Operation Flashpoint 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Egyik komment : "fuck jeah 9th october iam in tha store 😊))" <#hehe>
VRSDM
tetszik. amiket mondanak tetszik.
egyedül a homokzsákok mögé telepített gépágyús faszi nem tetszett.
szórta ezrével a lövedéket kifelé, de közbe a csuklója se rándult mint egy szobor állt :/

u dont have to listen anybody else but me

nahh ez már így ígéretesnek tûnik 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Solid Snake
"Hardcore Mode"

Me'g ha ujak lennenek ezek a linkelt videok, de tok regiek.

#ofp.hu@irknet

Neked ezért fizetnek hogy ilyeneket mondj? 😄

youtube-on nézgelõdtem és elég sok minden van fönt, egy E3-as interjúra is ráakadtam,van pár érdekesség

Íme
meg még ez , itt is van pár jó ingame video részlet!
ebbõl is le lehet szûrni pár dolgot,egyet biztos, hogy akik játszanak vele azok nagyon békák... :]
VRSDM
ha tube-ról linkelsz legalább embedd-eld be pliz.

gameplay

a változatosság kedvéért ugyanaz a pálya :]
de mégis jobb mint a semmi...
repvez
csak ez az egy pálya lesz mindig ebbol vannak a videok <#idiota>
VRSDM
a vidikbõl adódóan eléggé hangulatos.
nekem legalábbis nagyon tetszik.

lehet hogy nem szimulátor. lehet hogy nem taktikai fps lesz
de tuti hogy egy jó játék amit megéri megvenni 😊

http://www.youtube.com/watch?v=5z6CX_udUGY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=iI2gM3fGZFY&feature=related

gameplay video
Vass Gábor
Elõ lehet már rendelni a cd galaxisneten hurrrááá

TitaniumRR
Na, melyik forrás lesz a hiteles? A magyar vagy ez itt?

A Codemasters-nek egyelõre úgy tûnik sikerül az, ami a Bohemiának nem: Multiplatform egy idõben.

Captain Sonar 2024 Remake

[NST]Cifu
Az utolsó képen látható "hõkép" a tipikus példája az áttextúrázással létrehozott ál-hõképnek... :S

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

JohnnySmith

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

TitaniumRR
Scottt
Készülget,kép videóitt már liheg a csávó^^Lehet, hogy mégis kisül belõle valami jó?😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

repvez
Az uj video alapján azért nem lesz olyan rossz.(remélem) 😊
bakvarnyu
de azért szerintem is 1:100-oz a valószinüsége. <#circling>

bakvarnyu
A Maffiózókba volt az a jelenet , hogy Christopher ledurrantotta egy ruszki csávó fejét az erdõben.Utána meg még az vadászott rájuk.

VRSDM
a fejlövésekre visszatérve.
ha már fejlövés akkor 99.9% hogy meghalsz. lehet rajtad kevlár sisak. édesmindegy. legfeljebb ha nagyon lapos szögben talál el a lövedék akkor le"pattan". de annak az esélye minimális
a sisak fõ szerepe a repeszek ellen van. nem az ellen hogy ha fejbelõnek akkor túléld-e.
innentõl kezdve :/ ha valakit fejbelövök ne jöjjön tovább felém. 1métert se.

Shep
Hát az AI elég 0-s volt, az amikor lazán felsétált a dombra a társ meg a homokzsákot lõtte, az ellen meg csak guggolt mögötte, na az utlra gáz volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Miért, nem minden esetben halnak meg az emberek fejlövésektõl sem, lehet csak a fülét lõtte le mint ez a szerencsés szerencsétlen 😊 Persze a játékról akkor ennyit, még azért megnézem ha kijön, ha más nem poénnak jó lesz, vagy elrettentõ példának, majd elválik 😊

"As you can see, i've taken a hit to the head. It's nothing serious but I am bleeding badly."

VRSDM
hm. remélem egyszer összejön egy értelmes szórend...

ez nagyon arcade-os feelingje van, remélem lesz valami profibb módja.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

repvez
egy kis gameplay
Alatta a második része
😄 Mondjuk ennyi erõvel a TPS módnál is kilóg a lóláb ArmA esetében...TPS-be kapcsolsz, de ugyanúgy az optikán keresztül látod a világot körülötted.

http://www.sg.hu/forumkepek/2009_04/pcgofp6.jpg

Mint ezen a kepen is latni, ugyan hogy gondoltak hogy ejjellatoval a szemen belenez az optikai iranyzekba? Persze ez az aprosag mar ofp/armaban is megvolt, megvan.

#ofp.hu@irknet

Pretorian
Nem, de ilyet se. Erdõszínû erdõt akarok 😉

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Prince23
Pedig októberben fog jönni😊

VRSDM
szeptember az õsz. gondoljunk a legjobbakra 😊
amúgy meg várható volt hogy nem a nyári uborkaszezonba adják ki, hanem inkább elhúzzák karácsonyig...

[NST]Cifu
Q1: Január, Február, Március
Q2: Április, Május, Június
Q3: Július, Augusztus, Szeptember
Q4: Október, November, December

Ebbõl fakadóan én nem tennék egyenlõségjelet a Q3 és az õsz közé. 😊

VRSDM
Q3 az õsz...😉

[NST]Cifu
A fórum szerint ingame. Viszont a 2009 fall felírat a végén jelent valamit... És nem jót, a 2009Q3 helyett 2009Q4-re változott a megjelenés várható idõpontja (hivatalos megjelenési dátum továbbra sincs).

repvez
uj video van kint ehun e
Ha ez mind ingame van akkor azért nem lesz olyan rosz egy kicsit pörgösebb lesz az ARMAnál.
Scottt
Igen,az tényleg nagyon valószerû lett,bár az Arma2-é se lesz kutya😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

repvez
Nekem a The Hunter szin(t)ü tetszene a legjobban.
Ha nagyon hiányoznak a realistikus szinek és fényhatások akkor jelentkezz valamilyen zsoldos hadseregbe. Ott tuti megkapod a szineidet <#idiota>

VRSDM
nézd meg az obliviont. olyan színû erdõt akarsz? kétlem...

Pretorian
Ezek a fakó színek, életszerûtlen fényhatások nekem sem jönnek be, a GRAW-sorozatban, illetve az Unreal engine 3-al készült játékokban is ezzel nyírták ki a képi világot. Hiányoznak az élénk színek. A piros az piros legyen baszki', a zöld meg zöld és ne sárgás-szürkés.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Scottt
Ezek a fényhatások kurva szarok SZVSZ.Egyébként tényleg egy realisztikusabb kod4re kell számítani szerintem^^

Prince23
DrRadon
Ja, hát egy ilyen poént 100%-os készültségnél is el lehet sütni 😊

[NST]Cifu
Volt egy óriási beszólás a hivatalos fórumban, "Think are you ready?" látható a videóban, erre a válasz: "I'm ready, but the game isn't." 😊

VRSDM
szerk.
elõbb voltam okoska. mint hogy meglássak a hd fület.
szori : )

VRSDM
ha linkelsz legalább normális minõségben tedd, mert a jutub használhatatlan ilyenekre...