42676
-
barny vagy kullancs természetű ember 
nem is tudom. Talán maradjon barnacle? a T.G.I. Friday's-t sem kell H.I. Péntekék-nek fordítani :) (Értsd: Hála Isennek, Péntek van) -
Hogy fordítanátok szépen a plafonról csüngő, embertfelkapó nyelveket, a barnaclesokat egy szóval? -
Már azt hittem azért kell őt körbezavarni Budapest körül hogy betörjön a parlamentbe megmentse a világot a megszorításoktól. 
Próbaképp be kéne állítani a tömegbe ha majd a tandíj ellenes tüntetés lesz, hátha páran követni akarják. De mikor én is beülök majd egy traktorba a következő parasztlázadáskor akkor kötelezően kérem őt kirendelni.
-

-
:DDDD -
Kolegát nevezném Freeman szerepére. Ha megnyeri, kétszer körbe kell zavarni Budapest körül, majd meg kell a magasságát nyújtane kb 15 centivel, és tökéletes :D
Egyébként aki látta az Invázió c. filmet (asszem) Charlie Sheen-nel a főszerepben! Ott a sörnyitó szakállal és a szemüveggel kiköpött Freeman volt -
pirosBoci #40186 szerintem olyan jo a HL 2 hogy filmet kellene belöle csinálni már keresem a szereplöket 

-
ÁÁÁÁ!!! LOÁÁÁÁL!!! Freeman kifigurázása megint XDXDXD
[URL=http://hlcomic.com/comics/concerned174.jpg]Issue: #174[/URL]
-Nézzétek, nincs is szükségünk Freeman-re! Frankón tudom helyettesíteni. Még szemüveget is találtam! Nézzétek! Gordon Freeman vagyok! Soha nem mondok semmit! Bla-bla-bla!
-Szörnyen néz ki. "Soha nem mondok semmit! Bla-bla-bla!" Ennek ... ennek egyáltalán nincs semmi értelme!
-Oké, ezen még fogok dolgozni. De attól még a szemüveg ott van, igaz? (tudtok jobbat? :) )
-Nézd, Freeman több, mint egy egyszerű szemüveg! Vannak bizonyos képességei! Fenébe is, annak ellenére, hogy soha nem szól egy szót sem, meg van az a képessége, hogy megparancsolja a csapattársainak, hogy rohanjanak bárhova, ahova csak akarja azzal, hogy csupán odanéz arra a helyre, ahova szeretné, hogy fussanak!
-Nos, ki tudja? Talán én is meg tudom csinálni. Had próbálom meg!
...
...
-Birtokában van az adománynak! Késztetést érzek a futásra!
-Én szeretnék szép lassan hátrálni. Ez számít?
-
oké köszi -
már van asszem.... -
Én meg azt modtam neki hogy inkább megvárnám az AGP-s 7600GT-t és arra költenék ~10-15k-t hogy becseréljem, nem-e az a gyári hűtővel is elmegy a házában, mert akkor tuti jól járna. -
Batka #40181 Sziasztok!
Furcsa dolog történt. Felraktam a Half-Life 2:Episode One-t. Nincs semmi gond, játszottam, mentegettem, majd kiléptem. Pár óra múlva elindítottam újra a játékot, és:
1.: Nem találta meg a mentéseket, nekem kellett őket áthelyeznem egy másik SAVE mappába, ahhoz, hogy észrevegye
2.: Nem tölti be a mentést, sőt új játékot se enged kezdeni. Nincs hibaüzenet, nincs semmi, csak egyszerűen a "Start new game" ill. a Load gombokra való klikkelés után nem történik semmi.
Mit tegyek? -
FLeK0 #40180 felejtsd el a garanciát és vegyél rá egy ~10k-s hűtőt, úgy jobban jársz. -
"the poop hit the paddles"
erre ezt írták:
In other words: "when it was all haywire", "When the mayhem/chaos was at its best"
-
Az sok neki ha 65-öt ír ki. Mikor fingattam voltmoddal és véletlen kicsit sokat adtam neki (1.3-ről egészen 2.1 voltig, nameg vagy 630Mh-es órajaelen) akkor figyeltem hogy 68 fok körül már kezd szétesni a kép és nemsoká le is fagyott a gép. Olyan 58 az amikor még tuti nem fog lassulni vagy hibázni, 60egynehány meg attól fögg milyen minőséget sikerült kifogni a kupacból. -
RivaTunerrel kiraktam a hőmérsékleteket OSD-re, folyamatosan figyeltem, sose ment 65 fölé. De majd holnap megpróbálom, hogy leveszem a ház oldalát. Hűtőcsere esetén elvész a gari? -
Nem melegszik túl az a 6600GT a kánikulában? Nagyon szeméttelepi roncsból tákolt hűtők tudnak lennni ezeken a középkategóriás kártyákon. Próbáld levenni a ház oldalát hogy szellőzön, aztán lentebbvenni egy kicsit az órajeleket, ilyesmik... -
Tévedtem, CS:S-ban csak nem vettem észre... :\ De abban is bugos... -
Felpakoltam, de még mindig hibázik. Más Source motoros játéknál nem csinálja ilyen intenzíven, csak a HL2-nél. A LostCoast-ban csak néha a hajók nyúlnak szét az elején, CS:S-nál pedig abszolút nincs hiba. Mindegyik a legfrissebb, Steamről leszedett verzió. Próbáltam állítgatni a graf beállításokat is, de mindegyik szinten ugyanúgy csinálja. Mit lehet még csinálni neki? -
Nálam már van 40 készre grafikázva. Ma-holnap majd szúrom be a linket hol találod. -
ezekből a képregényekből mennyi van lefordítva? -
Ja, 91.31-et neki, a 37 kicsit bugos lehet. -
FLeK0 #40170 akkor frissíts drivert, úgy látom hogy már egy ideje 9x.xx-nál jár az nvidia. -
NFS:MW-ban néha villognak az árnyékok, de más nincs. -
FLeK0 #40168 más hasonló kaliberű játékban nincs gond? -
Hellósztok. Tudom, hogy pillanatnyilag nem ez a téma, de kéne egy kis segítség.
