Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senkkik
meg most olvasom blokk is kell...
az meg tuti nincs meg!

Angolul tanulni?
Senkkik
az gáz...
nem tudok olyan jól angolul...
nem tudnátok segíteni...<#szomoru1>

Ha a jelszoemlekezteto nem mukodik, akkor fel kell keresni a steam supportot.

Senkkik
helló!
Nekem az lenne a problémám ,hogy pár hónapja regisztráltam a steam-en a half-life 2 játéknál.
De!
Elfelejtettem amit regisztráltam!(eredeti játék)
Már nagyon sok helyen kérdeztem hogy mit tudnék csinálni de senki se tudta...
Ugyan azt a kódot ugye nem használhatom...
Tudnátok segíteni??<#szomoru1>

Noninnyó
Milyen verziójú HL2-d van? DVD-s Vengeance? Vagy dvd-s collectors edition Provision? Netán cd-s? Vagy régi szar Emporio-s?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Demon92
Valaki adjon pls egy mûködõ leírást h hogyan tudnám elindítani a HL2-õt !!!
Nem találok sehol leírást , valami crack létezik hozzá vagy hogyan kell ?

http://xwteam.netipar.hu

Kössz megnézem!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

ollie
Ez a Half-Life 1-hez van.

Bár el kell ismerni, ahhoz képest gyönyörû.

Jó kérdés. Most hogy így mondod felfigyeltem rá én is, hogy a projekt weboldalán sehol sincs 2-es a hl mögött 😊 Míg pár helyen a hírekben meg HL2 modnak írják...
[NST]Cifu
Egészen biztos, hogy ez a HL2-höz készült? <#wilting>

Már csak az alapján, hogy az Internal RC 3 dátuma (amibõl a képek vannak) 2004.08.08 dátumozású.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ezt nézte már valaki? Move In! mod 1.0

CSS szerû mod HL2-höz. Én már letöltöttem, de még nem próbáltam ki.

1kép

ibrik
Érdeklõdj itt: Half-Life MODCENTRAL

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hi!
Az miért van a Collectors Edition-ben hogy semmi modot nemtok használni mert ezt írja ki client.dll failed vagy ilyesmi, amugy nem az Emporio mert azzal tudom hogy senkinek nem megy!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

tigeroo
köck...most felrakom ujra

tekk😊
Noninnyó
DVD-s vengeance HL2-d van? Ha igen, akkor semmit nem kell reggelni meg steam-ezni. Nekem is az van, épp most tolom újra a hl2-t. Felinstallálod a dvd-t, és a Vengeance könyvtárban lévõ hl2installer.exe-t elindítod, elintézi a töréseket, és kirak egy indító ikont az asztalra. Azzal simán indítod a játékot, nem kell semmilyen steam hozzá, és offline steam sem, semmi.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

tigeroo
baj van! pár hete letöltöttem a vengeance féle tört hl2-t ...steamet felraktam, accountot regeltem, hl2-t felnyomtam...steamet offline módba raktam, a fantomcd-n lévõ vengeance mappából pedig steam offline cracket futattam..ment a játék, minden...egyik nap az accountom mintha törlõdött volna, nemtudtam a jelszavam (azt sem értem hogy miért nem lehet azt a K**** jelszót elküldeni mailben, titkos kérdés, meg válaszok ehh...) nah szal csináltam uj accot de semmi..elindítom hl2.exe-t felmegy a steamre..
nincs tortenet.

TreDoR
Hi! Ha Gman Gordon a jövõbõl, akkor nem valami fantáziadús a történet sztem.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

ibrik
Az erre hasonlító történetû filmnek A sejt (The Cell) a címe.

SZilaJMaGGoT
Állati... És télleg... Én valószínûnek tartom, elég titokzatos alak... 😄D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

loool xDDDD

http://thenamelessphoto.com/

gaalgergely
szerintem gordon freemant a sok radioaktiv hordo cipelgetese, pakolgatasa kozben baleset erte, s megsebzhette kicsi kis kobakjat, amitol azt kepzeli,
hogy a vilagot szornyek kezdik elarasztani, mikozben valojaban fekszik a korhazban "ki tudja mikor kel fel" komaval, ekozben egy uj technikai csodanak koszonhetoen g-man az valamifele orvos, aki a kulimasszal teli feju, vivodo gordon gondolataiban fel tudja vele venni a kapcsolatot, s utat mutat kifele
a valodi vilagba.......tovabbi otleteket hl2 forumba kerem 😄

