42676
  • janos666 #40432
    Aúúú bazdmeg, mi ez a sok demó meg szürkeszar?
    De most látom nekem is ugyanígy telefolyt a my gemesem.
  • GamerAdams007
    Jah értem kösz
  • takraj
    Azért 3GB mert letölti a teljes HL2-höz szükséges dolgokat is, és csak a pályákat spórolták le.
  • GamerAdams007
    3 giga és ez csak a demó... (Bocs nagy képért...)
  • GamerAdams007
    Na jó az még oké, de 3 gigás a demo???
  • takraj
    Oda rakja ahová a Steamet raktad. Töröld le a steamet és rakd fel a D-re. Utána oda tölt.
  • GamerAdams007
    De az vagy 3 giga... és kiválasztani se tudom, h ne a C-re, hanem a D-re rakja, mer C-n nincs hely...
  • takraj
    Steam (www.steampowered.com)

Felrakod -> Regisztrálsz -> Half-Life 2 Demo -ra duplakatt és kész.
  • GamerAdams007
    Honnan lehet letölteni a demót? Google bácsi több 100 olyan oldalt dobott ki, ahol ott a link, de 404 beb*sz, vagy már nincs fent az oldalon... gamestar.hu, download.com, és még jópár ismertebbnél is gond van... Vki tud egy megbízható linket rá?
  • Qwerty4
    akkor gratula, de az az 1 életpont is elég volt szerencsére a további boldoguláshoz.
  • artschiatwork
    nemtom, nekem 70-70 ponttal sikerült megúsznom általában.
  • 12346
    multiban nem mind1 ugye. és a menüben a multis fülnél nem lehet állítani ilyenkor semmit. hol/hogy lehet? vagy vmi szar került a palacsintába? natur hl2 multinál minden okés.
  • RelakS
    Jaja, rohangálhatsz a buta civilekkel XD
  • Qwerty4
    köszi
    én 1 élettel végeztem és semmi energiával így is ott, már nem is érdekelt tovább mentem és már az 5. fejezetnél vagyok, sajna az utolsó ha jól tudom
  • RelakS
    Ehh... Bele sem kéne esni abba a nyüves vízbe, hiszen ráááááázzzzzzz ;)
  • artschiatwork
    a vízben van egy hordó, azt beteszed a leszakadt padló alá, hogy ne merüljön bele a vízbe, áramot felkapcsolod, ugrás+futással mész addig, amíg tudsz aztán gyorsan kiugrasz a vízből, kimész az ajtón.

de ez is le volt már írva párszor.
  • Qwerty4
    Egy kicsit megakadtam az Ep one-nál.A városi vágta fejezetnél vagyok a kórházban, az a story hogy egy folyóson voltam, sok ajtó + a zombik dübörgetik az egyik ajtót, elrendeztem a patkányokat, majd egy olyan helyre kellett leszökjek ahol éppen a padlózat beszakadt és egy vizes helyre estem be.ott felmentem egy lépcsőn majd csáprágók támadtak meg(2 volt), majd kievickéltem egy olyan helyre ahol van egy áramkapcsoló, majd bekapcsolom, de viszont a vízbe akkor nem tudok bemenni mert meghalok és csak akkor nyílik ki az az ajtó amin keresztül kijuthatnék.szova hogy jussak át a kinyílt ajtóhoz.
    Please Help Me!!!
    Előre is kösz.
  • Doki17
    Sok trükközés után megy, de jobban jársz ha megveszed eredetibe a hl 2-öt.
  • Doki17
    Nem mindegy milyen skinkt kap ugyse látja magát csak a kezét az meg mindig gordonos.
  • 12346
    halihajó^^

olyan kérdésem lenne, hogy adva van egy oridzsin hl2, minden frissítéssel, + legújabb (9.4?) garry's mod. aztán öcsém vmi olyasmit mond, hogy nem tud magának skint választani a modon belüli ökörködéshez, mindig egy random skint kap, és nem tudja hogy cserélje le. natur hl multinál viszont műxik a dolog.
    én meg nem értek hozzá, de érdekelne ennek mikéntje, hátha egyszer megnézem én is magamnak ezt a játékot^^

az esetleges választ köszi:)
  • pirosBoci
    sziasztok az lenne a kérdésem hogy a garry's mod az megy a tört hl 2 vel is?
  • icewolf
    köszi. használt
  • takraj
    indítsd így: hl2.exe -windowed

