17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#2430 Lattam en mar a hosszui evek soran "szakembert" forditva felrakni coolert....
Persze ha te mondo biztos az...nem is lehet forumon keresztul segiteni normalisan az is teny..vidd vissza es nezesd meg az a biztos! -
Caterpillar #2429 Nekem májusban kellett kidobnom a maxtor vinyómat az ilyen újraindulások miat....
Azóta samsung van és érdekes módon ezzel is újraindul... :/
Lehet hogy táp? Elvileg 400W -os. -
Braveheart #2428 igen, az, nála vettünk eddig szinte mindent és jól beállytott mindent...
a proci nem melegszik túl, a táp jó most vettük szóval nemtom :( -
neuro #2427 Nekem akkor csinált ilyet, mikor a tápegység nem bírta a megnövekedett teljesítményfelvételt alaplap és proci csere után. Lehet venned kell egy nagyobb teljesítményű tápot. -
#2426 ooo alaplap milyen akart lenni -
#2425 tulmelegszik?
(szalkember vegezte az upgrade-et?)
borda jol van fent?
proci hanyfokos az ujrainditasnal?
mekkor es milyen proci?
tap mekkora?
alaplap mekkora?
alaplapon kondenzatorok mind rendben vannak?
....
es meg folytathatnam...ezert kerdem, hogy SZAKEMBER csinalta e! -
Braveheart #2424 hmm érdekes néha újraindul játék közben a gép, de csak ritkán. Lehet hogy be kell "járatni" a procit vagy vmi más baj lehet? Nincs húzva sem driverek jók szóval nemtom... -
#2423 ha ertesz hozza, akkor ki lehet cserelni a ventit.. -
Braveheart #2422 ehh király az új gép :)
de ez a logitech x220-as mélynyomó fasza!!! -
#2421 hát akor szerintemszedd szét a tápot és wd50-et neki:) Ugyanis csapágyas:) vagy olaj kell neki vagy wd50 -
Braveheart #2420 Na 1 óra és vége a kínszenvedésnek, megyek procit cserélni! 50%-al gyorsabb lesz mint a mostani :)
Ha a tápnak a ventillátora nagyon hangos és néha leáll akkor ki lehet cserélni vagy új tápot kell venni? -
#2419 Ohh, én nem vagyok olyan tikal tanúsíthatja. Aztán igyekszem gyorsan tanulni. -
#2418 Hat ez nem problema, mindaddig mig az egyen mereven meggyozodesbol nem allit hulyeseget -
#2417 Botorságomat az okozta, hogy valami miatt úgy rémlett, mintha nagyon régen ezt olvadstam volna valahol. (most egyre inkább úgy tűnik, hogy csak álmodtam)
Nemrég jöttem rá inkább, hogy kár volt 1997 körül abbahygni a szimulátorokkal és a (virtuális) repüléssel kapcsoltos dolgamiat. Kezd blamálni (magam előtt is), hogy annyit sem tudok már róla mint annak idején. -
#2416 Mellesleg nem tudom hogy mibol gondoltad ezt, de ha tegyuk fel arra apellaltal hogy a hajtomu levegoellatottsaga meglegyen, akkor ehhez jegyeznem meg hogy ez se baj! A Mig-29 akar 10-20 masodperci hatrafele is repulhetne, ugyanis /nem alapbol ezert, hanem/ a pompazs jelenseg miatt, van mind2 hajtomuszivocsatornaban egy fuggetlen oxigen befecskendezo rendszer vesz esetere, es az mindig bekapcsol ha ugy erzekelik a muszerek hogy a hajtomu uzemelesehez nincs eleg oxigen! -
Braveheart #2415 ja látom már volt errő lszó... -
#2414 -mgepróbálom jóvátenni a butaságomat azzal, hogy belikelem a kobra leírását angolul. Ímhol:
Kobra leírása angolul -
Braveheart #2413 Amúgy igazából hogyan lehetne kobrát csinálni? mert va nhogy pl. 200-al megyek, épp hogy a levegőben siklok fel sem bírom húzni de mikor megnyomom a k-t hirtelen mintha a gép orra alatt működésbe lépne egy hajtómű... -
#2412 400 alatt, es "K" bill gomb..
