene próbálni, hogy működik-e ez az "addtopic" dolog, hogyan működik, ilyesmi. Én részemről hiszek benne (mamboval szemben :)) , de azért túl nagy koppanás lenne a végén, ha kiderülne, hogy nem, nem jól működik, vagy valami más gond van. -
#1001 én elakadtam egy részneél a morrowindben, de a mentésem megvan, és ha mondjuk lenne már magyarosítás és fölraknám akkor ugye magyarul tudnám tovább folytatni ? -
#1000 Föl is rakom a Morrowindet! Megjött a kedven hozzá. Bár lehet csak 1óráig birom és letörlöm, de akkor is fölrakom :) -
#998 "Amúgy is szerintem hamarosan mindenki Half-Life 2-zni fog."
Ezt kár volt mondani mert most eszembe jutattad és ténleg ezt fogom csinálni :-DDD De azért szurkolok -
#997 hamarosan ? az szeptemberben lesz lolgép -
#996 legyenek határidők... -
#994 Na így már más. -
Csimbi #993 Én egyébként Amiga vagyok, hogy lett belőlem csimbi??? -
Csimbi #992 Ok, akkor várjuk meg, amig kijön az EVM verzió, aztán majd ők lefordítják! :)
Amúgy is szerintem hamarosan mindenki Half-Life 2-zni fog. -
#991 Mondjuk a Gold verzio minden official pluginnal mehetne 2499-ért is... -
#990 ez lehetne EVM módra. náluk egy csomó magyarosítást le lehet tölteni a honlapjukról.
most már csak meg kell várni, amíg kiadják a Morrowindet is 1999Ft-ért...
;DDDDDDD