Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
köszi

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Logout, ClientRegistry.blob torles, steaminditas.

SZilaJMaGGoT
Mostanába elkezdztem egy hibaüzit kapni:
Disconnected: error verifying steam userID ticket...
ez micsoda?? :S

SZilaJMaGGoT
Helyes döntés! 😉 10000 pénzt azért én is sajnálnék egy játékra, mert hát sok minden másra is kell, de ha van ilyen hogy olcsóbban megszerezhetem akkor okés.. 😄

TommyC
drága megoldás...
a 4000ft télleg nem sok!privi ment.köszi

dixitque deus fiat lux

SZilaJMaGGoT
Jajj azt én tudom hogy hogy s mint(mivel az én postom), de tiszta kínlódás, és nem éri meg, mert csak tört szerveren játszhatsz, és az meg kurva kevés van. Single modokra meg hiába hajtasz mert nagyon kevés van, és nem sokat fejeznek be.. Én 4000 forintért vettem steam accountot amibe benne van a CS:S, HL2, meg a HL2😄M.. Kurvára megéri.. Gond nlkül játszhatsz modokkal meg neten. Ha érdekel küldj pü-t. Részletekért nézz el a steampowa.uw.hu-ra, ki van téve hírnek is... 4000 forintot csak össze tudsz spórolni...

Guer
van megoldás
megveszed...

TommyC
jahh, csak sajna csóresz vaghyok....szal nem tudom h miként tudnám megoldani =((

de most olvastam itt vissza a fórumban,s ezt találtma:
"Még mindig nem látom a leírásomat a FAQ-ba(modok játszása tört HL-al).. 😄DD"
akkor csak kell legyen valami megoldás.....<#confused>

dixitque deus fiat lux

Mayday
Hat, ha komolyan erdekelnek a modok, meg a HL2, sztem ruhazz be ra, megeri.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

TommyC
=)
akkor ez gebasz=) mert nekem igencsak tört a gamé

dixitque deus fiat lux

Guer
nem

TommyC
a modokat steam nélkül lehet használni?...

dixitque deus fiat lux

TommyC
thx =)

dixitque deus fiat lux

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ollie
Nem csak multiba készülnek. Van egy csomó single player is, pl Combine Destiny. Ami még jó single az a Minerva, valamint az Eclipse kifejezetten profi, de az utóbbinak semmi köze a HL2-höz, inkább olyan FPS-RPG stílus.

Seth
csak eredetivel mûködnek ezek a modok???

PSN ID.: Beegabor

TommyC
kösz szépen =)
<#eljen><#eljen><#eljen><#wink>

dixitque deus fiat lux

TommyC
A modokat multira készítik nagyjából, nem?...mert én multiba nem nagyon akarok játszani...de találtam egy csomó modot a download.com -on...többek közt az általad javasoltat is =)...és már töltöm! =)

dixitque deus fiat lux

TommyC
hálás köszönet figyelmetekért mindkettõtöknek!
=)

dixitque deus fiat lux

Seth
mindössze 1 pálya, egy teszt a hdr-rel ha jobban tetszik. max 10 perc végigvinni. A valós kieg az aftermath lesz

PSN ID.: Beegabor

ollie
A Lost Coast csak egy HDR tech demo, ezért nagyon rövid. Semmi több ennél.
De van néhány mod, amivel visszatérhetsz a folytatásig a HL2 világába, pl: Combine Destiny.

TommyC
a Lost Coast akkor most mi is pontosan?....egy mód vagy az eredeti HL2 folytatása?azt tudom h tartalmazza a HDR grafkó újítést de nem tudom h mi a lost coast pontosan....igazság szerint már nagyon szeretném folytatni a HL2 sztoriján való továbbmenést, de úgy tudtam, h a folytatás az Episode One(Aftermath) lesz...most meg itt van ez a LC...=(

dixitque deus fiat lux

artschi
bazz 😄DDDDDDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Guer
lálll 😄DD

igaz töltésnél vártam 10-20 perceket de np -.-

hülyevagy? :o
max grafikán 800x600-ba! (Y)

Guer
énis .D
meg 2 gigás cerkával 256 rammal
hmmm az vot a fincsi 640x480ban 😄D

én anno gef2mx-el döcögtem végig rajta 😊

TommyC
=P

jahh tudom csak sajna eddig nem volt meg a vas, ami vitte volna =)

dixitque deus fiat lux

reakcioidõrulz 😄

TommyC
Hát mekkkkkkora játék ez!!!!!!!!!!
Atyám!!!!tennap vittem végig (igaz easy-n), ma olvastam a story-t a neten, h jobban megértsem....hát mit ne mondjak el vagyok ámulva =)...még soha nem láttam ilyen kiri játékot!YEAH!
szivesen megnézném filmen!...esetleg könyvben is olvasnám!

ÓRIÁSI!!

=)

dixitque deus fiat lux

hiba
erre is gondoltam: alapbol k 2gbyte volt direkt levettem minimlaisra hogy ne swappeljen de nem jott be, most 1gbyte es ugyan az a helyzet, de most ujratettem a steamet, elotte kipucoltam a registryt hatha...egyelore hl2 telepit.

