Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TommyC
mármint: ez csak az én véleményem
sry =)

dixitque deus fiat lux

TommyC
Sztem Gordon a jövõbök, de toom, hogy ezt sokan ellenzik...ezért csak ez az én véleményem.

dixitque deus fiat lux

bricsi01
Helló!

Mi lenne ha nyitnánk egy topikot aminek címe " Ki is G-Man? "?
Mert engem érdekelnének a MAGYAR vélemények.
Köszi.

ok thx
bazd csináld meg! nem vonnak le pénzt érte wheehe.. Beírod az account neved és elküldenek ímélbe egy valamien kódot uttánna azt beírod és ennyi assszem.. -.-

vki tudna msn cimet adni? fel veszem és segiteni?
jo lenne thx
Mayday
Mivel van loginod, mail cimed, csak elfelejtetted a jelszot, INGYEN ELKULDIK!!!! 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

kk
Mayday
Azt tuti, hogy nem fognak sztem (en nem adnek senkinek 😊 ).

Szoval, loginkepernyonel nincs olyasmi, hogy elfelejtett jelszo kerese? Elottem most nincs Steam, ugyhogy nem tudom.

De elvileg megadod a cimet, amin az account van, es elkuldik ujra a jelszavadat, es mar lephetsz is be!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mindenképp uj jelszo kelL???????? az 20 $ ???? v máshogy is meg oldható?
nah lool. Belépsz a Steam-be ott alul " Retrieve a lost account " És aszt megcsinalod..

nem tud vki probálásra adni accountot?😄😄😄
ahh most nem naon értem má h mi van 😄 xoval mit tegyek?
az uj! neked meg van D:

az oksa ugy csak most néztem h az ujj acount 20 $ annyim nincs
Mayday
Jaja, uj jelszot kikuldik az e-mail cimre, amivel regisztralt, es kesz.

Mayday
Nem, innentol nem fizetos, ingyen tolt le minden frissitest.
Csak a Steam rendszeren vehetsz meg mas jatekokat, annyi fizetos dolog van benne, de a HL2 + amit meg kaptal (CS:S, stb) mar nem ker penzt.

hn. há akkor meg kérj uj jelszot pazze

ööö a nevet azt tudja a kodot nem
amugy ez ugye nem fizetõs? me el ment minden money m h meg vegyem hl 2 töt
Mayday
Es az account nevet sem tudja, amit letrehozott? Vagy csak a hozzatartozo jelszot?

Legalább megadta a felh.nevet meg a jelszót? -.-

ööö ez nekem kicsit angol😄 oldal 😄
ugy volt h adtam neki pénzt me nem értem rá el menni h meg vegyem ö el ment meg vette , haza vitte fel rakta nálam meg má nem yo .(
sorry ha érthetetlen vok 😄 az accountot felejtette el ...
ah nemtudok olvasni.
Itt tudnak segiteni ilyen ugyekkel.

Mayday
Mit felejtett el tulajdonkeppen?

Nem felejti az el, legfeljebb te nezed rossz accountban.

mit felejtett el? -.-

http://thenamelessphoto.com/

😄😄😄😄 pá - t nem tom mé irtam 😄 HELP!!!! PLS !!!!!
Csáó figyusszatok nagy hl2 szakértõk haverom regisztrálta a hl2 met és el felejtette <#gonosz2> mit tudok ellene tenni? hogy tudok jáccani a hl2 mel?
elöre is kössz pá
Miért ne? Van, aki most kapott alá hardvert 😊

janos666
Nem mindegy? Értelmes dolog úgy se nagyon hangozhat el mostanéban ebben a témában.
Meg nekem a liftes bug állandóan lefagy.Mit tudok csinálni csak mert ami a FAQ-ban van azt már végigcsináltam vagy 100X
A Lost Coast-ról nem találtam semmit a FAQ-ban.Pls valaki írja le hogy hogy kell feltenni.
fv82
jah már megoldódott csak nem volt mind1 mikor indul újra az ai köszi a válaszokat

\"Majdnem párom lett!\"

grebber
Deviance verzió rulez!

