1663
-
Neoncsoves #903 multi5.
az is a lengyel/ruszki verzió. -
#902 Boxra kinnvan... Próbálta valaki? -
strebacom #901 Mi nincs?? -
Neoncsoves #900 nincs... -
ricsa008 #899 oks köszi -
strebacom #898 Van már multi5 is...de az is daemon+yasu még... -
#897 Közepes konfigokon állitólag reccenés nélkül hasit, mig az Arma 2 high-end konfigokon is képes be-beszaggatni magasabb felbontásokon.
Én Arma 2-t 5200+ -al, 2 giga 533-as rammal, és egy 512 megás HD4850-el 1024x768-ban nyomom, 1000 körüli látótávval, 25-45 fps-el. Ennek jóval barátibb a gépigénye. -
#896 Igaz. Jöhetne már valami jobb tört verzió vagy talán demo ki akarom próbálni. -
ricsa008 #895 az arma 2 demo nekem meg se moccant erre van esély? -
#894 A háttér rajzolva van, de a karaktermodellek nem. Nézd meg a hason fekvő faszi bakancsának a talpát ;) -
strebacom #893 Na semmi különbség az enyémhez képest, akkor mégis csak maxon van nálam is....
Amúgy nem játszottam még vele....csak próbálgattam...
-
#892 kit érdekel a graf? játékélmény odaba*on és kész -
EK1TEP #891 Pedig valamelyik nap néztem Motion capture módszerrel csinálták a mozgást de ezek szerint kaki lett mégis! -
#890 Hát ez nagyon szarul néz ki mondjuk sose tetszett a grafikája, a fényhatások eltúlzottak és csak mégjobban elrontják az amúgy is fakó színeket, a tereptárgyak és járművek a videók alapján nem túl kidolgozottak és a katonák animáció is elég rémesek néha. A füst az szép.
Játékélmény milyen?
Persze demo sehol, nehogy szabotálja a sok preordert. -
#889 nem tűnik fel hogy ez egy rajz? egy terv az elképzeléseikről, hogy kb ilyen lesz a látványvilága, nem a grafikája -
EK1TEP #888 Gyóó szinte semmi különbség! Az iggen!! -
fkubi #887 Tehat nem dogoztak a programozok. -
#886 Operation Flashpoint 2 (OFP2): Official system specs and graphics comparison
Ez nem semmi alig van eltérés min és max grafika között. -
EK1TEP #885 Ezt a rothadékot! Ez nem valami szép!
Még ki sem próbáltam de már nem tetszik annyira mint amennyire a videók alapján tetszett! -
Paranoia #884 3 és fél giga nem is lesz oan vészes. -
zso23 #883 És Ilyen lesz -
imuthesz #882 át lehet írni a nyelvi fájlt angolra notepaddal... -
#881 kinn van a Multi5 -
#880 Ha olyan mint a GRAW, akkor el leszek vele :) -
#879 Szerintem elég sokan, mert amikor ez a kép megjelent, akkor jött ki kb. a Dirt is, és azért nem volt elképzelhetetlen, hogy azzal az engine-el összehozzanak valami ilyesmit. -
kelemenlajos #878 Legalább a polygon szám nőtt :)
Nah kíváncsi vagyok, a nem elmebeteghardcore kategória milyen lesz...
Jó lenne egy régi opflash utánérzéses, kicsit butább de szebb a hétköznapokra. Az ARMA2 meg az ünnepkere :) -
strebacom #877 Nekem olyan fakónak tünik, az egész, pedig az elsö képen levö beállításokon kivül nincs más graf beállítás...vagyis nem találom... -
#876 És rajtad kívül ki hitte hogy ilyen lesz mert szerintem senki? -
strebacom #875 Irtam az elsö sorban, hogy nem vágom az oroszt, lehet még feljebb lehet állítani a grafikát csak nem tom mivel kell...
Shep:Fps 60-ról meg se reccen, v-sync on...
szereti az ATI-t mivel havock-ot használ... -
#874 Ehh...ez volt az egyik első kiszivárgott kép, ettől mindenki letette a haját anno. Hol van a graf ettől a szinvonaltól? -
#873 a pcdome-os cikkbe valószínű hogy teljes pompájában mutatják a játékot.
és sajnos az előzetes képekhez képest ez még a megszokott marketingkamuhype-nál is rondább
tudom. az előzetes képek mindig szebbek, de jelen esetben mintha egy más játékból lettek volna akkora az eltérés... -
#872 Ahah most nézem az első képet...szerintem ez nem full, az F1 valőszinűleg az "Advanced" gomb, ott lehet részletesebben is állitgatni a dolgokat. -
#871 Úgyis lesz hozzá angol peccs szerintem már holnap-holnapután. Ezek full beállitások? Mert ha igen, akkor nagyon csúnyácska szegény...a GRAW 2-t juttatja eszembe. -
#870 Fps mennyi? -
strebacom #869 Hát oroszul aztán semmit sem értek hogy mit hová,miért,azért néhány kép:
Próbának jó de mindenképp csak az angol verzió lesz a nyerö.. -
blash #868 -
n003 #867 sok szerencsét hozzá :| -
strebacom #866 Láttam... -
zso23 #865 Az Orosz verzió már tölthető is... -
#864 Szerintem ez ma már mediumnak is ronda. Az Arma 2, ami szintén nem egy szépség, fényéveket ver erre közepes beállitásokkal is.