17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Pitti #2710 Mondjuk sajnos én nem sokat tudok a harcigépekről és fegyvereikről. De pl olvasom, hogy:
"A két belső fegyvertartón ( és csak itt ) egy-egy R-27 R ( Alamo-A ) félaktív lokátorirányítású ( esetleg R-27 T Alamo-B infrafejes ) rakétát hordozhat, melyek maximális indítási távolsága 95 km ( szemből támadáskor )."
Ennek ellenére nekem olyan 20km távolságból fogja be a célt...
Nem értek egy két dolgot még :-( -
Pitti #2709 Nem lehet, hogy a NATO gép le van butítva? :-D -
Pitti #2708 Érdekes, én ott szenvedtem 32000 láb környékén és max nem bírtam emelkedni már egy centit se, a sebességem már olyan 160 csomó környékére csökkent. -
#2707 Hat kb ilyen
-
#2706 Pedig egy régi vágyam, hogy kipróbáljam milyen lehet egy Mach 3-as légiharc, MiG-25 vs. SR-71... -
#2705 Ha nehezen megkozelitheto egy celpont, pl sztratoszferaban repulo felderito gep (jo-jo ilyen nincs pl Lock On-ban, de elv ugynaz), akkor a mar a hatvanas evekben az izraeliek altal "kifejlesztett" modszer kitunoen hasznalhato! (Mig-25RB-k ellen talaltak ki, es mukodott)
Szembol, ugynevezett "ugrasbol" vegrehajtott inditas. (persze ehhez nem art a megfelelo fegyverzet, es a helyes szog kivalasztasa, hogy a cel nem menjen tul az idealis inditasi ponton...erre valo a ravezetes..) -
#2704 52000 láb mindössze 15.85km. Ha más nem megy, akkor R-27R/T/ER/ET, ha pedig MiG-29S-el repülsz akkor meg R-77.
De most kiváncsiságból kipróbáltam, és egy csontra telepakolt (100% üzemanyag, póttartály, 4xR-77 és 2xR-73) MiG-29S-el kényelmesen felrepültem 15.5km magasba, majd lelőttem 4db 16km magasan repülő (fegyverzet nélküli) F-16A-t.
[center]
Jó, ilyen megterhelt géppel fordulóharcba aligha kezdenék, de a 15.5km azért kényelmesen elérhető... -
Pitti #2703 Na igen nemrossz, viszont ha nincs fegyverem akkor nem igazán tudom leküzdeni az 52000 láb magasságban található ellenséges repcsit.
Pl valamelyik mig29 küldetést ezért nem tudtam teljesíteni. Már nem tudom melyik volt. -
#2702 Mert valószinüleg terhelt géppel mész (rakéták, pótüzemanyag tartály, teli tank, stb.), gyorsan csináltam két képet függesztmény nélküli, 50%-os üzemanyagmennyiséggel, vízszintesen repülő MiG-29A-ról:
Így hirtelen ennyit sikerült elérnem.
Rep. Magasság: 18080 méter, Sebesség: 2129km/h = 2 Mach
Rep. Magasság: 12991 méter, Sebesség: 2284km/h = 2.15 Mach
Egyébiránt ajánlott a Google használata, de pár saját link:
Fighter Tactics Academy
Globalsecurity.org -
Pitti #2701 Tudtok-e olyan oldalt ahol a gépekről lehet több infót kapni, manőverekről stb... -
Pitti #2700 Miért van az, hogy a Mig 29-el max 32000 láb magasságot tudok elérni, valamint a 2 mach sebességet meg se tudom közelíteni pedig elvileg 2,3 mach-ra képes -
#2699 Olvassatok rendszeresen BoP-ot, ott ugyis megirjuk, hogy hogy simnt lehet majd Flaming Cliffs-hez jutni. -
#2698 Ja ,akkor jó. -
neuro #2697 1.02-höz nem kell nocd. Alapból kivették belőle a fejlesztők. -
#2696 :/
Tudsz NO CD Backupot az 1.02 verzióhoz. A Megagames nem működik valamié. -
#2695 Európában?? gőzöm sincs...... -
#2694 Jó bocs de mikor lesz? -
#2693 Az nem patch lesz, hanem kiegészítő és Flaming Cliffs vagy Hot Rocks lesz a címe (nem tudom melyik a hivatalos) -
#2692 Mikor lesz 1.1 patch? -
neuro #2691 ja photoshop :)
csak hogy "fílingesebb" legyen mert a küldetés sötétben játszódik -
Caterpillar #2690 Photoshop...
Neked is BUÉK! :D -
end #2689 ha jól látom ez a neuro-kép éjszakai látásmódban night vision vagy miben vagy,hogy lehet ezt bekapcsolni??billentyüzetkombináció?(ha van ilyen benne egyáltalán..) -
end #2688 huuu de rég jártam erre most raktam fel ujra a lock ont Boldog Újévet MINDENKINEK -
#2687 -
neuro #2686
HindHunt - 3 az 1-ben magyar nyelvű mission pack letölthető innen:
http://bop.agria.hu/lockon_download/hindhunt.zip -
#2685 BoP-on news -
antijedi #2684 mit nem ugy kell?? ugy kell bal fent keyboard helyére joy és ugy mennie kéne, legalábbis nekem ugyan iylen joyal semmi gondom nem volt... -
#2683 Igen a lenyilo menubol allitottam ize probaltam allitani....,de ha nem ugy kell akkor honnan allitsam be?? -
antijedi #2682 érdekes mert nekem ugyanezt a joy-t egyből jól felismerte...
egy tipp: bal fent keyboard-ról átálitottad a lenyilo mentü joy-ra? mert az lehet bekavarhat... :D -
#2681 Hi! most,hogy felujjitottam a gepemet ujra eloszedtem ezt a gammat viszont fogalmam sincs ,hogyan tudnam a Joyom(Saitek Cyborg 3d)konfiguralni...a progi "latja" ,de hiaba valasztom ki mondjuk az oldalkormanyt es csavarom el a Joyt nem raktarozza el..hogyan es mit kene cselekednem ,hogy minden gombot frankon ratudjak kalibralni?? -
#2680 Vagy p2p (sajna én még nem találkoztam vele...), vagy megveszed online... :) -
#2679 Egyre jobban foglalkoztat hogy hogy jutok en ehhez a "Flamming Cliffs"-hez hozza....?! -
#2678 Ha valaki nem latta volna meg oket! (erdemes leszedni..)
http://lockon.ru/vid/VikhrAttack1.wmv
http://lockon.ru/vid/Landing1sound.wmv
http://lockon.ru/vid/Su_25T_In_Action.wmv -
#2677 Nah ha valaki akar nyomulni, most megyek lobby-ra lockonozni.. -
#2676 Tudtomal 1.1 nem jelent meg meg. Vagy tevedek? -
antijedi #2675 nem tom de ha ti azt irtátok akkor biztos :DDD -
#2674 Az 1.1 egy küldetéslemez, amit csak oroszországban árulnak. Az angol nyelvű változatot a készítők honlapján (pénzért) letöltheted. -
#2673 Nah kicsit le vok maradva
Ez az 1.1 kiegészítő vagy patch vagy mi? -
#2672 Létezik egyáltalán olyan klán, hogy [FTP]? Mikor ezt csináltuk, még nem volt. -
antijedi #2671 lol :D
apropo, miért utáljátok ennyire az [FTP] klánt? :DDDDD