42676
  • TSL16b
    Sőt, Snowwhite-nak meg Cinderellának. Ne már.
  • artschiatwork
    ehh... nyakigláb vmelyik mesében volt... inkább hagyták volna meg strider-nek meg antlion-nak.
  • TSL16b
    Tudod, sehogy sem lehetett rávenni a jövőbeli polgárokat, hogy a sosem látott lényeket ne ezen a néven emlegessék. A fordító kénytelen meghajolni a nép akarata előtt.
  • artschiatwork
    hangyaleső? nyakigláb??
  • TSL16b
    Akkor elég sok műfordítást utálhatsz, leginkább mindet. Mr. Fusion magyar szövegében az antlion=hangyaleső, a strider=nyakigláb.
  • Qwerty4
    Vagy mintha nem is pókoknak nevezték volna el, mintha valami .....láb lett volna, talán nyakigláb.Már nem is nagyon tudom.
    Ha valaki tudja, hogy mi volt a magyaritásba a Strider neve akkor válaszoljon mert bizonytalan lettem.
  • FLeK0
    ilyen mod már van, antlion troopers a neve :)
  • SZilaJMaGGoT
    Hát én személyszerint utálom ha valakinek/valaminek lefordítják a nevét is... Ennyi erővel gordon freeman lehetett volna Kovács Béla...
  • Magiszter
    Stridert? hát ha az okos fordító Spider-nek hallotta, vagy olvasta még megértem, de akkor is pók?! nevetséges!!! Inkább hagyta volna Strider-nek. Vagy ha annyira muszáj lefordítani akkor már valami "Romboló", vagy "Tisztogató", vagy valami értelemsebbet kellett volna adnia neki. Főleg hogy a biosz órán én még úgy tanultam hogy a pókoknak 8 lábuk van. És ha 2 stridert összeraksz sem lesz 8 lábuk. No ezért játszom Englisűl a játékokkal
  • Magiszter
    ha az ep1-re célzol akkor abban csak a végén van egy darab strider ami viszont szétbarmolja a fél pályaudvart mire leszeded. Nagyon hagnulatos volt az etény de nem vitték túlzásba. (kéne belerakni egy olyat amikor vagy 20 strider az egyik oldalrol, a másikról meg 40 antlion guard és nálad meg van egy raksi meg egy smg 200skulóval és 50hp-d mellékelve... hmm csinálok egy ilyen modot
    Vagy egy Starship Troopers modot. 100 antlion vs barny, alyx, 2 citizen, father gregory és te. Smg mindenkinek neked még +5 gránát. 2000 skuló persze az smg-ben 600 skuló egy tárban és ucu neki. aranyos lenne ilyen tömeghent modot csinálni, csak lehet szaggatna egy kicsit. de meglátjuk.
  • SZilaJMaGGoT
    A stridert... Legalábbis én ezt szűrtem le az ezzel kapcsolatos hsz-okból... Nem használtam magyarítást..
  • Qwerty4
    Úgy emlékszem úgy volt leforditva.
  • Magiszter
    Jesszus Mária. a hunositásban pókoknak fordították az Antlion-okat???

Én inkább Oroszlánhangyának fordítottam volna. De hogy pók???
  • Magiszter
    Lenyomod a q-t és ott lesz jobbra középtájt hogy Spawn NPC, vagy NPC menu,vagy valami npc-s dolog. Akkor megjelenik jobbra lent a kis ablakban hogy milyen fegyverrel és kit akarzs be spawn-olni a játékba, meg hogy be legyen kapcsolva az AI vagy ne. Aztán máris csinálhatsz totális háborút.(pajszeros kombájn szoldzsörszök, vs pajszeros citizenek(40-40). az nagyon lol)
  • FLeK0
    egy folytatása van és abban van strider harc.
  • Qwerty4
    Most már mindegy, mert már lassan 8 hónapja kijátszodtam a játékot.
    A HL 2 folytatásokban is vannak pókok?(azért mondom pókok mert magyaritássasl játszodtam).
  • Doki17
    És azt az npc menűt mivel lehet elérni, mert én csak egy menűt találtam amit a Q betűvel nyitok meg.
  • Magiszter
    Az igazán nehéz játékhoz meg ajánlom a csak pisztoly és pajszer használatát, striderhez azért megengedett a rakéta is
  • Magiszter
    szkriptekről nem hallottam(mármint hogy hol lehetne letölteni). de nálam kétféle menü van a témához: ragdol és npc. az npc az az "élő", "lélegző" karakter, a ragdoll az meg a hulla. a physgunnal ugyebár rakosgatod a végtagjait a ragdoll-nak a bal gombal. ha megnyomod a jobb gombot akkor meg úgy marad. de ha ilyenkor lenyomod a "reload"-ot (alapból "R"), akkor az összes "ragasztást" a phys-gun visszavonja. Én a Gmod eight v3-at használom (bár csurog a CS:S és akkor már lehet a 9.x-eket is).

