Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Elõször is nemtom ki mondta neked, hogy szabadság van benne, ráadásul az fps-ek közül csak most van kibontakozóban egy pár "szabad" pl ott volt a FARCRY.. Egy FPS lineárisan is élvezhetõ, meg ha egy játék sztoriorientált, akkor nem tudom hogy oldod meg a szabadságot... Pl. ebbe nagyon élveztem a történetet, de farcry-ból nem sokat értettem(ettõl függetlenül nagyon is jó játék)... Egyébként HL1 is ilyen volt, nem tudom akkor miért vártál a HL2-re egy FC-t.. Egyébként nagyon jó engine-je van, és simán lehetne csinálni vele egy szabadabb gamet...(az ötleteimet most nem kezdem ecsetelgetni).. Hogy mért nem megy a CS?? Hát mértnem steammel próbálkozol?? Abba nem kell semmit paraméterezni..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

n3whous3
Sztem egy rakás guánó a HL2.<#gunyos1> Azt mondják, hogy "mekkora szabadság van benne". Hát egy nagy ***! Lineáris pályák egymás után, ez a HL2.

Ráadásul amióta a desktopomat "rendeztem", nem tudom a CS-t elindítani (letöröltem a p.ikont), mert nem tudom, hogy mi a lóf*** kell beírni paramétereknek, hogy azt indítsa el.

Ha valaki tudja, ezt elmondhatná. Kösz.

púúúúú

reaper4
rezgés nélkül még mehet 😊 bár nemtom nem vetemedtem gémpadra fps-nél

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

RelakS
1: szerintem nincs ilyen force feedback funkció a hl2-ben
2: az isten szerelméért, tagold már, hogy mit írsz, mert kétszer kellett elolvasnom, hogy egyszer felfogjam

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sziasztok,
Bár tudom nem ezzel kell egy ilyen játékot játszani, de adott egz nagy LCD TV, melyen 16:*-ben remekül nyomatja a játékot, s van egy Logitech vezeték nélküli rezgés gamepadom, mellyel a fotelból tudnám nyomatni a gamet /vagy legalábbis kipróbálni/ van vmi lehetõség arra, hogy beállitsam rá a gamepadot vagy nem támogatja, mert a beállitásoknál nem sikreült beállítani
artschi
lál 😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

janos666
Én tegnap éltem meg ugyanaezt, mikor a source motoros Sin Episodes 1 ugyanígy halt meg nálam.
Mayday
Szereti a hogyt 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Blekk Síp
Kicsit csak beszélni magyartot?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Cápafogxy
Valaki segítsen, láttam hogy régebben hogy lehet úgy tolni a gamet hogy már az elejétõl fogva az erõs gravity gunnal.

MerlinW
mikor a csajszival beszélsz maqradj elõtte és nézz végig a szemébe. Csak akkor lépj be a liftbe mikor õ is bent van. Egyébként szokott segíteni az ai_disabled 0 konzolparancs is.

Valamint felettünk van egy k*va nagy GYIK Banner is, ha az oldal alján levõ keresõ nem hoz ki 100-nál több megoldást a kérdésedre..<#idiota>

[merlinw.org]

BiG G
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd

istenem, de rég is volt 😄DDDDD

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

NeoMaN
:FFFFFFFFFFFFF
Ez már történelem. 😛

Mayday
😊)))))))))))))))))))))))))))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Seth
Istenem, könnybe lábad a szemem, milyen rég is volt már ez a kérdés...ó kis nosztalgia <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!Valaki tudna küldeni egy mentést.Legalább onnan,hogy a csajszi levisz a lifttel Eli-hez(motorcsónakos küldetések után.Mert a csajszi megáll a liftnél ,és nem megy sehova.Köszi.
[email protected]

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Ne is mond....<#guluszem1>

Még 2.... jaj...<#wilting>

jujdejo lesz -.-

2

Mikor is fog megjelenni az aftermath(ep.one),talán még egy hét ha jól tudom??<#fejvakaras><#fejvakaras>