ilyenkor ablakban fut és nem kapcsol ki a monitor => át tudod állítani a falbontást.
  • icewolf
    a segítségetekre lenne szükségem, túl magas felbontásra raktam a játékot, ám azt a felbontást nem bírja a monitorom, ezért ilyenkor mindíg egy üzenetben közli ezt. amint nyomok egy crtl+alt+del kombinációt visszajön a kép, és a windows-ban letudom állítani a cuccot.
    A kérdésem az lenne: hol tudom manuálisan cfg-ből átállítai a felbontást?
  • Qwerty4
    hát igen nem kedvezpedig biztos nem csak a képregényről van szó, talán egy-egy emberke még betéved ha elakad vagy vmi gondja van, az ilyenféle hsz.-okat szeretem olvasni.
    Amúgy ma fogtam neki az episode one-nak, azért jött rám hogy most ezt meg is kérdezzem.
  • Seth
    mind1, a lényeg hogy semmi nem történik most a hl2 körül ,ami említésre méltó, az már az episode-os topicban van kitárgyalva, szóval ezek a képregények inkább feldobták kicsit ( persze lassú neteseknek nem kedvez annyira tudom)
  • Qwerty4
    amikor én irogattam az 2006 július volt
  • Seth
    nem ismered a sorozatot???AZonnal pótold be a lemaradásod.itt kezd
    Amikor még te is irogattál ide, akkor még volt miről beszélni a játék kapcsán, most már nemnagyon van
  • Qwerty4
    én is olvastam volna ezt a topicot, de ez a sok nagy kép túl sok, nehezen tölti be és elmegy a kedvem olvasgatni + hozzászólni ebben a fórumban.
  • Qwerty4
    amúgy 1 kérdés:mi folyik itt hogy állandóan vmi képregényszerű Half-life 2-t nyomattok ide be mostanában?

csak kíváncsi vok és dög vok olyan régre visszaolvasni, mert amikor még én is irogattam ide nem folyt ilyesmi.
  • RelakS
    Nah, ezentúl oda Frohnolok :)

FROHWNED!
  • janos666 #40401
    Való igaz, kissé mellélinkeltem a topikkal....

Ez a Hl2 Comic topic, nem az SG Team topic (csak egymás alatt voltak mikor kopiztam a linket és ezek szerint félremént)
  • RelakS
    Jééézuskrisztus!!!
  • Qwerty4
    na működik a HL2 - EO magyarítás!!!
  • Qwerty4
    Megkaptam!!!!!!nem kell válasz.
  • Qwerty4
    A half-life 2 - episode one magyarítása miért nem működik?kell még neki steam magyarítás is?és ha kell steam magyarítás akkor honnan lehet beszerezni ezt a dolgot hozzá:Steam-kliens magyarítás.
    Nem teljesen tiszta amit az útmutató leír.

a 2. és 3. pontot értem + meg is vannak hozzá a dolgok
    Itt van a szövege:

1. Szerezzük be a 'Steam-kliens magyarítás' csomagot, és
    telepítsük fel.
    2. Minden játékhoz szerezzük be a '<Játék címe> magyarítás'
    csomagot és telepítsük fel őket.
    3. Állítsuk át az alapnyelvet a 'Steam-Hungarian.reg'
    futtatásával.
  • janos666 #40396
    Rajtam nem múlik egy új topic.

Concerned hl2 topic
  • RelakS
    Nah, nekiállok mégegyszer >:(

Nem kéne már neki egy topikot nyitni?

-Hülye tesó! folyton rávesz valamire, amit... Hé, ez fura... Nem is vettem észre ezt a nagy, forró, sercegő feketelyuk fegyver sogarat korábban... Kiváncsi vagyok, honnan jön.
    -SZTRÁÁÁÁÁJDEEEEER!!!!

*ZÍÍÍÍÍJJJJOOONNNNG!!!*
    -Ó, a francba! Annak a Stridernek a fullánkjából jön!

-Feküdj, te IDIÓTA!
    -TE vagy az! (vagy legyen úgy, hogy: "Aki mondja!"? XD)
    *BUUUUMMMM!!!*

-Nem tudsz ellenni öt percet anélkül, hogy majdnem meghaljál? Mostantól maradj fekve! Nem beszélsz, nem mozogsz, nem veszel levegőt!
    -Nem vagy a főnököm!
    -Nem beszélsz! Nem mozogsz! Nem veszel levegőt!

...

-Ő nem a főnököm!
    -És nem gondolkozol!
  • Qwerty4
    köszi.akkor annak örülök.
  • artschiatwork
    nincs, különállóak.