42676
  • RelakS
    törölt hozzászólás
  • RelakS
    A vizet felkaptad, de a kérdésekre, ami alapján esélyem lenne, hogy segítsek, nem válaszoltál...

Egyébként is, ha jó a szimatom, akkor fegyert kell szerezned egy kerítés mögül, és szét kell egy másik kerítésen lévő lakatot lőni vele. Persze, ha régi a videókártyád, akkor lehet, hogy az egészből semmit sem látsz, úgy meg viszonylag nehéz lesz végigvinni bármilyen játékot...
  • Ityu17
    Kössz a kigúnyolást, ezt magam is el tudom végezni!
    hagyjuk, ha nem segítetek, akkor nem, oké.
    Én ezen nem akadok ki... (ilyen az élet)

Most leszedem, és majd valakitől elkérem a végigjátszás filmjét.
    Ennyi.
    Ti meg csak off topic-ozzatok tovább....
    A képpel meg nem tom mi bajod, csak egy ilyen hely van az egész játékban...
    És nem tudom hol látsz fekete szamarat... Mert az lehet hogy a fekete részben látsz a hatalmas fantáziáddal egy szamarat, de én nem, és különben is mit keresne a játékban... Ha viccnek szántad, akkor meg tök fölösleges volt.
    A lényeg hogy abból a helyzetből nem tudok eljutni az ajtóig, mert valami megakadájoz. És után azt se tudom, hogy kell kinyitni az ajtót...
    Szóval ennyit az első epizódról, remélem a másodikban az "easy" szó tényleg könnyű játékmenetet jelent majd. Nem pedig olyat, ami miatt több órákat baszok el egy sötét alagutban, kis halálos gömbök között.
    Ez emlékeztet a doom2-re ott volt egy olyan rész, ahol a falak elkezdtek közeledni egymáshoz, na amikor vagy 30.-szor is elbasztam. Töröltem a gamet. és így teszek minden olyan hülyeséggel, ami nem lassú reflexel rendelkező embereknek készül.
  • RelakS
    ltyu17, láthatalan fal?! Milyen videókártyád van?!
  • RelakS
    Én a képen egy fekete alapon fekete szamarat látok O_O :D

Na, jó, van ott egy ajtó is :) De hol van az az ajtó? És melyik oldalán állsz?! Van már fegyvered? Jártál szellőzőalagutakban? Láttál már Antlion tetemeket?
  • Ityu17
    de most már tuljutottam, most itt akadtam el!!!!!
    Nincs senkinek valami végigjátszás leírás???
    Nézzétek a képet!!!!
  • RelakS
    ha elhagytad a citadellát, akkor már nem lesz.

A kommentárt három módot mond a gömbös részekhez:
    1: Gravpuskával megfogod, ellövöd
    2: Gravpuska ellövő módját folyamatosan nyomod, és nézed a golyókat
    3: Megfogod a belökött ajtót, és pajzsként használod

Elvileg az első ilyen helyen még kikerülgetni is lehet őket :)
  • Ityu17
    Amúgy az ajtós ötlet bevált... Köszi :)
    De nem válaszoltatok az életfeltöltéses kérdésem, olyan ami a falakon vannak, olyan mikor lesz?
  • Ityu17
    Azt látom, hogy be kéne engedniv alahogy Al... de vannakolyan dolgok, amit pl nem látok, van ott a kerítés mögött egy valami amit a grav puska érzékel,meg mozgatom is, de én nem látom....
  • Ityu17
    Itt vagyok:

