42676
-
törölt hozzászólás -
A vizet felkaptad, de a kérdésekre, ami alapján esélyem lenne, hogy segítsek, nem válaszoltál...
Egyébként is, ha jó a szimatom, akkor fegyert kell szerezned egy kerítés mögül, és szét kell egy másik kerítésen lévő lakatot lőni vele. Persze, ha régi a videókártyád, akkor lehet, hogy az egészből semmit sem látsz, úgy meg viszonylag nehéz lesz végigvinni bármilyen játékot... -
Ityu17 #40350 Kössz a kigúnyolást, ezt magam is el tudom végezni!
hagyjuk, ha nem segítetek, akkor nem, oké.
Én ezen nem akadok ki... (ilyen az élet)
Most leszedem, és majd valakitől elkérem a végigjátszás filmjét.
Ennyi.
Ti meg csak off topic-ozzatok tovább....
A képpel meg nem tom mi bajod, csak egy ilyen hely van az egész játékban...
És nem tudom hol látsz fekete szamarat... Mert az lehet hogy a fekete részben látsz a hatalmas fantáziáddal egy szamarat, de én nem, és különben is mit keresne a játékban... Ha viccnek szántad, akkor meg tök fölösleges volt.
A lényeg hogy abból a helyzetből nem tudok eljutni az ajtóig, mert valami megakadájoz. És után azt se tudom, hogy kell kinyitni az ajtót...
Szóval ennyit az első epizódról, remélem a másodikban az "easy" szó tényleg könnyű játékmenetet jelent majd. Nem pedig olyat, ami miatt több órákat baszok el egy sötét alagutban, kis halálos gömbök között.
Ez emlékeztet a doom2-re ott volt egy olyan rész, ahol a falak elkezdtek közeledni egymáshoz, na amikor vagy 30.-szor is elbasztam. Töröltem a gamet. és így teszek minden olyan hülyeséggel, ami nem lassú reflexel rendelkező embereknek készül. -
ltyu17, láthatalan fal?! Milyen videókártyád van?! -
Én a képen egy fekete alapon fekete szamarat látok O_O :D
Na, jó, van ott egy ajtó is :) De hol van az az ajtó? És melyik oldalán állsz?! Van már fegyvered? Jártál szellőzőalagutakban? Láttál már Antlion tetemeket? -
Ityu17 #40347 de most már tuljutottam, most itt akadtam el!!!!!
Nincs senkinek valami végigjátszás leírás???
Nézzétek a képet!!!! -
ha elhagytad a citadellát, akkor már nem lesz.
A kommentárt három módot mond a gömbös részekhez:
1: Gravpuskával megfogod, ellövöd
2: Gravpuska ellövő módját folyamatosan nyomod, és nézed a golyókat
3: Megfogod a belökött ajtót, és pajzsként használod
Elvileg az első ilyen helyen még kikerülgetni is lehet őket :) -
Ityu17 #40345 Amúgy az ajtós ötlet bevált... Köszi :)
De nem válaszoltatok az életfeltöltéses kérdésem, olyan ami a falakon vannak, olyan mikor lesz? -
Ityu17 #40344 Azt látom, hogy be kéne engedniv alahogy Al... de vannakolyan dolgok, amit pl nem látok, van ott a kerítés mögött egy valami amit a grav puska érzékel,meg mozgatom is, de én nem látom.... -
Ityu17 #40343 Itt vagyok:
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_08/01.JPG -
Ityu17 #40342 És akkor itt most mi legyen, van valami láthatalan fasl előttem és nem tok átmenni:D
Amúgy nem csak leugatni kéne, hanem váélaszt is lehetne adni a kérdéseimre...
-
tartsd magad elé a panelt ami ott kiszakadt, vagy nyomogasd a az egeret mint az őrült hogy visszalökd a labdákat..esetleg kerüld ki őket?:) -
akkor nézz szét a neten ,de nagyon egyszerű átjutni nem értem mit nem lehet ezen bírni.... -
Egyszerűen béna vagy. -
Ityu17 #40338 Ha, ez jó, hogy könnyű ott átjutni....
Csak elmondaám, hogy én végigtoltam a Half-Life egy meg az összes kiegészítőjét, a Half_life 2...(igaz csak normál módban...)
A Kiegészítőt meg easyben is alig bírom..-..
(miez emberek?????) -
jesszusom.... Nagyon egyszerű átjutni... És miért vernéd a bill.-ed??! Aki ezt nem tudja végigvinni az már bocs de enyhén ostoba.... -
Ityu17 #40336 Na jó elment a kdvem a játéktól, odaérek, a hülye gömb prtálhoz, ahol két alsó sorban jönnek azok a vacak energiagömbök, és vagy 2 órán át próbáltam átjutni a másik ajtóhoz, de nem jött összee, nem lehet valamilyen kóddal átlépni?
A készítők, pedig ezt komolyan gondolták??????
Ilyen szarokkal akarják, hogy tovább tartson a játékidő?
