42676
-
Sőt, Snowwhite-nak meg Cinderellának. Ne már.
-
ehh... nyakigláb vmelyik mesében volt... inkább hagyták volna meg strider-nek meg antlion-nak. -
Tudod, sehogy sem lehetett rávenni a jövőbeli polgárokat, hogy a sosem látott lényeket ne ezen a néven emlegessék. A fordító kénytelen meghajolni a nép akarata előtt.
-
hangyaleső? nyakigláb??
-
Akkor elég sok műfordítást utálhatsz, leginkább mindet. Mr. Fusion magyar szövegében az antlion=hangyaleső, a strider=nyakigláb. -
Vagy mintha nem is pókoknak nevezték volna el, mintha valami .....láb lett volna, talán nyakigláb.Már nem is nagyon tudom.
Ha valaki tudja, hogy mi volt a magyaritásba a Strider neve akkor válaszoljon mert bizonytalan lettem. -
FLeK0 #40026 ilyen mod már van, antlion troopers a neve :) -
Hát én személyszerint utálom ha valakinek/valaminek lefordítják a nevét is... Ennyi erővel gordon freeman lehetett volna Kovács Béla... -
Stridert?
hát ha az okos fordító Spider-nek hallotta, vagy olvasta még megértem, de akkor is pók?! nevetséges!!! Inkább hagyta volna Strider-nek. Vagy ha annyira muszáj lefordítani akkor már valami "Romboló", vagy "Tisztogató", vagy valami értelemsebbet kellett volna adnia neki. Főleg hogy a biosz órán én még úgy tanultam hogy a pókoknak 8 lábuk van. És ha 2 stridert összeraksz sem lesz 8 lábuk. No ezért játszom Englisűl a játékokkal
-
ha az ep1-re célzol akkor abban csak a végén van egy darab strider ami viszont szétbarmolja a fél pályaudvart mire leszeded. Nagyon hagnulatos volt az etény de nem vitték túlzásba. (kéne belerakni egy olyat amikor vagy 20 strider az egyik oldalrol, a másikról meg 40 antlion guard és nálad meg van egy raksi meg egy smg 200skulóval és 50hp-d mellékelve... hmm
csinálok egy ilyen modot
Vagy egy Starship Troopers modot. 100 antlion vs barny, alyx, 2 citizen, father gregory és te. Smg mindenkinek neked még +5 gránát. 2000 skuló persze az smg-ben 600 skuló egy tárban és ucu neki. aranyos lenne ilyen tömeghent modot csinálni, csak lehet szaggatna egy kicsit. de meglátjuk.
-
A stridert... Legalábbis én ezt szűrtem le az ezzel kapcsolatos hsz-okból... Nem használtam magyarítást.. -
Úgy emlékszem úgy volt leforditva. -
Jesszus Mária. a hunositásban pókoknak fordították az Antlion-okat??? 

Én inkább Oroszlánhangyának fordítottam volna. De hogy pók???

