1663
  • Neoncsoves
    multi5.
    az is a lengyel/ruszki verzió.
  • blackfire001
    Boxra kinnvan... Próbálta valaki?
  • strebacom
    Mi nincs??
  • Neoncsoves
    nincs...
  • ricsa008
    oks köszi
  • strebacom
    Van már multi5 is...de az is daemon+yasu még...
  • Pretorian
    Közepes konfigokon állitólag reccenés nélkül hasit, mig az Arma 2 high-end konfigokon is képes be-beszaggatni magasabb felbontásokon.
    Én Arma 2-t 5200+ -al, 2 giga 533-as rammal, és egy 512 megás HD4850-el 1024x768-ban nyomom, 1000 körüli látótávval, 25-45 fps-el. Ennek jóval barátibb a gépigénye.
  • Adam II
    Igaz. Jöhetne már valami jobb tört verzió vagy talán demo ki akarom próbálni.
  • ricsa008
    az arma 2 demo nekem meg se moccant erre van esély?
  • Pretorian
    A háttér rajzolva van, de a karaktermodellek nem. Nézd meg a hason fekvő faszi bakancsának a talpát ;)
  • strebacom
    Na semmi különbség az enyémhez képest, akkor mégis csak maxon van nálam is....
    Amúgy nem játszottam még vele....csak próbálgattam...
  • Rage47
    kit érdekel a graf? játékélmény odaba*on és kész
  • EK1TEP
    Pedig valamelyik nap néztem Motion capture módszerrel csinálták a mozgást de ezek szerint kaki lett mégis!
  • Adam II
    Hát ez nagyon szarul néz ki mondjuk sose tetszett a grafikája, a fényhatások eltúlzottak és csak mégjobban elrontják az amúgy is fakó színeket, a tereptárgyak és járművek a videók alapján nem túl kidolgozottak és a katonák animáció is elég rémesek néha. A füst az szép.

Játékélmény milyen?

Persze demo sehol, nehogy szabotálja a sok preordert.
  • werkfilm
    nem tűnik fel hogy ez egy rajz? egy terv az elképzeléseikről, hogy kb ilyen lesz a látványvilága, nem a grafikája
  • EK1TEP
    Gyóó szinte semmi különbség! Az iggen!!
  • fkubi
    Tehat nem dogoztak a programozok.
  • grebber
    Operation Flashpoint 2 (OFP2): Official system specs and graphics comparison

Ez nem semmi alig van eltérés min és max grafika között.
  • EK1TEP
    Ezt a rothadékot! Ez nem valami szép!
    Még ki sem próbáltam de már nem tetszik annyira mint amennyire a videók alapján tetszett!
  • Paranoia
    3 és fél giga nem is lesz oan vészes.
  • zso23
    És Ilyen lesz
  • imuthesz
    át lehet írni a nyelvi fájlt angolra notepaddal...
  • norbi2fraktal
    kinn van a Multi5
  • Pretorian
    Ha olyan mint a GRAW, akkor el leszek vele :)
  • Pretorian
    Szerintem elég sokan, mert amikor ez a kép megjelent, akkor jött ki kb. a Dirt is, és azért nem volt elképzelhetetlen, hogy azzal az engine-el összehozzanak valami ilyesmit.
  • kelemenlajos
    Legalább a polygon szám nőtt :)

Nah kíváncsi vagyok, a nem elmebeteghardcore kategória milyen lesz...
    Jó lenne egy régi opflash utánérzéses, kicsit butább de szebb a hétköznapokra. Az ARMA2 meg az ünnepkere :)
  • strebacom
    Nekem olyan fakónak tünik, az egész, pedig az elsö képen levö beállításokon kivül nincs más graf beállítás...vagyis nem találom...
  • grebber
    És rajtad kívül ki hitte hogy ilyen lesz mert szerintem senki?
  • strebacom
    Irtam az elsö sorban, hogy nem vágom az oroszt, lehet még feljebb lehet állítani a grafikát csak nem tom mivel kell...

Shep:Fps 60-ról meg se reccen, v-sync on...
    szereti az ATI-t mivel havock-ot használ...
  • Pretorian
    Ehh...ez volt az egyik első kiszivárgott kép, ettől mindenki letette a haját anno. Hol van a graf ettől a szinvonaltól?
  • VRSDM
    a pcdome-os cikkbe valószínű hogy teljes pompájában mutatják a játékot.
    és sajnos az előzetes képekhez képest ez még a megszokott marketingkamuhype-nál is rondább
    tudom. az előzetes képek mindig szebbek, de jelen esetben mintha egy más játékból lettek volna akkora az eltérés...
  • Pretorian
    Ahah most nézem az első képet...szerintem ez nem full, az F1 valőszinűleg az "Advanced" gomb, ott lehet részletesebben is állitgatni a dolgokat.
  • Pretorian
    Úgyis lesz hozzá angol peccs szerintem már holnap-holnapután. Ezek full beállitások? Mert ha igen, akkor nagyon csúnyácska szegény...a GRAW 2-t juttatja eszembe.
  • Shep
    Fps mennyi?
  • strebacom
    Hát oroszul aztán semmit sem értek hogy mit hová,miért,azért néhány kép:

Próbának jó de mindenképp csak az angol verzió lesz a nyerö..
  • blash
  • n003
    sok szerencsét hozzá :|
  • strebacom
    Láttam...
  • zso23
    Az Orosz verzió már tölthető is...
  • Pretorian
    Szerintem ez ma már mediumnak is ronda. Az Arma 2, ami szintén nem egy szépség, fényéveket ver erre közepes beállitásokkal is.