42676
-
jesusKing #40112 Bocs, provision-os EP1. -
jesusKing #40111 Igen halkan jegyzem meg... Provision verzióval hogyan lehet modokat használni? -
szvsz még nem :P -
Ezt a hlcomic-ot nem kezdte el vmi magyar nemnormális fordítani? :D -
Nah ez kész. Végignéztem és... hát ez kész 

-
Visszavonom, már nem kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Pofáraesés Frohman módra:
Fordítás:
Szal ő Freeman, mi? Nos... azt hiszem, tudom már, miért tartják az emberek annyira jónak.
Úgy gondolom, ban benne egy bizonyos ... valami. Magabiztosság. Misztikum. Valami.
Plusz rajta van ez a frankó öltözék. És van az a retro szemcsója. És van az a...

És nála van... az én... gravity gun-om...
-
Egy kis segítséget kérek:
Valaki nem tud egy olyan honlapot ahol egy olyan HL2 - Episode 1 torrentet lehet találni ami min. 20 kb/s tud töltődni.
És ha valaki tud valamit, melyik programon indította el a töltést.
Én egyébkánt már sok torrentel próbálkoztam, de pl. az Opera böngésző 2 kb-al töltötte és a File Sharing Revolutionon el sem indult a töltés még napok után sem.
Előre is kösz. -
Frank27 #40104 Hello all! Half - Life 2 Episod One próblémám van.
A második epizódban mindjárt a játék eleje után elsötétül a monitorom.
Tapasztalt már valaki valami hasonlót? Ha igen,kérem írja le mi erre a megoldás.
Az első epizódot tökéletesen végig tudtam játszani. A másodiknál belépek az ajtón jönnek a katonák átlépek a boltíven és minden sötét lesz. Kimentettem a sötétben és a betöltésnél a kis ablakban pedig látszik a kép. Nem értem. HELP PLEASE!!!
-
Vengeance féle verzió! -
Telepített verzió! -
SnowMan14 #40101 Rash a játék hogy van meg neked? szal csak úgy felmásoltad a gépedre egy feltelepített verzióról? -
Hellosztok.
Én most kezdtem el újból a játékot,ez a második alkalom,de sokszor csak úgy kilép a játék,azt írja,hogy Run Time Error.....
Valaki tudna erre vmit mnodani? Miért csinálja? -
aham. Akkor majd megkérdem a haveromat hogy mi az accountja 

-
Hy én most kezdtem el 3x-ra kijátszani a HL2-t és az a gondom hogy ha elérek 1 olyan pontot ahol betölt akkor a töltés után kilép a játékból és nem
ír ki semmit. :( nem Emporios változatom van. -
FLeK0 #40097 azt az accountot kell hasznalnod amibe eloszor regisztraltad a cdkulcsodat. -
Eddig nekem sem volt. Kedd óta viszont már van. SzingliPlájert még tudtam játszani viszont ha csináltam egy zservert arra nem tudott feljönni a haver mert nem látta. És fordítva. Volt valami biztonsági frissítés a steam-en és utána már nem ment ez. És mivel akkor már újra dobtam a rendszert utána már a backup-ot sem tudtam visszatölteni, mert rögtön kéri a CdKey-t, de amúgy mindegy mit írok oda még egy eredetit sem fogad el 

