17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#2630 Ugye?
Nekem a A2A tréningek közül ez tetszett a legjobban: Clipped Eagles: Controlling the Fight
Azóta csak úgy hullanak körülöttem az F-15-ök.;))))
Monnyuk elgondolkoztam azon, hogy a valóságban ez hogy nézne ki?
Tartok tőle hiába nagyobb az R-27 rakéta hatótávolsága mint az AMRAM-é az amik azért simán elintéznek akárhány Szu-27/33-ast.
Főleg mert mostanában nem egy és nem kettő hanem jó pár tucat vadásszal támadnak az első tömeges légicsapásnál, úgy ahogy az a nagykönyvben meg van írva Ezért tuti hogy valaki mindíg van az ember seggében.
Viszont van pl ez a küldetés :Staying Alive
Valamit elállítottam, mert ahogy a küldetés elkezdődik a gép átmegy egyre meredekebb sűllyedésbe, és miután egy perc alatt becsapódik, az oktató csak dumál tovább, mintha mi sem történt volna!!!
Nálad nem volt valami ilyesmi? Mit állíthattam el?
-
#2629 Tényleg jó oldal! -
#2628 Ez meg egy marha jó oldal: training
Szuper gyakorló küldetések vannak rajta. Ha az emberfia tud némileg ánglusul rengeteget lehet belőle tanulni.
Egyszer megnéztem őket és azóta nem tudnak leszedni a neten hálózatos játékban;)))
Na ez egy kicsit nagyarcú megjegyzés volt, viszont igaz! -
#2627 Igen majd ha kieget felrakod akkor lesz v1.1 -
#2626 kösz.. bár nem értem mi az 1.1 :)
Az origi game 1.02nél jár, igy ez alap game lesz 1.1 a kiegtől ? :) -
neuro #2625 Két nagyon jó kis mod:
Az egyik egy szebb nap, ha valaki basic haze-t használ. A másik pedig egy kisfelbontású víz textúra, amivel a medium water ugyan olyan gyors lesz, mint a low!
Kipróbáltam mind a kettőt és nekem nagyon beválltak.
-
#2624 Igen 1.1 -
#2623 Hat jah...en meg meg arra leszek kivancsi, hogy hogy a csaba' jutunk hozza? ;] -
#2622 ezek a képek mik? a LO kiegből vannak ? -
neuro #2621 Kíváncsi vagyok, tudják e tartani a novemberi megjelenést... -
#2620 ..nah meg a "HUD" hoz:
valtoztattak a viharfelhozeten is...
Nah EZT nevezem en igazi szororendszenek! :))
-
#2619 utolso kep jol:
-
#2618 hypeee :D
vegre a "HUD" is kezd hasonlitani az eredetihez...
a nem letezo "MFD"..de nevezzuk most annak meg mindig fantazmagorizal...
...jeh ez az 1.1 lesz majd...
-
#2617 Közben beszereztem egy új 5.1 csatis hangkarit is.
Régi igazság, de mindíg aktuális marad, én most 2 napig erölködtem miatta mert az új karival úgy belassult mint állat!
Szal: NÉZD MEG MELYIK KARIT MELYIK SLOT-BA TESZED!!!! -
#2616 Elkezdtem belekontárkodni a graphics.cfg-be, oszt valamit átírtam, mer' most már nincs az a szörnyű frame drop, meg szaggatás.
Lecsekkolom, hogy mi volt az!
Már az oggos dologtól is sokat javult a helyzet, de még mindíg voltak szituk, amikor másodpercekre leállt a grafika! Ez nem túl egészséges, 100m alatt földközelben;)
Na ez most megszűnt.
-
Neuro BOP forum!!!
-
neuro #2614 Turn off 3D-sound by editing \Sounds\Sound.cfg
Change every
Mode3D = true;
to
Mode3D = false;
The fastest way is to use a find-and-replace function in your favourite text editior... like notepad.
NOTE: On my computer this will have a very clear effect on the sounds in Lock On. For me it's like after the change all sounds only have a on/off mode after you turn off 3D. Sounds will not fade (not like before anyway) with distance. They'll just pop up and then suddenly dissapear... However this is a huge gain in FPS for me so I think it's worth it.
Another tip is to replace All LOMACS sounds swaping all WAV's by OGG's.
For this go to the games CD and then copy-paste all OGG's to their respective directories in the game. Delete the "old" WAV's (keep a backup)
The OGG's are MUCH smaller than WAV's but the deveopers made the installer convert them over to WAV's because of perfomance reports after the demo Beta testers, but many ppl are infact getting MUCH less stuttering with OGG's.
It might depend on your machine. I got an Old T-bird with a SB-live! and it worked like a charm
Comment by Escar: Be aware of the fact that when you're using any sound mod, like zzzspace's or Archer's sound mod, changing file format may result in some wacky sound anomalies!
