17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#2590 Hat jah...
(otthon icq-n var egy msg!) -
neuro #2589 kb 1 évvel a megjelenés után... elég hamar leesett az ára -
#2588 CDGalaxis:
PC Lock On|Angol nyelven, klasszik – 2 490 Ft -
#2587 Eszméletlen durva -
#2586 Áh ez nem igaz már ,most már tényleg csak a NASA-nál fog akadásmentesen működni!!! >:((( -
#2585 UP
Csekkoljátok:
Lock On 1.1 cikk
Lock On 1.1 galéria
u.i:Egy kis info az addonnal együtt 430 bug kerül javításra! Meglátjuk!:) -
Caterpillar #2584 Ilyenekkoel én nem szeretek viccelni!
Intújdej:
Nem beszóóóóni! -
#2583 MEGALOOOOOOOOOOOOOOL -
#2582 na jó csak vicc vólt -
Caterpillar #2581 Te ilyenkor érzel valamit? -
#2580 anyátok -
neuro #2579 jaja a franciágy SOKKAL kényelmesebb :P -
#2578 Mondjuk szép az a kandúr a monitor mögöt....:) -
#2577 Hát ez nég bőven határon belül van... :) -
#2576 Az még csak hagyján, de hogyan tudnék ebben aludni?? Pláne a kedvesemmel??? Marad a franciaágy:) -
neuro #2575 ja nekem is az lenne a legnagyob bajom, hogy nem férne el a lakásban :) -
#2574 Kinek a pap kinek a paplan.. Már csak egy akérdés.. Hogyan férne ez el úgy a szoában, hogy a franciaágyat is betoljam mellé a panelban??? -
#2573 Akkor már legyen rendesen működő cocpit -
#2572 De ha arról lenne szó, te sem hadakoznál, hogy egy ilyen legyen a lakásodban, nemde? :)) -
neuro #2571 azért a megszállottságnak is lehet egy bizonyos határa:
-
fulcrum #2570 ezt nem nehéz észrevenni mivel a feszállás előtt láthatóan "mozog" a hajtómű, a másik pedig hogy a pilóta kezéről látszik a jobb oldalt elhelyezett botkormány -
fulcrum #2569 ugye?:) -
#2568 lehet nem irtam érthetően...
szal abban a videoban nem annyira a saját tengelye körül forog a gép, mint az előtte végrehajtott "kobráknál" ...
"kobrákat" meg már nem merem leirni idézőjel nélkül :D -
VO101 tvr #2567 A videoban Su-35/37-ként van feliratozva a bevezetőben... Nem én vagyok a szakértő...
A kis loopos jelleg olyan pár száz méter magasságnyerést takar... :) -
#2566 Istenem olyan változatos ez a téma:) -
fulcrum #2565 Kulbit, most hogy nézem tényleg van benne egy kis loopos jelleg, és nem Su-35 hanem Su-37 -
#2564 ÁÁÁÁ sz@r@kodik a net a suliban.... Majd otthonról dobok be képet. -
VO101 tvr #2563 Szóval a videón látható manőver kulbit vagy egy looping mod a la Su-35? -
fulcrum #2562 Ezt most nem nem nagyin értem.(de biztos csak én vagyok a hülye)
-
fulcrum #2561 a kobrát nem is én ítam először bele! -
#2560 OFF:
Fulcrum híres lett! Valaki nyitott neki egy topicot a gumiszobában!!! -
#2559 megvan :) kösz! érdekes, elsőre észre sem vettem h szalto... mert tényleg nem olyan, mint ahogyan a "kobrákat" csinálták... elég loopos :D -
fulcrum #2558 huhh valaki nagyon tud:)
szerintem ennek nem túl sok köze van a loopinghoz (bár lehet hogy nincs igazam, ezt majd a szakértők megmondják),de ez az én véleményem.Ha looping lenne nem ilyen pályán haladna a gép.Szerintem megfordul menet közben a tengelye körul.A kobra után átbillen és hanyatt esik akkor nem tudom hogy csinál bukfencet?? -
VO101 tvr #2557 Lehet hogy félreértek valamit, de...
A videon látható manőver (4:57-5:04) sokkal közelebb áll egy lassú, szűkített, felső pontján átesésközeli sebességű loopinghoz. A manőver függőleges komponense is lényegesen több, mint a kobránál.
Az Intruder által lerajzolt manőver egy kobrával indul, ami a maximális ~120° állásszögnél a tolóerővektoros hajtómű segítségével lényeges magasságnyerés nélkül "átbillen-hanyattesik", miközben eredeti haladási irányát nagyjából megtartja.
Számomra úgy tűnik, hogy a manőver függőleges komponensének mértéke alapján lehet meghatározni, hogy bukfenc vagy "szaltó"..????
-
#2556 MOD?
HAHAHAHAHAHAHAHA Mod HAHAHA
Sok víz folyik le a Dunán addig amíg valaki összedob egy ilyen modot. -
#2555 bakker semmi mod vagy ilyesmi? még egy ilyen CSIIITnek is örülnék:D -
#2554 Mivel nincs tolóerővektor-irányítással rendelkező tipus a Lomac-ban, ez nem túl meglepő... :)) -
#2553 Uhh hát ez durva ! Kár hogy lomac ben ilyet nem lehet, pontositok én még nem tudtam hasonlot csinálni:) -
#2552 cép -
fulcrum #2551 Intruder már bemutatta a manővert, de megtalálod kb. 4:57-5:04-ig.