Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2006 vagy 7?

aprilis-majus.

ha igen akor megtudja,tudjátok mondani ,hogy mikor jelenik + a hl2 új része? (nem a loast cost-ra gondoltam)!!?

egyszerü nekem is ez volt a consolban ird ezt "ai_disable 0" Ennyi és már mozognak is û, nekemis ez volt de erre rájötem 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

RelakS
Nem kapcsoltad be a magyarázatokat? Amíg be voltak a buborékok kapcsolva, addig én is sérthetetlen voltam

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ibrik
Nem mintha nekem is volna egyetlenegy boltban vásárolt játékom. <#buck>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Hát igen... A tört játék "varázsa". <#mf2>

bocs mindenkitõl,már megvan.😊
a gy.i.k.-ben pont ezt a passzust ugrottam át az elõbb.

pajti
Meg kell venni eredetibe a gammát 😉

sziasztok,

nagyon jó a játék,csak az a gáz van vele idõnként,hogy néha load-olás után nem mozdulnak a karakterek.minden más stimmel,közel lehet menni az ellenhez,lehet õket ütni-vágni,meg is halnak,ahogy illik,csak éppen semmi mást nem csinálnak,nem lõnek vissza,nem hõzöngenek,csak állnak és néznek.és akárhányszor töltöm vissza,ugyanez a szitu.aztán néha müxik normálisan.érthetetlen.
így kissé egyhangú a játék.
mi ez,valami bug?
segítsetek,ha tudtok,plíz...

ibrik
Azért írtam, hogy "állítólag", mivel nem használom a steamet - máshová is el tudom költeni a pénzemet.
A Half-Life 2-t elég volt egyszer végigjátszani, onnan elvesztettem az érdeklõdést iránta. A vengeance-s verzió pont jó volt erre.
Online játékra nincs idõm, sem kedvem.
Egy kicsinyke pályáért meg nem fogok erõlködni újratelepítgetéssel. <#vigyor>

ollie
A rendessel nincs ilyen gond.

ibrik
Ez csak a feltört Lost Coast verzió hibája.
A rendesen, a steamen keresztül letöltöttel ilyen gond nincs - állítólag...

És miért van az hogy a Lost Coastba sérthetetlen vagyok: az ellenségek nem tudnakmegsebezni de ha leesek akkor sérülök.
Ok kösz!

A High Textures Pack 2.12-t hogy kell használni? Nekem nem akar menni.
Sziasztok.Nagy segítségre lenne szükségem.A gyári dvd-s Half-Life 2-õt szeretném magyarosítani,de sehogy sem akar sikerülni.Kétféle képpen is próbálkoztam 1,Mr.Fuzionféle HL2H.V1.00.zip
2,Magátol telepölõ HL2 Hun v1.00.02 OSV&V
Elõre is köszike
nem hiszem, hogy masfel evvel a megjelenes utan barki is frissitgetne a warez verziokat.
ha modokkal akarsz jatszani, akkor vedd meg.
ha hdr-t akarsz latni, az a lost coast palyan van.

Akkor nekem a Lost Coast kell, nem?

ibrik
Hát, ha arra gondoltál, hogy a Valve Steam-en keresztül 3 fajta Half-Life 2-höz lehet hozzájutni jelenleg:

Half-Life 2
- Half-Life 2
- Half-Life 2: Lost Coast

Source Premier Pack
- Counter-Strike: Source
- Day of Defeat: Source
- Half-Life 2
- Half-Life 2: Deathmatch
- Half-Life: Source

Valve Complete Pack
- Counter-Strike
- Counter-Strike: Condition Zero
- Counter-Strike: Source
- Day of Defeat
- Day of Defeat: Source
- Deathmatch Classic
- Half-Life
- Half-Life 2
- Half-Life 2: Deathmatch
- Half-Life: Blue Shift
- Half-Life: Source
- Opposing Force
- Ricochet
- Team Fortress Classic

Vagy ha én letöltöm a Lost Coast-ot az tartalmazza az újjitásokat? Vagy az csak szimplán egy pálya? Mert azt megtaláltam.

de van valami ujjab fajta hl2, mert mondták hogy amiatt nem mennek a modok mert nekem a régi collectors edition van meg és az érdekelne hogy az ujjabnak mi a neve?

semmilyen hl2-ben nincs hdr, a lost coast nevu palyan van, meg a dod sourceban es nehany css palyan.

