Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shodan
Nekem elküldenéd privátban ?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

SZilaJMaGGoT
Egyébként elõször egy régi Vengeance töréssel csináltam meg az Antlion Troopers-t, úgyhogy ami a FAQ-ban van írva az nem teljesen igaz.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
kész a leírás a tört HL2-vel való mod játszáshoz. Kinek küldjem??(a FAQ miatt)

Shodan
Írtam fakefactorynak modal kapcsolatban: válasz
The Addon #2 will arrive soon at hl2files. It contains coordinate-clamped facemaps. This should fix the double-faces. Tehát csak várnom kell akkor.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

RelakSfromhome
Kutya fel fog emelni egy faldarabot a combine falból. Lesz ott egy lyuk, oda bebújsz

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
vótmá!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

tigeroo
Half-Life 2: Aftermath névváltás !!!
<2006. február 11. @ 15:33 - Cok3>
Bizony, átkeresztelkedik a nagysikerû Half-Life 2 elsõ kiegészítõje, az Aftermath, új nevén Episode One. Fantasztikus, hogy ilyen képzelõerõvel áldották meg a Valvet, hogy ily frappáns címet ad a játéknak 😊 Ugyan ez semmiben sem befolyásolja azt, hogy maga az alkotás milyen lesz, ám egy Aftermath szvsz fantáziadúsabb alcím, mint egy "lerágott-csont" Episode One. Ez persze sejtet is valamit, ugyanis ahogy Doug Lombardi (Valve-atyauristen /2) is elmondta, bizony itt egy sorozatról beszélhetünk a közeljövõben. Ez van, ennek lehet örülni, nem örülni, infó itt.

forrás : GSO
janos666
Bonyolult manapság stemet heckelni, én is beszereztem inkább egy eredetit. Keress egy mûködõ verziót ezek közt ami megfelel neked. Ebben a fórumban találsz többmindent is (mint updatelt GCF linkek, stb.)
Shodan
5.13as catalyst, x800gto2@x850xt legujabb cinematic mod a 2.20as az a baj hogy még steam se enged accountot valami erroral elszáll.

janos666
Azt hiszem változtattak már az updatekkel pár dolgot a modellekben, de lehet hogy szimplán a VGA-d vagy a drivere nem szereti a nagy textúrákat. Keress valami újabb verziót, nem baj ha GCF-es steamheck, updateld a mostanira a source enginet és utánna offline használd és nem fog beszarni.
Shodan
Tegnap leszedtem a provision verziót és kipróbáltam vele a fakefactory modot, mivel itt nem gcf be vannak a fájlok ezért fölülírtam mindent és így mûködik!Viszont van egy gondom, mépedig az hogy minden textúra szét van csúszva, az embereknek olyan mintha két feje lenne.

Mayday
Aftermath átnevezve

Valve-éknál vagy kitört a kicsit megkésett Star Wars láz, vagy pedig csak elirigyelték a Sin epizódalapú stratégiáját. Ennek jegyében az Aftermath nevet felváltotta az Episode One megnevezés, így a kiegészítõ hivatalos, teljes neve ezentúl Half-Life 2: Episode One lesz. A Gamespot ez ügyben megkereste Doug Lombardit, és kérdéseik özönére két kurta szavacska volt a válasz... ez alapján így kíván a Valve arra utalni, hogy az eredetileg Aftermath-nak keresztelt kiegészítõ csak az elsõ fázisa lesz a sorozatban várható HL2 anyagoknak, kiegészítõknek.
(Hardwired)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Shodan
materials, sounds meg még valamit próbáltam, tehát nem az egészet.
Mindegy remélem majd segítenek akkor...
A provsionos és a vengance verzió különbözik valamibe??, tudom hogy az collector edition, de például ott is van hl2 installer, vagy csak crack van? Mert ha jól tudom a hl2 installer teszi gcfekbe a cuccokat, meg még mondjuk csinál mást is...

ez ertelemszeruen a custom tartalomra vonatkozik (modellek, mapek), nem az egesz jatekra..

Shodan
Én a gcfbõl kimásoltam a fájlokat, letöröltem a gcfeket, hogy ne is tudja használni, erre kiírja hogy hiányzik ez meg ez a gcf és ezért nem indul.