FinalRemedy wrote (comment to Pilotasso's post):
When I tried this I had to change all the Mode3D = true; to false in my sound.cfg or else the oggs would not play, did I do something wrong? I removed all the wavs from the same folder beforehand also.
-
#2613 Ezt a 3d hang kikapcsolást majd nekem is mond el, mert IL-2-nél sokat jelentett, talán itt is! THX! -
#2612 Szépen megyek végig a trükkökön, már egész szépen alakul a dolog.
Most asszem az ogg-osat is kipróbálom.
Ja, és végre összejött a netes játék is;))) -
neuro #2611 Ott azon a linken amit írtam van egy olyan trükk, hogy a hangokon hogy lehet gyorsítani. Nekem a 20 fps-es átlagról felugrott 40-re miután kipróbáltam. (wav helyett ogg-ok illetve 3d hangok kikapcsolása a config fájlban) -
antijedi #2610 amilyen géped van alatta ne csodálkozz inkább...
nekem pl simán betudtam ugy lőni hogy nem akadozik repülés közben egyátalán... -
#2609 Juhéj (vidám birkabőr)!!!!;))))
Sikerült beizzítanom, az 1.02 pöcsöt. Elfelejtettem, hogy már a Flanker is úgy működött, hogy az install után fagyott egyet, utána monnyuk többet nem.
Na ez ennél is így van.
Amúgy, arra lennék kíváncsi ezek a srácok, akik a progit fejlesztették nem akarnak felvenni végre magukközé egy programozót is?
Eszméletlen szélsőséges határok között mozog a frémrét!!!! Ahogy a Flankernél is. miközben semmit nem látok magam elött ami ezt indokolná!
Ha számolgatva a nálam mutatott teljesítményt belegondolok abba, hogy egy eszméletlen bika géppel a kritikus esetekben is simán leeshet 10 alá a FPS, akkor egy kicsit háborogni támad kedvem!
Na ennek az 1.02-nek tényleg dögösebb a fílingje, a hangokon sokat változtattak. Meg azon is, ahogy a gépek reagálnak a joy mozdulatokra.
Veszek egy liter kerót, meg egy jellegzetes szagú orosz vasalót, azt szagolgatom és abszolút tökéletes lesz az egész!!!!;)))) -
neuro #2608 -
antijedi #2607 és még nincs is ez fent bop-on maygaritva?? ejnye ejnye -
neuro #2606 http://www.airwarfare.com/Sims/lomac/lomac_tips_tweaks_FPS.htm
itt van pár tipp, amivel lehet gyorsítani a lockon-t
az 1.02-es patch pedig nagyn fontos, rengeteg javítás van benne -
#2605 köszi megkukkantom! -
antijedi #2604 az lehet..., bár én is szeretem a képregényeket, csak nem számitógépen, én iylen régimódi vagyok hogy a papir verziót csipem belőle :DDD
amugy:
http://pumaszallas.hu/egyeb/lobby_faq/lobbyfaq1.htm
ez ugyan il2höz van de lockonnál is gyk ugyan az... -
#2603 És ha azt is tudnád milyen vas van alatta akkor esnél csak igazán hanyatt;)
-
#2602 Letőtöttem ezt a hyperlobbyt.
Regisztráltam, probáltam csatlakozni, meg gámét indítani.
Hát nem nagy sikerrel!
Volt egy másik srác aki egyáltalán szóba állt velem, de kiderült ő is új.
Valami segítséget tud valaki mondani, vagy sikerről beszámolni, plz. -
antijedi #2601 gf2-vel lock on??
szvsz akkor az 1.02ben csak megelőzték a sok anyázást a gf2es juzerektől hogy "ménemfutmárendesenésmékétfpsegyóraalattcsak??!!" ... :P -
#2600 Köszi!
Utána nézek.
És még egy, a dobozban az 1.01-es verzió van. Amikor upgradeltem 1.02-re akkor többet nem indult csak fagyott. Volt még valakinek ilyen problémája?
Valamelyik külföldinyelvű fórumban azt írták ez speckó GF2 bug. Nem tom, nálam előfordul az biztos. -
neuro #2599 próbáld hyperlobby-val -
#2598 Háj!
Na, én is megvettem.
Egész szépen fut, monnyuk beleturkáltam a config fájlokba is ;)))!
Próbálta valaki a netes játékot?
Az ubis szerverre valamiért nem tudok bemenni! A Create Account-nál azt írja nem tuggya leszedni az url-emet -Unable to retrieve new user URL.! -
#2597 Jaja és főleg manapság csinálnak hozzá superpatch-eket. Lényege, hogy több gép irányítható, realisztikusabb etc.... Azt hiszem most tart 1.6W15e környékén.... -
neuro #2596 van hozzá patch -
#2595 Áz csak nem megy nálam XP-n -
neuro #2594 az egy jó kis játék :) -
#2593 Legutóbb ilyet az EE Chomanche vs Hokum-nál láttam. Meg is vettem egyből :) -
#2592 -
neuro #2591 20 perc és otthon vagyok :)