17989
  • neuro
    xboxon full spectrum warrior megvan? azt mondják nagyon király játék :)
  • Gundark
    Azt azért tegyük hozzá még a falkonhoz dear Neuro, hogy pl amikor a jdamokat dobálom, hallatszik a hajtómű hangja és emelkedve legyorsul No meg az hogy mozgócélra is rámászik. Én szeretem a falcont Seaweed meg Reaper is megmondhatja de ezek elég kétségbeejtő hibái. Ennyit a realisztikus elektronikáról. Nem is beszélve arról hogy mig a Janes FA18 ban ugye az előre megadott koordinátákra lehet ereszteni a jdam jsow brigádot, itt a kamera képén lehet pontositani a célt. Ami azért még nincs meg, majd csak pár év múlva tervezik a 16osra. Ami meg a lokkon futást illeti nálam most egész jól megy. Pedig nincs nagy gépem, de a 2es pacs egész jót tett neki :)
  • Braveheart
    konzolt nem veszek annyit már nem fogok játszani, főleg hogy megyek 1 év múlva egyetemre...
    lehet veszek egy 2800+-as procit, bár inkább vmi jó kis hangfalszetten gondolkodom
  • antijedi
    akár... :)
  • Seaweed
    akkor vegyel konzolt :P
    nekemvan Xbox..kiraly nagyon PGR2 rulz!
    (keress kepeket rola..beszarsz...jah PRG2=Project Gotham Racing 2)
  • Reaper
    természetesen a 2500+ az Barton:-D
  • Braveheart
    a kártyán incs húzva, és mikor azt a lehetsőéget kaptam hogy lecseréljem a Gef3Ti-mat GefFx-re sztem jól tettem hogy belementem...
    eddig az össze lovémat a gépre kölötttem de elegem van hogy fejlesztek aztán 1 éve múlva már minden szaggat
  • Reaper
    Hát csodákat 512MB Rammal ne várj, továbbá az FX5600-ról ne is beszéljünk... Amúgy ezt a képszétesést az esetek többségében (Lock On esetében) a "szarráhúzott" VGA kreálja(tapasztalat), továbbá driver.
    Ahogy a Lomac cikkben is írtam, 1GB Ram erősen ajánlott, ugyanennyi fix virtuális memória egy kellőképpen gyors vinyón(SATA) és töredezettségmentes partíción. Amúgy nekem egy XP2500@2Ghz(10x200), 1GB PC3200, 120GB SATA, Ti4200 configon vegyesen high-medium beállításokkal szépen megy.

• Braveheart
    akkor a lock on meg 086-on :)
  • antijedi
    ok, ako 286oson :)
  • Braveheart
    nem, azért a realitás határán belül értem...
  • antijedi
    hát jah, de iylen gondolatmenettel kicsit jobban megirják doom 3-at és menne c64en is :D
  • Braveheart
    na midn1 a lényeg hogy erős gép kell neki
    de gondolom azzal egyetértetek hogyha kicsit jobban megírják akkor sokkal jobban menne mindenkinél
  • antijedi
    nekem is ugyan ez..., ha felete vagyok csak akkor és ha süt a nap, és szvsz indokolatlanul mert csak fehér gomolyagok láccanak :)
  • Braveheart
    ok ezt tudom de emiatt az 1 játék miatt még nem veszek új konfogot... majd ha vmi azok közül amit várok nem megy akkor :)
    de jha jól menne akkor nagyon tetszene, de így nem élvezetes
  • antijedi
    szvsz probáld másik drivert , hátha tényleg az kavar be
  • Seaweed
    driver
    kampany 2 ben regi konfal 27 fps volt..ujjal 60+..
    szal eros gep kell neki, nincs mese!
    (gyak. ugy. ez volt anno Flankerrel is..)
  • Braveheart
    és az zavar hogy minden más jól megy, pl a Rome Total War is maxon 30 fps
  • riviera
    Már lentebb is írtam ilyen sírásokra, én configom: p4 [email protected] gef4 4600 128mb, 512mb rambus. Na most ez nem 1 csúcs masina és mediumban simán játszható a lokkon. Ennyit erről.
  • Braveheart
    amd athlon xp 2000+ 512 mb ddr ram GefFx 5600 128 mb és win xp, többi nem lényeges
  • Braveheart
    egyszer régen már letöröltem emiatt de a játékmenete teszett így letöltöttem újra...
    az biztos ha lenne még 512 ramom akkor sokkal jobban menne
    de mitől lett olyan az az A10-es? Ezt gakran csinálja mostanában, én az új nvidia driverre gyanakszom
  • Reaper
    Még mindig nem láttunk configot...
  • Braveheart
    su 27 kampány nem "=
  • Braveheart
    ha nem szaggatna hanem jól menne akkor igen is tetszene a játék... még így is sokat jáétszok vele, csak egyre fogy a türelmem... pl su"= kampány 1. pálya király, 2.ban meg felhős azég és kb 2 fps...
  • Seaweed
    jojo nem akarok en sem vitat...csak ne szidd enyire..mond hogy neked nem tetszik es kesz
  • Braveheart
    nem az annyira nem érdekelt csak szóba került a fizika
  • Seaweed
    a en csak videon lattam..de az is rossz minosegu volt ..
  • Braveheart
    Most Te mit szólsz bele? Kb fél évig CSAK VELE játszottam...
  • Seaweed
    ertem. eddig is az atese volt bajod? ...
    mert nekem nem ugy tunt..
  • Reaper
    Ahham sokat repültél IL2-vel, mostmár mindent értek. Szakemberrel van dolgunk hiába, no
  • Braveheart
    De erről nem nyitok vitát, nem akarom hogy az legyen mint múltkor. Tiszteletben tartom a véleményed, de ezt elvárom én is Tőled...
  • Seaweed
    jah e sbocs fentvan asztalon x45...igy alig ferek a billhez :P
  • Braveheart
    gondolom láttál videót amikor átesik egy gép vagy lezuhan... azt ne mondd hogy a Lock Onban ugyaúgy néz ki, ne nevettess :)
  • Braveheart
    Ezt kikérem magamnak, többet játszottam a sima IL2vel és a IL2FB-vel mint azt Te el tudnád képzelni... és ott igenis van fizika...a lock onban meg tök furcsa néha pl amikor megyek egyenesen felfelé mondja minimum speed, átesek de nem szép folyamatosan hanem látszik hogy izzad a progi nem tudja merre esek meg ilyen...
  • Seaweed
    R-73ER=R-27ER
  • Seaweed
    "Ott van ám fizika nem itt"
    jajj na ne mar..ne vetitst..

