Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Jahogy ez hogy is jön ide? Mittomén <#wilting>#wilting>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Most úgyis kicsit lement a dollár árfolyama 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
HL 2-t szeretném megszerezni legálisan, pontosan a Collector's Edition-t. info-t szeretenék mindössze, hogyan tudom ezt megtenni?
köszönöm.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
köszi
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vagyis, elvileg akár mától is lehet.
Nem árt idõnként ránézni.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Next PC upgrade: 2022
Plush headcrabs are here! Visit the Valve store to get one of your very own. Also new in the store is the Combine Soldier lithograph (the second in our series) and a Dog vs. Strider poster.
(aki nem érti: Plüss headcrabok megérkeztek!)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Valaki megtudná mondani hogy melyik verziót szedjem le.Mert megvolt az a verzió amelyiknek az volt a baja hogy az AI-t letiltotta
Szal az árból is kitûnik, hogy marhára nincsenek gondok a termékkel.
Next PC upgrade: 2022