1663
-
vzajcev #983 Lehet megy az csak éjszakai pálya -
#982 Nekem nem indul a RELOADED verzió. Bemásoltam a cracket meg a dll-t a mappába aztán amikor indítanám a játékot akkor csak elsötétedik a képernyő és nem történik semmi. -
#981 kezd hiányozni az ugrándozó csöcsömbe kéne már fizetnem egy vip-re. -
#980 ahogy itt nézem a képeket, összhatásában nem tűnik csúnyának, de közelebbről nézve az egyes elemeket, egy-két dolog elég kiábrándítónak tűnik.
de mivel elvakult taktikai fps fan vagyok, nekem fenntartások nélkül jöhet. -
n003 #979 egyetértek annyival kiegészíteném hogy megint egy játék amiben a növényzet csak a játékosnak akadály .. ai simán átlát rajta :|
kedvencem (2.küldetés) az volt amikor a fél méteres fűben megyek fel egy dombtető felé szememen az infra (vagy miafrász) távcsöves fegyver és "hallom a saját hangomat" hogy előttem ellenség 50m .. kirakja a kis piros háromszöget de én még mindig nemlátom a célt előrébb megyek 1-2 métert mire kibukkan a feje a fű felett .. baaaazdmeg még szerencse hogy háttal volt
amúgy senem kod senem arma/ofp valahol a kettő között akinek ez kellett annak jólesz -
#978 "...CoD szintű agyatlan hent..." -> Ilyet azért ne írjunk már! Agyatlan hent a Left 4 Dead, de az a javából. -
#977 -
#976 virágbolti= warez? -
#975 Khm. Ez gondolom virágboltival nem járható út. De ahogy leírtad, akkor ilyen csirke beépített serverkereső van. -
#974 nagyon egyszerüen: belépsz multi részbe,csinálsz egy accot, (csak annyi h megadod a neved jelszavad meg email) és már loginolhatsz is,kereshetsz szervereket -
#973 Nah, first impressions: a látvány rettenetes, a fizika nulla, a járművezetés kaki, a hangok tetszenek. Tökéletesen fut közepes, de szerintem gyengébb konfigokon is (viszont cserébe ocsmányul néz ki, a 2 éves GRAW2 simán állva hagyja ezt a grafot/fizikát, túlzás nélkül), bármit betennék, hogy még az X1650 Pro-m is elég lenne 1024x768-ban full beállitásokhoz, élsimitás nélkül. Látszik, hogy ez a brigád első fps-e. Ahogy lejjebb is irták: Arma/OpFlash fanok messzire kerüljék el, én azért nyomom még, hátha változik valamit a véleményem. -
Neoncsoves #972 Nem is olyan szar :)
AKkor adok egy pontozást nekije
Menü: 8/10 (Azok a rohadt konzolos gombok...)
Hangok: 8/10 (Nem ismerem a valós hangokat, ezért nem merek rá fullt adni... de nem vagyok teljesen lenyűgözve)
Grafika: 6/10 (Manapság ilyen grafikát megengedni... ejj de kár érte.)
Irányítás: 8/10 (Teljesen jól irányítható, bár a parancs menü kicsit idegesítő)
Játékélmény: 7/10 (Egész jó végülis maga a játékmenet, csak találni kell ellenfelet hozzá. Első küldiben a hent nagyon jó, csak szinte el se találnak :) de ez oda-vissza igaz, tehát nem CoD szintű agyatlan hent. Viszont a sprinttel kb olyan gyorsan mész mintha nem sprintelnél:D nagyon hülyén mozog a fegyver, meg ez a sprint olyan fura...)
Összességében én 8/10et adnék a játéknak. Nekem kicsit jobban tetszik mint az ArmA2, viszont nálam még mindig ArmA2 az etalon inkább. Itt nem tudom elképzelni a több km-es helizést, repülőzést, stb... Maga az "ArmA" feeling hiányzik innen, egyébként ha nagyobb pálya lenne, tök élvezhető lenne az egész.
Ja, amúgy amikor 1. küldiben beszállsz a helibe, tök csúnya belülről a heli, szóval ezen ne akadjon fenn senki. :)
-
#971 Hogy működik a multi? -
#970 néhány kép multibol
-
#969 Meg fogsz lepődni, ez a napfelkelte miatt van -.-
Itt egy nappali shot:
-
#968 engem ez a rohadt sárgaság zavar,ugyanolyan mint a grid/dirt-ben...nagyon remélem h ezt ki lehet szedni belőle,mert hányok tőle -
#967 10 perc felvétel az első pályáról -
#966 Ha 2 km-t kell sétálni, h ellenfelet találjak, akkor az maga az unalom... Még most szedem a játékot, de estére kipróbálom, aztán minden kiderül. :) -
#965 Nagyjából erre számítottam. -
Neoncsoves #964 Hmm nem is hangzik rosszul. Egyébként, szerintem erre a játékra túlzás lenne a "szimulátor" szót rábélyegezni. Attól még, hogy 2km-t kell sétálnod, hogy ellenfélt találj, nem szimulátor. most települ, mindjárt meglátom mit tud a Kódmásztörz -
#963 Ez egy ilyen műfaj, ha nem tetszik, van alternatívád szerencsére :) -
Micsu #962 kifejtés -
Samurai84 #961 Hát én 4.ik missionig bírtam. Nekem a grafikával nincs bajom, csak azzal hogy nem tudták eldönteni a fejlesztők, hogy akció legyen vagy inkább szim. Egyiknek sem jó szerintem.
