Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Disconnected: error verifying steam userID ticket...
ez micsoda?? :S
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
de most olvastam itt vissza a fórumban,s ezt találtma:
"Még mindig nem látom a leírásomat a FAQ-ba(modok játszása tört HL-al).. 😄DD"
akkor csak kell legyen valami megoldás.....<#confused>#confused>
dixitque deus fiat lux
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#wink>#wink>
dixitque deus fiat lux
dixitque deus fiat lux
PSN ID.: Beegabor
De van néhány mod, amivel visszatérhetsz a folytatásig a HL2 világába, pl: Combine Destiny.
dixitque deus fiat lux
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
max grafikán 800x600-ba! (Y)
Atyám!!!!tennap vittem végig (igaz easy-n), ma olvastam a story-t a neten, h jobban megértsem....hát mit ne mondjak el vagyok ámulva =)...még soha nem láttam ilyen kiri játékot!YEAH!
szivesen megnézném filmen!...esetleg könyvben is olvasnám!
ÓRIÁSI!!
=)
dixitque deus fiat lux
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
es allandoan akadozik game kozbe megakad a hangok szarakonak es olyan furcsan akadozik az egesz game, a gepem eleg eros, viszont csak 1 g ram van, de en mar vegigtoltam ezen a masinan egyszer a hl2t es semi ilyesmi nem volt, maxon aa es az filterekkel siman ment. Az elobb egy filmet neztem kozbe (divx) es elinditottama hl2t a steambol, teljesen lehalt a gep a film is a hl is megjobban akadozott.
de minden mas meg mukodik (doom3, wracing2 swat4 mind akadozasmentesen megy, elobbi ketott kiprobaltam divx kozbe reccenesmentesen viszi)
a hl2vel valami zur van de nem jovok ra, leteszteltem a gepet stabil, nincs semi hw gubanc, ujratettem a gfx drivert, dehat csak ez akadozik nem tudom milyert...tiszta amatornek erzem mar magam 2 hete keptelen vagyok hl2zni...
holnap ujrahuzom az egesz gepet...
de nincs esetleg vkinek otlete hogy mi rakfenetol akadozik meg toltoget ilyen qrva lassan a game?
most visziont updatel valamit 25k-val, relemem sikerrel jarok mert kezdtem azt hinni, hogy koniec.
Pedig anno reklamoztak, hogyha van keyed toltheted. Anno le is toltottem de azota letoroltem, most megint fel akartam tenni, de a steam nem hajlando eltolteni allandoan kivag hogy too busy try later, mar egy hete nevetseges.
Volt egy backupom amit termesztesesen nem tud visszallaitani, ez egy exe de kiir valami gebaszt.
Van egy steamem amin fel van telepitve fel tucat game a fileok is fent vannak vagy 3.5 Gbyte es nem hajlado semmit elinditani, raadasul azt irja ki hogy not installed es nem is telepiti.
Ezert megxeresztem egnehany DVD-s valtozatot.
A kerdesem az hogy lehetne ezeket a steam ala beloni, hogy egyreszt updateljen meg az online resze is mukodjon azzem van valami hl2 deathmatch is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
az volt az elsö megmozdulásom hogy elkötöttem egy tankot és átmentem az ellen bázisába rallyzni vele, aztán kiszálltam és irtottam...
akkor észrevettem hogy mindenki anyázik hogy miért vittem el a bulider verdát 😄DDD
amugy én ilyesmire gondoltam mint a minerva hogy sp pályák legyenek vmi storyval...
a mulits cuccokbol van egy rakat...
Állítólag ez a kettõ viszi a pálmát.
A dystopia multi, méghozzá egy Tribes jellegû világot valósít meg. De még csak demo van belõle, legalábbis amit az oldalukból le tudtam szûrni. Még nem próbáltam ki.
Ezenkívül most az Empires az új üdvöske (van is topikja már itt). Ez meg ugye RTS+FPS HL2 motorra 😊 Érdekes szerzet. Még eléggé béta, de talán lesz valami jó belõle. Multi only, szal egyedül hiába próbálgattam még, a fene se tudja milyen multiban.
zsir kis mod ez kajak tiszta hl2 😊)
tudsz még ilyeneket?
esetleg amit még érdemes megnézni az a hidden-source nevü mod igaz az multi de nagyon para gém 😊
kiproszáltam és van egy kommandos csoport meg egy db láthatatlan alien szerüség egy késsel meg gránáttal 😊
minidg az lessz a hidden aki az elözö körben kinyirta ...
csak sikerült elmenni egy köcsög barlang mellet ami átvezet a bázisukra
látod mondtam hogy tuti elmentem vmi mellett 😄D
Telepítés közben ezt írja ki: Error 1335. The cabinet file 'hl23.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. Vengeance féle verziót használok, eddig mindig tudtam telepíteni. Valaki találkozott már evvel a hibaüzenettel?
mert nem nagyon nyitották ki a kaput csak megjelentek 😄D