1663
-
pedro870 #183 index fórumos link :) magyarországi álláshirdetés ofp2-re -
#182 Ofp2-t azt a codemasters csinálja, mert az ő tulajdonuk a név. Az eredeti bohemiás ofp2 nem ofp2 néven fog megjelenni emiatt, ezért amíg nincs neve addig game2 kódnéven hívjuk :) bár sztem armed assault 2 lesz belőle :) -
#181 Na megnéztem ezt az Armed Assultot, és egész jól hangzik a Bohemia szájából. Talán méltó utódja lesz az OFP-nek, és méltó "elődje" az OFP2nek. :D -
#180 Egyelőre az Arma-t várjuk, még az sem jelent meg, addig a game2-re meg ne is várjunk :) -
#179 Semmi újság a játékról?
Első részt imádtam, semelyik játéknak nem volt azóta ilyen jó hangulata, pedig végigvittem mindkét BiA-t, mindkét CoD-ot, három BF-et, két DeltaForce-ot, két Conflict-ot, GhostRecon-t kb a 4 év alatt, de egyik sem hozta a hangultatot. -
#178 Figyeld az ArmA topicját! :D -
#177 sikítsatok ha kijött a játék, ha megtetszik esetleg megveszem :) -
#176 Az ArmA (az AA az America's Army :)) engem biztos érdekelni fog, márcsak azért is, mert a Game 2 (ami bizonyosan nem OFP2 név alatt jelenik meg) valószinüleg még legalább egy évig nem jelenik meg.
Jelenjen meg mindkettő minél hamarabb, és amelyik kint lesz, azzal fogunk játszani. :D -
#175 érdekelni fog minket az AA vagy csak OFP2 lesz a nyerő? :) -
#174 Armed Assault: a VBS1-en alapuló játék, modern időkben játszódó FPS, az OFP:Res-hez képest előrelépés a DX9-es motor, javított ütközésvizsgálat (no more pattogó tank és ugráló helikopter - remélem), menet közben is be lehet lépni menet közben is a multiba, stb.
Megjelenés: 2006 első félév
Amúgy: Armed Assault topic
Game 2: Ez az Ex-OFP2. Egy teljesen átdolgozott motor, rendes épületrombolás (tehát pl. ki lehet lőni a ház falát), új, szerepjátékszerűen kiképzett folyamatos játékmenet, tehát nincsenek külön-külön küldetések, hanem folyamatosan zajlik a háború, nekünk meg bizonyos feladatokat kell megoldani. Az eseményeket befolyásolják a különféle tényezők, például hogy milyen kapcsolatban vagyunk a civil lakossággal, stb.
Megjelenés: 2006 év vége (az ArmA csúszása után inkább 2007... jó esetben) -
#173 de most akkor mi a különbség az AA és az OFP2 között? -
#172 Na akkor Arma hírekből ítélve, ofp2 csúsztatva 2008-ra :) -
#171 pénz beszél, kutya ugat :P -
#170 Az amazon már csinált fura dolgokat... :DDD Komolyan néha már majdnem hogy ők írják és adják ki progikat..de írhattam volna akármit :DDDD -
neuro #169 Please note that release dates are subject to change. :) -
#168 Tessék ofp2!
Még a BIS is úgy tudja, hogy 2006 végén adja ki, de az amazon, már jobban tudja, hogy 2006 elején :) -
#167 OFP2-t az NST-nek -
#166 Nekem OFP való! :) -
#165 áhh az nem való nekem, inkább ut2007 :) -
#164 JAJA :DDD LOL
Quake4-el hogy állsz? -
#163 ja meg sniper nekem :D
ha nem volt sniper a pályán nem is játszottam :P -
#162 Ez volt a szép benne :DDDD " mi legyen benne? legyen OH6 mer az jó" :DDDD -
#161 komoly volt lan partin amikor meguntuk a mapokat és gyorsan összedobtál pár instant battle-t a szerkesztővel :D -
#160 :) ja tényleg :) meg a NST-T90 :)) -
#159 Sztem nemnagyon, mert nemtúl népeszerű a warezos ofp így amikor 2990-ért dobálják utánad a goty-t, boltban. -
#158 Ha más nem, akkor majd beizzitjuk az addongyártó kisiparos szakot. :)
Weyland anno sikeresen csinált nagyfelbontású M16-os textúrát (mikor még fapados módra, gányolva lehetett csak addonokat csinálni), a scriptel meg majd valahogy elboldogulunk. :D -
carlos4 #157 nem tuggya vki hogy a Operation Flashpoint goty miert nem muxik a SPITFIRE féle ?? -
#156 Nyah akkor en meg kovetelek bele egy AMD-65/5-ost mert nekem meg olyanom volt -
#155 remélem lessz benne ak-63, nekem olyan fegyverem volt a honvédségnél, a legjobb a világon :) -
#154 Csak idő kéne rá skacok... -
#153 1értelmű!
-
#152 akkor meglessz a stabil játék a lanokra -
#151 Ezt én is :) -
#150 azt hiszem az NWN2 mellett ez lesz az a játék amit meg fogok még venni :) -
#149 Nyugodt szívvel teheted :D Első résznek is nagyon nagy volt az igénye a maga idejében, ennek még nagyobb lesz. -
#148 ha gondolod egyszer felnézhetek pl az sg-re is bár ott ahányszor voltam vagy mindig üres volt vagy lagolt mint állat :) -
#147 jó hát akko rohadjmeg :)))))))))) (vicc)
Na mind1 én meg ugye csak nokeyesken :) de azért nem vagyok ettől félember:) -
#146 Nahát ezaz :) -
#145 nem, nem maxon ez tény
pl árnyékolás meg jópár fényhatás mediumon vagy low-n van mert szaggatna rendesen :) -
#144 az ea hu official ranked szervereken szoktam mert ugyebár nekem eredeti van :)