Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dixitque deus fiat lux
Mi lenne ha nyitnánk egy topikot aminek címe " Ki is G-Man? "?
Mert engem érdekelnének a MAGYAR vélemények.
Köszi.
jo lenne thx
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szoval, loginkepernyonel nincs olyasmi, hogy elfelejtett jelszo kerese? Elottem most nincs Steam, ugyhogy nem tudom.
De elvileg megadod a cimet, amin az account van, es elkuldik ujra a jelszavadat, es mar lephetsz is be!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Csak a Steam rendszeren vehetsz meg mas jatekokat, annyi fizetos dolog van benne, de a HL2 + amit meg kaptal (CS:S, stb) mar nem ker penzt.
http://thenamelessphoto.com/
elöre is kössz pá
\"Majdnem párom lett!\"
\"Majdnem párom lett!\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Game Informer Online oldalán feltûnt egy rövid infósor, amelyben a Valve elhintette a Half-Life 2: Episode One megjelenési dátumát. A jelek szerint a pakk május 31-én érkezik meg, a Valve Steam rendszerén keresztül. Bizonyos források egyébként áprilisra datálták az Episode Onet, így néhányan ezt késésnek fogják fel. Bizonyíték itt.
gamestar.hu
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
De azt is biztosan eszrevetted, hogy azert nem "akarmelyik" jatek topicjaba irnak ilyet az emberek, hogy "inkabb vedd meg, megeri"! Itt mar soxor olvashattuk, mert tenyleg sokan latjuk igy, hogy ez a jatek megerte az arat, a sok mod miatt, meg a nehezkes warez miatt, meg mert egy nagyon jo jatek, es raadasul nem is 12-13 ezerrol indult, en megjelenes napjan 8990-ert vettem, tehat tenyleg megerte.
Szoval en megertem a warezosokat, de megis batran merem HL2-re mondani, hogy megeri az arat!
Így hát értsük meg azokat, akik a másolt verzióval foglalkoznak...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...