TommyC
Yo vagy 😉
<#eljen>

...remélem nekem is menni fog!...habár tevezek erko-t venni, csak még kell zsé

dixitque deus fiat lux

Megoldódott a problémám. Ha valakit esetleg érdekel, mert hasonló gondokkal küzd: a Lost Coast (EMPORIO-féle változat) telepítése után lehet futtatni SP modokat, mivel abban van egy launcher aminél választó modok indítása is, és el is inditja gond nélkül mindet.
Légyszi légyszi légyszi azt a txt-t valahogy tedd elérhetõvé nagyon jó lenne!
seemi. csak spam...

http://thenamelessphoto.com/

SZilaJMaGGoT
Mivan?!

Légyszi azt a txt-t valahogy tedd elérhetõvé nagyon jó lenne!
SZilaJMaGGoT
Tört steamel el lehet indítani az sp modokat udpadte kínlódás stb, de én már biztos nem írogatom le újra... Ha megtalálom a txt-met akkor berakatom a FAQ-ba, de nézz használt acc után, vannak egész olcsón, 3-4000..(prohardver, szoftver bolha)

És nem tudtok rá valami megoldást, mondjuk egy cracket, hogy úgy tünjön mintha eredeti lenne?
SZilaJMaGGoT
Az SP modok mennek, de az már megint tört steames kínlódás...

artschi
ha jól tom, a mod-ok csak eredeti HL2-vel mennek.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Légyszi segítsetek! Nem tudok modokat elindítani. Valszeg azért mert nincs a steam-hez accountom, vagy nem tudom.
Csak single player modokkal szeretnék játszani amihez elvileg nem kell internet, de lehet hogy mégis a steam miatt?
nem normalis.

Ha 6an játszunk lanban a server eléggé lagol. athlon 64 3000+ 1giga ram, ez normális, vagy vmi rosszul van beállítva?
artschiatwork
most már nekem sem.

nekem nem
artschiatwork
Nekem is, most akartam linkelni a képet

grebber
Ez mi amikor ide belépek bejön egy ablak hogy valami oldalhoz csatlakozás?

Next PC upgrade: 2022

Semmi koze a sierranak a hl-hez, csak egy kiado volt. A jatekokat a valve fejleszti. Kiegeszito 3 het mulva lesz.

Fred10
Hello Mindenkinek! Végre elszántam magam hogy elkezdjem ezt a részt. Kicsit sokat vártam vele igaz de jobb késöbb mint soha.Hát az biztos, hogy talán még soha nemjátszottam ennyire jó és szórakoztató akció játékkal, de még a grafikája is gyönyörû és a zene ami néha ment alatta isteni egyszerüen tökéletes a játék.Vártam már hogy vége legyen, de azért jó lenne ha lenne hozzá kiegészítõ mert akarok még szenvedni ezzel az egyszerüen csodálatos és lenyûgözõ játékkal.Megérte várni vele!!<#smile>Nem csalódtam a Sierrá-ban.Most elkezdtem újra CS-zni is<#worship>
UI.:Grafika 10/10 Zene 10/10 Játszhatóság 10/10 Most már sajnálom hogy végig vittem.

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

SZilaJMaGGoT
lol... Kombájn...

TommyC
<#vigyor3><#nyes><#wink>

dixitque deus fiat lux

RelakSfromhome
Ilyennel bizonyítják, hogy a holdon sem járt ember, csak a combine? 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ez a kep tobb mint 3 eves..

TommyC

dixitque deus fiat lux

😄😄D😄D
biztos valami hl fan az e3on 😄

http://thenamelessphoto.com/

SZilaJMaGGoT
Nyugi nem én vagyok! 😄

BiG G
elég száni

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

SZilaJMaGGoT

SD456
Sya all!

Nem tudja valaki, hogy kell multiba bele rakni az extra gravitációs puskát?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456