Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guer
jajaaa
de majd megsasolom ujra lehet vmi mellett elmentem...

Nemtom, nem emlékszek már, hogy merre kellett ott menni.

Miután a két felsõ ürgét kinyírtad, bementél a toronyba, és a gépágyúval még az alul érkezõ 10-20 combinet is leszedted?
Guer
az szépp 😄

ha lemászok és megyek tovább egy hosszu dokk van és körbeuszni nem lehet mert szétgyaknak a pirannyák...<#nemtudom>

Sosincs két út 😊

Mindig arra menj, amerre lehet, és még nem voltál 😊

A toronynál ha jól emlékszem le kell mászni vissza, és tovább a parton.

Ha teljesen körbeérsz a szigeten, akkor bejutsz abba az elkerített épülettömbbe, aminek a túloldalán kezdõdött az egész. Na majd onnan jutsz be a sziget közepébe.

Csak mikor bejutsz középre, akkor ott vigyázz. Elég keményen megtámad az a pár örzõ combine, meg a repülõ darálóik. Ha gránát jön, hátrálj gyorsan 😊 Legalábbis normalon ott vesztettem elõször több hp-t. Nameg mikor lenyírtam õket, jól megszivattam magam. Ugye ott van egy nagy akna, amibe lefele vezet létra, meg felfele, az õrtoronyba is kettõ. Na én megpróbáltam felmászni. A két létra csak dísznek van, úgy leestem az aknába mint a huzat 😊
Guer
elös pályán hogy lehet bejutni s ziget belsejébe?
egy toronyba másztam fel kiirtottammindenkit de nem tom kinyitni az ajtot ami megy befele... .)

artschi
thx 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Rányomsz a steamben a 3rd party multi modokra, és válogatsz 😊
artschi
honnan lehet leszedni?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Na végignyomtam modot. Nem rossz 😊 Aki akar még egy HL2 levelt, annak jó. De annál nem több 😊 Combine katonák ezrével, meg egykét egyéb cucc van. Mindenféle stílusú helyszínnel. A sziget szívében egyre lejjebb kell menni.
De jól össze van rakva, nem túl egyszerû, de nem is nehéz. Elég abrupt véget ér, szal biztos jön majd Minerva 3 is.
[NST]Cifu
Tuti, hogy nem jött privibe semmi nekem tõled, feltünt volna. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

SZilaJMaGGoT
Pedig egyszer már elküldtem... Adj privibe egy email címet, mert egyszer privbe küldtem a szöveget... Amúgy engem annyira már nem érdekel mer veszek HL2 accot, mer unom ezt a tört steam kínlódás dolgot...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Most van 2 is, már töltöm le.
az elso mapot igen, az jo volt.

A Minerva modot játszotta már valaki?
artschiatwork
ez jó <#eljen>

LegionarR

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Csuhai G
Nemrég derült ki, hogy az Aftermath-ról átnevezett Episode 1 Half-Life 2 "kiegészítõ lemez" az alapjáték nélkül is mûködik majd. Most pedig azt tudtuk meg, hogy a Valve-es arcok már annak folytatásán is dolgoznak, amely különös oknál fogva az Episode 2 címen fut.

Robin Walker dizájner egy interjúban elmondta, hogy már egy ideje foglalkoznak az Episode 2-vel. A feltételezések szerint az egyes epizódok megjelenése közti idõ feltûnõen rövid lesz. Annak idején az elsõ epizódnak 4-6 órányi játékmenetet ígértek. Pontos adatokat erre vonatkozóan most se közöltek.

Mikor az Episode 1 történetérõl kérdezték, sokat sejtetõen annyit mondott, hogy annak végén nem zárulnak le az egyes szálak. Mellesleg néhány fontos kérdést is emlegetett... például "Mi történt Citadellel a Half-Life 2 vége után?" vagy "Mi történt Breennel? Meghalt talán?" és talán a legérdekesebb: "Hogyan befolyásolja mindezt G-Man?". Thanks realphoenix.

-GameStar Online

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

jó ötlet.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

[NST]Cifu
A jelszavadra nincs ötleted se?
BTW nem egy hülye ötlet felírni a különféle jelszavakat, a biztonság kedvéért...

Ha nagyon nem megy másként, írj egy levelet a [email protected], hátha...

[NST]Cifu
Miután még mindig nem külted el nekem, ez nem túl meglepõ... 😄

csinald meg ujra a mailcimedet.

Guer
kérdezd meg css topikban hátha tudnak segiteni...

Hali all.

Az van, h megjött a kedvem ujra a CSShez. Felpakoltam a steamet, jelentkeznék be, password incorrect :| mondom jo.
Retrieve lost account CD kulcs alapjan, elkuldte a jelszot az emailcimemre, csakhat hoppa, az emailcimem ugyebar kicsit regebbi volt, nem nagyon lepkedtem be, torolte a vipmail.