Remélem érthető voltam Gmod-ban szivesen segítek (2 napja használom)
  • Doki17
    Csá!

A garry's mode-hoz hol lehet sricpteket leszedni amivel pl élőve lehet tenni a figurákat, de ha vki megmondja hogy kell egy embert uigyhagyni ahogy teszek a puskával ne omoljon mindig össze az is jó (huh remélem érthető volt :D )
  • Qwerty4
    Igaz, de nem szoktam easy-n játszani majdnem semelyik játékban, azért szeretem a kihivásokat és a HL 2 többi része nem is volt olyan nagyon megeröltető.
  • FLeK0
    optionsben az easy-t beXelni egyszerubb lett volna
  • Qwerty4
    Normál módon játszodtam, nekem sajnos nem ment az a hely, muszáj volt cheatet használjak, mert nem akartam magamot tovább idegelni, úgyhogy inkább beirtam.
    Minden nem mehet, főnleg már 1 órája szenvedtem a pókokkal és már minden kedvem elment a további harchoz.
    Pedig nagyon utálok cheateket használni nagyon jó játékoknál.
  • Magiszter
    Hát a striderek kemény dió. ízin 3 rakéta normálon 6 hardon meg 8. Szóval kell bele anyag. Én egyzser egyszál pajszerral mentem neki és nyertem... egy újratöltést

Garry's mod-al próbáltam nagyon lol volt. Kikötöttem a talajhoz a "puculóját" és nem tudott lőni az anti-matter gun-al aztán meg hozzáragasztottam 1-2 autót és megvolt lőve. Ráragasztottam még vagy 20 dinamitot aztán KABOOOOM!!! tök ari volt. (bár egyzserübb a Remover gun-al rálőni és elpárolog)
  • ollie
    Na én is megizzadtam, de megy az cheat nélkül is.
  • RelakS
    Nemá! A Striderekhez neked csít kellett?!? Milyen fokozaton nyomtad? Még Normal-on is leszedhetők különösebb gond nélkül...

Az a parlament meg egy múzeumra vagy állomásra jobban hasonlít szvsz :)
  • Qwerty4
    Az még keményebb dió, majdnem kikészitett a városbana parlamet vagy valami ilyesmi épület előtt .Azon az egy helyen be kellett irjak 2 cheatet.
    A fegyvert és az életet.
    Majd azután is lesznek pókok az utólsó előtti és még az előtti pályán de az könnyeben teljesithető.
    Én nem várnám.
  • xotyi
    az auto turretekből márt igyis elegem van azokat a bazinagy pókszerű izéket várom márt
  • Qwerty4
    Majd a börtön kemény dió lesz.
  • xotyi
    igen:) márt ott tartok h az a judit(ez nem biztos) nevű nő a főgönöszdoktorral dumált(ezt Allyx látta) és örök kinyirva megyek tovább,beérek eggy vizzel elárasztott terembe aminek az alján eggy zárlatos vezérlőpult van.. itt tartok:)
  • RelakS
    sikerált?
  • xotyi
    phuu.. köszönöm a böséges válaszokat^^
  • SZilaJMaGGoT
    ték ^^
  • RelakS
    kikapcsolgatod a bogárvédelmeket, és masírozol a börtön felé. Közben a bogarakból tisztességes áldozatot mutatsz be a Combine oltárán :D
  • Qwerty4
    Ime ezen a linken megtalálod a HL 2 teljes végigjátszását:
    Végigjátszás
  • mike0013
    benne a FAQ-ban a konzolelőhívás
  • xotyi
    udv,sajna megint elakadtam. ott tartok,hogy kaptam eggy bogárcsalogató lasztit és megyek eggy tengerparton jobbról tenger,balról meg lőnek rám mint az állat(tiszta Omaha Beach) a borgarak miatt nem aggodom.. kinyirják sszeset 1 percen belül ugyis a nyomomban lesznek.. na szal itt merre kell mennem? ha a vizbe megyek valmi kis angolna szerű izék jól megharapdálnak..

Ui: a consol-t hogy lehet előhívni? thx.
  • Magiszter
    húh. ez nem lesz 1xű. Esetleg tudsz egy magyar oldalt is?
  • Magiszter
    Köszönöm
    ha esetleg sikerül valami aranyosat csinálnom belinkelem
  • FLeK0
    ha minden igaz, akkor lua scripteket kell irni, az oldalan van par tutorial:
    Weapon tutorial