http://www.sg.hu/forumkepek/2006_08/01.JPG
  • Ityu17
    És akkor itt most mi legyen, van valami láthatalan fasl előttem és nem tok átmenni:D
    Amúgy nem csak leugatni kéne, hanem váélaszt is lehetne adni a kérdéseimre...
  • _Atti_
    tartsd magad elé a panelt ami ott kiszakadt, vagy nyomogasd a az egeret mint az őrült hogy visszalökd a labdákat..esetleg kerüld ki őket?:)
  • Senkkik
    akkor nézz szét a neten ,de nagyon egyszerű átjutni nem értem mit nem lehet ezen bírni....
  • Doki17
    Egyszerűen béna vagy.
  • Ityu17
    Ha, ez jó, hogy könnyű ott átjutni....
    Csak elmondaám, hogy én végigtoltam a Half-Life egy meg az összes kiegészítőjét, a Half_life 2...(igaz csak normál módban...)
    A Kiegészítőt meg easyben is alig bírom..-..
    (miez emberek?????)
  • Senkkik
    jesszusom.... Nagyon egyszerű átjutni... És miért vernéd a bill.-ed??! Aki ezt nem tudja végigvinni az már bocs de enyhén ostoba....
  • Ityu17
    Na jó elment a kdvem a játéktól, odaérek, a hülye gömb prtálhoz, ahol két alsó sorban jönnek azok a vacak energiagömbök, és vagy 2 órán át próbáltam átjutni a másik ajtóhoz, de nem jött összee, nem lehet valamilyen kóddal átlépni?
    A készítők, pedig ezt komolyan gondolták??????
    Ilyen szarokkal akarják, hogy tovább tartson a játékidő?
    Én nem fogom szétverni a billentyűzetem....
  • Ityu17
    Hé, valaki mondja már, hogy hol lehet életetszintet feltölteni? Mert emygek megyek, és hát nem találok shol, kissé parázok mert ott annál a második szar ilyen ggömbfolyosóban vagyok, ahol repkednek a gömbök a az arcomba, és már vagy 20 perce 1-es életszinte marháskodk, valaki légyszi mondja el hogy néz ki az életfeltöltő, vagy addig nincs egyse, amíg eljutottam? Vagy egyáltalán nincs? Ne már...
  • Ityu17
    Érdekes, hogy végig olvastam egy éjszaka alatt a fórumot, és senkinek nem volt ilyen....
    Amúgy meg ha havonta egy ember arra téved....
  • strebacom
    Olvasd el a Half-Life 2 Episode One topicot és Faq-t vagy 100 embernek volt ilyen hibája...Olvass és Tanulj!!
  • Ityu17
    Fölraktam a Half-Life 2 One Episode-t. Elkezdek játszani (állati), és megjelenik az első gond! amikor a dog bedob ott az elején minket kocsival az égő toronyba, akkor tök pixelhibás az egész oszlopcsarnok, minden oszlop ilyen pepitás fehér piros lila színkavalkádot ad... Kiss vacak, szerintetek mi lehet a gond? hiányzik valamilyen fájl?
    A következő kérdés, pedig onnan hogyan tovább?
    Látok ott egy átjárót, de a peremről nem tudok oda átugrani.. Vagy a gravitigun-t kell használni?
    Valaki HELP!!!!!!!!!
  • Borg
    Kicsit variáltam a hl2 képregény cuccán, mostmár a kép alatt is van előző/következő link.
  • ollie
    A Windows könyvtárat a c-re másold, a my documents-et teheted a d-re is.
  • bricsi01
    Akkor legalább azt mesélje el valaki, hogy hova kell másolni melyik könyvtárat.
    Please!!!
  • Doki17
    Milyen meglepő a semmiből hirtelen feltünik a rég nem látott ikertestvér.

Rohadt jó ez a képregény nekem nagyon tetszik.
  • RelakS
    Alakul a történet ^^

Lusta vagyok utánanézni, szal improvizálás is lesz:

-Nos, elfogtuk a Vance csajt, hála neked, hogy kiszúrtad.
    -Semmi gond. Örülök, hogy segíthettem.
    -Természetesen most meg fogunk ölni.
    -Persze! Nincs harag.

*PUFF!*

-Ez egy kicsit fura. Te dobtad ezt a kést a fejébe?
    -Nem. Hát te?
    -Ne-hem.
    *PUFF!*

-Hú, egy másik kés. Egy másik fejbe. Nos, csak egy embert is merek, aki ennyire jó kések fejbe vagdosásában...

-Egy katona. Különleges osztagból. Halálos vegyverrel. Halálosabb fegyvertelenül. Évek óta nem láttam... De úgy tűnik, visszatért...

-Az ikertestvérem, Norman Freeman.
    -Frohman!
    -Őőő, ja.
  • RelakS
    sehol nem szabad warezról beszélni ;)
  • crowe
    na basszus! itt szabad warezrol beszélni vagy azzal nem is foglalkoztok?
  • FLeK0
    nincsenek.
  • crowe
    Akkor megkérdezném mégegyszer: vannak botok a Half Life 2 deathmatch-hez?Kerestem a google-val is de nem találtam, az oldal alján lévö keresöt is használtam de semmi!
  • RelakS
    Ja, legfeljebb két név figyelne ott, ahova belepiszkálok :)

Nah, majd még meglátom, mert egyelőre egy gép összerakásával kínlódok, aztán meg még nemtom...
  • RelakS
    HL1 (Opposing Force, Blue Shift) HL2, HL2-Ep1
  • N3v3rland
    Hy!
    Lenne egy égő kérdésem...Ha az életemből kimaradt az összes Half Life,
    de át szeretném vinni őket, akkor mivel lenne célszerű kezdeni, folytatni, hogy a történet is érthető legyen. Mert ugye van egy-két kiegészítő is amit nem ismerek(blue shift).
    HL1 source..HL2..Episodes.. Az alap story, vagy van még??
    Bocs a tudatlanságomért
  • crowe
    Hello!

Elöször is bocs hogyha nagy hülyeséget kédezek!Feltettem a Half Life 2 Deathmatch-et de mielött felmegyek egy szerverre szeretnék egy kicsit gyakorolni botokkal tehát a kérdésem:valahonnan lehet letölteni botokat?Ha igen akkor honnan?
    Elöre is kössz a választ!
  • janos666 #40318
    Azt majd ráérnénk akkor is megbeszélni ha odaértél :)
    Amúgy azért nem sajnáltam az időt odaírni minden képkockára hogy Fordította xxx, hogy ha más is betársulna ne legyen olyan gondja hogy egy lapon említik majd velem, mert a tieiden ottlehet a te neved, az többin az enyém, egyértelműen kitűnik.
  • RelakS
    Az :)

Ezt is holnap megmutatom tanerőnek, kiváncsi vagyok mit fog szólni hozzá
  • ollie
    majd holnapután, ugyanis ez az uccsó rész :))
  • RelakS
    őőőő.... he, meg mivan? XD
  • strebacom
    Király, még többet....
  • RelakS
    Rám ne bízd, mert akkor amint utolérem a végét, azonnal elkezdem piszkáli az előtte lévő fordításokat :P :D