[NST]Cifu
Esetleg kevés a szabad wincsiterület, vagy rosszul beállított virtuális memória?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hiba
par napja lejott a steamen a hl2 es muxott is egy ideig rendesen viszont egy ideje behulyult...: a jatek inditasa es egy save betoltese egyutt kb 5 perc...
es allandoan akadozik game kozbe megakad a hangok szarakonak es olyan furcsan akadozik az egesz game, a gepem eleg eros, viszont csak 1 g ram van, de en mar vegigtoltam ezen a masinan egyszer a hl2t es semi ilyesmi nem volt, maxon aa es az filterekkel siman ment. Az elobb egy filmet neztem kozbe (divx) es elinditottama hl2t a steambol, teljesen lehalt a gep a film is a hl is megjobban akadozott.

de minden mas meg mukodik (doom3, wracing2 swat4 mind akadozasmentesen megy, elobbi ketott kiprobaltam divx kozbe reccenesmentesen viszi)
a hl2vel valami zur van de nem jovok ra, leteszteltem a gepet stabil, nincs semi hw gubanc, ujratettem a gfx drivert, dehat csak ez akadozik nem tudom milyert...tiszta amatornek erzem mar magam 2 hete keptelen vagyok hl2zni...
holnap ujrahuzom az egesz gepet...

de nincs esetleg vkinek otlete hogy mi rakfenetol akadozik meg toltoget ilyen qrva lassan a game?

ollie
Hé, meg ne próbálj feltenni egy crackelt változatot úgy, hogy közeb na Steam is fent van, mert rögtön le fogja tíltani a legális accountodat is!

hiba
en is probaltam de engem elutasitott, diszkriminativ szerver...
most visziont updatel valamit 25k-val, relemem sikerrel jarok mert kezdtem azt hinni, hogy koniec.

Szombaton töltöttem le steamrõl, a modok miatt. Simán lejött. 80-90k körül a szükséges cucc hozzá.
hiba
A steam sehogy nem engedi az utobbi napokban letolteni a HL2-t.
Pedig anno reklamoztak, hogyha van keyed toltheted. Anno le is toltottem de azota letoroltem, most megint fel akartam tenni, de a steam nem hajlando eltolteni allandoan kivag hogy too busy try later, mar egy hete nevetseges.

Volt egy backupom amit termesztesesen nem tud visszallaitani, ez egy exe de kiir valami gebaszt.

Van egy steamem amin fel van telepitve fel tucat game a fileok is fent vannak vagy 3.5 Gbyte es nem hajlado semmit elinditani, raadasul azt irja ki hogy not installed es nem is telepiti.

Ezert megxeresztem egnehany DVD-s valtozatot.
A kerdesem az hogy lehetne ezeket a steam ala beloni, hogy egyreszt updateljen meg az online resze is mukodjon azzem van valami hl2 deathmatch is.

ollie
Az Eclipse mod hihetelenûl jóra sikerûlt. Persze már telejsen más, mint a HL2, de nagyon jó vele játszani.

artschi

Guer
tom empirest azt kiprobáltam
az volt az elsö megmozdulásom hogy elkötöttem egy tankot és átmentem az ellen bázisába rallyzni vele, aztán kiszálltam és irtottam...
akkor észrevettem hogy mindenki anyázik hogy miért vittem el a bulider verdát 😄DDD

amugy én ilyesmire gondoltam mint a minerva hogy sp pályák legyenek vmi storyval...
a mulits cuccokbol van egy rakat...

Dystopia + Minerva.
Állítólag ez a kettõ viszi a pálmát.

A dystopia multi, méghozzá egy Tribes jellegû világot valósít meg. De még csak demo van belõle, legalábbis amit az oldalukból le tudtam szûrni. Még nem próbáltam ki.

Ezenkívül most az Empires az új üdvöske (van is topikja már itt). Ez meg ugye RTS+FPS HL2 motorra 😊 Érdekes szerzet. Még eléggé béta, de talán lesz valami jó belõle. Multi only, szal egyedül hiába próbálgattam még, a fene se tudja milyen multiban.
Guer
ja az már megvolt már lennvagyok az alján 😊
zsir kis mod ez kajak tiszta hl2 😊)
tudsz még ilyeneket?

esetleg amit még érdemes megnézni az a hidden-source nevü mod igaz az multi de nagyon para gém 😊
kiproszáltam és van egy kommandos csoport meg egy db láthatatlan alien szerüség egy késsel meg gránáttal 😊
minidg az lessz a hidden aki az elözö körben kinyirta ...

Vigyázz ha már lementél, hogy a gránátot, meg a gránátvetõ töltényt ne pazarold sima combine katonákra 😊 Rengeteg ilyen 3 lábú lövegtorony lesz, amit csak ezekkel tudsz majd felborítani. Ha találsz ládát, amiben van sok gránát, akkor oda térj vissza mindig feltölteni 😊
Guer
na tovább jutottam
csak sikerült elmenni egy köcsög barlang mellet ami átvezet a bázisukra

látod mondtam hogy tuti elmentem vmi mellett 😄D

Segítsetek:

Telepítés közben ezt írja ki: Error 1335. The cabinet file 'hl23.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. Vengeance féle verziót használok, eddig mindig tudtam telepíteni. Valaki találkozott már evvel a hibaüzenettel?
Guer
hmmm akkor lehet itt vmi bug van és kezdhetem elöröl :S
mert nem nagyon nyitották ki a kaput csak megjelentek 😄D

Most igy belegondolva asszem úgy volt, hogy miután az alul jövöket kinyirtad a toronyból, még megjelenik kettõ a toronyhoz vezetõ pilon végében is. Na ez a kettõ nyitja ki a kaput ott, ahogy megjönnek. Aztán a fene tudja már..