Egy szó mint száz : buktam az eredeti HL2m? 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

LegionarR
én meg eredetivel nem tudok néhány modot használni... (pl. hi-res modok.)
<#help>

SZilaJMaGGoT
Még mindig nem látom a leírásomat a FAQ-ba(modok játszása tört HL-al).. 😄DD

Mayday
Jaja, en is a 7vegen szedtem le Steamen. Kemenyen volt 3-4 percem kiprobalni, ez igy sikerult 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Disk
Uff..tényleg.Akkor ez elszállt.Mind1 akkor marad a CS:S.

geri15
Használd egészséggel ;-)

Half.Life2-EMPORiO.fix-APE

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

ollie
Mivel a hétvégén inygenesen lehet nyomni, ezért bárki letölthette. De most nézem, hogy már nem lehet.

Disk
Az lehetséges,hogy nekem van DoD:Source-m?Egy eredeti HL2 és egy akciós HL Generation-om van regisztrálva a Steamen.Eredetik persze.És a Steam nyugodtan felajánlja a DoD:Source letöltését illetve használatának lehetõségét.
(Lehet ,hogy ez láma kérdés volt??)

Hali! Végignéztem mindent és nem találom, hogy honnan lehetne leszedni ezt:
half.life.2.emporio.fix-ape.rar

Linkeljetek légyszi!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

LegionarR
Jaja! Aktiválni a "távol" lévõ bunkerben lehet, de nem minden crossfire mapon (láttam olyat, ahol már nem lehet, mert nincs semmilyen aktiváló gomb vagy valami.

andriska
Nem játszom vele túl sokat,de erre emlékszem,hogy milyen jókat lehet ott robbani.Csak nem tudom,hogy lehet aktiválni?

LegionarR
Helló! Ti a Deatmatch-en (már aki dm-ezik innen), a Crossfire mapokon használjátok az atombombát? Csak mert egyre több szerveren szólnak rám, hogy ugyan már ne használjam, mert nem vicces. De hát könyörgöm!!!!! Ez a map lényege nem? Nem véletlenül tervezték bele ezt a rendkívül ötletes opcíót! Várom a véleményeket...

artschi
HL2: Episode One részletek

Az EA UK kiadott egy hivatalos sajtóközleményt a Half Life 2: Episode One (korábban Aftermath) kiegészítõ kapcsán. A játék története ott folytatódik, ahol abbahagytuk. Gordon Freeman rögtön megtapasztalja a Citadellában és a City17 utcáin végbement kommandózásának utóhatásait. Alyx és cuki robotkutyulija újra feltûnik a színen, hogy velünk együtt darálják a Combine erõket.
A Half Life franchiseból mindezidáig 18 milliót értékesítettek világszerte. Továbbra sem tudni, hogy mennyi ment el a Steamen.

hardwired.hu

ezzel lehetne szvsz bõvíteni az Aftermath faq-t, illetve átnevezni Episode One faq-ra.

janos666
Alig 1 hónapja regelt basszameg. Miután 2 éve megvettem a legelsõ gépem és beköttettem a netet elsõ látásra én is csetfélének néztem a fórumokat is.
ÓÓ, azok a szép idõk aminek az emlékét már csak a logóm õrzi, mikor csak azért jártam ide hogy vitatkozzunk miért isten az az FX5800U kártya... Mára betörtem és olyan vagyok mint a sok szerény kis kocka fórumozó.
<#beka3><#banplz>
LegionarR
Szerintem ez nem 133r gyülekezõ

Kerdezni akarta csak tul buta a megfelelo megnyilvanulashoz.

Mayday
De most kerdezte, vagy mondta?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Jaja..ugyanezt elnyomta a FEAR topikban is!! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

kirol
Ne foglalkozz vele, ez direkt csinálta. Direkt ezért regelt ma.

[NST]Cifu
Ez aztán a LoL, egy perc alatt nem válaszol valaki a hsz.-ére, akkor máris a plafonon van. Honnan szalajsztották mostanság ezt a sok über-türelmetlen embert?

kirol
<#violent><#integet2><#duhos2>

berczelypeter
MI VAN MÁR

PePeP

berczelypeter
hl2 után adtak ki valami új részt<#integet2>

PePeP

Shodan
Ahh és kijött a bugfix de így se mûködik, megõrülök <#duma><#szomoru1><#gun>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

[NST]Cifu
Nekem küld el.

Igen, letezik.

SZilaJMaGGoT
Igen de csak a fizikai tulajdonságokat meg ilyen izé lehetõsgeket vett át a játék, a grafika maradt, továbbá elég bugos mert amikor ütöttem a feszítõvassal a holttestet, olyan hangja volt mintha fémet ütnék.. 😄 Amúgy a leírást én írtam és jólenne ha valaki betenné a FAQ-ba.

kirol
Engem is érdekelne.
Létezik olyan hogy Half Life 1 Source? Ha igen ez azt jelenti, hogy az 1 source motorral?