Innentől kezdve meg az van, hogy várom a következő verziójú steam-et. -
Ingyenes Day of Defeat hétvége lesz! -
Games/Activate a product on Steam -
Kis Ember #40093 hogy lehet kódot irni bele? -
FLeK0 #40092 nálam a rendes steampowered.com-ról szedett steammel semmi gond nincs. -
nekem most nem normális a steam. kedd óta ilyen. haverral multiztunk mikor nyomtam egy restartot és utána már nem látta a szerverem. én sem látom az övét mgé connect parancsal sem megy. aztán észrevettük hogy a steam-ben a properity->set launch akráminél nem jelenik meg az a sor ahova kell írni a szöveg paramétereett futtatáshoz hanem 2 rádiógomb van radio button felirattal. az ablak fejlécében meg egy console felirat virít. Valaki tapasztalt hasonlót? Vagy tudja esetleg miért zakkant meg a steam? -
HL2 Deathmatchot BOT -tal lehet nyomni és ha igen akkoo meikkel???
-
Ja! Látod az lehet 
Amúgy azért van 2 steam mert régebben a tört verzióval játszottam és felrakta a steam-et msot meg az eredetivel nyomatom és ahhoz sem volt probléma feltenni. -
FLeK0 #40088 Az juNius 1-en volt, legfeljebb neked toltott le vmi hianyzo filet ha 2 helyrol inditgatod. -
nekem juli 1-én töltötte lefele a frissítést, és ráklikkeltem a részletekre bejött a frissítéses oldal ami 2004-ig visszamenőleg van és ott is volt 
Akkor ma megváltoztatom a jelszómat. amúgy szerintem én vagyok a hülye, mert 2 helyre van installálva a steam és a parancsikon máshova mutat mint amit indítani szoktam (c:progra~1\steam) és lehet ezért érezte úgy hogy másik gépen van az accountom. de azért biztos ami biztos változtatok.
FLeK0 #40086: vagy felmegy a steampowa-ra regsizik és lehetőségek tárháza tárul elé (hamár nincs 2500Ft-ja).
-
FLeK0 #40086 ha kifizeted azt a kemeny 2500ft-ot amibe kerul, akkor fog patchet tolteni neked. -
ahham csak az a gond hogy nem eredeti valtozatom van vagyis nemtom mert nem kellet crackolni egy ien ugynevezett digital zone valtozatom van a steamet ha letoltom vajon fog hozzá patcot tolteni mert nekem a game nem abba a konyvtarban van hogy
X:\Steam\SteamApps\YOURACCOUNTNAME\half-life 2\ mert kaptam vmi patchot de az aszt kéri ide masojjam nekem meg ien sehoosiccs nemtom mit tehetnék tom elég pofátlan vok hogy warezos gamevel faggatom a nepet nemis várom válaszaitokat de ha vki mégis tuggya mi a megoldás akkoo pliiz szoojjon nekem
-
FLeK0 #40084 Valtoztasd meg a jelszavad a biztonsag kedveert. Frissites biztos nem volt most, hetvegen nem dolgoznak, es nem is emlitik sehol. -
Nekem volna egy érdekes észrevételem DM-el kapcsolatban:
Játszom játszom, kilépek, és mikor ismét fel akarok menni 1 szerverre azt mondja hogy a loginom egy másik gépen van bejelentkezve, és jelentkezek át ide. Aztán jön az ablak login;pass. Beírom és megy is. De nem értem hogy ez mit jelent.
Amúgy most júli 1.-én volt DM frissítés. -
A steam nekem automatikusan szokta frissíteni... -
FLeK0 #40081 Innen. -
pliiz help
hl2 deathmatch problémám van nemtok jcsatlakozni a szerverhez mert assztirja regebbi verzioom van patch kéne?? de honnan??
pliiz heeeelp
-
vedd meg a játékot -
Kezdd el elölről a pályát. ("Sajnos" a tört verziók már csak ilyenek...) -
Hi sgítséget kérek mert kikapcsol az AI a black mesa kelet (5.)pályának az elelyén a liftnél
erőle is köszi -
Miért ne, a Hl 2 fórum témái közé tartozik mindenféle szoba, ami a játékban van, mi a játékról beszélünk, nem tudom miért kell ebbe belekötni!!!!! 

-
Akkor megtennéd (megtennétek) azt a szivességet, hogy egy kicsit összeszeditek a gondolataitokat, mielőtt egy hsz.-t megfogalmaztok. Azért szerintem nem kell minden szobát kitárgyalni, ahol éppen xotyi jár... :) -
Tudom, hogy nem chat, ez egy fórum, méghozzá Half Life 2 fórum. -
FLeK0 #40073 nem chat.