Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a JIP,amit még régebben írtatok,az ha jól értem az h megy a játék és te kapcsolódsz egy serverhez,akkor neked szépen ki kell várni amíg végeznek,és csak utána játszhatsz?
és ez a videoban volt benne?
#ofp.hu@irknet
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
tényleg, ebben majd lehet csapatot irányítani egyáltalán?<#idiota>#idiota>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
az is sokat ront az egészen hogy ezek mind konzol vidik.
és nekem az analógos kameramozgás alapból ad neki egy ilyen mûviességet.
ahogy csak kb. fix tengelyeket mozgatják a kamerát.
alapból egérrel ha megyek valamerre egy játékban nézelõdök jobbra ballra,
konzolosok meg mennek egyenesen és ugyan oda néz folyton, ez alapból butítja az egészet.
szóval én várom és egyenlõre nem érzem hogy nagyon bukta lenne.
tény azis hogy nem annyira hûderealiti mint hirdették.
olyan pont nem unalmas / akciódús . élethû / játszható
u dont have to listen anybody else but me
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
(Egyébként az az ACOG még mindig nagyon el van cseszve 😄)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
#ofp.hu@irknet
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
AA3 meg egy vicc, már mióta nem tudják kiadni a 3.0.6-ot, a megjelenés óta xar a kiképzés és tele van buggal a játék.
A halál csupán a kezdet...
amúgy rendbe van,de van mit rajta még csiszolni...jöhetne már a demo 😊
Operation Flashpoint 2 Dragon Rising Co-op Part 2 of 2 (Gameplay Gamescom 2009)
PR játéknak nagyon jó, reális harctéri taktikai lövöldöz játéknak kettes alá az AA sorozat...
Na,majd kiderül, szeptemberben úgyis lesz egy demo sztem és utána eldõl érdemes-e megvenni
Láttátok az American Army 3-at? Realitásban az is ott van,fõleg a "gyógyítás" meg a futva becsúszás!
AA3 video
meg h egy tankot hányan vezetnek? szóval külön vezetõ,külön torony kezelõ?mert akkor még az is vesz el embert
szóval számíthatunk jó nagy távokra 😊
Bár mondjuk nem tudom mennyit kell majd lófrálni a szigeten multiba,mire bele csöppenünk egy nagy csatába.
Azért a battlefield:BC2 is elõ rendeljük,biztos ami biztos...
legalábbis én rosszabbra számítottam 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elég ütõsen néz ki az tuti, de egyszerûen ezen rengeteget lehetne még dolgozni... Gondoljunk arra, hogy itt valószinûleg majdnem gyerekjáték felvinni egy gépet, mint egy repülõszimulátorban, ahol le van modellezve normálisan a fizika meg minden, hát szóval rengeteg mindenben lehet fejlõdni még. és remélem fognak is, mert itt hálistennek van egy erõs konkurencia is. 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
M16-al meg csak hármasával lehet majd lõni?!mostanában rég láttam olyan fps-t ahol be lehet állítani h hanyasával lõjjön a fegyver
Meg a multijára kíváncsi leszek majd,meg h majd a servereken lesznek-e egyáltalán 😊
ahol a hud totál ki lesz lõve.
se térkép. se iránytû. se töltényszámláló. se életcsík. se lövédindíkátor.
semmi : )
az engine már bizonyította a griddel a tökéletes optimalizáltságát
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.