PC-s Pub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
én elakadtam egy részneél a morrowindben, de a mentésem megvan, és ha mondjuk lenne már magyarosítás és fölraknám akkor ugye magyarul tudnám tovább folytatni ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Factor_007
Föl is rakom a Morrowindet! Megjött a kedven hozzá. Bár lehet csak 1óráig birom és letörlöm, de akkor is fölrakom 😊

Factor_007
"Amúgy is szerintem hamarosan mindenki Half-Life 2-zni fog."
Ezt kár volt mondani mert most eszembe jutattad és ténleg ezt fogom csinálni :-DDD De azért szurkolok

ÁjjLe BoBBi
hamarosan ? az szeptemberben lesz lolgép

ollie
legyenek határidõk...

Amiga
Na így már más.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Én egyébként Amiga vagyok, hogy lett belõlem csimbi???

csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...

Ok, akkor várjuk meg, amig kijön az EVM verzió, aztán majd õk lefordítják! 😊

Amúgy is szerintem hamarosan mindenki Half-Life 2-zni fog.

csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...

ollie
Mondjuk a Gold verzio minden official pluginnal mehetne 2499-ért is...

ollie
ez lehetne EVM módra. náluk egy csomó magyarosítást le lehet tölteni a honlapjukról.
most már csak meg kell várni, amíg kiadják a Morrowindet is 1999Ft-ért...
;DDDDDDD

Amiga
Köszönjük. :-)

Amiga
El sem játszom a gondolattal. Hunnenkoenig, gmiki, imike, a huncraftosok... ez nem pénzre megy.

Amiga
Ha pénzt akarnánk csinálni, már ki is szállnék.

ollie
nyugodtan köpj. legfeljebb majd letörlöd a monitorod utána...
😄DDD

ollie
csak az a baj, hogy ehhez a Bethesdatól kell engedély, nameg perkálni kell feléjük a nagy lóvékat, ha ebbõl mi pénzt akarunk csinálni. Esetleg a játék magyar forgalmazójával lehetne beszélni errõl...

Amiga
Akkor sem tisztességes.

Részemrõl semmit sem utálok jobban, mint egy fizetõs weboldalt. Pl. amikor a Simshez keresek skineket és jönnek a fizetõs rajongói oldalak, köpni tudnék.

ollie
király!
akkor én a hétvégén lefordítok párezer könyvet, jövõhéten meg jönnek a topicok...

ollie
ja ez így van

Amiga
BELÉPTEM!!!

Na szóval hétfõn a nyolcórás vonattal megy az ímél Akingnek az összes lektorált topiknévrõl és a hozzám beérkezett bookokról.

Azután iparosmunka néhány hónapig. :-)

ollie
Ne fikázd a bg2 fordítókat, sokan szeretnék azt is magyarul (sõt még az elsõ részt is).
Tudomásom szerint te nem is vagy a Morrowind fordító csapatban, ahhoz képest elég harcias vagy.

ollie
http://www.tpu.fi/~meteleh/morrowind/plugins.html

itt van egy plugin, ami a szövegbeli elgépeléseket javítja...

Meg is van. Nézzétek meg a magyaritasok.jatekok.hu oldalt. Ott megtaláljátok a Baldur's Gate II fordítását (természetesen még nem teljes)
Bizony fordítják azt is. Most nem tudom pontosan, hogy hol található meg, de ha megtudom megírom.
ollie
nekem nincs problémám XP alatt, simán fut...
fenn van az utolsó patch?

ollie
nem tudom. miért vki fordítja?

Bandew
A Baldurs's Gate II fordítás hol tart?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

[Jakuza]
Es meg valami ha esetleg nem itt forditanad a BG-t, (http://www.microcer.co.yu/bgate/index.html) akkor jobb ha belepsz oda , mert mar elegge benne vannak a forditasban.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ollie
nyitottam egy topicot Infinity Engine Games címmel, oda írkálj BG ügyben, úgy is válaszolok...

ollie
nem. de ugye nem egyedül fordítod?
hol tartasz/tartotok?
tudod, hogy már van fordítás, bár nem teljes?
vagy te is azon dolgozol?

Hát az az igazság, hogy jelenleg a Baldur's Gate fordításával foglalkozom, és ezt a fórumot mindig figyelemmel kísérem, és láttam, hogy itt sok hozzáértõ személy van, és ezért írtam ide. Remélem nem probléma!
ollie
Van a morrowindben doppleganger???
Ha igen, nem is tudtam...

Köszi
ollie
A doppleganger általában alakváltó szörny.
Fordíthatod alakváltónak...

Mit jelenthet az, hogy "doppleganger"?
ollie
Emberek!
Mi van, nem szeretünk írogatni?
Ne hagyjuk már meghalni ezt a topicot.
Remélem mindenki halad a fordítással...

ollie
Na, ezért az a könyvfordítás egy kicsit durva. Biztos nem ingyé volt...
De ne aggódj, nem adjuk fel.

nem két hét alatt fordult le ama 3 oldal, hanem 2 nap alatt, a többi 12 nap meg pihenünk, mint az isten, (csak õ pont fordítva csinálta, 6:1 arányban, a meló javára)

Bandew
Egy fordító lefordít egy teljes könyvet másfél hónap alatt egyedül!!!
Nem akarok itt pofázni mert én nem fordítok, tehát nem tudom átérezni ennek a nehézségét. De pont ezt mondtam az elején, hogy ha nem vagytok teljesen elszánva e küldetés teljesítésére (), akkor bele se kezdjetek, mert mi is belelovaljuk magunkat és annál nagyobb lesz a csalódás, amikor azt mondjátok, hogy bocs, de abbahagyjuk a fordítást "technikai" okok miatt. És ennek már most mutatkoznak jelei, mondván hogy milyen hosszú munka ez. Ettõl aztán nektek is elveszik a lelkesedésetek, és megtörténik a katasztrófa .
Tehát kérlek benneteket ne adjátok föl!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Factor_007
nem olyan hosszu idõ az én nem azt mondom hogy "jajj de messze van még" mert én tudok várni. Csak épp azért parázok hogy ne várjak hiába. Persze ha 2 évig tart az már kicsit gáz lenne de mindegy...

Factor_007
Isten örizz hogy abbahagyjátok a forditást(mondjuk értelmét - azon kivül hogy baromira várom hogy végre végigvihessem - nem nagyon látom 😊))
DE akkor sem szabad abbahagyni ügyesek vagytok okosak, szedtek valahonnan még néhány embert azt meglesz ez... 😊

ÁjjLe BoBBi
Hali népek !! 😊 hol tart a fordtás ?

ollie

7-Zip

bocsi, csak kipróbáltam valamit...

ollie
Én ajánlom ezt:
Frank Herbert: A Dosadi kísérlet

nagyon állat!

ollie
mégegy féreg, amit okos emberek nem indítanak el...

ollie
király vagy kupi-napi!
;DDD

ollie
Nem mondom...
Írom...
😄

ollie
Az amiga600 azért védett nick, mert már létezik, méghozzá a tied. Nem enged olyan nicket, ami már létezik, ezért védett.

[Jakuza]
Hat csak a neten keresztul van, mivel nem toltottem le.
Gondoltam atfxpzem neked. De ha nem hat nem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ollie
"Vice City Ollie"?
Ez a GTA3 második kiegészítõje?
;DDDDDD