ibrik
Pl.: Gordon Freeman

Mibõl gondoljátok hogy G-Man a jövõbõl jött!!! De Hát nem is hasonlít rá.. fejtsétek ki légyszives
tigeroo
lál, hnn és télleg😄
G-man Gordon a jövöbõl, ezt szerintem egyértelmû... 😊
tigeroo
wow kösz, (sztem nem ember g-man..de gondoltam hogy többször figyelget)
Mayday
Jonehanyszor felbukkan, ahogy olvastam, de konkretan en is csak 2-3-at vettem eszre.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

tigeroo

õ ott g-man :S észrevettétek már??
RelakSfromhome
akkor megnézem még1szer

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

elõször énis a tört verziós lost coastot néztem meg. ott tényleg god modeban voltam.
most pénteken pedíg rendesen steamon elindított erkó LC-t néztem meg.ottmár nem volt god mode. rendesen sebzõdtem

http://thenamelessphoto.com/

[NST]Cifu
Hát szvsz éppen, hogy túlzásba is vitték a HDR-t, a DoD:Source-ban sokkal kevésbé feltünõ, és ott nagyszerûen rakták bele a játékba.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

RelakSfromhome
konfig:

Asus A7N8X-E Deluxe alaplap
AMD 3000+ procc, talán barton, nemtom
2*512MB ddr ram dual ban
Sapphire Radeon X800XL 256MB
Creative Audigy 2 ZS hangkeltõ

Mit írjak még?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ibrik
Jó, akkor ezek szerint nem.
Viszont milyen VGA-d van?

RelakSfromhome
rövid, meg a hdri sem igazán mutatja meg magát. Mondjuk az is igaz, hogy minél kevésbé vesszük észre a jelenlétét, annál jobb, nade ha pl odaállok egy sötét sziklához, és arra meresztem a szemem, akkor sztem világosodnia kéne a képnek 😄

A kommentárok viszont nem rosszak 😊

RelakSfromhome
õõõ... méris lenne?

ibrik
Véletlenül esetleg neked is 64bites athlonod van?

Evogordon
Ja 😄 érdekes amikor elõször játszottam vele mindig god modba voltam 😄 meg egy résznél mindig lefagyot 😄

ollie
Méris silány?

RelakSfromhome
megnéztem a Lost Coast-ot

Hááát... Még technológiai bemutatónak is silány sztem... Meg a végére valahogy God módba kerültem 😄

Mayday
Jajj, de hat azon volt a hangsuly, hogy neki milyen izmos gepe van, es hogy mennyire jo neki a 99 fps-sel, hat nem latod!? <#ravasz1><#beka3>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ollie
Még szép. Az én 9800 pro-m is bírja 1280x1024-ben 2xAA-val játszhatóan produkálni a HL2-t.

CSOCSO
mar mindegy..toroltem a jatekot.. vegulis csak kivancsi voltam a gepemre hogy mennyire birja...

az alap jatekot full grafikan 4x aniso.. 2 szeres aa val 1280*768 vagy milyen felbontasban `99 fps-t tudott
ollie
Hozd létre a könyvtárat. Nekem eredeti HL2 van, de ott sem volt Sourcemods, nekem is létre kellett hozni.

CSOCSO
<#szomoru1>
Akkor majd kesobb probald ujra eredetivel.

CSOCSO
eddig tok cool.. meg ertem is mert tudok angolul...
de akkor sem talalom ezt:
SteamApps>/SourceMods/

a steamapps meg csak csak megvan de abban egyetlen egy file van!!! semmi sourve mods meg semmi mas!!!!!!

Installation:
-------------
1. Copy the "FAKEFACTORY_Cinematic" and the
"fakefactory_cinematic_german"
(inside "1. MOD Directory") folder to your <path to
SteamApps>/SourceMods/
folder and overwrite all previous files..

2. Install the XVID-Codec, if not allready installed (no restart required)

Restart Steam, Start a new game, choose "Third Party Games ->
FAKEFACTORY
Cinematic Mod" and enjoy a new Half-Life 2 Singleplayer experience.

First Run will take significant longer, because the source-engine
builds the audio-cache files.

!!!!!!!!!