-
#2411 Ok, bocs. Igazából csak kihasználtam az alkalmat, hogy megszólaljak. :) Majd legközelebb okos is próbálok lenni. :) -
#2410 Tenyleg jo nagyot irtal..de sebaj..
("egyszeru" manover az egesz..csak a "leszabalyzo rendszert" kell kikapcsolni a megcsinalasahoz (magyarok meg SOHA! nem csinaltak igazi kobrat...az tul veszelyes...nem veletlen hogy alapbol nem lehet a geppel megcsinalni...igy is amit a magyarok muvelnek, az is veszelyes..es nem egyszer kellett "menteni" es "bedolni"..hogy nehogy baj legyen...) -
#2409 Egy (valószínűleg buta kérdés) a Mig29-el a kobra végrehajtásához (a valóságban) nem azt szokták használni (meg gondolom azért mást is), hogy az alsó levegőbeömlő nyílásokat bezárják, és ilyenkor kinyílnak a kopoltyú fedelek a szárny tetején?
Bocsánat, ha nagy marhaságot írtam. -
#2408 a kobra manovert hogyan kell elővarázsolni? milen sebesség tartományban, magasságon stb?
van vmi jo tracketek saját airshowrol? :) -
#2407 Megneztem en is..tenyleg full arcade..de egesz jol el lehet vele szorakozni!
(Gathering zeneszerzoi meg mindig uberelnek mindent! Mafia rulz ;) -
#2406 Egész türhetQ ^.^ ...ahhoz képest,hogy tényleg árkád gém ^.^ -
#2405 nem tudom -
#2404 és jo ?:) -
#2403 ez mar mult ho vegen megjelent..es arcade game -
#2402 az nincs -
neuro #2401 de legalább jól néz ki :) -
neuro #2400 ja, vagy oleget és a bandáját :) -
#2399 Pedig az. Legalábbis onnantól hogy powerupokat lehet rakni a gépekre :) -
#2398 Lokkonékat kéne rávenni egy I vhs szim megépítésére. Akkor még volt fííling :) Fütyölne a szél a drótok között. :P -
neuro #2397 hmmhmm ezt most találtam: wings of war
remélem nem valami arcade vacak lesz...
http://www.hubertovo.cz/wow/eng/index.htm
-
neuro #2396 szerintem csak jövőre. a simhq-n a megjelenés után csak egy "TBA" van.
De, amit nagyon sajnálok, az a Knights over Europe fejlesztésének a leállítása :(( -
#2395 Egyébként pofás az ablaktörlője :) -
#2394 Ahha, láttam a videjóját is. Amikor orsózik a szkájhók az nekem valahogy elég furi. De a herriert kipróbálnám hordozóról :) Mindent szétégetnék :) Egyébként ebből mikor lesz valami? -
neuro #2393 hát a fighterops web még elég gyér, szóval nem tudom mikor lesz belőle valami :)
ezt láttátok már? http://www.thunder-works.com/news.htm
Repülhető harrier, mirage, a4, etendard :)
-
#2392 Eszem ágában sincs fikázni. Nézd csak meg az eredetit meg a mostani BMSes képeket. Magáért beszél. Én szoktam vele játszani. Tegnap is pofánlőttek azok a kurva shilkák egyébként mikor adják ki a Fighteropsot? -
neuro #2391 Azt se felejtsd el kedves Gundark, hogy a JDAM és JSOW bombákat amatőrök tették bele a játékba, akik szabadidejükben barkácsolják a játékot egy hexa editor segítségével. Gondolom, ha nekik is lenne annyi pénzük/idejük, mint annak idején az EA programozóinak, talán nem lenne benne ilyen hiba. Ettől függetlenül le a kalappal, az előtt, amit összehoztak.