17989
  • VO101 tvr
    Hali!
    Végignéztem a videót de én a 'szaltót' nem találtam benne... Pontos infot tudnál adni, hogy hányadik perc:másodpercnél láttad?
  • 42nd Intruder
    Nem néztem a videót, de gondolom melyikre gondolsz... A "szaltó" hivatalos neve (bár az ilyen "apróságokban" sosem voltam profi) KULBIT, ha minden igaz....
    Kép:
  • fulcrum
    Töltsétek le Tikal 2486-os hozzászólásában a "Su-35 manuevers" videót és abban láthattok szaltót
  • neuro
    Elkészült a Lock On legújabb, 1.02-es verziójához a magyar nyelvű billentyűzetkiosztás lap. A PDF formátumú, nyomtatható dokumentumot keressétek itt: http://bop.agria.hu/letoltes.php
  • Reaper
    UP
  • Reaper
    Ejj-ejj emberek, kéne megint vmi tudományos téma!:)
  • Adam II
    Tom de a kissrác elhitte h tud szaltózni
  • arty
    a szaltót én hoztam a köztudatba :D

egy ilyen videoja nincs vkinek ?
  • Adam II
    Apám ez tényleg Balu kapitány

Szaltót nem tud csak bakot ugrik és még tolatni is tud és sípol is hozzá mint a kamijon
  • Seaweed
    Szalto-Mortale meg a cirkuszban
  • Reaper
    Bogaram szaltó max atlétikában van, nem a repülésben...
  • fulcrum
    De ahogy látom erre már válaszoltak.
  • fulcrum
    A Su-37 tud full hátraszaltót
  • Reaper
    Amikor először csinálták a "Tower"-t pilótáink (egy évtizede kb.) sikerült a manőverből összehozniuk a "hanyattesés" figurát egyszer-kétszer. Ahogy elhallottam nem volt kellemes élmény, mondhatni beszarás jellegű volt:-D Üdv!
  • Seaweed
    Nanaaa...meg szep hogyaz egy papirrepulo volt!!! Nem is.. inkabb egy RC gep volt ami nem is repulo hanem helikopter...forog maga korul mint en
  • Seaweed
    Most mit varsz? Ugysem fogja elismeri hogy tevedett, es oltari nagy barmomsagokkal vetitett itt. Hisz az o apukaja megmondotta, es az ugy is van.......
  • arty
    és akkor lezuhan ? nem lehet h átmegy szabadesésbe, orral lefele, s visszakapod az irányitást? vagy de, de akkoris veszélyes? erről videot szivesen néznék ...

csak mert az il2fb-ben elvileg igy kell az átesést megoldani ...
  • [NST]Cifu
    Elnézést, ez a Herpetológia topic? :))
  • antijedi
    lol :D
  • neuro
    Vipera:

Anakonda:

Kobra:

• [NST]Cifu
    Mert leválik az áramlás a vezérsíkokról, és nem lehet kormányozni a gépet. A tolóerővektoros kormányzású gépek erre is képesek persze, pl. a Szu-37 bemutatórepülésében is szerepelt egy ilyen erősen szűkített (csaknem helyben) hátrszaltó.
  • hiba
    a vipera egy vekony gumbot szeruseg (felxibilis a vegen egy kis femdarabbal), akkor az anaconda a baseball uto lehet :)
  • arty
    ha már kobráig megy a dolog, miért nem csinálnak full "hátraszaltot" ?
  • antijedi
    jah csak erre mondta elöbb reaper hogy a filmben szereplő 29es is 90fok feletit csinált és igy video alapján nekem is ugy tünt :)
  • neuro
    Az anakonda olyan mint a vipera csak nagyobb :)
  • fulcrum
    Ha elmondod milyen az az anaconda akkor megtudom mondani
  • Reaper
    Te srác, most akkor ez kobra vagy anaconda?
  • Reaper
  • fulcrum
    Erről vitáztunk Kb.60 hozzászólást az előbb.Én is azt állítottam mint te de ez végülis csak nézőpont kérdése, hogy ki mit tekint kobrának.
  • Gundark
    Az nem kobra amit mutatott a 29es Maximum vizisikló. De ha mégis elfogadjuk hogy kobra akkor a gép nem 29es, hanem szu 27es (mert csak az tuggya)csak hullámpapírokkal átformálták a külsejét
  • Reaper
    Na hol vannak a "kobra" szakértők?
  • Gundark
    Jaja, az új kabinok "picit" furcsák :) nekem pl nem olvasható a fuel flow. De ahogy olvasgattam másnak sem :) És nagy meglepetésemre még mindig nem vagyok ellenfele közelharcban egy 29esnek akármit mond Kővári mester. Kis magasságban még elérem azt hogy ne tudjon rámfordulni, de mondjuk 25000 láb felett már szó nélkül rám mászik :)
  • neuro
    A Hotfix az egy Hotfix, egy patch a patch-hez :) ez fent van a BOP oldalon is. A Cockpit Addon pedig három vagy négy új cockpit a különböző F-16 szériákhoz, de szerintem nem túl jók, így azt fel sem tettem.
  • arty
    megoldottam, de gondoltam szolok :D

kösz, a lusták nevében ;)
  • Reaper
    Persze, hogy szar, mert vmiért benn rohad, hogy sg.hu. Ki kébne csak törölni és voála:) Nah itt a jó link a lustáknak:
    MIG-29 kobra
  • Seaweed
    jo a hotfix az eleg evidens...de a masikrol csak sejteseim vannak...
    (betarazok minden ilye nnyavajat allandoan...aztan lehet soha ki se probalom..de megvan ez a lenyeg :P)
  • Seaweed
    Ezzel a videoval peldaloztam en is..dehat odaig nem jutottak el hogy adjanak tarhelyet..sajatombol meg nem fogok letorolni csak azert hogy valakinek tagitsam a latokoret..aztan visszatoltsem amit le kellett miatta torolnon... ;)
  • Seaweed
    Nah lehet majd valami orult pillanatomban kiprobalom..de ez a 2 ize mifene?
    http://www.freefalcon.com/download/FF3-Cockpit-Addon.exe
    http://www.freefalcon.com/download/FF3-Hotfix-1n2.zip
  • arty
    nemmegy a link :)
  • Reaper
    Jah és abban a videóban amiből ollóztam van háton kinyomás is:-D Amit ugyi nem szeret a 29-es TÜZA rendszere...