Shodan
De én nem hétvégére gondoltam, hanem mondjuk kicsit elõbb 😊

kirol
Én is láttam. <#vigyor5>
Aftermath

REALista
Szasztok!Most szereztem meg a HL2 Lost Coast-ot de nem tudom elindítani!/Egy dvd-rõl húztam át egy mappában volt!/Bekell másolni az HL2 mappájába vagy mit kell vele csinálni???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ha a gcf-en kivul ott vannak a fileok, akkor azokat hasznalja az eredeti helyett.

SZilaJMaGGoT
Én is pont így gondoltam.. 😄

Shodan
Letudnád írni? És akkor majd ezt beteszik faqba

Shodan
Akkor viszont nem értem hogy a mod például hogy írja felül a texturákat??

Tavaly augusztus ota nem jott ki uj trailer.

No azt modja nekem ma az egyik HL fanatikus, aki egy kicsit fanatikusabb mint én, hogy ö látott valamiféle új videót az AFTERMATH-ról, hát én rákerestem, de sehol semmi,van ilyen, vagy csak kamúzott a csákó(ha igen leütöm az biztos)????<#nemtudom>

SZilaJMaGGoT
A hétvégére igértem valakinek hogy megírom hogy indítsa el a modokat tört verzióval. És jólenne ha betenné valaki a FAQ-ba..

gcf-ekbol olvas, azert vannak.

Shodan
Van esély arra, vagy meg lehet valahogy csinálni hogy a fakefactory cinematic v2.20as mod mûködjön a venegances verzióval? Már órák óta szenvedtem vele de most letöröltem az egészet...még azt megtudja azért mondani valaki hogy az eredeti hl2nél a játék könyvtár strukturája hogy néz ki ??, gondolom GCFekbõl olvas hanem rendesen ki van tömörítve minden...

launch options
-console

A Loast Coastba hogy lehet behozni a konzolt?
Itt es itt az osszes arat megnezheted.

Lehet ez is a tores miatt van..
Letezik rendes verzio belole, szerintem toltsd le azt. A rossz toressel sok szivas van es eleg nagy eselye van, hogy nem tudod vegigjatszani.
ti az tudtátok(bár nyilván igen),hogy ebben a game-ben is van egy painkiller-jump jellegû ugrás?😊

itt hogy lehet továbbjutni?a walkthroughokban elvileg a robotnak kellene emelgetni a lábát,de nem hajlandó ilyesmire.

SZilaJMaGGoT
detto... Szerintetek a valve tudta hogy a második rész után rögtön rájön mindenki??? Vagy már az elsõnél is tudtátok??😄DD

SZilaJMaGGoT
Ja és én segítettem 😉

Rapid81
Nem tudja valaki, hogy mennyibe fognak kerülni az EA-s kiadások?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Csak azért zárja be, mert gagyi Internet Explorert használtok! Firefox forever! Ez nem záródik be!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

persze, gf2-n is jatszhatoan fog futni.

szerintek elmegy rajta majd?

én fx 5200 essel.
de remélem mert most akarok venni 1 6600át

Guer
miböl gondolod?
én anno mx400-al toltam végig a hl2-t...
szaggatás nélkül... (igaz nem volt tul szép)

Hogy nem lesz magas gépigénye, ebben nem lennék olyan biztos, mert szerintem magas gépigénye lesz, a jó texturákhoz jó VGA kell, és jó GÉP...GF6800 alatt igen csak szaggatva fog menni az uj game!!!<#csodalk>

bocs<#vigyor5>

ja reménykedjünk , hogy megálja a helyét,de nem lesz túl magas a gépigénye!

látom de nem vagy kezdõ a hl2 ben!!<#email>

Mayday
A Lost Coast csak egy ingyenes tech demo volt, csak sokan ingyenes kiegeszitore szamitottak benne, ezert csalodtak.
Egyebkent sztem a HL2 meg boven megallja a helyet 2006-ban is a grafikajaval! (SZVSZ)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

mert én nagyon rövidnek tituláltam,tényleg van benne pár újítás de ha ezt teszik majd bele az aftermath-ba akkor grafikailag nem illõ 1 2006.os game-hez.
Sz.tem!

játszottál már a loast coastal?

arra a kiegésztítõre.

Mayday
Ha a HL2 kiegeszitore gondolsz, az a tervek alapjan 2006 aprilisban erkezik.
Ha mondjuk HL3-ra, vagy ilyesmi, azt nem tudjuk 😊