Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
es valaki tudja hogyan kell ezt akurva szupermegagiga packot instalalni????????
[NST]Cifu
A fakefactory féle texturapackról már volt szó korábban itt is (talán fél éve? nekem azóta van fent), ez csak a legújabb verzió, ennyi az újdonság benne. 😊

Ettöl függetlenül tényleg nagyon királyosra van megcsinálva.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Valszeg egy mod ja, messze nem "javitocsomag a HL2-hoz".
http://www.jatekok.hu/index.php?kategoria=hir&tabla=hirek_200601&id=24
Itt a pontos cim letölt és eldönti mindenki maga hogy milyen!!!HL2newTextures

kirol
Ez csak egy mod nem?
Ahhoz meg nem kell a Valve.

Biztos puszta véletlen, hogy a valve oldalán egy szó nincs errõl...
Én már lehúztam és a 7800GTX-nek meg se kotyan, de iszonyú szép lett a GRAF:::

Ezt olvastátok, a játékok.hu-n jelentmeg, letölthetö egy javítóscomag a HL2-höz:

A hír igaz, már elérhetõ és letölthetõ a szupergigamega-nagyfelbontású textúrákat tartalmazó csomag az internetrõl ingyen és bérmentve, hogy megfektesse kedvenc videokártyátokat.

Akinek azonban mégis erõmûve van otthon, és van legalább 256MB videomemória a kártyáján, az neki is állhat a közel 800MB-os csomag áttuszkolásához. Egyben kicsit valósághûbbé is lehet vele tenni a játékot, mivel a fegyverek és a találatok is másképp viselkednek a célpontok esetében. Ja, és a zene is picit más lesz.

Evogordon
Ez már betegség 😄, különben bátyám meg akkoriban 9szer nyomta végig a half life 1-et az se semmi 😄

andriska
Nem!Elég,ha 'Mester'-nek szólítod! xDD

Mayday
Huha, akkor most terdre kellene borulni a labaid elott?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

icewolf
gyenge vagy! én nyolcszor végigtoltam! mindahányszor hard-on... úgyse volt túl nehéz!<#vigyor2><#circling><#vigyor3>

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

geri15
angolÚl? <#smile>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Evogordon
Persze sokkal gyorsabb. Vagyis én úgy tapasztaltam.

Guer
lol de a css warez miatt ne a css topikba küldd az embereket mert ott nemfogalkozunk warezzal.
amugy se megy törtel css....

érezhetõ a gyorsulás 64bites winen?

http://thenamelessphoto.com/

macesz
ez a játék tök könnyûûûûûûûûûûûûûûûû

Evogordon
Végig vittem már a hl2-õt 64 bitesben is 😊. Már 3szor végignyomtam 1szer angolúl 2.magyar 3. 64 bitbe. 😊

[NST]Cifu
Hát kb. fél évig nem nyúltam a FAQ-hoz, ezért frissitettem nem rég (pl. azért ugye, mert a régi STEAM-es és dobozos változatok már elavultak), plusz csináltam egy rövid Aftermath FAQ-ot. 😊

nem nem láttam. csak ph fórumon olvastam ,h alu dobozos verzió verzió 8ropi MMban.
annyit meg simán megérne nekem..
fakkot kábé fél éve olvastam utoljára mert valamit megnéztem benne.
Ha frissíted faqot akkor szoktál beírni ,h updételve lett? ha nem akkor szerintem írd be. magát a topicot szoktam olvasgatni csak faqt nem 😊

[NST]Cifu
Pont 12.-én frissitettem a FAQ-ot, kidobva belõle a régi dobozos verziók tartalmát, és berakva az EA-s verziókat. 😊
Apropó, nem véletlenül a HL2:GOTY verziót láttad?

Egyébként pedig a Collectorsban a HL2, a HL2😄M, a CS:S, két könyvkivonat és egy XL-es HL2 poló figyel elvileg, míg a GOTY-ban a HL2, a HL2😄M, a CS:S és a HL:S.

RelakSfromhome
Nem, szoftver az nincs benne <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Csibe001
Ez azért érdekes, mert én megvettem a collectors editiont s nkm csak egy póló, maga a játék meg egy könyv volt benne, egyik barátomnak pedig még sapka is volt benne 😊

dod nem, hl2dm jar meg hozza.

és szoftver?
hl2,cs:s,dod:s,hl:s?

RelakSfromhome
könyv, póló, ilyesmi

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ami rá van írva a dobozra.

collectors editonban(alu dobozos verzió) végülis mik vannak? mert media marktban úgytudom most 8000ft. annyiért meg megérné

Guer
nyilván majd ha megjelenik az aftermath egyböl szedheted lefele....

