42676
-
most jönnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
a házból lejösz megint szembe találod magad az épülettel, majd ott jönnek a pókok -
igen kapcsoló megvan.. most a tetőkröl bementem valami házba.. majdcsak kijukadok az udvaron a bazinagy pókoknál(azok márt rendezik a terepet):) eggy repülő tehenet(szállítóbogár v mi)márt kinyirtam.. :) -
Itt volt a kapcsoló? -
De ez még nincs ott szerintem, az később jön, az egy kis szobában van.Nem? -
ééés igeen,sikerűlt xDDDD há bazz,ennyire nem lehetek hülye, h csak most jövök rá.. nah mindeggy:) köcce a fáradtságot annak aki írt. mindenki megérdemel eggy colá-t vagy amit szeretne(bármiis legyen az =)) -
Jaja, a szekrényeken/csöveken kell elugrálnod egy kapcsolóig, ami kikapcsolja a lézert. Az aknákat persze magadmellé állítod, hogy ne okozzanak gondot -
öööö.. msot jut eszembe h talán ugy kéne ugrálnom ezeken az izékwn h nem érek hozzá a nyalábhoz(és persze nem esek rá eggy aknára sem..! talán igy vhogy?
-
Hú jó volt bennt az épületben, de most nem jut eszembe itt mit kell tenni. -
itt van az a buzi kivégzőkamra
-
Ja értem még nem fejezted be a pálzafutásod az épületbe, akkor majd azután jönnek a nyakiglábak, amiután kiérsz. -
De hogy nem jöttek? -
i pill lövök eggy screenshotot..:) -
inkább kólát, mert nem alkoholizálom (csak néha egy nyelet bor vagy pezsegő :) )
Pontos leírás, vagy fotó, hogy hol jársz? -
öööö.. ja!nem jönne rosszul így estetájban:) majd küldök eggy sört a sok segítségért!! (valahogy) =D -
Nézzem meg? :D -
jah,de most rendesen cumim van mert vannak érzékelőnyalábok meg a lafonon vagy 8 autoturett a padlon meg k5sög kis felugróaknák, és nemtom deaktiválnisem meg szétlőnisem..:/ -
MÉG! nem. Majd ha a suppression field-et (vagy mit) deaktiválod, akkor ki kell jönni a múzeumból, és lesz buli rendesen ;) -
nekem nem jöttek nykiglábak, csak az a pici fehér fénysugár... -
Na ez volt az a hires hely ahol cheateket kellett használjak, vagyis azelőtt amikor még ott voltak a nyakiglábak.
Milyen jó most már újra látni ezt a helyet, pedig akkor nagyon utáltam. -
qwer2000 #40052 Hi all!
Nekem ezt a hibát írja ki HL2:Episoda One című játékba vki tudja esetleg mi ennek az oka? Ha tudja akkor javítási lehetőséget?
Köszi!
-
köszi,megvan az ajtó^^ -
Te nem (kb 20%-ot vesztesz, nemtom milyen szinten), de a társaid azonnal elpárolognak.
A "parlament" meg egy múzeum, vagy könyvtár, ilyesmit emleget Barney. -
nah megyek megpróbálom:)
Ui:nagyon meghalok ha eltaláll az a fehér izésugár?!
-
Szemben jobb oldalt van egy ajtó.. -
No, nyúlcipőt felúzod jó szorosra, majd futsz. Tőled jobbra figyel egy konténer, amögött el tudsz nyargalni, majd a szemben látható kerítéssel egyvonalban lesz egy épület, azon egy ajtó. Nah, azon beveted magad.
Ha nem egyértelmű, akkor fotózok -
egészen pontosan pedig itt állok
-
oks, köszi
-
Jelenleg pontosan hol állsz? Kéne ott lennie egy stridernek, de lehet, hogy az csak később jön...
Mindjárt megnézem, mi a helyzet azzal a résszel -
megin elakadtam 
a Follow Freeman küldi második részénél, a citadella elött van eggy épület(állomás vagy mi a fene) és az elött eggy tér.. balról eggy vaskapu, jobbról törmelék, előlről energiarácsok védik.. nahpersze közben jön folyamatosan valai fehér sugár amitöl a csapatom tagjai(Kivéve Bárni-t
)elpárolognak.. itt merre kéne menni?
-
van benne, néhol totál beég tőle a látott kép :D -
tisztogató jól hangzik :) -
Van benne nekem is ati van. -
FLeK0 #40039 Támogatja. -
Ez azoknak szól akiknek ati-uk van!
Nektek volt HDR a epizode 1-ben?
Mert állítólag az ati nem támogatja a HDR-t.
-
Én egyszer a Jedi Knight2-őt fordítottam le magamnak. no de ne offoljunk 

FLek0 #40026:
Akkor ezzel már nem is fáradok
Inkább megcsinálom a már egy ideje tervezett Combine versus Cititizens modot. Lényegében csak egy hadsereget vezetsz a Combine ellen akik meg jönnek mint marha rakétával pulserifle-vel meg striderekkel. Te meg a katonáidal smg-vel raksival meg gravgunnal. -
Végül is... csak egy unikódos szövegszerkesző kell hozzá, és mehet a find&replace.
Mindenki személyre szabhatja a szöveget, ha akarja.
-
FLeK0 #40035 vagy lépdelő az jobban hangzik- -
FLeK0 #40034 Vagy szó szerinti fordításban a lépkedő is elmenne. -
ok, de a nyakigláb helyett más is lehetne szvsz. Mondjuk sztrájdör :)

itt van az a buzi kivégzőkamra