PC-s Pub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
El tudnék, de a Lurdy házba ma este nem mennék ki, azért az durrrrva messze van!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
megszálltam a hw fórumot! jeeeeee! ;D

ollie
most csak a fél ország olvasta ezt

ollie
khmmmm, no comment

ollie
ma estére van 2 ingyenjegyem azúj Jackey Chan filmre! el tuCC jönni?

Amiga
Hát már hogyne lenne? Szerinted mibõl látja, hogy el akarom venni, ha nem abból, hogy spórolok a jövõnkre? Mennyire bátorítja, ha azt látja, hogy a gépre költök? Elárulom: mérsékelten bátorítja. Jobban örülne, ha spórolni látna. Ilyen egyszerû! :-)

Amiga
Öcsém! Burzsuj ááááááááááááááááállat!

Amiga
:-D

ollie
😄DDDDD

[Jakuza]
Tudtuk mi ezt azota, amiota mindenhol az Asust ajanlgatod. 😊)))

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ollie
egyébként szerzõdést kötöttem ADSL-re is... rohadt burzsuj kapitalista vagyok, mi?

ollie
amúgy meg hogy lenne?

ollie
ezt nem itt kellene megbeszélni...

Amiga
Mondjuk Editnek már hogyne lenne köze ahhoz, mit veszek?

Amiga
Jól eltértünk a fordítástól...

ollie
nem keresek annyit, hogy abból simán vegyek kocsit, de egyrészt veszek fel rá hitelt (mindenki ezt csinálja, még nyugaton is), más részt nem egyedül veszem

Amiga
Most jöttek meg az e-mailjeid. :-)

Amiga
Hmm... "megtehetem, hogy költsek rá, mert keresek annyi pénzt"... kocsi esetében ez már nem igaz? (Másoknak segíteni)...

ollie
nem vitatkozok tovább. a kocsival különben sem célom, hogy másoknak segítsek vele (legfeljebb elvétve), mert akkor a gatyámat is ráfizetem...

Amiga
Igen, de más kocsira költeni, amivel idõt takaritasz meg és másoknak is rengeteget tudsz segíteni, és más vagyonokat költeni a hw-re, amit szinte kizárólag te élvezel, állandó kísértést okoz, hogy otthon legyél és magadban. Gondold végig, hány játékod van, és ebbõl mennyit játszottál végig. 10 %? Áááá, kizárt, hogy olyan sokat.

Na ha a kocsidat is havonta egyszer használnád, azt mondanám, minek veszel?

ollie
khmmm... azért egy használt még tûrhetõ állapotu alsó kategóriás kocsi 1 milkónál kezdõdik... ha nem vennék, csak mert sokba kerül és igazságtalan, akkor soha nem lenne kocsim. nem hiszem, hogy túl sok pénzt költenék hw-re a fizetésemhez viszonyítva. majd a kocsira fogok túl sokat, sõt még hitelt is veszek fel hozzá.

ollie
én is eladom a régi hw-t, de megtehetem, hogy költsek rá, mert keresek annyi pénzt.

Amiga
Szerintem amit hardverszinten mûveltél, rémes.

Persze amit én játékszinten, az is rémes.

Edittel megbeszéltük, hogy csak úgy veszek drága játékokat, hogy más játékokat eladok és azoknak az árából...

Amiga
800x600-ban, úgy hogy minden maxon ment.

Kocsi vagy játék... csúsztatás. :-)

ollie
1024x768-ban úgy hogy minden maxon ment?

ollie
akkor kocsit se vegyek? amúgy meg sokkal kevesebbet költök játékokra, mint te, és a jövõben sem tervezem, hogy vagyonokat öltök rájuk.

Amiga
Szerintem igazságtalan ennyi pénzt költeni vasra meg játékra. Mostanában jöttem rá, pont a jutalom felhasználásának kapcsán.

Amiga
Ez egy értelmetlen kérdés, ez a topik már foglalkozott azzal is, mér veszel p4-es procit vagy hogy kinek milyen a nicke.

