1815
Alcímet majd még váltunk ;D
-
#1368 ok. -
#1367 francba, lekéstem a 2 percet :D -
#1366 de lehet máshol is hamarabb, pl Nyugati 7 óra -
#1365 ok fél nyolc Lurdy ház! -
#1364 A topik megint él és virul... :-)))) -
#1363 Fél 8? Két perced van, hogy válaszolj... -
#1362 de ez. de azért a moziban mégis csak jobb mint otthon. hacsak nincs 20x50 méteres vászon a szobád falán... ;DDDD -
#1361 Mi a cime az uj Jackie Chan filmnek ?
Ugye nem ez ? :)
Shanghai.Knights.DVDRip.XViD-ViTE
Mert ha igan a francba mar megint vagy 3 hettel a mozi elott lattam. -
#1360 nincs olyan messze! gyere már el, úgy is el akartunk menni moziba. onnan hazaérsz 40 perc alatt és jó időt töltünk együtt. ennyi áldozatot hozhatnál. -
#1359 Legalább a fél ország tanul belőle. A kapcsolatok fontosabbak, mint a játék. :-)))))))))) -
#1358 El tudnék, de a Lurdy házba ma este nem mennék ki, azért az durrrrva messze van! -
#1357 megszálltam a hw fórumot! jeeeeee! ;D -
#1356 most csak a fél ország olvasta ezt
-
#1355 khmmmm, no comment -
#1354 ma estére van 2 ingyenjegyem azúj Jackey Chan filmre! el tuCC jönni? -
#1353 Hát már hogyne lenne? Szerinted miből látja, hogy el akarom venni, ha nem abból, hogy spórolok a jövőnkre? Mennyire bátorítja, ha azt látja, hogy a gépre költök? Elárulom: mérsékelten bátorítja. Jobban örülne, ha spórolni látna. Ilyen egyszerű! :-) -
#1352 Öcsém! Burzsuj ááááááááááááááááállat! -
#1351 :-D -
#1350 :DDDDDD -
#1349 Tudtuk mi ezt azota, amiota mindenhol az Asust ajanlgatod. :)))) -
#1348 egyébként szerződést kötöttem ADSL-re is... rohadt burzsuj kapitalista vagyok, mi?
-
#1347 amúgy meg hogy lenne? -
#1346 ezt nem itt kellene megbeszélni... -
#1345 Mondjuk Editnek már hogyne lenne köze ahhoz, mit veszek? -
#1344 Jól eltértünk a fordítástól... -
#1343 nem keresek annyit, hogy abból simán vegyek kocsit, de egyrészt veszek fel rá hitelt (mindenki ezt csinálja, még nyugaton is), más részt nem egyedül veszem -
#1342 Most jöttek meg az e-mailjeid. :-) -
#1341 Hmm... "megtehetem, hogy költsek rá, mert keresek annyi pénzt"... kocsi esetében ez már nem igaz? (Másoknak segíteni)... -
#1340 nem vitatkozok tovább. a kocsival különben sem célom, hogy másoknak segítsek vele (legfeljebb elvétve), mert akkor a gatyámat is ráfizetem... -
#1339 Igen, de más kocsira költeni, amivel időt takaritasz meg és másoknak is rengeteget tudsz segíteni, és más vagyonokat költeni a hw-re, amit szinte kizárólag te élvezel, állandó kísértést okoz, hogy otthon legyél és magadban. Gondold végig, hány játékod van, és ebből mennyit játszottál végig. 10 %? Áááá, kizárt, hogy olyan sokat.
Na ha a kocsidat is havonta egyszer használnád, azt mondanám, minek veszel? -
#1338 khmmm... azért egy használt még tűrhető állapotu alsó kategóriás kocsi 1 milkónál kezdődik... ha nem vennék, csak mert sokba kerül és igazságtalan, akkor soha nem lenne kocsim. nem hiszem, hogy túl sok pénzt költenék hw-re a fizetésemhez viszonyítva. majd a kocsira fogok túl sokat, sőt még hitelt is veszek fel hozzá. -
#1337 én is eladom a régi hw-t, de megtehetem, hogy költsek rá, mert keresek annyi pénzt. -
#1336 Szerintem amit hardverszinten műveltél, rémes.
Persze amit én játékszinten, az is rémes.
Edittel megbeszéltük, hogy csak úgy veszek drága játékokat, hogy más játékokat eladok és azoknak az árából... -
#1335 800x600-ban, úgy hogy minden maxon ment.
Kocsi vagy játék... csúsztatás. :-) -
#1334 1024x768-ban úgy hogy minden maxon ment? -
#1333 akkor kocsit se vegyek? amúgy meg sokkal kevesebbet költök játékokra, mint te, és a jövőben sem tervezem, hogy vagyonokat öltök rájuk. -
#1332 Szerintem igazságtalan ennyi pénzt költeni vasra meg játékra. Mostanában jöttem rá, pont a jutalom felhasználásának kapcsán. -
#1331 Ez egy értelmetlen kérdés, ez a topik már foglalkozott azzal is, mér veszel p4-es procit vagy hogy kinek milyen a nicke.
Egyébként hogy az Emperort nem a procid akasztja, az halálbiztos. Az Emperor elment a 16 megás Bansheemen a Celeron 600-ban gond nélkül 192 mega rammal... -
#1330 hogy jön ez ide? miért pont itt kéred? -
#1329 hát én annyira nem vagyok fanatikus, hogy napi 2 órát fordítsam a morrowindet. akkor már inkább játszok vele. persze heti néhány óra ok, de egyedül nem csinálom. ha nem leszünk legalább 5-10-en, nem fogok vele foglalkozni.