Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 'vonat' mar valoszinuleg masik dimenzioban van, de itt pont a robbanasnal jottek meg a barataink, es kaptak el g-mant, igy oda se kerultunk valojaban, vagy visszarantottak onnan.
Az erdos reszektol meg nem kell tartani, nem hiszem hogy a source olyan hatalmas zoldovezeteket produkalna, de egy par kellemes kulso/vilagos resz nem fog artani szerintem, foleg ha lesznek jarmuvek is kozben ahogy terveztek regen.
Ez a rész fasza volt, egyedül ott untam meg mikor lelkes zebraõr szerûen már a 4. csoport menekültet kellett átkísérnek a veszélyes terepen a vonat felé. PEdig mindíg hagytam hogy õk szedjék le a katinákat így alig élte túl ember csoportonként 😊 De amúgy egyhuzamba le lehetett nyomni 4 óra alatt egy kis pihenõvel, mert lekötött.
Viszont a következõ rész trailerje elszomorító. Erdõbe kell majd barangolni? Ugyanmár, ez nem a Vietcong episode 2 <#idiota>#idiota>
Nameg a másik hogy megint betöltöttem az utólsó fejezetet a Hl2 végén és érdekes hogy ott bevagoníroz G-man hogy aludj csak míg õ álmodik a bonyolultabb világról, ehhez képest itt az Episode 1-ben meg rögtön a citadella tetejérõl kerülünk a nõvel együtt a Citadella mellé. Legalább egy kocsiban ébredhetne a gyerek, vagy egy út szélére sodródott vonat kocsiban. (ami kitudja hogy került oda a sötét energia ingadozásai közepette...)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ugyanakkor vannak benne szokatlan, új dolgok (ami jó mert többek közt ezért jó játék) amit nem nehéz elhinni hogy valakinek nem sikerül rájönnie elsõre, és ha nem sikerül elsõre akkor vagy csak sokadjára fog össejönni vagy segítség kell hozzá, hogy utánna azt mondhassa hogy: hát persze!
steam, origin: ACE_hun
Egyébként:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
PSN ID.: Beegabor
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Amikor elõször felraktam a játékot akkor a kezdõképernyõn mozgó animáció volt, most meg csak egy elmosódott kép. Ez mitõl van? Valami hiba? Legfrissebb verzió, legalisan steamen keresztül peccselve. (HL2 is originál)
A halál csupán a kezdet...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
mellesleg az anyázásáradat elõtt rávezetlek a bannerra. nagy betûkkel rá van írva, hogy "Gyakran Ismételt Kérdések", meg ilyenek.
Segitseg kellene sracok.
Most jatszom a HL2-ot,kb a felenel jarok...Adodott egy olyan problemam,hogy amikor elfogy az eletem es visszalepek,nem mukodik az MI,ha kilepek a jatekbol es visszajovok,akkor ujbol mukodik,de viszont elorol kezdi az adott palyat,nem pedig onnan folytatja ,ahonnan kileptem.
Tudja valaki ,hogy mi lehet a baj??(Crackelt valtozat..)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ja és van ennek külön topicja?::::??