Egyébként hogy az Emperort nem a procid akasztja, az halálbiztos. Az Emperor elment a 16 megás Bansheemen a Celeron 600-ban gond nélkül 192 mega rammal...

ollie
hogy jön ez ide? miért pont itt kéred?

ollie
hát én annyira nem vagyok fanatikus, hogy napi 2 órát fordítsam a morrowindet. akkor már inkább játszok vele. persze heti néhány óra ok, de egyedül nem csinálom. ha nem leszünk legalább 5-10-en, nem fogok vele foglalkozni.

ollie
morrowind (valamivel gyorsabb volt a régivel), emperor: battle for dune (szaggat mint állat, holott a régivel soha nem fordult elõ), most ennyi jut eszembe, bár még nem próbáltam sok 3d-s játékot. A dune nagy csalódás volt, hiszen egy régi játékról van szó.
elegem van már a p4 celeronból.

Kaio
bocs az offért de meg tudna vki dobni egy chaser 2. cd cue val?

WiZZaRD
igen, csak valakinek vissza kell illeszteni vele..napi olyan jo 2 orat ra tudnek aldozni, nagyon megerne, ez a legjobb pc-s game...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Amiga
Szóval a nagydobozos, 70 oldalas angol nyelvû kézikönyves Evil Island 1490 forintért finoman szólva a jó vételek közé tartozik. A Media Marktos biztonsági õr is csak lesett, mert a játék besípolt. Megnézte, mondta: ez csak 1490? Mondom annyi, azt szevasz.

Még nem installáltam, de általában a cikkírók mint nagy kedvencre hivatkoznak rá.

Amiga
Igen, még nem kaptam meg.

Melyik játékok mennek lassan egy 1700-as Celeronon?

ollie
mert gyorsabb gépet akarok. egy rakás játék lassabban megy a p4 magos celeronon, mint a p3 magos celeronon és már nagyon unom. amúgy is le kéne cserélni elõbb utóbb, én inkább elõbb. de ezt leírtam emailben is (rögtön az elsõ kérdésed után) biztos késve érkeznek meg hozzád a leveleim valami miatt.

Amiga
Minek veszel P4-est?

ollie
azé' Stephen King, mert neki hosszú könyvei vannak 😄 de egyébként akkor legyen sok Tolkien regény (Gyûrûk Ura hegyek...) 😄

Amiga
24000... gombócban is sok.

k***a sok melo van vele!!!
hónapok? napi fél óra? 😊)

Nézd meg a TESCS-ben...

Tribunal nélkül 24000 körüli dialog bejegyzés...

plusz könyv plusz.... De errõl már volt szó sokszor...

Amiga
Mért pont Stephen King? :-)

Én akkor akadtam ki, amikor betévedtem egy könyvtárba a játékban... Éktelen mennyiségû könyv volt ott, vagy 2-300 oldal szöveggel. És ez egy eldugott kis semmi könytár volt! A könyvekben versek, novellák, Shakespeare-i magasságokban. Ezt még lefordítani is kínszenvedés...

ollie
De kell hozzá sok hónapos munka, még akkor is, ha mindenki nap fél órát foglalkozik vele. iszonyatos sok szöveg van, valszeg több Stephen King regény kijönen belõle. De én is sajnálom, hogy a csapat fele 1 hét után megunta.

tibor16
Sziasztok. Hát nagyon sajnálnám, ha megállna a fordítás. Az egyik legjobb njátékról van szó. Sajnos az angolom miatt abbahagytam, mer untam a sok szótárazást. Csak köszönet illetheti, aki eddig is foglalkozott vele. Régebben, nekem aszonta, egy srác, azér nem fordítja tovább, mer az angol "ragozással"? lép a jelenet tovább, és ezt magyarra átültetni szinte lehetetlen, Ezt sikerült megoldani? A német verzió alapján könnyebb a fordítás? Vagy mér jó, hogy az van?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Bandew
IGEEEEEEN?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

WiZZaRD
de kar😞(( en mondtam itt a forumon, hogy nekem lehet kuldeni a szoveget en leforditom, ti meg visszaillesztitek a gameba😞

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Bandew
Teljesen igazad van. Nem kell hozzá hónapos munka.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

DarkHorSe
de ha télleg iszonyat sok munka meg minden akkor minek kezdtétek el ?

Swedish people are albino monkeys

Amiga
Az év választási beszéde:

Mi nem ígérünk semmit, de azt legalább megtartjuk! :-)

ollie
senki sem ígért semmit. így helyes.

ollie
egyébként ha jól tudom senki sem ígért senkit. mi csak hobbiból kezdtük elk fordítani és mint kiderült rohadt nagy munka. nem véletlen, hogy hivatalosan semmilyen más nyelven nem adták ki a játékot, mert egyszerûen olyan sok munka lefordítani, hogy még pénzért sem térülne meg.