-
Lenyomod a q-t és ott lesz jobbra középtájt hogy Spawn NPC, vagy NPC menu,vagy valami npc-s dolog. Akkor megjelenik jobbra lent a kis ablakban hogy milyen fegyverrel és kit akarzs be spawn-olni a játékba, meg hogy be legyen kapcsolva az AI vagy ne. Aztán máris csinálhatsz totális háborút.(pajszeros kombájn szoldzsörszök, vs pajszeros citizenek(40-40). az nagyon lol)
-
FLeK0 #40018 egy folytatása van és abban van strider harc. -
Most már mindegy, mert már lassan 8 hónapja kijátszodtam a játékot.
A HL 2 folytatásokban is vannak pókok?(azért mondom pókok mert magyaritássasl játszodtam). -
És azt az npc menűt mivel lehet elérni, mert én csak egy menűt találtam amit a Q betűvel nyitok meg. -
Az igazán nehéz játékhoz meg ajánlom a csak pisztoly és pajszer használatát, striderhez azért megengedett a rakéta is
-
szkriptekről nem hallottam(mármint hogy hol lehetne letölteni). de nálam kétféle menü van a témához: ragdol és npc. az npc az az "élő", "lélegző" karakter, a ragdoll az meg a hulla. a physgunnal ugyebár rakosgatod a végtagjait a ragdoll-nak a bal gombal. ha megnyomod a jobb gombot akkor meg úgy marad. de ha ilyenkor lenyomod a "reload"-ot (alapból "R"), akkor az összes "ragasztást" a phys-gun visszavonja. Én a Gmod eight v3-at használom (bár csurog a CS:S és akkor már lehet a 9.x-eket is).
Remélem érthető voltam
Gmod-ban szivesen segítek (2 napja használom
)
-
Csá!
A garry's mode-hoz hol lehet sricpteket leszedni amivel pl élőve lehet tenni a figurákat, de ha vki megmondja hogy kell egy embert uigyhagyni ahogy teszek a puskával ne omoljon mindig össze az is jó (huh remélem érthető volt :D ) -
Igaz, de nem szoktam easy-n játszani majdnem semelyik játékban, azért szeretem a kihivásokat és a HL 2 többi része nem is volt olyan nagyon megeröltető. -
FLeK0 #40011 optionsben az easy-t beXelni egyszerubb lett volna -
Normál módon játszodtam, nekem sajnos nem ment az a hely, muszáj volt cheatet használjak, mert nem akartam magamot tovább idegelni, úgyhogy inkább beirtam.
Minden nem mehet, főnleg már 1 órája szenvedtem a pókokkal és már minden kedvem elment a további harchoz.
Pedig nagyon utálok cheateket használni nagyon jó játékoknál.
-
Hát a striderek kemény dió. ízin 3 rakéta normálon 6 hardon meg 8. Szóval kell bele anyag. Én egyzser egyszál pajszerral mentem neki és nyertem... egy újratöltést 
Garry's mod-al próbáltam nagyon lol volt. Kikötöttem a talajhoz a "puculóját" és nem tudott lőni az anti-matter gun-al
aztán meg hozzáragasztottam 1-2 autót és megvolt lőve. Ráragasztottam még vagy 20 dinamitot aztán KABOOOOM!!! tök ari volt. (bár egyzserübb a Remover gun-al rálőni és elpárolog)
-
Na én is megizzadtam, de megy az cheat nélkül is. -
Nemá! A Striderekhez neked csít kellett?!? Milyen fokozaton nyomtad? Még Normal-on is leszedhetők különösebb gond nélkül...
Az a parlament meg egy múzeumra vagy állomásra jobban hasonlít szvsz :) -
Az még keményebb dió, majdnem kikészitett a városbana parlamet vagy valami ilyesmi épület előtt .Azon az egy helyen be kellett irjak 2 cheatet.
A fegyvert és az életet.
Majd azután is lesznek pókok az utólsó előtti és még az előtti pályán de az könnyeben teljesithető.
Én nem várnám. -
az auto turretekből márt igyis elegem van
azokat a bazinagy pókszerű izéket várom márt
-
Majd a börtön kemény dió lesz. -
igen:) márt ott tartok h az a judit(ez nem biztos) nevű nő a főgönöszdoktorral dumált(ezt Allyx látta) és örök kinyirva megyek tovább,beérek eggy vizzel elárasztott terembe aminek az alján eggy zárlatos vezérlőpult van.. itt tartok:) -
sikerált?
-
phuu.. köszönöm a böséges válaszokat^^ -
ték ^^ -
kikapcsolgatod a bogárvédelmeket, és masírozol a börtön felé. Közben a bogarakból tisztességes áldozatot mutatsz be a Combine oltárán :D -
Ime ezen a linken megtalálod a HL 2 teljes végigjátszását:
Végigjátszás -
benne a FAQ-ban a konzolelőhívás -
udv,sajna megint elakadtam. ott tartok,hogy kaptam eggy bogárcsalogató lasztit és megyek eggy tengerparton jobbról tenger,balról meg lőnek rám mint az állat(tiszta Omaha Beach
) a borgarak miatt nem aggodom.. kinyirják sszeset 1 percen belül ugyis a nyomomban lesznek.. na szal itt merre kell mennem? ha a vizbe megyek valmi kis angolna szerű izék jól megharapdálnak..
Ui: a consol-t hogy lehet előhívni? thx. -
húh. ez nem lesz 1xű. Esetleg tudsz egy magyar oldalt is? -
Köszönöm 
ha esetleg sikerül valami aranyosat csinálnom belinkelem

-
FLeK0 #39993 ha minden igaz, akkor lua scripteket kell irni, az oldalan van par tutorial:
Weapon tutorial