1815
Alcímet majd még váltunk ;D
  • Amiga
    ok.
  • ollie
    francba, lekéstem a 2 percet :D
  • ollie
    de lehet máshol is hamarabb, pl Nyugati 7 óra
  • ollie
    ok fél nyolc Lurdy ház!
  • Amiga
    A topik megint él és virul... :-))))
  • Amiga
    Fél 8? Két perced van, hogy válaszolj...
  • ollie
    de ez. de azért a moziban mégis csak jobb mint otthon. hacsak nincs 20x50 méteres vászon a szobád falán... ;DDDD
  • [Jakuza]
    Mi a cime az uj Jackie Chan filmnek ?
    Ugye nem ez ? :)

Shanghai.Knights.DVDRip.XViD-ViTE

Mert ha igan a francba mar megint vagy 3 hettel a mozi elott lattam.
  • ollie
    nincs olyan messze! gyere már el, úgy is el akartunk menni moziba. onnan hazaérsz 40 perc alatt és jó időt töltünk együtt. ennyi áldozatot hozhatnál.
  • Amiga
    Legalább a fél ország tanul belőle. A kapcsolatok fontosabbak, mint a játék. :-))))))))))
  • Amiga
    El tudnék, de a Lurdy házba ma este nem mennék ki, azért az durrrrva messze van!
  • ollie
    megszálltam a hw fórumot! jeeeeee! ;D
  • ollie
    most csak a fél ország olvasta ezt

• ollie
    khmmmm, no comment
  • ollie
    ma estére van 2 ingyenjegyem azúj Jackey Chan filmre! el tuCC jönni?
  • Amiga
    Hát már hogyne lenne? Szerinted miből látja, hogy el akarom venni, ha nem abból, hogy spórolok a jövőnkre? Mennyire bátorítja, ha azt látja, hogy a gépre költök? Elárulom: mérsékelten bátorítja. Jobban örülne, ha spórolni látna. Ilyen egyszerű! :-)
  • Amiga
    Öcsém! Burzsuj ááááááááááááááááállat!
  • Amiga
    :-D
  • ollie
    :DDDDDD
  • [Jakuza]
    Tudtuk mi ezt azota, amiota mindenhol az Asust ajanlgatod. :))))
  • ollie
    egyébként szerződést kötöttem ADSL-re is... rohadt burzsuj kapitalista vagyok, mi?
  • ollie
    amúgy meg hogy lenne?
  • ollie
    ezt nem itt kellene megbeszélni...
  • Amiga
    Mondjuk Editnek már hogyne lenne köze ahhoz, mit veszek?
  • Amiga
    Jól eltértünk a fordítástól...
  • ollie
    nem keresek annyit, hogy abból simán vegyek kocsit, de egyrészt veszek fel rá hitelt (mindenki ezt csinálja, még nyugaton is), más részt nem egyedül veszem
  • Amiga
    Most jöttek meg az e-mailjeid. :-)
  • Amiga
    Hmm... "megtehetem, hogy költsek rá, mert keresek annyi pénzt"... kocsi esetében ez már nem igaz? (Másoknak segíteni)...
  • ollie
    nem vitatkozok tovább. a kocsival különben sem célom, hogy másoknak segítsek vele (legfeljebb elvétve), mert akkor a gatyámat is ráfizetem...
  • Amiga
    Igen, de más kocsira költeni, amivel időt takaritasz meg és másoknak is rengeteget tudsz segíteni, és más vagyonokat költeni a hw-re, amit szinte kizárólag te élvezel, állandó kísértést okoz, hogy otthon legyél és magadban. Gondold végig, hány játékod van, és ebből mennyit játszottál végig. 10 %? Áááá, kizárt, hogy olyan sokat.

Na ha a kocsidat is havonta egyszer használnád, azt mondanám, minek veszel?
  • ollie
    khmmm... azért egy használt még tűrhető állapotu alsó kategóriás kocsi 1 milkónál kezdődik... ha nem vennék, csak mert sokba kerül és igazságtalan, akkor soha nem lenne kocsim. nem hiszem, hogy túl sok pénzt költenék hw-re a fizetésemhez viszonyítva. majd a kocsira fogok túl sokat, sőt még hitelt is veszek fel hozzá.
  • ollie
    én is eladom a régi hw-t, de megtehetem, hogy költsek rá, mert keresek annyi pénzt.
  • Amiga
    Szerintem amit hardverszinten műveltél, rémes.

Persze amit én játékszinten, az is rémes.

Edittel megbeszéltük, hogy csak úgy veszek drága játékokat, hogy más játékokat eladok és azoknak az árából...
  • Amiga
    800x600-ban, úgy hogy minden maxon ment.

Kocsi vagy játék... csúsztatás. :-)
  • ollie
    1024x768-ban úgy hogy minden maxon ment?
  • ollie
    akkor kocsit se vegyek? amúgy meg sokkal kevesebbet költök játékokra, mint te, és a jövőben sem tervezem, hogy vagyonokat öltök rájuk.
  • Amiga
    Szerintem igazságtalan ennyi pénzt költeni vasra meg játékra. Mostanában jöttem rá, pont a jutalom felhasználásának kapcsán.
  • Amiga
    Ez egy értelmetlen kérdés, ez a topik már foglalkozott azzal is, mér veszel p4-es procit vagy hogy kinek milyen a nicke.

Egyébként hogy az Emperort nem a procid akasztja, az halálbiztos. Az Emperor elment a 16 megás Bansheemen a Celeron 600-ban gond nélkül 192 mega rammal...
  • ollie
    hogy jön ez ide? miért pont itt kéred?
  • ollie
    hát én annyira nem vagyok fanatikus, hogy napi 2 órát fordítsam a morrowindet. akkor már inkább játszok vele. persze heti néhány óra ok, de egyedül nem csinálom. ha nem leszünk legalább 5-10-en, nem fogok vele foglalkozni.