Kép (105.9 KB)
Kép (70.0 KB)
Kép (120.8 KB)
Mitől lehetnek ezek?
Driver ForceWare 81.21, Kártya ASUS N6600GT.
PS: A kari stabilan 60 fokon megy játék közben, tehát túlmelegedés kizárva!
Köszönöm előre is! ;) -
Módosítanám a második sort:
-Egy ugróakna épp mellettünk robbant fel. Kiütött minket egy perce. Freeman valószinűleg tovább ment.
-
hmm...
A mai rész találó?
-> katt <-
-Uhh, mi történt velünk?
-Egy ugróakna épp mellettünk robbant fel egy perce. Freeman valószinűleg tovább ment.
-Csak úgy itthagyott minket az utcán fekve vérbe fagyva? Micsoda f@xfej!
-Hé, nézd! Valószinűleg azt gondolta, hogy meghaltunk a robbanásban.
-És meg sem nézte a pulzusunkat? Fel sem emelte a lábunkat, vagy valami? Reméltem, hogy valaki akinek "Doktor" titulus van a nevében, legalább meg tud különböztetni egy holttestet egy élőtől! "Nem követnek tovább. Biztosan meghaltak." Micsoda egoista!
-Tudom, srácok, hogy imádjátok őt, de nézz szembe azzal, hogy itthagyott minket meghalni!
-Elég! Nem tűrök több Freeman gyalázást! Többet nem! (vagy inkább: Elég volt! ? :) )
*katt*kletty*kitt*klatty*katt*klikety-klikk*katt*
-Hagy fogalmazzam meg másképp... Elszedte az összes muníciónkat, aztán hagyott itt minket meghalni.
-Micsoda f@xfej! -
Na az lehet. :)
Akkor ez is csak ilyen szabadfordítás... Akkor írhattam volna azt is amit először gondoltam, hogy beütött a katasztrófa... Na mindegy, így is jól hangzik. -
Olvasd el mégegyszer :D Nem SÜRGÖLŐDIK-et írtam, hanem SÜNDÖRÖG-öt! Tudod, mikor az a kis szúrós állat nagy hangot ad
-
Valami olyasmi, hogy a hajó fara eltalálta az evezőt. Ezt találtam ki -
A sürgölődni szóval lehet nem értek egyet, mert a "lapulni" jelentés is ugyanúgy bennelehet, hisz G-man mindíg csak fel-fel tűnik, lapul...
Inkább kihagytam azt a szót, így is kerek a mondat, magyarba nem kötelező az ige... -
"Kő kövön nem maradt."
Na ezt a mondatot nem sikerült az istennek kibogozni hogy mit akarnak az evezőkkel. Kösz. -
Megvan :)
Issue #9
Sztem így szól:
Jó lenne, ha lenne itt egy T.G.I. Friday's, és még nyitva is lenne.
Hm?
...
Hé, ez a csávó ismerősnek tűnik. Nem őt láttam a Black Mesa komplexum körül sündörögni azután, hogy kő kövön nem maradt?
Tudod, szerintem megválaszolhatna számomra néhány nagyon fontos kérdést...
Hé! Ez itt egy T.G.I. Friday's? És nyitva van?
Egyébként abban amit leírtál, minimum két olyan hiba van, ami miatt csak az eredetivel tudtam mit kezdeni :) -
What issue it is?
Talán a képek segítenének :) -
Hát arról van szó mostanság, nem? De ezek szerint te se nagyon érted.
-
ez a holmiben? Nekem nagyon Frohman ízű :D -
Nah ennek a mondat az utólsó része kicsit kifogott rajtam: Mi van az evezőkkel?
Didn't I see him skulling around the black mesa complex right after the pood hit the paddles? -
Ez a portal nagyon jó :D
Remember our motto:
There is a hole in the sky
Through which things can fly
-
Ez a HL2 motorjával készülő Portals ügyességi játék, és nem az ep2 :)