1815
Alcímet majd még váltunk ;D
  • Amiga
    oLLie, akkor veszel most videokártyát is?
  • Amiga
    Jó, akkor ne fordítsuk le...
  • ollie
    na ne túlozz
  • zoozoo
    Szerintem fordítsátok le! :))) :PPP
  • Amiga
    Egy ideig... 2003. májusáig, mert akkor lépünk be.

Addigra Magyarország lesz Európa nyomornegyede... a kommunisták ellopnak mindent, vazze... :-(

Na, lefordítjuk a Morrowindet?
  • ollie
    hát lehet hogy Portugália gyorsabban fejlődik az átlagnál, de akkor is az EU legszegényebb országa és az is marad egy ideig. (Görögország meg a 2. legszegényebb)
  • Amiga
    Nem elmaradott... Portugália pl. az élmezőnybe tartozik, ami a gazdasági fejlődést illeti.

Arra gondolok, hogy jövőre informatikai robbanás lesz Magyarországon, és mi ennek haszonélvezői leszünk. Persze majd meglátjuk...
  • ollie
    aha, akkor nem fog drágulni az internet a csatlakozás után? ;DD egy kicsit ellentmondásos volt amit írtál, mert arról beszéltél, hogy lemennek a net árak, viszont kelet Németországban meg felmentek az árak egy idő után.
    Senkinek sem érdeke nyugaton, hogy Magyarországon minél több ADSL legyen.
    Nézd meg pl Portugáliát és Görögországot, nagyon elmaradottak az uniós átlaghoz képest.
  • Amiga
    Azt hiszem, nem értesz. Ha megnézik Magyarország statisztikáit, akkor muszály lesz a mutatókat a nyugathoz igazítani, még akkor is, ha ez kedvezményekkel jár.

Amikor a berlini fal leomlott, Kelet-Berlin még jó darabig olcsóbb maradt.
  • ollie
    ja, egyébként megjött a hitelkártyám.
    megyek p4 procit venni ;DDDDDD
  • ollie
    érdekes, hogy a frozen throne rögtön 1.07-es verzióként települ fel, holott a legújabb pár hetes patch 1.06
  • ollie
    "Akkora kedvezmények lesznek, hogy félelmetes"
    persze persze, a szélessávú internet nyugaton is alig olcsóbb, sőt. ez csak a mi pénztárcánkhoz drága.
  • Amiga
    Mér' dobnék, már vagy 100 screenshotot láttam belőle...
    Ne offolj screenshotokkal, azzal csak a modemeseket szivatod.

Egyébként rájöttem, hogy most nem szabad szélessávú internetet venni. Jövőre az EU-nak az egyik első dolga lesz a csatlakozás után felhúzni Magyarország informatikai hátterét. Ez olcsó és látványos. Akkora kedvezmények lesznek, hogy félelmetes.
  • ollie
    1. soha nem beszélsz eről a topicról
    2. soha de soha nem beszélsz erről a topicról
    3. soha, soha, soha de soha nem beszélsz erről a topicról!!!
  • Amiga
    Harcosok klubja :-)
  • ollie
    Mambo: szívesen látunk a zártkörű topicunkban ;DDD

Amiga:
    állat a Frozen Throne!
    van hozzá egy bonus campaign is amihez majd a Blizzard még ki fog adni extra pályákat, csak le kell majd tölteni.
    a gfx szebb(!) hiába ugyanaz az engine, van benne új gfx szép számmal, az újjabb egységeknek nagyobb a poligonszámuk, sőt a régi grafika is szebb, mert több/változatosabb tereptárgy van, valamint a szinek is még szebbek. majd nyomok néhány screenshotot a héten, hátast fogsz dobni!
  • ollie
    aha ;D
  • mambo
    :))))))))))) klaffa a topic.

de legalábbis "zártkörű".
  • ollie
    up
  • Amiga
    Na jóóó... Nosztalgiázgatok még. De azért örülök, hogy eltették innen.
  • ollie
    :DDD
  • Amiga
    Véletlenül klikkeltem rá, de szerintem egy pc-snek nem kéne ott rontania a levegőt... Még a végén ők is átjönnek ide.
  • ollie
    aha, és te mit kerestél ott? ;D
  • Amiga
    Te meg mit szórakozol a konzolos topikban?

Gyerekeknek való az a leáldozott topik.
  • ollie
    Nálad 100% lehet ADSL, nálam nem...
  • ollie
    erre én is rájöttem. itt az jött ki, hogy szinte biztos hogy lehet, majd az axeleronál az arcomba nyomták, hogy nem...
  • ollie
    mindek fix IP cím? az nem kell hozzá, csak egy plusz, amit megrendelhetsz.
  • ollie
    bocsi, elfelejtettem mondani, hogy mind az ADSL-hez, mind a kábeles internethez kell hálókártya... de ők adják a modemet. de a tápellátás azt jelenti, hogy bedugod a konnektorba.
  • Amiga
    :-D
  • ollie
    hoppá, ezt én sem vettem észre.
  • Amiga
    A szolgáltatáshoz igényelek 1 db fix IP címet 4000 Ft havidíj ellenében.

Ezt se...

Inkább fordíttassuk le a Morrowindet egy profival 100.000 ezerért, minthogy kidobjuk a pénzt kábelre...
  • Amiga
    A szolgáltatás hozzáférési pontja az ügyfélnél telepített modem RJ45 csatlakozójú 10BaseT *** interfésze. A modem 230V-os tápellátását az Előfizetőnek kell biztosítania.

Ezt se mondtad...
  • Amiga
    Azt azért mondhattad volna, hogy a 25 % Áfa-t nem tartalmazzák az Ethernet árak!
  • ollie
    bocsi, hogy túlterheltelek...

• Amiga
    Visszavonom, megtaláltam.
  • Amiga
    Adnál egy linket, ami közvetlenül az adatlapra dob? Ez így nekem sok.
  • ollie
    a 2 éves szerződés mág olcsóbb valamivel...
  • ollie
    www.enternet.hu és ott kitölthetsz egy adatlapot, majd utánanéznek, hogy be tudják e kötni hozzád...
  • Amiga
    És akkor indul az online őrültködés péntek éjjelente...
  • Amiga
    Akkor kérlek azonnal add meg az elérhetőségüket! :-)