Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miután a két felsõ ürgét kinyírtad, bementél a toronyba, és a gépágyúval még az alul érkezõ 10-20 combinet is leszedted?
ha lemászok és megyek tovább egy hosszu dokk van és körbeuszni nem lehet mert szétgyaknak a pirannyák...<#nemtudom>#nemtudom>
Mindig arra menj, amerre lehet, és még nem voltál 😊
A toronynál ha jól emlékszem le kell mászni vissza, és tovább a parton.
Ha teljesen körbeérsz a szigeten, akkor bejutsz abba az elkerített épülettömbbe, aminek a túloldalán kezdõdött az egész. Na majd onnan jutsz be a sziget közepébe.
Csak mikor bejutsz középre, akkor ott vigyázz. Elég keményen megtámad az a pár örzõ combine, meg a repülõ darálóik. Ha gránát jön, hátrálj gyorsan 😊 Legalábbis normalon ott vesztettem elõször több hp-t. Nameg mikor lenyírtam õket, jól megszivattam magam. Ugye ott van egy nagy akna, amibe lefele vezet létra, meg felfele, az õrtoronyba is kettõ. Na én megpróbáltam felmászni. A két létra csak dísznek van, úgy leestem az aknába mint a huzat 😊
egy toronyba másztam fel kiirtottammindenkit de nem tom kinyitni az ajtot ami megy befele... .)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
De jól össze van rakva, nem túl egyszerû, de nem is nehéz. Elég abrupt véget ér, szal biztos jön majd Minerva 3 is.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Robin Walker dizájner egy interjúban elmondta, hogy már egy ideje foglalkoznak az Episode 2-vel. A feltételezések szerint az egyes epizódok megjelenése közti idõ feltûnõen rövid lesz. Annak idején az elsõ epizódnak 4-6 órányi játékmenetet ígértek. Pontos adatokat erre vonatkozóan most se közöltek.
Mikor az Episode 1 történetérõl kérdezték, sokat sejtetõen annyit mondott, hogy annak végén nem zárulnak le az egyes szálak. Mellesleg néhány fontos kérdést is emlegetett... például "Mi történt Citadellel a Half-Life 2 vége után?" vagy "Mi történt Breennel? Meghalt talán?" és talán a legérdekesebb: "Hogyan befolyásolja mindezt G-Man?". Thanks realphoenix.
-GameStar Online
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
BTW nem egy hülye ötlet felírni a különféle jelszavakat, a biztonság kedvéért...
Ha nagyon nem megy másként, írj egy levelet a [email protected], hátha...
Az van, h megjött a kedvem ujra a CSShez. Felpakoltam a steamet, jelentkeznék be, password incorrect :| mondom jo.
Retrieve lost account CD kulcs alapjan, elkuldte a jelszot az emailcimemre, csakhat hoppa, az emailcimem ugyebar kicsit regebbi volt, nem nagyon lepkedtem be, torolte a vipmail.
Egy szó mint száz : buktam az eredeti HL2m? 😄
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
<#help>#help>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
(Lehet ,hogy ez láma kérdés volt??)
half.life.2.emporio.fix-ape.rar
Linkeljetek légyszi!
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Az EA UK kiadott egy hivatalos sajtóközleményt a Half Life 2: Episode One (korábban Aftermath) kiegészítõ kapcsán. A játék története ott folytatódik, ahol abbahagytuk. Gordon Freeman rögtön megtapasztalja a Citadellában és a City17 utcáin végbement kommandózásának utóhatásait. Alyx és cuki robotkutyulija újra feltûnik a színen, hogy velünk együtt darálják a Combine erõket.
A Half Life franchiseból mindezidáig 18 milliót értékesítettek világszerte. Továbbra sem tudni, hogy mennyi ment el a Steamen.
hardwired.hu
ezzel lehetne szvsz bõvíteni az Aftermath faq-t, illetve átnevezni Episode One faq-ra.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ÓÓ, azok a szép idõk aminek az emlékét már csak a logóm õrzi, mikor csak azért jártam ide hogy vitatkozzunk miért isten az az FX5800U kártya... Mára betörtem és olyan vagyok mint a sok szerény kis kocka fórumozó.
<#beka3>#beka3><#banplz>#banplz>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?