Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
The Addon #2 will arrive soon at hl2files. It contains coordinate-clamped facemaps. This should fix the double-faces. Tehát csak várnom kell akkor.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
<2006. február 11. @ 15:33 - Cok3>2006. február 11. @ 15:33 - Cok3>
Bizony, átkeresztelkedik a nagysikerû Half-Life 2 elsõ kiegészítõje, az Aftermath, új nevén Episode One. Fantasztikus, hogy ilyen képzelõerõvel áldották meg a Valvet, hogy ily frappáns címet ad a játéknak 😊 Ugyan ez semmiben sem befolyásolja azt, hogy maga az alkotás milyen lesz, ám egy Aftermath szvsz fantáziadúsabb alcím, mint egy "lerágott-csont" Episode One. Ez persze sejtet is valamit, ugyanis ahogy Doug Lombardi (Valve-atyauristen /2) is elmondta, bizony itt egy sorozatról beszélhetünk a közeljövõben. Ez van, ennek lehet örülni, nem örülni, infó itt.
forrás : GSO

Valve-éknál vagy kitört a kicsit megkésett Star Wars láz, vagy pedig csak elirigyelték a Sin epizódalapú stratégiáját. Ennek jegyében az Aftermath nevet felváltotta az Episode One megnevezés, így a kiegészítõ hivatalos, teljes neve ezentúl Half-Life 2: Episode One lesz. A Gamespot ez ügyben megkereste Doug Lombardit, és kérdéseik özönére két kurta szavacska volt a válasz... ez alapján így kíván a Valve arra utalni, hogy az eredetileg Aftermath-nak keresztelt kiegészítõ csak az elsõ fázisa lesz a sorozatban várható HL2 anyagoknak, kiegészítõknek.
(Hardwired)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mindegy remélem majd segítenek akkor...
A provsionos és a vengance verzió különbözik valamibe??, tudom hogy az collector edition, de például ott is van hl2 installer, vagy csak crack van? Mert ha jól tudom a hl2 installer teszi gcfekbe a cuccokat, meg még mondjuk csinál mást is...
Aftermath
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
-console
Letezik rendes verzio belole, szerintem toltsd le azt. A rossz toressel sok szivas van es eleg nagy eselye van, hogy nem tudod vegigjatszani.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
de remélem mert most akarok venni 1 6600át
én anno mx400-al toltam végig a hl2-t...
szaggatás nélkül... (igaz nem volt tul szép)
Egyebkent sztem a HL2 meg boven megallja a helyet 2006-ban is a grafikajaval! (SZVSZ)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Sz.tem!