1663
  • pedro870
    index fórumos link :) magyarországi álláshirdetés ofp2-re
  • Sanyix
    Ofp2-t azt a codemasters csinálja, mert az ő tulajdonuk a név. Az eredeti bohemiás ofp2 nem ofp2 néven fog megjelenni emiatt, ezért amíg nincs neve addig game2 kódnéven hívjuk :) bár sztem armed assault 2 lesz belőle :)
  • CaviaR
    Na megnéztem ezt az Armed Assultot, és egész jól hangzik a Bohemia szájából. Talán méltó utódja lesz az OFP-nek, és méltó "elődje" az OFP2nek. :D
  • Sanyix
    Egyelőre az Arma-t várjuk, még az sem jelent meg, addig a game2-re meg ne is várjunk :)
  • CaviaR
    Semmi újság a játékról?
    Első részt imádtam, semelyik játéknak nem volt azóta ilyen jó hangulata, pedig végigvittem mindkét BiA-t, mindkét CoD-ot, három BF-et, két DeltaForce-ot, két Conflict-ot, GhostRecon-t kb a 4 év alatt, de egyik sem hozta a hangultatot.
  • [NST]Cifu
    Figyeld az ArmA topicját! :D
  • Fenrir
    sikítsatok ha kijött a játék, ha megtetszik esetleg megveszem :)
  • [NST]Cifu
    Az ArmA (az AA az America's Army :)) engem biztos érdekelni fog, márcsak azért is, mert a Game 2 (ami bizonyosan nem OFP2 név alatt jelenik meg) valószinüleg még legalább egy évig nem jelenik meg.

Jelenjen meg mindkettő minél hamarabb, és amelyik kint lesz, azzal fogunk játszani. :D
  • Fenrir
    érdekelni fog minket az AA vagy csak OFP2 lesz a nyerő? :)
  • [NST]Cifu
    Armed Assault: a VBS1-en alapuló játék, modern időkben játszódó FPS, az OFP:Res-hez képest előrelépés a DX9-es motor, javított ütközésvizsgálat (no more pattogó tank és ugráló helikopter - remélem), menet közben is be lehet lépni menet közben is a multiba, stb.
    Megjelenés: 2006 első félév
    Amúgy: Armed Assault topic

Game 2: Ez az Ex-OFP2. Egy teljesen átdolgozott motor, rendes épületrombolás (tehát pl. ki lehet lőni a ház falát), új, szerepjátékszerűen kiképzett folyamatos játékmenet, tehát nincsenek külön-külön küldetések, hanem folyamatosan zajlik a háború, nekünk meg bizonyos feladatokat kell megoldani. Az eseményeket befolyásolják a különféle tényezők, például hogy milyen kapcsolatban vagyunk a civil lakossággal, stb.
    Megjelenés: 2006 év vége (az ArmA csúszása után inkább 2007... jó esetben)
  • Fenrir
    de most akkor mi a különbség az AA és az OFP2 között?
  • Sanyix
    Na akkor Arma hírekből ítélve, ofp2 csúsztatva 2008-ra :)
  • Fenrir
    pénz beszél, kutya ugat :P
  • JohnnySmith
    Az amazon már csinált fura dolgokat... :DDD Komolyan néha már majdnem hogy ők írják és adják ki progikat..de írhattam volna akármit :DDDD
  • neuro
    Please note that release dates are subject to change. :)
  • Sanyix
    Tessék ofp2!
    Még a BIS is úgy tudja, hogy 2006 végén adja ki, de az amazon, már jobban tudja, hogy 2006 elején :)
  • Fenrir
    OFP2-t az NST-nek
  • JohnnySmith
    Nekem OFP való! :)
  • Fenrir
    áhh az nem való nekem, inkább ut2007 :)
  • JohnnySmith
    JAJA :DDD LOL
    Quake4-el hogy állsz?
  • Fenrir
    ja meg sniper nekem :D

ha nem volt sniper a pályán nem is játszottam :P
  • JohnnySmith
    Ez volt a szép benne :DDDD " mi legyen benne? legyen OH6 mer az jó" :DDDD
  • Fenrir
    komoly volt lan partin amikor meguntuk a mapokat és gyorsan összedobtál pár instant battle-t a szerkesztővel :D
  • JohnnySmith
    :) ja tényleg :) meg a NST-T90 :))
  • Sanyix
    Sztem nemnagyon, mert nemtúl népeszerű a warezos ofp így amikor 2990-ért dobálják utánad a goty-t, boltban.
  • [NST]Cifu
    Ha más nem, akkor majd beizzitjuk az addongyártó kisiparos szakot. :)
    Weyland anno sikeresen csinált nagyfelbontású M16-os textúrát (mikor még fapados módra, gányolva lehetett csak addonokat csinálni), a scriptel meg majd valahogy elboldogulunk. :D
  • carlos4
    nem tuggya vki hogy a Operation Flashpoint goty miert nem muxik a SPITFIRE féle ??
  • Seaweed
    Nyah akkor en meg kovetelek bele egy AMD-65/5-ost mert nekem meg olyanom volt
  • Fenrir
    remélem lessz benne ak-63, nekem olyan fegyverem volt a honvédségnél, a legjobb a világon :)
  • [NST]Cifu
    Csak idő kéne rá skacok...
  • JohnnySmith
    1értelmű!
  • Fenrir
    akkor meglessz a stabil játék a lanokra
  • JohnnySmith
    Ezt én is :)
  • Fenrir
    azt hiszem az NWN2 mellett ez lesz az a játék amit meg fogok még venni :)
  • I.C.ram
    Nyugodt szívvel teheted :D Első résznek is nagyon nagy volt az igénye a maga idejében, ennek még nagyobb lesz.
  • Fenrir
    ha gondolod egyszer felnézhetek pl az sg-re is bár ott ahányszor voltam vagy mindig üres volt vagy lagolt mint állat :)
  • JohnnySmith
    jó hát akko rohadjmeg :)))))))))) (vicc)
    Na mind1 én meg ugye csak nokeyesken :) de azért nem vagyok ettől félember:)
  • Sanyix
    Nahát ezaz :)
  • Fenrir
    nem, nem maxon ez tény

pl árnyékolás meg jópár fényhatás mediumon vagy low-n van mert szaggatna rendesen :)
  • Fenrir
    az ea hu official ranked szervereken szoktam mert ugyebár nekem eredeti van :)