Next PC upgrade: 2022

Itt a megoldás.

fv82
Hali elakadtam. Éppen leszállok a savon, földön, vízben menõ jármûrõl és bemegyek egy helyre ahol egy csaj és egy férfi vár. Lescannelnek és onnan nem tudok továbbmenni. NEm nyílik semmi és az említett illetõk meg letudva ktelezõ dumájukat, rám sem bagóznak.

\"Majdnem párom lett!\"

[NST]Cifu
Az ára pedig 20$ (plusz adó a mi esetünkben)...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

artschi
Half-Life 2: Episode One május 31-én

A Game Informer Online oldalán feltûnt egy rövid infósor, amelyben a Valve elhintette a Half-Life 2: Episode One megjelenési dátumát. A jelek szerint a pakk május 31-én érkezik meg, a Valve Steam rendszerén keresztül. Bizonyos források egyébként áprilisra datálták az Episode Onet, így néhányan ezt késésnek fogják fel. Bizonyíték itt.

gamestar.hu

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

bocsi téves,már találtam.....

hy ALL az lenne a kérdésem,hogy (már biztos 100* + beszéltétek) mikor is fog +jelenni az aftermath,és hol lehet utána nézni(a googlé-be már keredtem)?!

SZilaJMaGGoT
LOL!! Most olvastam a bash-t úgyhogy pont hangulatba vok... Ez is fasza volt!! 😉 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

kissadamvikt
ALAP!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Csuhai G
hát akkor a hl2-re menj! 😉

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

kissadamvikt
Üdv All! Letöltöttem a hl2-t feltettem elindítom kiad egy lanchert és ott ad 4 game-t ha a hl2 re rámegyek elindul a játék de ha a tobbire akarok rámenni ezt írja ki: activex component can't create object! mit tegyek PLS HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

SZilaJMaGGoT
Nekem is megérné, de sajna sok minden másra is kell a pénz, ezért vettem inkább használt accountot 4000ért... De amúgy tényleg megérte.. 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Mayday
Megertem, hisz' en is hasonloan vagyok. Nehany jatekot megveszek, de azert soxor nem tehetem meg.
De azt is biztosan eszrevetted, hogy azert nem "akarmelyik" jatek topicjaba irnak ilyet az emberek, hogy "inkabb vedd meg, megeri"! Itt mar soxor olvashattuk, mert tenyleg sokan latjuk igy, hogy ez a jatek megerte az arat, a sok mod miatt, meg a nehezkes warez miatt, meg mert egy nagyon jo jatek, es raadasul nem is 12-13 ezerrol indult, en megjelenes napjan 8990-ert vettem, tehat tenyleg megerte.
Szoval en megertem a warezosokat, de megis batran merem HL2-re mondani, hogy megeri az arat!

LegionarR
Akik általában azt írják hogy: van megoldás, hogy megveszed, azoknak általában a játék már megvan, és így aztán könnyen dumálhatnak hogy nem drága, megéri stb.. Nekem is megvan, tényleg k*rvára megérte, de hát baromi nehéz volt azt a 10 ezrest (na jó 8-at) odaadni egy játékért, de hát nincs más választás, ha neten akar az ember vele jáccccani. Jó, biztos vannak emberek, akik ezt mindennap megengedhetik maguknak, de sztem a többség nem. Én amikor csak tudok eredetiben veszek játékot, de ez sajna csak akkor történik meg általában ha már jól lement az ára. Az új játékot inkább "cseppfolyósítva" szerzem be, mert nem tudok addig várni amíg olcsóbb lesz. Ez a játék kivétel volt, mert iszonyatosan imádom. <#vigyor3>

Így hát értsük meg azokat, akik a másolt verzióval foglalkoznak...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...