mondja egy olyan aki semmit se tud az egeszrol...
  • Reaper
    Ugyan meséld már el a configod amin minden olyan jól megy, csak az csúnya Lock On nem!
  • Seaweed
    Nekem csak ha full felhozet van es akkor is csakha sut anap es felette vagyok, kozel hozza..bah akkor lemegy 20-30 FPS-re...

mas, elobb tortent:

Nyomatom 1000L S77 serveren egy Mig-29S-el a dogot..Az uber sprtszeru emberkek legjobb szorakozasa, hogy tudvan hol van a levegoben a Su-33 join point, ott koroznek 3-4-en, es mindenre lonek ami mozog! (neha meg egymasra is, a chat ben elhangzottak alapjan :DD)
    Nah mondom jol megszivatlak benneteket... Mig-29S reptere a vilag vegen..fel uzakeszleted elfogy mire odaersz ezekhez a beerkakhoz..
    Felszalltam..kimentem atengerpartra leszalltam egy sajat bazison, tankolas...kifuton allok..nezem besugarzasjelzot...szepen jelzi is valaki "pasztazo" uzemodban szkennel azon ahelyen mint az orult...
    Felszallok, radar ki..lesem az eget..nem latom..kozben a funyiro hozzam kepest magasan szallo hamutal :P...be be kapcsolom lokatort....semmi...
    Ok akkor ugras 3000-re mach 1bol... egybol 2 besugarzasom is van... fordulok a valoszinubb fele..bingo enemy!!!
    Eros zuhana s feklappal..majd harci manover a dombok kozott...befogott...leraztam manoverrel.. keresem.. nincs.. fordulok masik besugarzasi iranyomra..barat gep...fordulok tovabb..mar erzem "64-en belul kell lennie"...lokator nem fogja.. egy pillanatra besugarzasom van..de mivel fuvet nyirok tenyleg csak egy pillanat! ...valtok kolsz-ra..sisakcelzo..MEGVAN!...egybol Fox1; Fox2...ket R-73ER szeretetcsomag kozeledik feleje(neki 4 orabol)......2masodperc..SPLASH!!...elhuzok a zuhano roncs mellett..F.15 volt...mondom..nah ezek itt a kornyeken tuti verszemet kapnak..irany vissza a kozeli repterre tankolni..fegyverkezni...
    Megyek is 13 meteren 1300.al :DD a tenger felett..el a Kznyecov mellett..mikor elottem ugy 20 kilometerre szabadszemmel lathatoan ket idiota epp joinol a Su-33 ponton...Ez a ket barom ne egesz 1 fordulobol es 3 masodperc alatt lelotte [email protected] inkabb be avolgyekbe mielott engem is lelo az egyik vadbarom...
    Szepen haladok az en kis onjelolt bazisom fele..mikor funyiroban besugarzas majd egybol befogas!...huhh mondom ez kozel van...lokator bekapsz..latom is 11 oramban egy ejsz teker mint a allat vagy 30kilometterre...lemegyek a ketton kozott elterulo dombok koze..elveszit...besugarzas is megszunik..elvesztem en is aszemkontaktot is.....eros harci fordulo a domboldalon..majd 900-al "atesek" a hegygerincen...kolsz+sosakcelzo..megvan..befoom..Fox3;Fox4..2 R-77 mar rohan is feleje....SPLASH2!!!....De jon egy raketya..csipogok ezerrel...eros dobott orso 9+Gs fordulo vadul dobalt dipol....mogottem 400 meterrel huz el mind2 raketa......visszanezek..zuhan..ez mar az onjelolt bazis kornyeken volt..
    besorolok...
    leszallok..

• Braveheart
    ha jól meg lenne írva és nem lenne így elb@szva meg összecsapva, simán menne! Az IL2FB nem komoly szted? Ott van ám fizika nem itt
  • riviera
    A "komoly" repszimek a játéktörténelemben mindig a csúcsgépet igényelték. Ebben semmi új nincs.