Valaki tudná esetleg az ujjab HL2-nek a nevét amiben már a HDR beficcen, mert kéne mert semmi mod nem megy és engem már ez zavar és még letöltöttem egy pályát még az sem indult el mert kiirta hogy a pálya 2.0-ás bsp a játék meg csak 1.9.....

A magyaritasok.hu-n keresgélj, van egy olyan magyarítás, ahol semmit nem kell csinálj, csak kiválasztod a game könyvtárát és az elvégez mindent.<#nezze>

TSL16b
Esetleg a Valve tudna, de a jelek szerint nem akar, sõt.

MaxPayne
Sziasztok! elolvastam a FAQ-ot és megnéztem hogy lehet magyarosítani a játékot, mindent megcsináltam amit leírtak de még mindig nem jó :'( tud valaki segíteni?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

koszonom

Seth
április vége fele

PSN ID.: Beegabor

janos666
Mostanában mikorra van besaccolva az Aftermatch? Mintha tavaj Augusztust hallotam volna egyszer régen, de azóta se többet, se kevesebbet...
😄DD

DJ Skyline
egy jó kis kép a Gordon Freeman vs G-Man témára

geri15
Tök ügyes vagy (N)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

NEkem szerencsére sikerült elindítani a half Life 2 modokat egyszerûen a bemásolós módszerrel,(meg egy két trükkel) pedig warez verzióm van. mint pl hard day, vagy substance teljes konverttáló modokat is. Pedig mindenki steam-reget, meg legális verzió megvásárlását javasolta.

geri15
HPB Flek0 ! :-)

janos666
Az hogy a provision lassan 1 éves fileverziókat tartalmaz amik igen eltérnek attól amit a Garrysmod akar használni (bár nem tudom dátumra mikor jött ki a 7.2?) róbálj jóval régebbi Garysmodot vagy keress jobb verziót, esetleg vedd meg. (nehéz manapság warezolni ezt a játékot úgy hogy updatelt GCF-jeid legyenek, de megoldható...)
janos666
Nekem is engedélyezve van a HDR, bár elvileg semmit nem csinál sima Hl2-ben mert nincs benne egy HDR map se (csak LostCoastban és DOD:S-ben, valamint néhány CS:S mapon). Épp a 81.98-as driver volt fent mikor nemrég elõvettem egy kicsit a játékot és semmi gond nem volt vele. Húzod a kártyát (én igen 😄)?
Ouu. mindegy te tudod miért írja ki hogy client.dll ()init failed mikor bármelyik modot akarom használni de a garrysmod 7.2 megy de azonkívül semmi, amugy a collectors edition Provision-van meg.

Mert honapok ota nincs kulon foruma.

Valaki tudja hogy miért nem jó a Half-Life MODCENTRAL foruma? Mert akárhányszor rámegyek nemtölti be 😞(

Senkkik
megoldottam

Nekem is Firefox 1.5 van és bezárja... IE6-nál megkérdezi bezárja-e.

GF6600GT-m van, ami elvileg tud HDR-t, de itt most úgy néz ki valahogy nem mûködik sajna.
Nekem nem... ffx 1.5
Istencsászár
sok minden jóra grafika szempontjából és attól függ milyen vga karid van

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Promi
Tenyleg bezarja a forumot a "szem" szavak megtalalasa utan hmm....
Megvan a megoldás ha kikapcsolom a HDR-t, akkor már jók a szemek is. Csak tudnám hogy az akkor mire jó...
Seth
lol és tényleg. Nekem is be akarja zárni...de legalább én választhatok igen-nem-mel

Amúgy ITT a válasz miért van ott mindenhol Gman

PSN ID.: Beegabor

Hmmm azt mondja már meg valaki hogyha rékeresek itt a fórumban arra a szóra, hogy "szem", miért záródik be egybõl a böngészõablak??? Vagy ezt csak nekem csinálja? Bármely más szóra nem csinál ilyet...

Szóval az lenne a problémám, hogy a demóban a szereplõk szeme (és mondjuk a fogak)nem látszik, helyette vagy egy nagy fehérség van, vagy valami színes bigyó... de ezt leszámítva minden teljesen jó. Tudja esetleg valaki hogy ez mitõl lehet? Ja és korábban már játszottam ezzel a demóval, akkor jól ment; a gépem nem változott azóta: A64 3000+, 6600GT, nVidia 81.98 driver.

Elõre is kösz.

Elõre is kösz.

geri15
Április 27. Hjajj de messze van még :|

Senkkik
nem!
fordítani!