RelakSfromhome

Csak elírásról van szó:

A Valve egyik frontembere árulkodott. Doug Lombardi elmondta, hogy jelenleg a Half-Life 2: Aftermath olybá tûnik, hogy április 24-én jelenik meg, a csapat minden erõvel ezen fáradozik. Tovbbá ugyanekkor várható a Platinum kiadás is, amely az alábbiakat tartalmazza majd: HL2, HL2 DM, CS: Source, DoD: Source és HL2 Aftermath. Aki nem hiszi, járjon utána.
Gamestar
Na látod ezt furcsálom én is. Szerintem elírták, de hátha lesz valaki aki felvilágosít minket errõl.
kirol
"Az örömteli hírhez hozzátartozik továbbá, hogy még januárban, egészen pontosan 28-án érkezik a boltokba a Half Life 2 Platinum változata is. Ez tartalmazza a Half Life 2-t, az Aftermath kiegészítést,..."

Ha az Aftermath április 24- én jön, akkoe hogy lehet benne már január 28-ás a platina verzióban?

Rapid81
Április 24! Mármint az Aftermath megjelenésének idõpontja:
http://www.sg.hu/cikkek/41899

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ollie
Ha eredeti HL1-etek van, elég csak regisztrálni a Steam kliensben, és máris tölthetitek és használhatjátok a CS 1.6-ot.

TSL16b
Emporio (kibontott) és Steames változaton próbáltam (mûködött), mindkettõn volt HL2 is. Szét kell nézni a mappák között, és próbálkozni, jobb ötletem nincs. A HLS telepítése is "érdekes". <#hehe>

Termeszetesen, mivel eveken at 1500Ft volt egy jobb verzio - most kb. 3500 cs:czvel egyutt uj kiadasban - igy mindenki megvette (es jatszani sem lehet a regivel, mert lelottek a regi auth servereket, igy nem megy online).

1.5 totál megszûnt?

cs1.5 2002-ben volt, azota 1.6 van, steamen.

üdv
kéne 1 kis help..azér írok ide mer ezt a topikot gyakran olvassák..és részben ide kapcsolódik
tehát..hogy lehet steam nélkül 1.5ös cs-t játszani neten?vmi segédprogram segítségével?
haverokkal összeakarjuk hozni a cs-t neten(mindenkinek van hl cdje) csak kicsit sok problémát okoz a steam...
aki tud segítsen plz..
battlelannal látja a servert csak nem tud rácsatlakozni..

Doki17
Neked milyen verzióba van meg mert nekem csak egy exe fájl meg melette egy cfg fájl és ennyi, ja meg neked fel van rakva a hl2?

Blekk Síp köszi a sima hl müködik.

TSL16b
Nálam az útmutató szerint felrakva mûködik, de ez téged valószínûleg nem boldogít. <#nemtudom>

TSL16b
Ezt sajnos nem tudom. Ha tippelnem kell, akkor igen (persze mind csak letiltásig).

Doki17
Na remélem ez jó lessz már csak az lenne a jó ha valahogy a source motoros verzióba is be lehetne valahogy.

Blekk Síp

Olvasd el a hírt, majd irány a Letöltés menupont :]

ITT

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Seth
sehogy, akkoriban luxus volt az ilyesmi 😄

PSN ID.: Beegabor

Doki17
Leszedtem a sim a half-lifeot is abba höogyan lehet bele rakni hogy feliratozza amit az emberek mondanak.

tigeroo
feldtam
Szerinted ki fogsz talalni egy olyan cd-kulcsot, (ugye 25 karakterrol beszelunk), amit kiadtak es meg nem vettek meg? Tehat azokbol egyet ami most epp a boltokban van. Mennyi az eselye ennek?

Mayday
Half Life 2: Aftermath - Várható megjelenés

Az Electronic Arts még 2005 során kaparintotta meg a Valve-tól a Half Life 2 dobozos változatainak terjesztési jogait, s most a Gamershell értesülései szerint január 28-án tervezik bevezetni a Half Life 2 Platinum változatát, míg a kiegészítõnek vagy folytatásnak nevezhetõ Half Life 2: Aftermath megjelenését állítólag április 24-re tervezi az óriáskiadó.

Mivel az EA kimondottan a bolti terjesztéssel foglalkozik, így elképzelhetõ, hogy a legutóbbi halasztásról szóló beszámolók alapján a Valve 2006 február-márciusára tûzte ki az online, Steames megjelenést.

(Forrás: Hardwired - Gamers Hell)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...