Nem tudom hogy csak én vagyok-e vak, de én még kb. egy darab ellenfelet nem tudtam észrevenni időben (ja de egyet igen, mert azt az éjjelátó megvilágította). Pozitívuma, hogy megy a gépemen.
Nem lett volna ez rossz, de döntsék el hogy Call Of Duty vagy Military Sim, mert ez így kaki.
-
#960 Elmondom én mit tapasztaltam:
A grafika kicsit béna, DE még bőven vállalható (ekkora bejárható terület mellett szerintem csak feleslegesen hardvergyilkos lenne a szebb megvalósítás), érzésre olyasmi mint az OFP, a parancskiadás egyszerűbb sokkal (nem kell a számokkal buzulni), az egész játszhatóbbnak tűnik. Abban a minimális tűzharcban ami az első küldiben volt, abból az látszik, hogy KB ugyan az mint az elődben, az AI kevésbé sniper, tehát miután észrevesznek nem fognak kapásból pofánlőni 200 méterről. Járművekről nem tudok nyilatkozni, egy dzsippel mentem, de korrektnek tűnt.. A fegyver, meg az emberke mozgása (hál' istennek) olyan lett, mint akármelyik FPS-ben, így már nem néz ki annyira bénán, mint az OFP/ARMA részekben..
Ami szarabbnak tűnt, az a füst. -
kokos #959 Multi!!!Nem az a baj ,hogy lelőnek hanem az ,hogy újraéledéskor 2km-rel odébb tesz le. -
Neoncsoves #958 Vársz 30 percet kifejtem bővebben... Eddigi HD videók alapján, az, hogy 3-4 szöldzsör rohangált (ellenfél) a mi embereinken kívül a mapon, az gáz. A fegyvermozgás: gáz. A graf: kicsit gáz, de tűrhető. Sebzésrendszert meg a többit elmondom miután felraktam... Ígérem megindoklom miért írtam, hogy köze nincs hozzá :) Egyelőre alaptalan volt a fikázásom, de szerintem alá is tudom támasztani hamarosan. Na pie -
#957 Fejtsd ki. Csak az első küldit volt időm kipróbálni kb 15 percben.. -
Neoncsoves #956 Emberek. Ennek köze nincs az első részhez már ne haragudjatok :DDD
Olvasgatok fórumokon... hát, az ArmAsok (külföldi fórumokon is) meg a régi OFP-sek szerintem szégyenkeznek amiatt, hogy ezt OFP-nek merik nevezni... -
#955 Nem értem, de hol itt a coop mód? -
blash #954 Es mi lenne, ha a hardkod modjaval tolnak :DD
Community Hardcore Movie
-
imuthesz #953 milyen?
-
#952 Úristen b*zdmeg.
(._.)
Senki nem játszott az első résszel, vagy valamelyik ARMA-val? -
kokos #951 Esküszöm tájfutó játék! -
kokos #950 Meg ez az időre csinálni a dolgokat....borzasztó!
Sérülés?..pfff lesérül a lában 1 óra mire odaérek, lőszer nélkül,egyedűl......bakker ez játék,nemá hogy ilyen! -
kokos #949 ÁÁÁÁÁÁ!!!Nem látok semmit a fűtől ,kb csak nagyjáből tudom honnan lőnek ahol a piros nyíl van.Pedig de vártam!Volt gameplay amiket néztem de szerintem köze nincs a monitoromon látottakhoz!!!!!!.....????? -
#948 :DDDD
Sztem várd meg az MW2-t, az jobban fog tetszeni :) -
BAk3R #947 na most egy kis játék után: nekem nem nagyon adja eddig. embereimet egyszerűen nem lehet fedezékbe küldeni, az alakzatokkal meg sokra nem megyek, simán leszedik őket. full nem látom honnan ki lő, de az embereimet sem nagyon, a térkép mire bejön lelőnek. akkor pl. falevelen át lőttem valakinek a fejét de nem halt meg, ő meg lelőtt engem. eddig nem sok élvezet van benne, inkább csak szenvedés. -
#946 hát multi nemlenne rossz,de van egy két érdekes dolog
-
#945 remélhetőleg hamar kijön hozzá egy patch, ami a gyengeségeit orvosolja ;) -
BAk3R #944 figyeljetek már, a grafika tényleg ilyen fos, vagy én nem állítottam be valamit?
Lunatic83: szerintem elég gyenge, főleg amikor nem te vezeted ha nem csak mondod merre menjetek..