Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyedül a homokzsákok mögé telepített gépágyús faszi nem tetszett.
szórta ezrével a lövedéket kifelé, de közbe a csuklója se rándult mint egy szobor állt :/
u dont have to listen anybody else but me
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
#ofp.hu@irknet
Íme
nekem legalábbis nagyon tetszik.
lehet hogy nem szimulátor. lehet hogy nem taktikai fps lesz
de tuti hogy egy jó játék amit megéri megvenni 😊
http://www.youtube.com/watch?v=iI2gM3fGZFY&feature=related
gameplay video
A Codemasters-nek egyelõre úgy tûnik sikerül az, ami a Bohemiának nem: Multiplatform egy idõben.
Captain Sonar 2024 Remake
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Captain Sonar 2024 Remake
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ha már fejlövés akkor 99.9% hogy meghalsz. lehet rajtad kevlár sisak. édesmindegy. legfeljebb ha nagyon lapos szögben talál el a lövedék akkor le"pattan". de annak az esélye minimális
a sisak fõ szerepe a repeszek ellen van. nem az ellen hogy ha fejbelõnek akkor túléld-e.
innentõl kezdve :/ ha valakit fejbelövök ne jöjjön tovább felém. 1métert se.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Alatta a második része
Mint ezen a kepen is latni, ugyan hogy gondoltak hogy ejjellatoval a szemen belenez az optikai iranyzekba? Persze ez az aprosag mar ofp/armaban is megvolt, megvan.
#ofp.hu@irknet
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
amúgy meg várható volt hogy nem a nyári uborkaszezonba adják ki, hanem inkább elhúzzák karácsonyig...
Q2: Április, Május, Június
Q3: Július, Augusztus, Szeptember
Q4: Október, November, December
Ebbõl fakadóan én nem tennék egyenlõségjelet a Q3 és az õsz közé. 😊
Ha ez mind ingame van akkor azért nem lesz olyan rosz egy kicsit pörgösebb lesz az ARMAnál.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
elõbb voltam okoska. mint hogy meglássak a hd fület.
szori : )