Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha szükséges holnapra utánanézek
de még a 2. világháború alatt volt hogy, valamely északi sziget teljesen be volt védve körbe ütegekkel, kb. megközelíthetetlen föld alatti bunker, majd 4osztag ejtõernyõs specops szált le a komplexum tetejére (innen nem vártak támadást), majd a tudásuknak köszönhetõen fogták el sorra a tiszteket, aztán meg fegyvereztek le több száz ott állomásozó ellenséges katonát.
még évekkel ezelõtt mesélte egy a zrinyin tanárként foglalkozó, volt katona ismerõsöm. kétlem hogy kamuzna.
ha érdekel hnap felhivom a részletekért mert tényleg nem emlékszek és baromságot nem akarok mondani.
u dont have to listen anybody else but me
nemtudom pontosan de 4fõs talán a csapatunk?
Tudsz nekem olyan valóságos katonai akciót mondani, amelyben egy Fireteam, vagyis 4 tengerészgyalogos (nem Force Recon, a játékban sem azok vagyunk a képek alapján) vesz részt, és 40 fõ ellen harcol?
Bevallom én ilyenrõl nem tudok. Az USMC minimum 12 fõs rajokban mozgatja a katonáit.
Ennyit a "valóságról" és a "szimulációról".
A kis létszám pont a realizmus ellen szól. Itt Kína vs. USMC háborúról lenne szó. Ez viszont nem háború, hanem egy kedélyes kis elszeparált tûzharc.
A 4 v. 12 vs. 40 elmegy egy Rainbow Six szintû játékban, de ott szigorúan behatárolt pályán, kis lõtávokkal, pl. épületharc.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
IC kampányban 60 vs 60 játékos játszott. Na az már elég egy háború érzetéhez.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
jó látványos meg minden, de mint szimuláció esélytelen.
valóságban ha már 40ellenfél ellen kell harcolnod akkor az bõven sok 😄
nemtudom pontosan de 4fõs talán a csapatunk?
4fõ mondjuk reálisan arányos (ha képzeltlen terroristák ellen vagyunk mint képzett csapat) mondjuk 12fõ
legalábbis épületharcnál a védõ/támadókat így osztják el arányosan.
innentõl kezdve ha te több mint 40ember ellen akarsz harcolni a fikányi csapatoddal, akkor nemtudom miért sírsz hogy árkád? 😄
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
nagy volumenû háborúkhoz valóban kevés.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Operating system: Windows XP SP2 or later
GPU: DirectX 9.0c GPU: Shader 3.0 (GeForce 7900 GT / 256 MB VRAM or higher)
Sound Card: DirectX Compatible
1 GB Memory: 1 GB
8 GB Hard disk: 8 GB
CPU: Dual Core CPU 2 x 2.4 GHz
DVD-ROM DVD drive: Dual Layer DVD-ROM
Recommended:
Operating system: Windows XP SP2 or later
GPU: Shader 3.0 (GeForce 8800 GT / 512 MB VRAM or higher), DirectX 9.0c
Sound Card: DirectX Compatible
Memory: 2 GB
Hard disk: 8 GB
CPU: Quad Core CPU
DVD drive: Dual Layer DVD-ROM
Az OFP 2 az ugye még nem DX11-es game lesz?
Mire saccolnátok, milyen vga kell majd egy élvezhetõ grafikához?
Köszönöm!
64 fõs Co-op száz feletti AI-val detto...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
és mennyire élvezhetõ a multi emiatt,nem lassú,stb?
kiváncsi lennék,mert én még a demon kivül nem játszottam az arma2-vel😊
HMMWV vezetésnél meg volt belsõ nézet,csak õ átváltott külsõ nézetre,ugyanúgy mint az arma-ban,vagy a bf-ben lehet!
Egyes dolgokban realisztikus másikba meg fullra nem,a közel harcokkor én is csak lestem😄
majd meglássuk milyen lesz😊
Ja, és az ACOG nézet is érdekes, mintha nem nagyítana a lencse... 😊
De az arma után itt lesz a legnagyobb játszható terület,az már biztos😛
Ez biztos fog egy bf2 szintet nyújtani,csak jobb grafikával,meg több élethûséggel!
most már a bad company2-õt csak kiadják pc-re,ha már az egyet csak konzolra adták ki😊 a '43 meg egy vicc a videok alapján...3 fegyver van oszt hello
Ezzel majd remélem el leszünk egy darabig és sokan fogják játszani itthon is és lesz jó sok szerver😊
de gondoljatok bele ha az egész szigeten lehetne játszani mekkora káosz lenne már...fél óránként egy ellenséggel találkoznál!
jó nagy terület ez a 4km2 is,most az új bf-nél lesz 1km2-es terület!
jó lesz ez és már csak pár hét 😛
remélem alkalmas lesz hogy leváltsa a bf2-t
nem csak grafikailag.
hanem játékmenet szmeponjátból is tetszik.
amúgy nemértem multi vidi, mégis van külsõ helikopter support.
és messzebb van mint 400méter 😊
valami tuti lesz másképp.
lehet csak gyalogosan nem lehet több.
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
egy demot kiadhatnának h legyen vmi fogalmunk a játékról h milyen is,irányítástól kezdve az egész hangulatáig.
mert potyára nem szeretném megvenni...