Én nem fogom szétverni a billentyűzetem.... -
Ityu17 #40335 Hé, valaki mondja már, hogy hol lehet életetszintet feltölteni? Mert emygek megyek, és hát nem találok shol, kissé parázok mert ott annál a második szar ilyen ggömbfolyosóban vagyok, ahol repkednek a gömbök a az arcomba, és már vagy 20 perce 1-es életszinte marháskodk, valaki légyszi mondja el hogy néz ki az életfeltöltő, vagy addig nincs egyse, amíg eljutottam? Vagy egyáltalán nincs? Ne már... -
Ityu17 #40334 Érdekes, hogy végig olvastam egy éjszaka alatt a fórumot, és senkinek nem volt ilyen....
Amúgy meg ha havonta egy ember arra téved.... -
strebacom #40333 Olvasd el a Half-Life 2 Episode One topicot és Faq-t vagy 100 embernek volt ilyen hibája...Olvass és Tanulj!! 
-
Ityu17 #40332 Fölraktam a Half-Life 2 One Episode-t. Elkezdek játszani (állati), és megjelenik az első gond! amikor a dog bedob ott az elején minket kocsival az égő toronyba, akkor tök pixelhibás az egész oszlopcsarnok, minden oszlop ilyen pepitás fehér piros lila színkavalkádot ad... Kiss vacak, szerintetek mi lehet a gond? hiányzik valamilyen fájl?
A következő kérdés, pedig onnan hogyan tovább?
Látok ott egy átjárót, de a peremről nem tudok oda átugrani.. Vagy a gravitigun-t kell használni?
Valaki HELP!!!!!!!!! -
Borg #40331 Kicsit variáltam a hl2 képregény cuccán, mostmár a kép alatt is van előző/következő link. -
A Windows könyvtárat a c-re másold, a my documents-et teheted a d-re is. -
Akkor legalább azt mesélje el valaki, hogy hova kell másolni melyik könyvtárat.
Please!!! -
Milyen meglepő a semmiből hirtelen feltünik a rég nem látott ikertestvér.
Rohadt jó ez a képregény nekem nagyon tetszik. -
Alakul a történet ^^
Lusta vagyok utánanézni, szal improvizálás is lesz:
-Nos, elfogtuk a Vance csajt, hála neked, hogy kiszúrtad.
-Semmi gond. Örülök, hogy segíthettem.
-Természetesen most meg fogunk ölni.
-Persze! Nincs harag.
*PUFF!*
-Ez egy kicsit fura. Te dobtad ezt a kést a fejébe?
-Nem. Hát te?
-Ne-hem.
*PUFF!*
-Hú, egy másik kés. Egy másik fejbe. Nos, csak egy embert is merek, aki ennyire jó kések fejbe vagdosásában...
-Egy katona. Különleges osztagból. Halálos vegyverrel. Halálosabb fegyvertelenül. Évek óta nem láttam... De úgy tűnik, visszatért...
-Az ikertestvérem, Norman Freeman.
-Frohman!
-Őőő, ja.
-
sehol nem szabad warezról beszélni ;) -
crowe #40325 na basszus! itt szabad warezrol beszélni vagy azzal nem is foglalkoztok? -
FLeK0 #40324 nincsenek. -
crowe #40323 Akkor megkérdezném mégegyszer: vannak botok a Half Life 2 deathmatch-hez?Kerestem a google-val is de nem találtam, az oldal alján lévö keresöt is használtam de semmi! -
Ja, legfeljebb két név figyelne ott, ahova belepiszkálok :)
Nah, majd még meglátom, mert egyelőre egy gép összerakásával kínlódok, aztán meg még nemtom... -
HL1 (Opposing Force, Blue Shift) HL2, HL2-Ep1 -
Hy! 
Lenne egy égő kérdésem...Ha az életemből kimaradt az összes Half Life,
de át szeretném vinni őket, akkor mivel lenne célszerű kezdeni, folytatni, hogy a történet is érthető legyen. Mert ugye van egy-két kiegészítő is amit nem ismerek(blue shift).
HL1 source..HL2..Episodes..
Az alap story, vagy van még??
Bocs a tudatlanságomért
-
crowe #40319 Hello!
Elöször is bocs hogyha nagy hülyeséget kédezek!Feltettem a Half Life 2 Deathmatch-et de mielött felmegyek egy szerverre szeretnék egy kicsit gyakorolni botokkal tehát a kérdésem:valahonnan lehet letölteni botokat?Ha igen akkor honnan?
Elöre is kössz a választ! -
Azt majd ráérnénk akkor is megbeszélni ha odaértél :)
Amúgy azért nem sajnáltam az időt odaírni minden képkockára hogy Fordította xxx, hogy ha más is betársulna ne legyen olyan gondja hogy egy lapon említik majd velem, mert a tieiden ottlehet a te neved, az többin az enyém, egyértelműen kitűnik.
-
Az :)
Ezt is holnap megmutatom tanerőnek, kiváncsi vagyok mit fog szólni hozzá -
majd holnapután, ugyanis ez az uccsó rész :)) -
őőőő.... he, meg mivan? XD -
strebacom #40314 Király, még többet.... 

-
Rám ne bízd, mert akkor amint utolérem a végét, azonnal elkezdem piszkáli az előtte lévő fordításokat :P :D